3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
n003 #574 hmm .. évente 10k autót vesznek vissza mert nem tudják fizetni a részleteket .. welcome in hungary :( -
#573 Ki az, aki úgy vesz telefont, hogy részletre és közben eladja??? -
#572 Kőszi,akkor erre alszok még egy párat..Meg elkérem tőle akkor a utsó számlakivonatot,hogy mennyi van még hátra a telefon részleteiből.. -
n003 #571 ha ez a kérdés felmerül benned akkor nemszabad kockáztatni ;))
amúgy szerintem ha a telefon részleteit nem fizeti akkor simán kilökik a rendszerből az imei számát és akkor bacchatod de ha csak a telefonszámláját nem fizeti akkor csak az ő kártyáját tiltják le .. a kettő nem ugyanaz .. nekem is külön csekk a számla és külön a telefonrészlet -
#570 Lenne egy kérdésem....Ha én veszek egy N95 őst,de előfizetéssel vették,és nem tudom hogy:
-ha a számlát nem fizeti,akkor a telot is letiltják?
-nem tudom hogy bele e menjek a vételbe:S
-SZerintetek?Van valami kiut nekem,ha megveszem tőle,és letiltják?Nem valószinű,de a legrosszabra kell mindig számitani -
tomonor #569 Nah, pénteken kapom a 8 gigás SD kártyát, ha minden igaz, de a biztonság kedvéért, akkor az ugye: 8 GB Micro SD-HC...És ugyebár kezeli a telefon is. Tuti hogy ez kell akkor?!? -
tomonor #568 lool^^ -
elims #567 Most meg jók a válasz erre-k.. -
elims #566 Én meg nem is vennék.Elvesztené azt a mobilitást,amit így ad nekem.Viszont amit nagyon vennék,csak nem tudom hogyan keressek rá,az a nyomtató -vmi kicsike,legalábbis kisebb,mint a rendes nyomtató- amit bluetoothon összepárosítom a telefonnal,fotót átküldöm és kész a fénykép.Nem tudjátok mi ennek a hivatalos neve? -
elims #565 Tudom,szoktam látni az írásaid. ) -
tomonor #564 Welcome to Hungary! -
#563 Na én sem veszek bluetooth billentyűzetet. Megfordult a fejemben, hogy nem lenne rossz egy, azt megnéztem egy árakat. Még sosem néztem BT bill-t. Hát beszarás, hogy milyen drágák ezek a szarságok, a legtöbb egy árban van a G15-ömmel. Nem gondoltam volna, hogy ilyen rohadt drágák ezek a cuccok. -
#562 De én szoktam,nem is keveset -
elims #561 Válasz erre 556: nincs mit,szerintem nagyon jók. ) /Ja,akkor nem szóltam. ) És a fórumba nem szoktatok irkálni? -
elims #560 Tomonor: én szinte mindig mini operáról vagyok.Gépet csak akkor kapcsolom be,ha rar-t vagy nagy file-t akarok letölteni,így nekem könnyebb az ilyesféle linkezés. ) A lényeg,hogy megtudjátok nézni. ) -
elims #559 Válasz erre 551: De széép!! ) És milyen igaz!A környezetemben is vannak hasonlóak,de idomíthatók!Néha nem csak szép szóval...Tudott vmit az a Makarenkó (ha jól írom). ) -
elims #558 Válasz erre 548: és mennyi ilyen bátor -inkább vakmerő- van... -
tomonor #557 Én nemrég regeltem, néztwm a fórumokat, stb...KIRA :D ^^ -
#556 Köszi, meglesem a témákat. Nokiaprogramokon meg kb 1 éve vagyok regelva, így ez nem probléma. -
tomonor #555 WOW! nem túloztad el az oldal elérhetőségét?!? Itt az ablak alatt van egy olyan gomb hogy URL beszúrása...Úgy rövidebb:[URL=http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2627&postdays=0&postorder=asc&start=9510]ÍGY ^^[/URL].
Vagy neked volt rossz multkor is a válasz erre, mert nem működött? :O -
tomonor #554 Amugy jók a témák :D kösz a linket^^ -
tomonor #553 Na meg ugyebár így jár az aki előbb ítél, aztán gondolkodik... -
tomonor #552 Én erre csak annyit mondok, hogy: AKI MONDJA! Ha meg személyes problémád van, akkor ott a privát üzenetküldési opció, de így ne má... -.- -
#551 Nem minden ember tanulja meg kiskorában azokat az etikai normákat amik a személyiségfejlődés során rögzülnek. -
#550 Hát baromnak még nem neveztek életemben.
Segítő szándékkal javasoltam azt az oldalt,direkt N95 kategória van kiválasztva.A sony ericssonokon próbáltuk ki és jók (ez nem értem miért baj),azt várom hogy ha valaki kipróbálja nokián majd biztos visszajelez hogy azokon is jó.
-
n003 #549 mitis?? nokia n95 témákat?? vajh miértis? hmm?! .. barom??
"nagyon sok jó téma van,sony ericssonokra már kipróbáltuk és teljesen jók.ingyenes." értelmezd a szöveget és nézd meg a linket!!
-
zero_cool51 #548 Off
Látom megint kezdődik a kultúrált beszélgetés... :/
Meg kéne adni egymásnak az alap tiszteletet szerintem. Főleg hogy nem is ismerjük egymást személyesen...
/Off -
mistermiskolcz #547 És mi a fasznak teszed be a Nokia N95 topikba?
Barom... -
#546 ITT nagyon sok jó téma van,sony ericssonokra már kipróbáltuk és teljesen jók.ingyenes. -
elims #545 Több mobilosnak a fekete jön be jobban.Nekem az ezüst a favorit.Ha a n93-am (ezelőtti telefonom) nem barnában,hanem ezüstben lett volna,még mindig azom lenne.. Amit ajánlok témát az a lamour_01 és a louis royo.Szerintem nagyon jók.De itt van egy lin_k,ahol van egy pár oldal cím: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2627&postdays=0&postorder=asc&start=9510 Ha nem vagy ide regisztrálva légyszives ne is tedd..már így is nagyon lassú,ha egyszerre többen fent vagyunk. De szemét vagyok..de ez az igazság. :-) -
tomonor #544 Kösz ^^ -
#543 Én megmaradok a 8GB-osnál. Igaz, hogy nem jobb az előjénél, de nekem egyszerűen jobban tetszik. Hiába is, mániám a fekete :)
Amúgy jó témát nem tudtok ajánlani? Sok a gagyi szar. ismerem 1-2 jót, de egy idő után már ekzdenek unalmassá válni. -
elims #542 A garmin 65mega a magyar térképpel (teljes európa 1.1giga).Nekem csak 2 téma van rajta,a szerintem legjobbak. /Szerintem ne várj és n95-öt vegyél. )
Tomonor:jók ezek az összehasonlítási "pontok". ) Csak a tömör lényeg,semmi kamu kertelés. ) Egyetértek. -
tomonor #541 *javitás: kameralencse helyett optika-védő -
tomonor #540 Tulajdonképpen egyik mobil semm jobb a másiknál:
1.Kijelző:N95 8GB esetében negyobb, de "pixelesebb", ugyanis a simának is akkora a felbontása
2.Aksi:a 8 gigásé nagyobb kapacitásu, ám emiatt elveszti a kameralencsét...ráadásul nem mintha minden nap tölteném bármelyk telóm is :P
3.Kamera:lásd a 2. pontot
4.Szoftver: a frissített sima N95 ugyanazokat tudja, mint a nagytesó
5.Mem.k.:haha! szerintetek mit kén ide írnom? :D
6.RAM:lásd a 4.pontot
7.Új multimédia menü: a simáé gyorsabb, és testreszabható. A nagytesójé meghatározott elemekből áll, ami frusztráló lehet egyes esetekben. Elvileg ez egy gyorsmenü akar lenni, vagy mi...
8.Ár:+20; -20...annyin ne múljon :D
9.N-GAGE:lásd a 4. pontot!
10.Inkább várj az N96-ra :D -
#539 ja és sok-sok téma,háttérkép
-
#538 nekem is filmek lesznek rajta,játékok,zenék amit lehet rá pakolni.az a garmin nemtom mennyit foglal. -
#537 Újat mindenképp. De a sima n95 ára már nem annyira gáz mint a nagytesóé.
Újonnan is kezdi megérni az árát. -
elims #536 A "válasz erre"-ket nem tudom miért hagyja el.Bocsánat.. -
elims #535 Passz. ) Én azért vettem meg,mert eléggé olcsón adták.Nekem vannak rajta egész mozifilmek (symbianx-ről),sok-sok fotó,és még több goa zene. ) Na meg egy pár youtube videó (a "parasztok"-at ajánlom!!Nézzétek meg! :-D ).Ja,és még az alkalmazásokról/játékokról nem beszéltem.Csak a hooked on 35mega...a keretprogrammal együtt.