3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
zero_cool51 #254 Úgy hallottam első töltés olyan 14-16 óra... -
#253 Hát kisütés ugye míg csontig merül. Nálam kb 2 óra lehetett, míg lemerült. Töltés, hát talán 3 óra lehetett, de szierntme több. Szinkronizálást nem tudom. -
zero_cool51 #252 Az érdekelne még, hogy lehetséges-e BT-n keresztül szinkronizálni a 6600-t és az N95-öt? (telefonszámok, üzenetek, határidők)
Valamint az új aksit meddig kell kisütni? Ill meddig kell tölteni először? -
#251 Mondjuk ebben van valami. N80-omnál (igen, már megint az N80 xD) is szar volt, mert azon emg ilyen hülye izével kellett átváltani makró és normál fotózás között és nekem meg az kopott ki, vagyis a normál oldala, szóval makróban kellett tartani, különben kicsúszott belőle és középen himbálózott, az meg aztán hátam közepének sem hiányzik, hogy lötyögjön az a kallantyű. Mondjuk azt nagoyn elcseszték abban a telefonban, mert stabilan le se lehetett tenni, mindig azon a szaron billegett. Ebben is nagyon tetszik az N95, hogy nagoyn jó stabilan megáll, mert ltejsen lapos a hátulja. -
n003 #250 sose bánd a kameravédő hiányát :( hamar kikopik és akaratlanul is kiold aktiválva a kamerát .. nem véletlen hagyták le a 8g-ről ;) -
zero_cool51 #249 Hájja, nekem sincs a 6600-n védő, de mint mondtam 5 éves, és semmi karc. Vigyázok rá :)
Kisütési idő mennyi kb? -
#248 Nekem úgy van, hogy a boltban 1 év gari van rá és az is ilyen 130e Ft volt. Szerintem megéri. Amúgy ha használt lenne, akkor valószínűleg a saját akksijával használták. Ha volt már telefonban, akkor van karcolás az érintkezőjén. Természetesen ennek az akksiját is ki kell sütni először (nem a sütőben), mint minden más telefonnál. De én elvoltam vele, volt rajta 2 csaíknyi töltés, azzal átnéztem a telefont, kipróbáltam, mire hazaértem, pont lemerült, feltöltöttem, azt mehetett az eksön. Amúgy ez az üzemidő ez újabban midnen talafonnál így van, N80 is ennyire bírta meg újabban ezek a symbianok. De nekem ez az 1 nap úgy van ám, hogy kb felére szokott lemenni és abban van min 1 óra zenehallgatás a telefonról, némi fotó, esetleg kis játék, és olykor fél-egy üra GPS navigáció. Engem igazából nem zavar, hogy eddig bírja, nem a telefontól lesz magas a villanyszámla, az meg most, hogy mikor kell töltenem, tök mindegy. Egy napot mindenképp kibír, este meg tök mindegy, hogy be van-e dugva tölteni. Kérdezz nyugodtan, a kíváncsi vagy valamire a teloval kapcsolatban. Amúgy még annyit hozzátennék, hogy nagyon fasza a képe, tegnap a telefonon néztem végig egy filmet és teljesen élvezhető volt, míg úgy is, hogy feliratos volt, tökéletesen olvasható volt a szöveg. Egyetlen negatívuma az a kamera védőjének hiánya, de az az N80amon sem volt, így annyira nem hiányzik, azon se volt egy karc se, akkor meg ezen miért lenne. -
zero_cool51 #247 ja és még annyi, hogy 6 hó bolti + 1 év sw garis 132.000. Megéri? -
zero_cool51 #246 Köszi, ez jó válasz volt (több helyen érdeklődtem, elég tömör válaszokat kaptam). Boltból veszem, gari, csak nehogy használtat adjanak újként.
Nemtom aksi milyen lesz, a 2 napos élettartam, az én 6600-m az már 5 éves, de így is bírja 4 napig :)
De a töltés nem gond. Itt is ki kell sütni az aksit először (nemtom mennyi ideig) vagy használható kapásból?
-
#245 Az elején kór=kód. -
#244 Ha normális helyen vesed, biztos, hogy nem lesz lopott. Főleg ha garanciás. Ha megnem az, meg se vedd. De van erre valami kór, amit én nem tudok xD
Én pár hete vagyok csak N95 8GB tulja, de eddig semmi bajom nem volt vele. Eleinte volt néhány idegesítő és durva rendszerhiba, de egy sw frissítés megoldotta és most boldogan, gondtalanul (bár angolul) szaladgál v15-ös sw-vel. Jó telefon, stabil. Bár az, hogy műanyag az eleje, elég fapados megoldás, de a hátulja is nagoyn jó anyagból van, jó a nagy memória, szép nagy kijelző, jó, kényelmes gombok, akksi se rossz, bár azért 2 napnál ez se nagoyn bír többet, ha rendesen van használva, de én minden este töltöm és így teljesen jó. GPS nem túl pontos, meg szaggat is, de azzal úgy vagyok, hogy jó, hogy van benne. Kamera jó, csak az sw elmaszálja a képet, de teljesen rendben van így is. Gombok kényelmesek. Bár a c helyett még néha a piso gombot nyomom, de ez az N80nál is így volt. Jó stabil telefon, eleje nem lötyög. Szóval nagyon jó telefon, már amennyire ez még az. -
zero_cool51 #243 Én is most akarok a napokban venni egy N95 8Gb-ot.
Vélemények milyenek róla?
Valamint hogy tudom megnézni, hogy tényleg 0-perces, ill. új telcsi, és hogy nem lopott-e? Nem akarom, hogy elvegyék pár nap után, mikor bemérik :D -
#242 Használj Garmin mobile XT-t. Az kezeli a belső GPS-t és ingyenes a navigáció, meg minden. -
n003 #241 ha van wireless routered akkor tudsz tervezi útvonalat - kilépés közben menti ... navigáció tény és való hogy nemmüxxik előfizetés nélkül - de ha az útvonalmegjelenítés után nem a navigálás indítását hanem a sima nyomonkövetést indítod ugyanazt adja csak nem mondja hogy "200m múlva ford jobbra.." hanem csak az útvonalat látod és a jelenlegi gps poziciót :D -
#240 köszönöm, de a mapfrissítés így ok, de ugy tudom, hogy ahhoz hogy irányt adjon azért kulon kell fizetni. -
n003 #239 #176 -
#238 sziasztok!
biztos már elhangzott előbb, visszaolvastam valamennyit de lehet, hogy elkerulte a figyelmem a válasz!
a kérdés: GPS
ugy tudom, hogy a telefonba lévő antenna csak a nokia térképpel mukodik és a szolgáltatás fizetős (csak a helymeghatározás ingyenes, az utvonalért fizetni kell).
Ezigaz? illetve hogy kell ezért fzetni? hogy éri meg a legjobban használni a gpst?
köszönöm -
elims #237 Ja,es ami meg nagyon fontos!!Kez alol soha ne vegyetek szolgaltato fuggo telefont!Mondjon barmit is,legyen barmilyen olcso,akkor se! (nem sajat,de tapasztalatbol mondom) -
elims #236 Sziasztok!Eloszor is Boldog Uj Evet Mindenkinek!! Masodszor..n95hoz tv kabelt vennek.Akinek van es nem hasznalja,irjon egy uzenetet. (Szinte mindig olyan fikazza ezt a telefont,aki meg csak nem is fogott ilyet..) -
#235 Köszi. -
zanotti77 #234 Szeva! Szal' adott egy lopott telefon. Olyan, ami soha nem volt feljelentkeztetve. Majd eladom és akkor be lehet-e mérni... a válasz igen. Nincs benne semmi trükk. Az IMEI(Nemzetközi Mobile Készülék Azonosító) A neve is sugallja mire jó. Arra jó, hogy a fődarabban elektronikusan tárolt számsort a feljelentkezés után ellenőrzi a GSM központ egyik eleme. Nevezzük EIR-nek (Készülék Azonosító Adatbázis). Mivel nemzetközi, így akárhol is simán leellenőrzi. Az, hogy mit kell ellenőrizni azt meg onnan tudja, hogy a gyártó a gyártás alatt vagy után (ahogy tetszik) már a leendő készülékeknek a számát átküldi egy nemzetközi adatbázisba. Innen már bármilyen kártyát teszek bele az észleli az adott szolgáltató, hogy feljelentkezett. A bekapcsolás után egy azonosítás történik a GSM rendszerben. 1- ellenőrzi a készüléket milyen listás. (itt van az hogy lopott-e) Persze csak akkor tudják, ha bejelentették a lopás tényét mondjuk Magyarországon és ilyenkor fekete-listára kerül a szolgáltatóknál. Itt lehet okoskodni, mert ha pl. ellopják itthon majd Kínába viszik és ott jelentkeztetik fel egy kínai szolgáltató kártyájával, akkor nagyjából esélytelen a lebukás.Hozzáteszem ha nemzetbiztonsági ügybe keverednek a készülékkel akkor teljesen mindegy milyen kártyát és hol teszik bele. Neki gatter van ha használja folyamatosan. Megvan erre is a módszer hogyan füleljék le. 2- a feljelentkeztetés és a készülék beléptetése után következik a SIM card ellenőrzése az IMSI ( Nemzetközi Mobil Kártya Azonosító) alapján. Itt egy beépített algoritmus alapján küld egy számsor a GSM rendszer AUC (Hitelesítési Központ) nevezett alrendszer felé, majd visszafejti a központ. Ha egyezik a kódsor akkó mehet a kapcsolódás, és mindenki boldog. Az IMEI-t is át lehet írni. Megfelelő Technika megfelelő tudás és ember. Pl. egy régi galyra ment telefon IMEI számát kell "beleütni", mert amúgy az EIR levágja. Szokták is használni azok a csúnya emberek akik tömegesen robbantgatnak tömegeket meg akik miatt a világ most fellép. Remélem tudtam segíteni... Hogy honnan tudom... van internet, könyvtár is, tanultam is. ilyesmi. -
#233 Nálad valqami tényleg nagyon nem ok. Én úgy csináltam,h ogy amikor megvettem, 2esen volt az akksi. Hazefelé full lemerítettem, azt maxra töltöttem. Most úgy, hogy dél óta be van kapcsolva 2 rublika hiányzik az akksiból. Ez idő alatt kipróbáltam a gramint (kb 15 percet navigálódtam vele), fotóztam úgy 10et, felvettem 10 perc videót, szórakoztam a giroszkópos labdás progival, szintén szórakoztam kicsit a lézerkardos progival (nem tudom, hogy melyik barom írta ezt meg, de nagyon el lehet vele lenni xD), feltettem, meg letöröltem 1-2 progit, kutakodtam a fájlkezelővel, meg álítgattam a kamerát és próbálgattam a pythonos vaku programot. Szóval azért eléggé ki volt használva, meg még vagy fél órát nézegettem a garmin beállításait. Szóval elég rendesen volt használva.
A tiéd nagyon merül, vagy szar az akksi vagy valamit te csesztél el nagyon. -
AlbyCobra #232 köszi szépen n00b! -
#231 Kedves húgy agyú edvtársaim!!! Itt egy link a garmin problépmák-ra ha ezt szeretettel elolvasod! akkor minden kérdésre kapsz választ!HúgyAgyú -
n003 #230 #176!! ebben a fórumban -
szokekurva #229 nem nemsok csak gondoltam egyszerübb ha egy tapasztaltam 3sorba összesen leirja h milehet a baj:) am mitnézzek meg?mert nekem nem emelt ki semmit:( -
n003 #228 nekem nem 8g-s van szal nemtom de elvileg 30%al többet bír mint az enyimé .. szal ott valami nagy bajj lehet! vagy rosszul lett megformázva az aksi vagy többször teljesen lemerítetted!? ha előbbi akkor próbáld nem használni a telefont és sokat tölteni 16óra min. ha az utóbbi akkor kuka -
n003 #227 szkúrva: ezt nézd meg hátha segít .. amúgy nem baszogatásként de nemojjan sok aza 220 hsz hogy végigolvasd az egészet!!? :(( -
szokekurva #226 a garmin nemtalál gps műholdat..a gyári nokia maps megy de arra azt meg megkell vásárolni neten..vki segítsen! -
AlbyCobra #225 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy Az N95 8gb-s telómmal ha maxra feltöltöm és utána csinálok pár dolgot már szinte azinnal lemerül
pl: Küldtem 20 d
karácsonyi üzenetet meg fényképeztem és már lement 2 olyan rublikára.
Mit csináljak? Lécci segítsetek!!
Egyébként: Nagyon Boldog Karácsonyt nektek! -
#224 Tomtom tudtommal még egyáltalán nem támogatja az N95 beépített WiFijét. Nekem már jó. MOndjuk műholdat még nem találtam vele, most nincs kedvem kimenni a -2 fokba műholdra vadászni, de a GPS-t megtalálta. 1.6.4 támogatja már, nokiaprogramok.hu-ról le tudod szedni, beállításához is van leírás. -
szokekurva #223 Sziasztok!énis feltettem a Garmint de nekem sem talál gps jelet..a gyári nokia map progi meg indulásnál kifagy..ötlet?:) vagy dobjam fel a tomtom-ot? -
n003 #222 de :) felraktam de még nem volt időm megwarázsolni hogy működjön is ;)) nincs sok idő így karácsony előtt meg ha lenne egy kicsi sem erre szánom most :D -
#221 A Garmin Mobile XT v4.10.20 már támogatja az N95 beépített GPSét nem? mert enekm nagyon nem akar menni. -
#220 Csúnya kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ingyenér hol lehet azt megszerezni? Szereztem egyet, de sehogy sem sikerül elindítanom, azaz aktiválnom -
#219 Köszi. Még sosem használtam GPS-t, szóval egyenlőre azt sem tudom, hogy mit hol hogyan, de asszem, hogy ezzel a programmal sokate segítettél. -
#218 garmin mobile xt elsö osztályu > full magyar térképpel
nem kilodik mining azza hogy fel akar menni a netre
jah és fel is meri a sáját gps-eszit
-
#217 N95re van már Tomtom vagy valami jó GPS program? -
#216 Valahogy éreztem, hogy valami tahó állatnak ez lesz az első hozzászólása. Hát igen, mindenki rögtön rosszra gondol. Ez van. -
#215 Kár, hogy nem fogok.