Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha ilyen könnyedén megcáfolod az evolúció összes bizonyítékát akkor miért nem hozod ezeket nyilvánosságra?
Ugye nem gondolod, hogy még egyszer komolyan veszlek, azok után amit itt lemûveltél? <#lama>#lama>
Hajrá!
Gyerekjáték.<#papakacsint>#papakacsint>
Én elhiszem hogy tényleg úgy érzed hogy te most vitázol. A fejedben lévõ világban biztos igazad van, de a valóságban tarthatatlan az álláspontod. Számtalanszor estél már pofára csak nem törõdsz vele.
Olyan nálad a fórumozás mint a magasugrás amikor nekifutsz teljes erõvel, és a torkoddal vered le a rudat, de mégis úgy teszel mintha átugrottad volna, és éljenzed saját magad, miközben a nézõk meg csak röhögnek.
Olyan nálad a fórumozás mint a magasugrás amikor nekifutsz teljes erõvel, és a torkoddal vered le a rudat, de mégis úgy teszel mintha átugrottad volna, és éljenzed saját magad, miközben a nézõk meg csak röhögnek.
A téma továbbra is az evó.
Én válaszoltam a kérdéseidre: #12828 , te meg lefagytál.
Láthatod a vitában ugyanazokat a kérdéseket tetted fel újra meg újra. Végig értetlenkedtél és beszélted a hülyeséget.
Aztán a végére ráfagytál Mendelre. De keményen: #12808 <#nyes>#nyes>
Ez van most. Ezért jár a lámafej.<#papakacsint>#papakacsint>
Én válaszoltam a kérdéseidre: #12828 , te meg lefagytál.
Láthatod a vitában ugyanazokat a kérdéseket tetted fel újra meg újra. Végig értetlenkedtél és beszélted a hülyeséget.
Aztán a végére ráfagytál Mendelre. De keményen: #12808 <#nyes>#nyes>
Ez van most. Ezért jár a lámafej.<#papakacsint>#papakacsint>
Már megint tereled a témát. Sajna nem tudom melyik szubkultúrában jelent a láma fej értetlenséget. De elmagyarázhatnád hogy függ össze.
Akkor mi lenne, ha kijavítanád, a saját nézeteid szerint. Szívesen olvasnék tõled egy ilyen összefoglalást.
Ui.: Szerintem vicces volt, ne hallgass rá 😛
Ui.: Szerintem vicces volt, ne hallgass rá 😛
Az elején jól kezdted, de aztán leégetted magad erõltetett, gyenge poénkodási kísérlettel. <#papakacsint>#papakacsint>
Szóval ha jól értem a nézeteid összefoglalva:
A fajok változatlanok, ahogy a Tervezõ megalkotta õket, minden mechanizmus ellenáll a változásnak, a szelekció 100% hatékonysággal megakadályozza, hogy egy faj megváltozzon, új tulajdonságokat szerezzen. A fajok úgy jelentek meg, hogy a Tervezõ, miután gondosan megalkotta õket a CAD szoftverében, lerakta õket a Föld nevû terráriumába, és ott szépen beszaporodták az életterüket. Egyes fajok valamiért mégis eltûntek, ezek szerint nem sikerültek elég jól. Vagy maga a Tervezõ iktatta ki õket, mert valamiért elégedetlenné vált velük, és új modellekkel helyettesítette õket.
Evolúció nincs, ez valami gigantikus kommunista-szabadkõmûves összeesküvés, nyilván azért, hogy a Tervezõt kiiktathassák a képletbõl. 😉
A fajok változatlanok, ahogy a Tervezõ megalkotta õket, minden mechanizmus ellenáll a változásnak, a szelekció 100% hatékonysággal megakadályozza, hogy egy faj megváltozzon, új tulajdonságokat szerezzen. A fajok úgy jelentek meg, hogy a Tervezõ, miután gondosan megalkotta õket a CAD szoftverében, lerakta õket a Föld nevû terráriumába, és ott szépen beszaporodták az életterüket. Egyes fajok valamiért mégis eltûntek, ezek szerint nem sikerültek elég jól. Vagy maga a Tervezõ iktatta ki õket, mert valamiért elégedetlenné vált velük, és új modellekkel helyettesítette õket.
Evolúció nincs, ez valami gigantikus kommunista-szabadkõmûves összeesküvés, nyilván azért, hogy a Tervezõt kiiktathassák a képletbõl. 😉
Azt jelenti, hogy értetlen vagy. <#papakacsint>#papakacsint>
Látod, neked még ezt is magyarázni kell és fogadjunk, így sem érted.<#hehe>#hehe>
Látod, neked még ezt is magyarázni kell és fogadjunk, így sem érted.<#hehe>#hehe>
A lámafej azt jeleni, nem tudom az állításomat bizonyítani?
<#lama>#lama>
Jó akkor máshogy írom le. Ha már nem olvastad.
"A nagyszülõk azon tulajdonságai, amelyek különböznek utódaik tulajdonságaitól, ismét megjelennek a következõ nemzedékben."
Azt állítod csak a szülõ számít.
Ezért mondom bizonyítsd be, hogy nem.
Elolvastam, bizonyítás nem kaptam.
"A nagyszülõk azon tulajdonságai, amelyek különböznek utódaik tulajdonságaitól, ismét megjelennek a következõ nemzedékben."
Azt állítod csak a szülõ számít.
Ezért mondom bizonyítsd be, hogy nem.
Elolvastam, bizonyítás nem kaptam.
Olvasgasd, ha eddig nem tetted volna. <#papakacsint>#papakacsint>
"Ha értetlen vagyok az a te hibád mert nem tudod nekem elmagyarázni."
Ja, a tanár a hülye, ha nem érti a gyermek... <#nyes>#nyes>
Olvasgasd, ha eddig nem tetted volna. <#papakacsint>#papakacsint>
"Ha értetlen vagyok az a te hibád mert nem tudod nekem elmagyarázni."
Ja, a tanár a hülye, ha nem érti a gyermek... <#nyes>#nyes>
Egyetlen állításodat se bizonyítottad.
"Azért mert így lettek teremtve" Nem igazán illik bele egy tudományos fórumba.
Ha értetlen vagyok az a te hibád mert nem tudod nekem elmagyarázni. Ezért én csak annyit kérek, hogy a következõ hozzászólásodba csak annyit írj le, hogy Mendel azért tevédet, mert .....
De nekem az is jó, ha más valaki leírja nekem miért csak a szüleim genetikáját öröklöm. Mert már fullra kíváncsi vagyok mit tudok rosszul.
"Azért mert így lettek teremtve" Nem igazán illik bele egy tudományos fórumba.
Ha értetlen vagyok az a te hibád mert nem tudod nekem elmagyarázni. Ezért én csak annyit kérek, hogy a következõ hozzászólásodba csak annyit írj le, hogy Mendel azért tevédet, mert .....
De nekem az is jó, ha más valaki leírja nekem miért csak a szüleim genetikáját öröklöm. Mert már fullra kíváncsi vagyok mit tudok rosszul.
"Csak annyit kérek bizonyítsd az állításaidat. "
Mi ez a többes szám? <#nevetes1>#nevetes1>
Egyetlen állításomon rugózol, amit viccnek szántam, de ezt is leírtam már többször: #12808
Te értetlen gyermek...<#wilting>#wilting>
Mi ez a többes szám? <#nevetes1>#nevetes1>
Egyetlen állításomon rugózol, amit viccnek szántam, de ezt is leírtam már többször: #12808
Te értetlen gyermek...<#wilting>#wilting>
Se többet se kevesebbet.
Evó vita, mert öröklõdést taglalja. S nem válaszoltál meg semmit csak kerteltél ergo Csubakka érvelést benyomtad. Csak annyit kérek bizonyítsd az állításaidat. Nem többet se nem kevesebbet.
Mármint az életmódja az érdekes.
Te valami pióca vagy, vagy mi?
Evolúciós vita lett volna ez, nem Mendel vita.
De te erre csavarodtál rá, mert az evolúciós kérdéseidet mindet megválaszoltam ( #12828 ), te pedig elbuktál.
Azóta próbálod az arcvesztésedet makacskodással palástolni az evós szurkolótáborod elõtt.
Kezdesz szánalmasan viselkedni. 😊
Evolúciós vita lett volna ez, nem Mendel vita.
De te erre csavarodtál rá, mert az evolúciós kérdéseidet mindet megválaszoltam ( #12828 ), te pedig elbuktál.
Azóta próbálod az arcvesztésedet makacskodással palástolni az evós szurkolótáborod elõtt.
Kezdesz szánalmasan viselkedni. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még egyszer írd már le, ha kérhetnélek, hogy Mendel mûvérõl akarsz tõlem értekezést hallani. 😊
Evolúciós pszichológusok s a maszturbációt kihagyták.
De nem lennék meglepve hogy ezért.
De nem lennék meglepve hogy ezért.
Amíg a két troll kifárad, addig röhögjünk együtt az evolúciós tudósokon, akik kínszenvedések árán sem tudnak normális magyarázatot adni a szex egyes pontjaival kapcsolatban. Saját bevallásik szerint sem. 😊
De ez nem válasz. Ha nem olvastad el a mûvet akkor mondjad s nem szekállak vele. Csak azt mondom olvasd el, ha már róla vitázol.
Ez igaz. De ez az alapfokú diszlexiám miatt van. 😞 De ezt nem ér felhasználni a vitánkhoz. Mert semmi köze hozzá.
Akkor, kérlek magyarázd el újra.
Például "cáfold" helyett rendszeresen "cáfolt"-ot írsz. 😊
Papagáj vagy?
Szegény...
Te súlyosan nehéz felfogású vagy. 😊
Te súlyosan nehéz felfogású vagy. 😊
Például?
A cáfolatot nem értem. Amit adnod kéne nekem.
Kérlek magyarázd el máshogy.
Azt mondott, hogy csak a közvetlen felmenõktõl kapun géneket. De ez nem igaz. Mendel kutatása mást mond. Ezt kéne megcáfolnod.
Kérlek magyarázd el máshogy.
Azt mondott, hogy csak a közvetlen felmenõktõl kapun géneket. De ez nem igaz. Mendel kutatása mást mond. Ezt kéne megcáfolnod.
Hoppá!
Ha õ papagáj lett, akkor csak van evolúció????
Habár te sem voltál, gondolom, mindig ekkora csacsi.😊)
Ha õ papagáj lett, akkor csak van evolúció????
Habár te sem voltál, gondolom, mindig ekkora csacsi.😊)
Papagáj vagy?
Miért égeted magad ilyenekkel? 😊
Egy önálló gondolatod sincs.
A mondatokat is tõlem lopod.
A mondatokat is tõlem lopod.
Az igazság az, hogy nincsenek érveid.
Nem mersz velem korrekt vitába szállni.
Ezt a félelmedet azzal próbálod palástolni, hogy engem vitaképtelennek, elmebetegnek titulálsz. De ez csak azt bizonyítja, hogy te vagy vitaképtelen.
Nem mersz velem korrekt vitába szállni.
Ezt a félelmedet azzal próbálod palástolni, hogy engem vitaképtelennek, elmebetegnek titulálsz. De ez csak azt bizonyítja, hogy te vagy vitaképtelen.
Te meg honnan írsz, hogy nem veszed észre, amikor egy szó ugyan magában helyes, de a szövegkörnyezet alapján helytelen?
Nem beszélni magyar? 😊
Nem beszélni magyar? 😊
Érted?
Vagy rugózol még rajta pár hozzászólás erejéig? 😊
Érted?
Vagy rugózol még rajta pár hozzászólás erejéig? 😊
De, ezerszer leírtam õket, csak egy elmebeteg fasz vagy.