13357
Miért pont így és erre...
-
Richard Donkies #12853 Amíg a két troll kifárad, addig röhögjünk együtt az evolúciós tudósokon, akik kínszenvedések árán sem tudnak normális magyarázatot adni a szex egyes pontjaival kapcsolatban. Saját bevallásik szerint sem. :)
-
lordbalu #12852 De ez nem válasz. Ha nem olvastad el a művet akkor mondjad s nem szekállak vele. Csak azt mondom olvasd el, ha már róla vitázol. -
lordbalu #12851 Ez igaz. De ez az alapfokú diszlexiám miatt van. :( De ezt nem ér felhasználni a vitánkhoz. Mert semmi köze hozzá.
-
Richard Donkies #12850 #12808 -
lordbalu #12849 Akkor, kérlek magyarázd el újra. -
Richard Donkies #12848 Például "cáfold" helyett rendszeresen "cáfolt"-ot írsz. :) -
uwu420 #12847 Papagáj vagy? -
Richard Donkies #12846 Szegény...
Te súlyosan nehéz felfogású vagy. :) -
lordbalu #12845 Például? -
lordbalu #12844 A cáfolatot nem értem. Amit adnod kéne nekem.
Kérlek magyarázd el máshogy.
Azt mondott, hogy csak a közvetlen felmenőktől kapun géneket. De ez nem igaz. Mendel kutatása mást mond. Ezt kéne megcáfolnod.
-
hihy #12843 Hoppá!
Ha ő papagáj lett, akkor csak van evolúció????
Habár te sem voltál, gondolom, mindig ekkora csacsi.:)) -
Richard Donkies #12842 Papagáj vagy? -
uwu420 #12841
Miért égeted magad ilyenekkel? :) -
Richard Donkies #12840 Egy önálló gondolatod sincs.
A mondatokat is tőlem lopod.
Miért égeted magad ilyenekkel? :)
-
uwu420 #12839 Az igazság az, hogy nincsenek érveid.
Nem mersz velem korrekt vitába szállni.
Ezt a félelmedet azzal próbálod palástolni, hogy engem vitaképtelennek, elmebetegnek titulálsz. De ez csak azt bizonyítja, hogy te vagy vitaképtelen. -
Richard Donkies #12838 #12830 -
Richard Donkies #12837 Te meg honnan írsz, hogy nem veszed észre, amikor egy szó ugyan magában helyes, de a szövegkörnyezet alapján helytelen?
Nem beszélni magyar? :) -
Richard Donkies #12836 #12808
Érted?
Vagy rugózol még rajta pár hozzászólás erejéig? :) -
#12835 -
uwu420 #12834 De, ezerszer leírtam őket, csak egy elmebeteg fasz vagy. -
lordbalu #12833 ja még ez is.
"Milyen helyesírási hibákra gondolsz? amikor automatikusan aláhúz pirossal ha rosszul írod." -
lordbalu #12832 "Az evolúció tényét több, egymástól független tudományterület megfigyelései bizonyítják, egymással teljes összhangban. Az egész modern biológiának csak az evolúció összefüggésében van értelme."
Cáfolt tudomány területekre lebontva.
Nem keresek tovább mert amíg ezeket nem cáfolod felesleges.
-
lordbalu #12831 "Azt állítod, hogy csak a szülõktõl kapunk genetikai információt. A felmenõiktõl nem. Ez téves. S bizonyítsad az igazadat ennyit kértem nem többet. De eddig nem bizonyítottad, csak azt hiszed.
Mendel egész kutatása ellentmond ennek azért ajánlottam olvasd el. S cáfolt." -
Richard Donkies #12830 Az igazság az, hogy nincsenek érveid.
Nem mersz velem korrekt vitába szállni.
Ezt a félelmedet azzal próbálod palástolni, hogy engem vitaképtelennek, elmebetegnek titulálsz. De ez csak azt bizonyítja, hogy te vagy vitaképtelen. -
uwu420 #12829 Pedig igaza van. Össze vissza beszélsz.
Nem kétlem, hogy komplett világ van a fejedben, biztos csak nehéz elmondani.
De idekint meg van egy másik, az igazi. Általában ez a gond az elmebetegekkel. -
Richard Donkies #12828 "Nem adtál mindenre választ, csak azt hiszed."
Még szerencse, hogy le vannak írva, így hiába próbálod letagadni a csillagokat az égről: #12751 , #12755 , #12766 , #12769 , #12775 , #12781 csak hogy a legutóbbiakat jelöljem meg.
-
hiper fizikus #12827 A régebbi hozászólásokra voltam beállítva, amikor onnan a régebbi hozzászólásoktól kuldtem az uzenetetet akkor a régebbi hozászólásoknál nem jelenítette meg az enyéimet. Azt hittem hogy roszul csináltam valamit, ezért ismét elkuldtem. Amikor már rájottem erre akkor már késo volt. -
Zero 7th #12826 Nem te voltál, néha csinál ilyet magától. Lenyelte az én hozzászólásomat, meg még valakiét, és a tiéd látszik helyette háromszor. -
hiper fizikus #12825 Jaj bocsánat rosszul használtam a SGhu fórum megjelenítomet, ezért van csak ismételve a hozzászólásom. Igazán sajnálom ! -
Zero 7th #12824 Szépen összeszarta magát a fórummotor... -
hiper fizikus #12823 Azt hogy hogyan mûködik az evolúció azt nem vitatom, kell hozzá:, replikáció, mutáció, szelekció. Hanem arra vagyok kíváncsi hogy a szelekció maga hogyan mûködik, mert hogy nem véletlenszerűen választ a mutációk közül az biztos? -
hiper fizikus #12822 Azt hogy hogyan mûködik az evolúció azt nem vitatom, kell hozzá:, replikáció, mutáció, szelekció. Hanem arra vagyok kíváncsi hogy a szelekció maga hogyan mûködik, mert hogy nem véletlenszerűen választ a mutációk közül az biztos? -
hiper fizikus #12821 Azt hogy hogyan mûködik az evolúció azt nem vitatom, kell hozzá:, replikáció, mutáció, szelekció. Hanem arra vagyok kíváncsi hogy a szelekció maga hogyan mûködik, mert hogy nem véletlenszerűen választ a mutációk közül az biztos? -
Zero 7th #12820 Az nem valami bonyolult dolog, az "aki megdöglik az nem baszik" elv mentén... -
hiper fizikus #12819 Azt hogy hogyan mûködik az evolúció azt nem vitatom, kell hozzá:, replikáció, mutáció, szelekció. Hanem arra vagyok kíváncsi hogy a szelekció maga hogyan mûködik, mert hogy nem véletlenszerűen választ a mutációk közül az biztos? -
hiper fizikus #12818 Az hogy az evolúció hogyan műkodik azt tudom, kell hozzá:, replikálódás, mutálódás, szelekció. Ezt nem vitatom, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy a szelekció maga hogyan működik, mert nem véletlenszerűen választ a mutációk közül az biztos? -
#12817 Rosszul látod a dolgokat: kreaCIONIZMUS. -
Zenty #12816 cionista evo -
#12815 Már kétszer itt hagyta. -
BladeW #12814 #12731
Ha nem tûnt volna fel ebben a vitában világképeket ütköztetünk.