13357
Miért pont így és erre...
-
uwu420 #12893 Azért maradtak még bőven ilyen emberkék. Itt ezospiritiszta trollokból áll a fórumozók fele.
Egyébként vissza fog jönni, csak más néven. Lehet hogy már be is van hűtve az új regje. -
Linuxman #12892 haha, Richard Donkiest kibannolták, végre! csak folyton trollkodott egy 'informatika és tudomány' profilú oldalon vallásos meggyőződésűként (már szimplán ezért is bannolni kellett volna, a biciklisek sem mennek egy autós fórumra hirdetni, hogy bicajozni mennyivel üdítőbb) de az, ahogy a szmájlijaival folyton provokált mindenkit, csak hogy belemenjenek a kis játékaiba, azért már rég végleges bant kellett volna kapnia. -
BladeW #12891 http://index.hu/tudomany/2014/07/28/elkezdodott_a_hatodik_kihalasi_hullam/ -
jonika1buzi #12890 sziasztok jonni vagyok a moderátor
ezt a profilképet szeretném beilleszteni a fejlécemb csak nem tudom mert szétbasztasztam a forumot az új disegnommal
segíííííítsetekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
-
Lokker #12889 kicsit be lehetett tépve az a tervező -
BladeW #12888 http://sg.hu/cikkek/106756/negy-szarnya-van-megsem-madar -
hiper fizikus #12887 Új evolúció - Ki uralja az agyunkat? - Origo -
lordbalu #12886 Az evo nem hazugság. -
lordbalu #12885 Nem csináltam semmit csak kérdéseket tettem fel, mert értelmes választ nem kaptam csak Csubakka érvelést.
S most is csak terelsz.
Akkor egy újabb kérdés, mert talán tudod rá a választ
Mi az evo fogalma? -
hihy #12884 -
Zenty #12883 Az evo hazugság -
#12882 Egyébként ha ilyen könnyedén megcáfolod az evolúció összes bizonyítékát akkor miért nem hozod ezeket nyilvánosságra? -
Richard Donkies #12881 Ugye nem gondolod, hogy még egyszer komolyan veszlek, azok után amit itt leműveltél? -
Katalizátor #12880 Különleges őslény került elő Kínában -
lordbalu #12879 Hajrá! -
Richard Donkies #12878 Gyerekjáték. -
lordbalu #12877 Nem neked kéne inkább ezt cáfolni? -
Richard Donkies #12876 #12830 -
uwu420 #12875 Én elhiszem hogy tényleg úgy érzed hogy te most vitázol. A fejedben lévő világban biztos igazad van, de a valóságban tarthatatlan az álláspontod. Számtalanszor estél már pofára csak nem törődsz vele.
Olyan nálad a fórumozás mint a magasugrás amikor nekifutsz teljes erővel, és a torkoddal vered le a rudat, de mégis úgy teszel mintha átugrottad volna, és éljenzed saját magad, miközben a nézők meg csak röhögnek. -
lordbalu #12874
-
#12873 Szegény troll. :( -
Richard Donkies #12872 A téma továbbra is az evó.
Én válaszoltam a kérdéseidre: #12828 , te meg lefagytál.
Láthatod a vitában ugyanazokat a kérdéseket tetted fel újra meg újra. Végig értetlenkedtél és beszélted a hülyeséget.
Aztán a végére ráfagytál Mendelre. De keményen: #12808
Ez van most. Ezért jár a lámafej. -
lordbalu #12871 Már megint tereled a témát. Sajna nem tudom melyik szubkultúrában jelent a láma fej értetlenséget. De elmagyarázhatnád hogy függ össze. -
pet0330 #12870 Akkor mi lenne, ha kijavítanád, a saját nézeteid szerint. Szívesen olvasnék tőled egy ilyen összefoglalást.
Ui.: Szerintem vicces volt, ne hallgass rá :P -
Richard Donkies #12869 Az elején jól kezdted, de aztán leégetted magad erőltetett, gyenge poénkodási kísérlettel. -
fonak #12868 Szóval ha jól értem a nézeteid összefoglalva:
A fajok változatlanok, ahogy a Tervező megalkotta őket, minden mechanizmus ellenáll a változásnak, a szelekció 100% hatékonysággal megakadályozza, hogy egy faj megváltozzon, új tulajdonságokat szerezzen. A fajok úgy jelentek meg, hogy a Tervező, miután gondosan megalkotta őket a CAD szoftverében, lerakta őket a Föld nevű terráriumába, és ott szépen beszaporodták az életterüket. Egyes fajok valamiért mégis eltűntek, ezek szerint nem sikerültek elég jól. Vagy maga a Tervező iktatta ki őket, mert valamiért elégedetlenné vált velük, és új modellekkel helyettesítette őket.
Evolúció nincs, ez valami gigantikus kommunista-szabadkőműves összeesküvés, nyilván azért, hogy a Tervezőt kiiktathassák a képletből. ;) -
Richard Donkies #12867 Azt jelenti, hogy értetlen vagy.
Látod, neked még ezt is magyarázni kell és fogadjunk, így sem érted. -
lordbalu #12866 A lámafej azt jeleni, nem tudom az állításomat bizonyítani? -
#12865 -
Richard Donkies #12864 -
lordbalu #12863 Jó akkor máshogy írom le. Ha már nem olvastad.
"A nagyszülők azon tulajdonságai, amelyek különböznek utódaik tulajdonságaitól, ismét megjelennek a következő nemzedékben."
Azt állítod csak a szülő számít.
Ezért mondom bizonyítsd be, hogy nem.
Elolvastam, bizonyítás nem kaptam. -
Richard Donkies #12862 #12828
Olvasgasd, ha eddig nem tetted volna.
"Ha értetlen vagyok az a te hibád mert nem tudod nekem elmagyarázni."
Ja, a tanár a hülye, ha nem érti a gyermek... -
lordbalu #12861 Egyetlen állításodat se bizonyítottad.
"Azért mert így lettek teremtve" Nem igazán illik bele egy tudományos fórumba.
Ha értetlen vagyok az a te hibád mert nem tudod nekem elmagyarázni. Ezért én csak annyit kérek, hogy a következő hozzászólásodba csak annyit írj le, hogy Mendel azért tevédet, mert .....
De nekem az is jó, ha más valaki leírja nekem miért csak a szüleim genetikáját öröklöm. Mert már fullra kíváncsi vagyok mit tudok rosszul. -
#12860 Szegény. :( -
Richard Donkies #12859 "Csak annyit kérek bizonyítsd az állításaidat. "
Mi ez a többes szám?
Egyetlen állításomon rugózol, amit viccnek szántam, de ezt is leírtam már többször: #12808
Te értetlen gyermek... -
lordbalu #12858 Se többet se kevesebbet. -
lordbalu #12857 Evó vita, mert öröklődést taglalja. S nem válaszoltál meg semmit csak kerteltél ergo Csubakka érvelést benyomtad. Csak annyit kérek bizonyítsd az állításaidat. Nem többet se nem kevesebbet. -
lordbalu #12856 Mármint az életmódja az érdekes. -
Richard Donkies #12855 Te valami pióca vagy, vagy mi?
Evolúciós vita lett volna ez, nem Mendel vita.
De te erre csavarodtál rá, mert az evolúciós kérdéseidet mindet megválaszoltam ( #12828 ), te pedig elbuktál.
Azóta próbálod az arcvesztésedet makacskodással palástolni az evós szurkolótáborod előtt.
Kezdesz szánalmasan viselkedni. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még egyszer írd már le, ha kérhetnélek, hogy Mendel művéről akarsz tőlem értekezést hallani. :) -
lordbalu #12854 Evolúciós pszichológusok s a maszturbációt kihagyták.
De nem lennék meglepve hogy ezért.