• ZsZso
    Hi Vihar!

No, első próba után azt kell mondjam, nem semmi.

Egy kis WOW vs PW, ZsZso szemszögéből:

WOWnál sokkal részletesebb minden, itt a térképen nagyon érződik, hogy némely részek csak le vannak generálva. NEm tudom máshogy megfogalmazni ... WOWnál azt éreztem, hogy mindent kézzel csináltak, míg itt (lehet épp a nagy terep miatt) mintha a városok között minden generált lenne. Pár random virág, random szörny.
    Irányítás - Az irányítás tetszik. Amolyan WOWos :) (WASDolhatunk). Repülés királyság! ;) - volt egy kérdés, hogy kell szállni - van egy olyan menüpont, ahol van egy csomó zöld ikon, na ott van egy olyan, ahol szárnyak vannak. Arra kettő katt, s már szállsz is. A repülés alatt bizonyos repkedő pontokból gazdálkodhatsz, azaz ahogy elemelkedett lábad/tappancsod a földtől ez az érték folyamatosan csökken, majd ha 0hoz érsz landoslásra leszel kényszerítve. Kár, hogy ilyen lassú vagy miközben repülsz :(. Szinte lassabb mintha mennél.

Láttam szedhető növényeket, "kapálható" köveket ... szal' nem rossz.

Stats - Statokat mi tehetjük fel a karinkra, nem úgy mint WOWban. Ez szerintem szuper, mert így még egyedibb karakterek lehetnek.

Ruhák ... hát, mikor megláttam a játékban lévő ruhákat, leesett az állam. Hihetetlen mennyire kidolgozottak, mennyire részletesek. Ha felveszel egy csizmát, megváltozik a csizmád a karaktereden is, nem úgy mint sok más gagyi MMORPGben.

Hangulat - eddig nem ragadott magával, de szerintem jön az magától :).

Városok - egy várost láttam eddig. Szép! A WOW után csak azt hiányolom, hogy a város itt a következő: pusztán egy csomó épület. Bár lehet még nem voltam nagy városban. :)

Skillek - sajna nem jöttem rá hogy működhet a dolog :), nem adom fel ;).

SysReq - követelmény. Azt kell hogy mondjam, nagyon el lett találva. Az én egy-másfél éves gépemmel (2.8 GHz Penta, 1 GB RAM, Nvidia 6600GT) a 1280ban, úgy hogy mindent bekapcsoltam szaggatás nélkül megyen. Gratula a készítőknek.

Összegzés: hangulatban verhetetlen a WOW, de úgy érzem, hogy ahhoz képest, hogy egy árva kukkot sem értettem a játékból, nagyon megszerette magát velem. Angolul halálos lesz ;).

Fél óra tapasztalatait írtam le ;) Persze ezek nagy részét már olvastam, de akkor is jó volt látni, s megnyugodni, hogy tényleg benne van a játékban, mindaz amit írtak.