44549

no-warez.gif
  • Daniel BMW
    Köszi!
  • xblades
    Na haladok a karaktereimmel, az egyikből űrhajóst igyekszem faragni (bár még csak kantinos), a másik író lesz ha felnő( ja és egy kis "nyomást" gyakorlok rá, hogy legyen baba).
  • predator1982
    nem mondod komolyan....
  • Coolfire
    Hát ez egy kicsit off lesz...:

Én is voltam úgy anno egy kolléganőmmel,hogy először csak jóbarátok voltunk(pedig sokan mondják,hogy ffi. és nő között nem lehet,barátság,max. kefe),s tovább,tovább....azóta egy lányikerünk van.:)Valahogy a Sims-ben is így működhet,hisz a fejlesztőcsapat nagy része a női nem tagja.Dehogynem ez a valóban életszerű.Igaz 40% tartást fizetek.:(Ilyet miért nem raktak a játékba?:)

On:
  • Rundstedt17
    nem is nagyon lehet elrontani,a munka se kihivás túl könnyű lett persze nem mondom hogy előzőek nagyon nehezek voltak de ez könnyűke:D
  • Coolfire
    Dehogynem b****l v. nem b****l,ennyi a romantika a mai időkben..
  • Coolfire
    Hát nekem bejött a "reménybeli partner",jól megdöngöltem,gyerek is lett(de legalább most már tudom ki az anyuci),de semmi több.Nem olvastam teljesen ki a PG-t,de szerintem több tulajdonságnak kell azonosnak lennie,hogy összekölzözzenek/eljegyzés/házasság opció megjelenjen.Zabigyereket meg annyit csinálok,amennyit akarok.:)
  • Pirlipát
    Valóban elég érdekes, ez a megoldás a mostani simsben. Legalábbis nekem furcsa. Most az a lényeg, hogy elkel döntened, hogy romantikázni, vagy barátkozni akarsz-e. Ha csak romantikázol, akkor lesznek ilyen furcsa esetek, hogy már ugyan gyereketek is van, de összeköltözésről azért szó sem lehet. Most a taktikám a következő, és nekem bejött, hogy elöszőr a barátkozást aknázom ki, itt a csúcs az összeköltözés, és csak amikor már legalább jó barátok, akkor kezdem el a romantikát fejleszteni közöttük. Akkor jönn a házassági ajánlat. Hát én már csak ilyen régimódi vagyok. Nem biztos, hogy ez az életszerű!
  • Bacsa09
    Bocs,én se láttam h válaszoltak már.
  • Bacsa09
    Nem csak titkos esküvő van.Ha eljegyezted, a buli rendezése opciónál megjelenik a lakodalom, ahol hívhatsz vendégeket.
  • predator1982
    de az ahogy olvastam majd egyszer lesz opció. nekem még nem hozta fel, pedig már volt szex van gyerek, sőt a női alakom már meg is öregedett...
  • Szabi1991
    2csajjal is sikerült már..
  • predator1982
    én még arra sem jöttem rá hogyan lehet őket összeházasitani
  • gabeszg
    Hi ami a hifin szól zene azt valahonnan meglehetne tudni, hogy mi a címe?
  • Flora2
    Én úgy hallottam más játékosoktól, hogy egyneműek is összeházasodhatnak (mint a Sims 2-ben is lehetett). Tehát akkor eljegyzésük is kell legyen... jól fel kell erőltetni a romantikus interakciókat - nem áttérni közben a Barátságosakra, mert akkor kezdheted elölről a Romantikust megint - addig, amíg "egyszerűen ellenállhatatlannak" nem talál. (?) Talán.
  • Gólya #3993
    persze, vagy egyszerűen a hátizsákból eladod a termést vagy felajánlod a boltban megvételre
  • Mike at home
    nem túl sokat, de lehet
    írj inkább könyveket
  • cseri001
    ?
    valsz azé nem :)
  • Mr Csé
    ha termelek almát abból lehet pénzt csinálni?
  • cseri001
    köszi. én leginkább a romantikusok közt kerestem (néha a barátságosnál is, csak többször a romantikusnál)...
  • moruhine
    Ez az eljegyzés opció nálam még sehol nincs, pedig már nagyon jóban vannak, esetleg lehet az a gond hogy azonos neműek? Valaki próbálkozott már ezzel?
  • Bal0924
    Hello.
    Mi az a Halálvirág? mire való?
  • Pirlipát
    Bocsi, most látom, hogy az eskűvőre már Itt Évi megválaszolt.
  • Pirlipát
    A barátságosban van, azt kell erőltatni! Esküvöt csak úgy tudnak csinálni, hogy a telefonon bulik között ott lesz a lakodalom. Sajnos boltív nincs, de mikor összeházasodnak, a vendégek meghatodva nézik, és egyesek rizst dobálnak. Ennyi. Gondolom majd a kiegészítők valamelyikáben bővitik ezt a dolgot.
  • cseri001
    az nem árt, tényleg! :)
  • cseri001
    hát ez az! a curva anyucikáját... :)
    ha záros határidőn belül nem jön a lehetőség, akkor bizony lagzi lesz, úgyse menekül! :)
    csak furcsa, hogy előbb ajánlotta fel az eljegyzést, mint az összeköltözést. már jegyesek, de hiába , sehol semmi. :)
    (nem annyira jó ez így egyébként szerintem, hogy sokkal kevésbé lehet látni a kapcsolatok szintjét, mint a 2-ben, de ez magánvélemény.)
    köszi!
  • Mike at home
    pedig lesz
    vagy a romantikusba, vagy a barátságosba
    hol előjön, hol eltűnik
  • Itt Évi
    Pedig ott kell legyen az összeköltözés opció, előjön egy idő után, romantikus opciókban, ha sokat udvarolsz neki, vagy a baráti közeledésnél is pár társalgás után előjön az összeköltözés. Feltéve ha jó viszonyba vannak , és nagy esküvőt is tarthatsz, otthon vagy közösségi területen is, telefonon buli rendezése / mennyegző vag lakadalom vagy mi a neve amit ki kell választani, csak arra figyelj, hogy az asszonyt is me kell hívni a bulira
  • cseri001
    valakinek van valami ötlete, hogy hogy lehet összeköltözést kieszközölni? csak mert a csávókám össze szeretne költözni a csajával, már eljegyezte, de még mindig nincs olyan interakció, hogy költözzenek össze...
    ???
    és az is milyen baromság már, hogy csak titkos esküvőt ajánl fel! és ha én nagy bulit szeretnék csapni?? fura.
  • Coolfire
    A koponyás póló a legkirályabb!:)
  • xblades
    Hát kár pedig élveztem, hogy én is variálhatom.(könnyen és nem mindenféle program segitségével)
  • Mike at home
    egyébként enegem is zavar, hogy nem lehet matricázni a polókat
  • Mike at home
    akor most kimagyarázom magam, akkor is :)

aszoftverből nincs lehetőség
    később gon dolom lehete majd egyedi mintát is megnyitni
  • phoenix1
    Ilyen nem, viszont idegesítő hasonló jelenség amikor tárgyakat teszek le, és akkor az zöld valami ami mutatná, hogy melyik irányban van a tárgy nyúlik, hogy az ember semmit sem lát még azt sem, hogy mit teszek le. :(
  • Rundstedt17
    igen,de nagyon bonyolult
  • szaba16
    de, van lehetőség:)
  • Mike at home
    jelenelg egyedi textúrára nincs lehetőség, de később biztos lesz
  • Bullitt
    Beírod konzolba: testingcheatsenabled true

Ha ez megvan odamész a postaládához, lenyomod a shift-et és közben kattintasz a postaládára. A feljövő opciók közül válaszd a "Szükségletek statikussá tétele" opciót, így tulajdonképp "befagynak" a szükségletek és pl. az erőnléti edzséekben sem merülnek ki a simek.
  • Hassan B
    NVIDIA GeForce 7900, alap hűtő. Valószínűleg túlmelegedésről volt szó, ugyanis volt itthon pluszban egy Zalman fél-réz hűtőm, amit most rá is tettem. Így egyenlőre úgy tűnik, hogy legalább 10 fokkal alacsonyabban üzemel és egyenlőre még a hibák sem jelentkeztek. Persze még nincs teljesen kipróbálva, csak 1-2 óra játék után fogok megnyugodni, hogy tényleg jó-e.
    Átlagosan 45C fok, kb 10 perc játék után 49C, de ezt még tesztelni kell...

Egyébként, valszeg az alaphűtő is elbírna vele, csak szinte gyapjúszerű két centis porréteg zárta el, de mondom akkor már kipróbálom az új hűtőt.
  • Hassan B
    Azt, hogy egy csaj megverte, és meg van alázva.