44549

no-warez.gif
  • Sipocz
    Hol lelhető fel az a könyv amelyik tartalmazza a medúza és a vörös hering csalizására vonatkozókat?
    A könyvespolc befogadóképessége végtelen, hogyan lehet hogy könyvek tűnnek el belőle? -> az alapsimem egyik jellemvonása a "pecás" és tudom, hogy minden kapható horgászattal foglalkozó könyvet megvásárolt (ez biztos!), perpill az asszonya is eljutott olyan szintre hogy érdeklődik bizonyos halfajok csalizási szokásairól, mondok nyugi otthon a polcon megvan a könyv és olvasunk, no de hiába keresem nincs meg a könyv sem a polcon sem a személyes tárolókban sem sehol a telken leszórva, tehát eltűnt:((
  • Coolfire
    Ja és újra összegyűjtöttem a gádzsinak 10000-et,és akkor jött a pofáraesés,új személyiségjegye(ke)t nem adhatok neki.10000 pont odalett.De lehet, hogy már nevelem,mert újabb gyereket akar.:)
  • Coolfire
    Erre jó a parkban/étterem előtt etc..a gitározás.5-ös szint felett borravalóért játszhatsz,s rengeteg barátot és ismerőst lehet szerezni.:)
  • Sipocz
    Hali!
    A 10-es gitáros un. mesterdalát hogyan tudom megszerezni/kapni? Üzenetet nem kaptam róla, a megvásárolható kották között sincs.
    A sportoló un. statisztika mutatójának (győztes/vesztes meccsek aránya) alakulása sima 50-50 % sansszal adódik ki vagy hogyan lehetne elhangolni egy kicsit, utálom hogy a sim teljes fittsége,edzettsége és tökéletes hangulata mellett is egy ide-egy oda a mérkőzések alakulása.
    A halálvirág tényleg csak 1 db termést hoz, tehát a házi kertben nem szaporítható?
    Ha egy hétnél hosszabb ideig nem találkoznak simjeim a townikkal akkor újra 0-ról indul az ismerkedés? Van olyan polgártárs(nő) akivel már 3-szor negyedszer tisztázzuk hogy kicsoda-micsoda:))! A karizma skill "jó barát" bónusza teljesen pótolja az aspi-pontokért vehető "távoli barát" benefitet?
    Minden npc lakik valahol a városban, vagy van egy afféle titkos tárolójuk is? Miért tűnnek el a townik olykor teljes mértékben a városból (volt egy képmegrendelése a karakteremnek és az elkészítés után 2 vagy 3 napig nem találtam a vevőt, már kezdtem lemondani az üzletről amikor újra feltűnt a pasas)?
    A város "újranépesedik", a simem saját anyósán látja az időkerék forgását:)), ők persze még fiatalok 1000-vel, de anyóspajtás aki az ismeretség kezdetén meglőhetősen-jó-bőrnek számított, nyögdíjas lett,őszbe csavarodott és már nem pajzánkodik annyira, aztán még egy rakás kezdetben nem volt towni pezseg a főttéren és korábbról ismert pofák tűnnek el pl. egy ideje hiába keresem az öreg Landgrab Dzsofrit a simem politikai karrierjének legnagyobb szponzorát már nincs sehol.
  • Gólya #4086
    miért gyűjtöd?
    dobd ki a szemetesbe
  • Gólya #4085
    ld. előző hsz.
  • Gólya #4084
    mindenkinek ami jár...
  • Gólya #4083
    még ha tényleg kilencéves vagy is, olvasni már akkor is kell tudni - tehát csak annyi teendőd maradt, hogy elovasd a fenti kép alatti szép piros nagybetűkkel írt szöveget...ennyi
    megsértődni pedig nem feltétlenül muszáj, ha olyasmire hívják fel a figyelmedet, ami elég nyilvánvaló
  • szaba16
    hát ez szívás. én inkább meg se próbálok lenyúlni. :D
    6os szinten vagyok még mindig, de kell vagy 5 kapcsolat, hogy a karizmám is fejlődjön.. mondom, Úristen.. mire 5 személlyel összebarátkozok
  • xblades
    Én meg csináltam egy nifomán csajt,erre akivel csak beszéltem mindenki kapcsolatban él, vagy ha nem akkor öreg vagy kövér. Hiába na a jó partik gyorsan elkelnek. Ja és a másik csajomnak próbáltam jó baráti kapcsolatot kialakítani a főnökével, erre az meg bepróbálkozott.
  • xblades
  • Coolfire
    Itt jöttem össze egy muffal is,ő csak a gitárjátékom matt lett haver.Jól nézett ki a csaj,volt még lóvé,keményen ráhajtottam.Eljegyzés,esküvő minden,aztán nézem az életcélt,hát 10-15 pasival egyszerre járni.Na ez szép,egy ringyót vettem el.Ngy nehezen összeszedtem neki a 10000 pontot a váltóhoz,de én marha csak az álmát változtattam világhírű sebészre,a kurvás részt otthagytam.:)Most megint gyűjthetek.Ja,meg van már egy kislány is,aki 24 napig csecsemő.Mivel jól volt a mama(állandóan b*szthatnékja volt),így rögtön lehetett a kicsinek 2 tulajdonságot adni.
  • Coolfire
    Már kisakkoztam.:)Telefon/bulirendezés,és ott a kampánybuli.Hívtam 8 havert(mind kőgazdag),meg betévedt egy-két kóbor sim is.Ekkor már polgármester voltam(7).Ment a banzáj ezerrel(jó házigazda jutalom),csak az 512 RAM mintha kevés lett volna.....Na mindegy kb. egy negyedóra múlva mindenki elköszönt,és perkált kérés nélkül.Összejött több mint 50000 simi.Másnap melóban kijött a kérdés,hogy csippantsak-e le a kampánypénzből,gondoltam miért ne,eddig is megúsztam.Hát most nem..:)Úgyhogy polgármesterből latrinapucoló lettem.:))
  • Carlos
  • anna32320
    akkor nem kell,hogy segitsél nem tudom hogy lehetsz ilyen utálatos.tarsd meg magadnak a játékod.
  • KNORBI
    Sziasztok! Az újsághordást valahogy ki lehet iktatni a játékban, valami olyan megoldással, hogy ne kelljen a kertbe gyűjteni kb 5 db-ot, hogy többet ne hozzon a postás?
  • webadam
    Először barátkozz össze a gazdagabb simekkel,aztán őket hívd meg a buliba.10k-t adnak fejenként ha csak úgy megkérdezed őket h adnak-e,plusz attól függően,hogy milyen volt a buli,még adnak egy kis pénzt ha vége.
  • szaba16
    mármint úgy érted, hogy nem jönnek el, vagy hogy kevés pénzt adnak? :)
  • szaba16
    na ja :DDD
  • Coolfire
    Hmmm...első héten 1,4 millió..nem gyenge.Hiába jó vásárlók vagyunk..:)))
  • Coolfire
    Hát az okés,de lófaszt sem csengetnek,az én szintemhez már nem elég.:(
    Valami közösségi telken nem lehet?
  • Coolfire
    Prima Game Guide
  • szaba16
    az én Simem most talán a 6.-os szinten van, politikusként.
    Kampánybulit telefonon szervezhetsz. Kiválasztod, hogy rendezzen bulit, és akkor a választónál kiválaszthatod. :)
  • Mr Csé
    az mi?
  • Coolfire
    Nem tudom,de a PGG-ben biztos benne van.
  • Coolfire
    Nem nekem konkrétan ezzel van bajom,hogy pölö az utolsó munkanap kiadja,hogy 23:59-ig esedékes,ergo másnapra "lejár".Ha nem tudod kiválasztani az opciót(szürke),akkor hagyd rajta az egeret,és kiírja,hogy miért nem lehet.Pl.:most nekem iratokat kellet megsemmisíteni az irodaházban(kis korruptok),mentem,de szürke vol.Rálöktem az egeret és kiírta,hogy gyere vissza 8:00-23:00 óra között.Nem lehet,hogy neked is ilyen jellegű volt a problémád?
  • phoenix1
    Látom nem vagyok egyedül ezekkel a feladatokkal. Valamit csinálhatnának ezzel, mert egy kicsit idegesítő már. Legutóbb nekem is azt írta, hogy valaki átakarja venni a városon a hatalmat vagy mi, és menjek a nem tudom milyen raktár elé. A lényeg, hogy nem lehetet kiválasztani azt az opciót, másnap meg jön az üzenet, hogy béndzsa a simem mert nem ment el. Hát, ... no comment. :(
  • Mr Csé
    hány emeletet lehet egy házra épiteni?
  • Coolfire
    Nálatok is előfordul mission impossible?Adva van,hogy a főnököd megkér,hogy xy.-ont vidd el túrni.Az odáig ok,hogy elmentek meg mnden,de ugye egy kritériuma van,a legközelebbi munkanap.Namármost ez nem 3-ból háromszor nem jött össze,mert akkor éppen nem kellett menni dolgozni.
  • Coolfire
    Hogy a gránátban kell kampánybulit tartani?Otthon tudok,de már az a pár ezer simi kevés az előléptetéshez.Valaki lenyomta már a politikai pályát?
  • Itt Évi
    én is próbáltam már, eddig semmi, de most hogy mondod csinálok egy őrült tudóst. megyek is!
  • Pirlipát

Az UFOkról jut eszembe, valakit vitt már UFO itt a 3-ba? A családom egyik tagja imádta a 2-ben amikor megjelent az UFO. És most is mindig veszünk látcsővet, de eddig semmi. Viszont az egyik pletykálásnál az derült ki, hogy a város egyik tagja igazából földönkívüli. Szóval még reménykedünk. Tudtok erről valamit?
  • Itt Évi
    Igazad van, de kajak nekem is a sims 2 végére volt 2,5Giga letöltött cucc ,de már a felénél is jóval beölte a játék töltési idejét. Törölni meg nem mertem, mert nem tudtam melyik amit használok :/ Ebbe az új simsbe meg amit feltelepítettél le is tudod törölni és még látszik is ,hogy mi volt az. szal sztem is jó ez így :) amúgy meg az EA egész biztos tudott a sokszáz sims2 rajongó oldalról, ahonnan kedvedre tölthettél ingyen bármit. Most se nehezítették meg a játékba belebuzerálók dolgát, úgyhogy szabadon tölthetsz ingyen modthesimsről vagy máshonnan. Addig meg próbálkozhatnak egy kis pluszbevétellel, hátha akad 1-2 ember aki a jogtiszta real garanciás letöltésre vágyik.
  • Rundstedt17
    így legalább izgi:DDD
  • Itt Évi
    ami késik nem múlik :P hátha mire játék elé érsz megérik a habfürdő és be lehet tenni :P de hibának tűnik sajna :S próbáld inkább megvenni vásárlás módba, valahol ott kell legyen onnan már csak megengedi, hogy kádba tedd :) ha nem akkor mondom próbáld másik háztartásba megnézni. Nekem is a sims 2 -ben sose volt gondom, de SP3at ahogy feltelepítettem utána ha már teherbe esett a muff nem tudott túrótortát sütni a családjába senkinek nem engedte a játék, más családba meg igen... :/ szal vannak ilyen megmagyarázhatatlan dolgok, talűán a magyarázat, hogy éjszaka UFO-k játszanak a simseddel és megváltoztatják...
  • Rundstedt17
    jahjah
  • Carlos
    olvass itt vissza.
    ez a szőke nős dolgot meg nem kéne erőltetni. Legalábbis nem itt.
    Nem ezért fognak segíteni.
  • Pirlipát
    Én személyszerint örülök ennek, mert nem ezeket az eredeti tárgyakat tartom a legszebbnek. Már a 2-ben is bosszantott, hogy félóráig töltött be a játék a sok letöltögetett cucc, miatt. Amik kellettek, viszont az eredeti ruhákból, meg tárgyakból alig használtam valamit. Biztos gyorsabban betöltött volna, ha kitörölhettem volna a sok sallangot. Szóval nekem így jobb, hogy akinek kel, az töltse le. Nekem köszönöm inkább nem.
  • Pirlipát
    Sajnos már megfogni sem engedi, és igen ilyen sima kádra pakartam volna. Sajnos tegnap nem tudtam szórakozni vele, mert egyszerüen eldöltem már max.9-kor. De ma megint próbálkozom majd, ha sikerül ébren maradnom.
  • Pirlipát
    csatlakozom, nekem is ilyen van, és eddig tökéletes.