44549

no-warez.gif
  • mariann84
    mmár rég nem kell serial szám, feltették a netre az egész hóbelebancot, új város, simek, ruhák, hajak minden.
    aki keres, az talál.
  • CamelX
    Hát ez tényleg elég gáz :( semmi normális party cucc nincs benn, pedig keverőpult is volt mind2 részben. Fogadjunk ezt is külön csomagba tartogatják....
  • nonicks
    és ha bekapcsolom a tévét akkor miért nem lehet választani mit nézzen miért csak akkor amikor már nézi?
  • Carlos
    Meg lehet valahogy oldani, hogy több szobában lehessen ugyanazt a zenét hallgatni?
    Ha megcsinálom a minden szobában fejlesztést, akkor sem hallom plö az emeleten. Ha oda is berakok egy hifit, akkor ott más zene fog szólni, mint lent. Régen voltak csak szóló hangfalak. Itt miért nincs? És miért nincs előző, következő szám opció?
    GYÁSZ!
  • Carlos
    Szerintem én még a lakáskulcsot is odaadom neki, biztos ami biztos...
  • Gólya #3792
    ne nézd
  • Gólya #3791
    bankkártyaszám, PIN-kód számlaszám nem kell?
  • Carlos
    Az eredeti játékban is csak 1 van.
    De le lehet tölteni mégegyet, ha van szériaszámod és regelsz. Vagy ha elvesztetted a számot, akkor fáradj át a másik topikba és ott olvass vissza.
  • Coolfire
    Egy van alapból:Sunst Valley,és egy ha regisztrálod magad keyyel:Riverview.Az EA-nak azt sem szabad elhinni,amit kérdez.:)
  • Prince23
    na bazmeg... EA verte a mellét, hogy a warez verzió csak egy várost tartalamz, úgy mondta, mintha 2-nél több lenne.
  • Coolfire
    Lófaszt....:)2 van csak.
  • offkorzreg
    sokkal jobb gondolom ha látsz egy full sima testet mind a két féléből,nőnek nincs bimbaj se puni,faszinak nincs semmi ott,hát... :|
  • Prince23
    Na van aki megvette?

Tényleg 4 város van benne?
  • Coolfire
    A másik topikban van.
  • Pirlipát
    Tud valaki no censort eredeti játékhoz? Utálom a kockákat!
  • Coolfire
    #3766 Mike ezt nem szeded ki?Én a piszkosból kiszedtem.Ne hülyítse már a népet..
  • tommygear
    a labor környékén találsz magokat, ott lesznek
  • Carlos
    3d studio max, lightwave, plussz kellhet gondolom valami konverter.
  • geforceatti
    Milyen programmal lehet tárgyakat csinálni a játékban?
  • Carlos
    Keresel ritka magot és ha mákod van az lesz.
  • Pirlipát
    Amikor odaklikkelsz a földre, hogy menjen oda, akkor megjelenik a bal felső sarokba egy ablak, azt hiszem automatikus felírattal,amit ha lenyitsz kiválasthatod, hogy hogy menjen oda: futva, sétálva... ez talán általában is átállítja. Én még nem próbáltam, de majd este megteszem.
  • csti88
    Nem lehet a boltban venni, pont azért kérdezem!
  • Flora2
    Ez olyan, mintha a bankkártyám PIN kódját kérnéd...
  • nonicks
    hmm...amúgy tudna valaki segíteni?
    SIM-em orvosi pályán tart (8.as szint) valami KUTATÁS nevű dolgot kellene emelni de az mindig sárga szmájli hiába olvasom a könyveket amiket adnak...
  • Carlos

Te nagyon hülye vagy!
  • Fabio Capello
    offtopik, lásd banner
  • uiztu
    Helo!!
    Szeretnék letölteni a sims3 oldaláról pár házat meg tárgyat. De mivel nekem nem eredeti a játékom, ezért én nem tudok regisztrálni. HA valaki megengedné, hogy az ő f.nevével és jelszavával beléphessek, vagy valaki úgysem regisztrálná a telepítő kulcsát az megmondaná? Nagyon jó lenne. Privátban vagy iylesmi, ha nem akarja itt?
  • uiztu
    Helo!!
    Szeretnék letölteni a sims3 oldaláról pár házat meg tárgyat. De mivel nekem nem eredeti a játékom, ezért én nem tudok regisztrálni. HA valaki megengedné, hogy az ő f.nevével és jelszavával beléphessek, vagy valaki úgysem regisztrálná a telepítő kulcsát az megmondaná? Nagyon jó lenne.
  • reménytelen
    Igen, én, köszönöm :))

Amúgy nagyjából megpróbáltam úgy, hogy a személyiségek is stimmeljenek, majd lehet, hogy berakok arról is egy képet :)
  • Mike at home
    ez sim függvénye
    az enyéim sétálnak, nem iagzán futnak, kivéve aki sportolt
  • dalmar
    Köszönöm
  • CamelX
    Ezt te csináltad? :D hatalmas jó :)
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Néhány kérdés:
    -Hogyan lehetne az alapértelmezett mozgás módot (pl. a "Menj oda" parancsra) futás helyett sétára cserélni? Tehát tudom, hogy "automata mód"-ot választ a gama és változtathatok rajta, de akkor is a "default" mozgásforma marad a futás, amit lehet módosítani sétára is viszont én szeretném ha a "default" a séta lenne.
    -A vegetarianizmus (szvsz. baromság, de mindegy:))), milyen ételeket takar? Csak a hús vagy minden állati termékre kiterjed? A játékban az un. alapélelmiszer-komponensre értendő? pl. főzhet az avatar-simem a vegós kedvesének "milánói spagettit", ami az én verziómban főtt tészta+paradicsomszószos húsos ragu+reszelt sajt (ugye van benne hús!!), viszont a játékbeli alapélelmiszere a paradicsom (ami elég vega:)).
  • predator1982
  • nonicks
    bemész a boltba azt veszel!
  • V43 1105
    KERESŐ ? :C
  • csti88
    Honnan tudok élet- meg tűzpiros gyümölcsöt szerezni?
  • karajjj
    _A:EDF_:AS_:DFasdfsadfsd

most hangosan felnevettem :D
  • reménytelen
    Lucky there's a Family Guy...

• CamelX
    Medence az meg lesz hosszabbítva, csak egyelőre az volt a cél hogy az emelet alatt legyen besüllyesztve + még a földszint padlója alá. Lesz még pár szoba is ha minden igaz (oszlopokkal emeleten), de már kezd uncsi lenni :P