44549

no-warez.gif
  • Neoncsoves
    az EA nagyon okosan csinálja :) mindig kiadja ugyanazt mint a SIMS1-et, kiegek nélkül, csak felturt grafikával :) Aztán jönnek az érdekesebbnél érdekesebb packok, ha azt nézed, ugyanazok a kiegek mint anno sims1-ben :D más név, más graf, meg 1-2 újitás és csók! meg mostmár csinálnak külön "packokat" hozzá... Csili-vili cuccok,stb. És sokan bedőlnek neki és megveszik az összes kieget :) Végülis, aki szereti a játékot az vegye meg. De 4évente megkapom ugyanazt, ugyanannyi pénzért mint amikor kiadták :) tehát ez nem hiányzik :\ lassan a simshez is atomerőmű kell... az lesz a szép ha DX10es lesz... akkor minimum requirements: PAKS recommended: chernobyl :p
  • rotator
    Valami ilyesmi grafikára számítok a Sims 3-ban. :)
  • Dexantreal
    Láttam régen róla 1-2 képet, eléggé megváltozott azokon a képeken a grafika, meg nem tudom. Majd kiderül, hogy mi lesz benne az új, de az is lehet, hogy csak újabb összegeket akarnak leakasztani a Sims rajongóktól a készítők.
  • zsuzsukox
    Mi ez a Momentcity?találtam iwiwen egy MomencityGuy-t...van valami köze hozzá???hihi
  • Mike
    lesz
    szerinted az EA abbahagyja? kizárt
  • Kongy
    lesz Sims3? és mi lesz abban az új? elég ebből 2 is...
  • gettobuxa
    estleg félkör, kör alakú fal? :)
  • ZsZso
    Én a Spore (lekerekítve, Sims nagyban - szintén Will Wright műve) kiadásáig látok, utána számomra világvége lesz :). Pedig fix, hogy utána jön csak a Sims 3.
  • cenobite
    Meg az is jó lenne, hogyha a tárgyakat nem csak 90 fokban tudnám forgatni. (tudom, valami trükkel lehet már a sims2-ben is normálisan forgatni, de alapból nem)
  • gettobuxa
    amit ujithatnának pl mos jutott eszembe, ha elmegyek közösségi területre, nem tudok hazatelefonálni, nem tudok senkit elhívni, és ha jól veszem észre, az ott lévő társaság se nagyon cserélődik!
    kiszállok a taxiból, szétnézek, és ha nincs ott egyik szeretőm se, nyugodtam bemehetek a vadiúj csajommal, nem kell félnem h jön valaki és felpofoz :)
  • Pluskast
    ameddig ay NFS-t:)
  • Slayerboy
  • Dexantreal
    Pedig azok is jók.
  • Drephis
    nekem a 2 tetszik a kiegek nem kellenek nekem.
  • Dexantreal
    Hmmm... nem korai még azé nyitni neki topikot?

Amúgy szerintem csak jobb lesz, mint a 2. A kettő se rossz, de a hármat kötve hiszem, hogy úgy hagyják midnen változtatás nélkül.
  • Shiwo
    "akkor is arra mentem hogy kiirtsam a családot amit megcsináltam vagy 20perc alatt :C"

"én inkább csak meguntam....elvégre mindig ezt csinálom, csak 1 karakterrel.... [szerk: és ennek SOKKAL jobb a grafikája, és megvan eredetiben!]"

ez így furán vette ki magát szten :D
  • Mike at home
    ezek nagyok vannak tényleg kis packek is pár tárggyal
  • Laky
    Az EA mindig hozzátesz kiegészítésül egy kis packet, pl: háziállatok, volt valami egyetem, stb, és hogy még hány ilyen kis pack lesz? :D

szerk: #17-ben megtaláltam a választ :D
  • Mike at home
    márhogy játszani vele, vagy hogy az EA meddig üli meg a lovat?
  • kas123
    más módon is meglehet szerezni :P nem kell kes érte :D
  • Hrisskar
    szerintem addig míg minden a valóéletben lévő dolgot átültetnek simsbe
  • Laky
    Meddig lehet még ezt a Sims-et nyúzni? :D
  • Drephis
    utálom hogy 567 sims kieg van. de sims 3-at kipróbálnám. és top 20-ból 10 tuti sims
  • Casillas
    pedig néha jó lenne visszatölteni :-c
  • Mike at home
    csak nem lehet menteni :)

meg olyat sem csináltam, hogy amiíg fenn alszik a kedves, lenn egy másikkal elvagyunk a jakuzziban
  • Czdano
    és nem akadozik ;)
  • Mike at home
    hát persze ez az EA aranytojást tojó tyúkja
  • Nuki
    én inkább csak meguntam....elvégre mindig ezt csinálom, csak 1 karakterrel.... [szerk: és ennek SOKKAL jobb a grafikája, és megvan eredetiben!]
  • Mike at home
    tudtommal 2008-ban
  • Balidani
    ha lesz sims 3 tuti megint nagyot alkotnak a marketingesek meg ilyen arcok, vagyis biztos megint sok embert behülyítenek ezzel. én már a 2-re sem izgultam nagyon.
  • Web mester
    Nem 2009-ben jelenik meg?
  • bardocz
    én is ugyan ezt csináltam :D
  • vegicsek
    Semmi kedvem már pénzt kiadni, csakhogy játszak egy kicsit az ilyenekkel
  • Hellsing47
    kb 3x játszottam vele
    akkor is arra mentem hogy kiirtsam a családot amit megcsináltam vagy 20perc alatt :C
  • Mike at home
    ez is egy vélemény :)
  • Hellsing47
    szar...
    mint az összes többi
    [nem szereti a szimszet :C]
  • Mike at home
    DX10 alatt, kihasználva a az új generációs konzolok lehetőségeit, valyon milyen lesz majd a 3. generációs sims...