44549
-
Neoncsoves #38 az EA nagyon okosan csinálja :) mindig kiadja ugyanazt mint a SIMS1-et, kiegek nélkül, csak felturt grafikával :) Aztán jönnek az érdekesebbnél érdekesebb packok, ha azt nézed, ugyanazok a kiegek mint anno sims1-ben :D más név, más graf, meg 1-2 újitás és csók! meg mostmár csinálnak külön "packokat" hozzá... Csili-vili cuccok,stb. És sokan bedőlnek neki és megveszik az összes kieget :) Végülis, aki szereti a játékot az vegye meg. De 4évente megkapom ugyanazt, ugyanannyi pénzért mint amikor kiadták :) tehát ez nem hiányzik :\ lassan a simshez is atomerőmű kell... az lesz a szép ha DX10es lesz... akkor minimum requirements: PAKS recommended: chernobyl :p -
#37 Valami ilyesmi grafikára számítok a Sims 3-ban. :) -
Dexantreal #36 Láttam régen róla 1-2 képet, eléggé megváltozott azokon a képeken a grafika, meg nem tudom. Majd kiderül, hogy mi lesz benne az új, de az is lehet, hogy csak újabb összegeket akarnak leakasztani a Sims rajongóktól a készítők. -
zsuzsukox #35 Mi ez a Momentcity?találtam iwiwen egy MomencityGuy-t...van valami köze hozzá???hihi -
#33 lesz
szerinted az EA abbahagyja? kizárt -
#32 lesz Sims3? és mi lesz abban az új? elég ebből 2 is... -
gettobuxa #31 estleg félkör, kör alakú fal? :) -
#30 Én a Spore (lekerekítve, Sims nagyban - szintén Will Wright műve) kiadásáig látok, utána számomra világvége lesz :). Pedig fix, hogy utána jön csak a Sims 3. -
#29 Meg az is jó lenne, hogyha a tárgyakat nem csak 90 fokban tudnám forgatni. (tudom, valami trükkel lehet már a sims2-ben is normálisan forgatni, de alapból nem) -
gettobuxa #28 amit ujithatnának pl mos jutott eszembe, ha elmegyek közösségi területre, nem tudok hazatelefonálni, nem tudok senkit elhívni, és ha jól veszem észre, az ott lévő társaság se nagyon cserélődik!
kiszállok a taxiból, szétnézek, és ha nincs ott egyik szeretőm se, nyugodtam bemehetek a vadiúj csajommal, nem kell félnem h jön valaki és felpofoz :) -
#27 ameddig ay NFS-t:) -
#26 -
Dexantreal #25 Pedig azok is jók. -
#24 nekem a 2 tetszik a kiegek nem kellenek nekem. -
Dexantreal #23 Hmmm... nem korai még azé nyitni neki topikot?
Amúgy szerintem csak jobb lesz, mint a 2. A kettő se rossz, de a hármat kötve hiszem, hogy úgy hagyják midnen változtatás nélkül. -
#22 "akkor is arra mentem hogy kiirtsam a családot amit megcsináltam vagy 20perc alatt :C"
"én inkább csak meguntam....elvégre mindig ezt csinálom, csak 1 karakterrel.... [szerk: és ennek SOKKAL jobb a grafikája, és megvan eredetiben!]"
ez így furán vette ki magát szten :D
-
#21 ezek nagyok vannak tényleg kis packek is pár tárggyal -
#20 Az EA mindig hozzátesz kiegészítésül egy kis packet, pl: háziállatok, volt valami egyetem, stb, és hogy még hány ilyen kis pack lesz? :D
szerk: #17-ben megtaláltam a választ :D -
#19 márhogy játszani vele, vagy hogy az EA meddig üli meg a lovat? -
#18 más módon is meglehet szerezni :P nem kell kes érte :D -
#17 szerintem addig míg minden a valóéletben lévő dolgot átültetnek simsbe -
#16 Meddig lehet még ezt a Sims-et nyúzni? :D -
#15 utálom hogy 567 sims kieg van. de sims 3-at kipróbálnám. és top 20-ból 10 tuti sims -
#14 pedig néha jó lenne visszatölteni :-c
-
#13 csak nem lehet menteni :)
meg olyat sem csináltam, hogy amiíg fenn alszik a kedves, lenn egy másikkal elvagyunk a jakuzziban -
#12 és nem akadozik ;) -
#11 hát persze ez az EA aranytojást tojó tyúkja -
Nuki #10 én inkább csak meguntam....elvégre mindig ezt csinálom, csak 1 karakterrel.... [szerk: és ennek SOKKAL jobb a grafikája, és megvan eredetiben!] -
#9 tudtommal 2008-ban -
#8 ha lesz sims 3 tuti megint nagyot alkotnak a marketingesek meg ilyen arcok, vagyis biztos megint sok embert behülyítenek ezzel. én már a 2-re sem izgultam nagyon. -
#7 Nem 2009-ben jelenik meg? -
#6 én is ugyan ezt csináltam :D -
#5 Semmi kedvem már pénzt kiadni, csakhogy játszak egy kicsit az ilyenekkel -
Hellsing47 #4 kb 3x játszottam vele
akkor is arra mentem hogy kiirtsam a családot amit megcsináltam vagy 20perc alatt :C -
#3 ez is egy vélemény :) -
Hellsing47 #2 szar...
mint az összes többi
[nem szereti a szimszet :C] -
#1 DX10 alatt, kihasználva a az új generációs konzolok lehetőségeit, valyon milyen lesz majd a 3. generációs sims...