44549

no-warez.gif
  • offkorzreg
    igen,és sorban halnak is meg
  • N1ggA
    sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy a sims3-ban velem együtt öregednek-e a szomszédságban lakók? A sims2ben nagyon zavart hogy nem öregedtek, csak én
  • Carlos
    Túlmelegedő videókari.
  • szaba16
    ne idegesítsél :DD

Nem fognak többet.. az a játékmenet megváltozásával járna :)
  • Joybull
    szerintem meg csak a kezdet és majd egy későbbi kiegészítésként még hozzá fognak adni szükségletet.
    Még három pont kényelmesen elférne a panelen
  • rage
    Így néz ki akkor is, ha kezd behalni a videokártya grafikus processzora, vagy a memóriája.
  • EK1TEP
    :)
    Érdekes!
    Én mindig frissítek a legújabb ATi driverre és soha nem voltak grafikai bugjaim, ilyen fajta hibáim!Most a 9.5-ös CCC van fent és minden tökéletes!
  • Flora2
    Nem mindig a legfrissebb driver a legjobb (bizonyos játékoknak). Nekem nemrég a 9-4-es ATI driver csinált ilyen nyúlós szilánkokat más játékban - leszedtem, visszaraktam a 9-2-est, és azzal nincs ilyen hiba...
  • FZoleee
    az a papírzacskós fejű sim mit akar jelenteni? :D
  • EK1TEP
    Esetleg túlmelegedésről is lehet szó.Milyen kártyád van és milyen a hűtése?
  • bazsi123
    nálam rendszeresen voltak grafikai hibák, sims3-ban és pl. a wow-ban is, ennél sokkal durvábbak. nvidia 9600gt. vettem egy passzív hűtést, és azóta minden rendben van. szerintem az egyébként hangos ventis hűtés nem volt tökéletes a ramokhoz.
  • Hassan B
    Nem, hozzá sem nyúltam. Akkor lehet, hogy valami komolyabb hardware hiba van?
  • EK1TEP
    Húztad a videó kártyát?Mert attól lehetnek ilyen érdekes jelenségek!
  • szaba16
    nincs
  • Hassan B
    Nem tudja esetleg valaki, hogy ilyen grafikai hibák miért jelentkeznek? Lehet hogy az új nvidia driver nem tetszik neki? Mert régebben jó volt. Most pedig nem csak sims-nél, hanem más játékoknál is jelentkezik.
    Minden driverből a legfrissebb van fent, amit találtam, plusz az oprendszer is friss...
    KÉP
  • boneyard
    Hali!
    olyan kérdésem lenne, h a most megjelent eredeti játékban van-é jakuzzi?
  • xblades
    Köszönöm próbálkozom a lehetőségekkel.
  • Rundstedt17
    sokkal bonyolultabb....
  • szaba16
    http://www.sims2wiki.info/wiki.php?title=Sims_3:Custom_Patterns
    http://www.modthesims.info/download.php?t=342998

Jó szórakozást! :P

• Hassan B
    Itt ez játékon belül van. Dupla kattintás a ruhadarabra, és ott lehet variálni a textúrákat. Ugyan én még nem találtam meg a módját, hogyan lehet bele egyedi textúrát tenni, de szinte biztos vagyok benne, hogy van rá lehetőség. Szerintem majd valamelyik okos segít rajtad...
  • xblades
    A kettőnél volt olyan külön program (de az alapjáték része) amiben lehetett a ruhának egyedi texturát adni.(képszerkesztővel variáltam)
  • Hassan B
    Milyen ruhaszerkesztőre gondolsz? A sim létrehozása résznél elég aprólékosan testre lehet szabni a dolgokat.
  • V43 1105
    Kihúzod, aztán rákattintasz és ott lesz olyan hogy talpazat párna vagy ilyen tartó :D
  • terribad
    holy shit
    nem kellett volna beleolvasnom ebbe a topicba :DDD
  • rage
    A megtalált gyémántokat elküldtük csiszoltatni.
    Visszaküldték őket megcsiszolva, hol található hozzájuk valami tartó, amiben ki lehet őket tenni a polcra ?
  • Gólya #3942
    eddig semmit
    viszont nemcsak jönnek, bemásznak a kosárba és viszik a morzsákat

azt viszont nem értem, ha ezt meg tudták csinálni, akkor a simek haja miért nem mozdul? a kettesben megcsinálták, itt a hármasban a széltől mozognak a falevelek, a bokrok, akkor a hajjal nem hiszem, hogy ne tudtak volna mit kezdeni
  • szaba16
    Kattints a ruhásszekrényre, és talán ott lesz, hogy: ruha tervezése, vagy valami ilyesmi, de úgyis fogod tudni melyik az. :)
  • szaba16
    Lehetett tudni megjelenés előtt infóként. Hát én reméltem, hogy benne hagyják / vagy nem téves infó. De hála nem. Biztos vicces :)

A Simek reagálnak erre valamit? :D
  • xblades
    Hali a harmadik részben is van ruha szerkesztő?
    Mert én eddig nem találtam.
  • Gólya #3938
    hát ez...
    figyeltétek, hogy a hosszabb ideje kinn lévő piknikkosárra beindulnak a hangyák?
  • Tufa
    szükségletek kikapcsolására van esetleg már mód/cheat/trainer?
  • sz4bolcs
    Isten hozott Pisze Pat! :D
  • Rundstedt17
    nah az állatok a legkevesebb:DDD....inkább évszakok
  • szaba16
    Mod The SIMS
    TSR
  • sztanyo28
    Hali!
    Nem tudtok olyan oldalt ahonnan cuccokat lehet letölteni ??
    Előre is köszi!
  • bgabor
    Nem értek egyet.
  • rotator
    Néhány nap játék után azt kell mondjam, minden területen jobb, átgondoltabb, élvezetesebb, mint a 2. rész addonostól (igaz, csak 4 addonom van hozzá, de azokból az egyetlen dolog, ami igazán hiányzik, az a macskák).
  • Rundstedt17
    LOL,ősrégi troll:D
  • szaba16
    jaaa.. ezt ismerem, de azért köszi. :)
    Majd néha-néha felgyorsítom a fürdés csúszkát. :)
  • Gólya #3928
    hagyjátok már a pitlibe ezt a .... cikket
    savanyú a szőlő az írójának - megkapta kipróbálásra, aztán most sír a szája, hogy nincs tovább
    nem kell vele foglalkozni - jó szokás szerint szimplán azért jelennek meg ilyenek, hogy a jónépet összeugrasszák

ez a 'bgabor' nevű úriember (vagy asszony) meg úgy tűnik szintén rendszert csinál ezekből a lesajnáló beszólásokból - emlékszem, a kettes topikban is járt anno