44549
-
#3967 igen,és sorban halnak is meg -
#3966 sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy a sims3-ban velem együtt öregednek-e a szomszédságban lakók? A sims2ben nagyon zavart hogy nem öregedtek, csak én -
#3965 Túlmelegedő videókari. -
szaba16 #3964 ne idegesítsél :DD
Nem fognak többet.. az a játékmenet megváltozásával járna :) -
Joybull #3963 szerintem meg csak a kezdet és majd egy későbbi kiegészítésként még hozzá fognak adni szükségletet.
Még három pont kényelmesen elférne a panelen -
#3962 Így néz ki akkor is, ha kezd behalni a videokártya grafikus processzora, vagy a memóriája. -
EK1TEP #3961 :)
Érdekes!
Én mindig frissítek a legújabb ATi driverre és soha nem voltak grafikai bugjaim, ilyen fajta hibáim!Most a 9.5-ös CCC van fent és minden tökéletes! -
Flora2 #3960 Nem mindig a legfrissebb driver a legjobb (bizonyos játékoknak). Nekem nemrég a 9-4-es ATI driver csinált ilyen nyúlós szilánkokat más játékban - leszedtem, visszaraktam a 9-2-est, és azzal nincs ilyen hiba... -
#3959 az a papírzacskós fejű sim mit akar jelenteni? :D -
EK1TEP #3958 Esetleg túlmelegedésről is lehet szó.Milyen kártyád van és milyen a hűtése? -
bazsi123 #3957 nálam rendszeresen voltak grafikai hibák, sims3-ban és pl. a wow-ban is, ennél sokkal durvábbak. nvidia 9600gt. vettem egy passzív hűtést, és azóta minden rendben van. szerintem az egyébként hangos ventis hűtés nem volt tökéletes a ramokhoz. -
#3956 Nem, hozzá sem nyúltam. Akkor lehet, hogy valami komolyabb hardware hiba van? -
EK1TEP #3955 Húztad a videó kártyát?Mert attól lehetnek ilyen érdekes jelenségek! -
szaba16 #3954 nincs -
#3953 Nem tudja esetleg valaki, hogy ilyen grafikai hibák miért jelentkeznek? Lehet hogy az új nvidia driver nem tetszik neki? Mert régebben jó volt. Most pedig nem csak sims-nél, hanem más játékoknál is jelentkezik.
Minden driverből a legfrissebb van fent, amit találtam, plusz az oprendszer is friss...
KÉP -
boneyard #3952 Hali!
olyan kérdésem lenne, h a most megjelent eredeti játékban van-é jakuzzi? -
#3951 Köszönöm próbálkozom a lehetőségekkel. -
Rundstedt17 #3950 sokkal bonyolultabb.... -
szaba16 #3949 http://www.sims2wiki.info/wiki.php?title=Sims_3:Custom_Patterns
http://www.modthesims.info/download.php?t=342998
Jó szórakozást! :P
-
#3948 Itt ez játékon belül van. Dupla kattintás a ruhadarabra, és ott lehet variálni a textúrákat. Ugyan én még nem találtam meg a módját, hogyan lehet bele egyedi textúrát tenni, de szinte biztos vagyok benne, hogy van rá lehetőség. Szerintem majd valamelyik okos segít rajtad... -
#3947 A kettőnél volt olyan külön program (de az alapjáték része) amiben lehetett a ruhának egyedi texturát adni.(képszerkesztővel variáltam) -
#3946 Milyen ruhaszerkesztőre gondolsz? A sim létrehozása résznél elég aprólékosan testre lehet szabni a dolgokat. -
#3945 Kihúzod, aztán rákattintasz és ott lesz olyan hogy talpazat párna vagy ilyen tartó :D -
#3944 holy shit
nem kellett volna beleolvasnom ebbe a topicba :DDD -
#3943 A megtalált gyémántokat elküldtük csiszoltatni.
Visszaküldték őket megcsiszolva, hol található hozzájuk valami tartó, amiben ki lehet őket tenni a polcra ? -
Gólya #3942 eddig semmit
viszont nemcsak jönnek, bemásznak a kosárba és viszik a morzsákat
azt viszont nem értem, ha ezt meg tudták csinálni, akkor a simek haja miért nem mozdul? a kettesben megcsinálták, itt a hármasban a széltől mozognak a falevelek, a bokrok, akkor a hajjal nem hiszem, hogy ne tudtak volna mit kezdeni -
szaba16 #3941 Kattints a ruhásszekrényre, és talán ott lesz, hogy: ruha tervezése, vagy valami ilyesmi, de úgyis fogod tudni melyik az. :) -
szaba16 #3940 Lehetett tudni megjelenés előtt infóként. Hát én reméltem, hogy benne hagyják / vagy nem téves infó. De hála nem. Biztos vicces :)
A Simek reagálnak erre valamit? :D -
#3939 Hali a harmadik részben is van ruha szerkesztő?
Mert én eddig nem találtam. -
Gólya #3938 hát ez...
figyeltétek, hogy a hosszabb ideje kinn lévő piknikkosárra beindulnak a hangyák? -
#3937 szükségletek kikapcsolására van esetleg már mód/cheat/trainer? -
#3936 Isten hozott Pisze Pat! :D -
Rundstedt17 #3935 nah az állatok a legkevesebb:DDD....inkább évszakok -
szaba16 #3934 Mod The SIMS
TSR -
sztanyo28 #3933 Hali!
Nem tudtok olyan oldalt ahonnan cuccokat lehet letölteni ??
Előre is köszi! -
bgabor #3932 Nem értek egyet. -
#3931 Néhány nap játék után azt kell mondjam, minden területen jobb, átgondoltabb, élvezetesebb, mint a 2. rész addonostól (igaz, csak 4 addonom van hozzá, de azokból az egyetlen dolog, ami igazán hiányzik, az a macskák). -
Rundstedt17 #3930 LOL,ősrégi troll:D -
szaba16 #3929 jaaa.. ezt ismerem, de azért köszi. :)
Majd néha-néha felgyorsítom a fürdés csúszkát. :) -
Gólya #3928 hagyjátok már a pitlibe ezt a .... cikket
savanyú a szőlő az írójának - megkapta kipróbálásra, aztán most sír a szája, hogy nincs tovább
nem kell vele foglalkozni - jó szokás szerint szimplán azért jelennek meg ilyenek, hogy a jónépet összeugrasszák
ez a 'bgabor' nevű úriember (vagy asszony) meg úgy tűnik szintén rendszert csinál ezekből a lesajnáló beszólásokból - emlékszem, a kettes topikban is járt anno