44549
-
#3877 más,tehát nemlehet -
mary0227 #3876 sziasztok!
tudja vki hogy a sims2-hőz letöltött cuccokat(hajak,ékszerek,ruhák,stb)be lehet e tenni a 3-ba,vagy teljesen más az egész???köszönöm előre -
TomBond #3875 Ha már van egy karakterem, hogyan tudok még egyet csinálni (hogy egy pár legyen)? -
#3874 :D -
#3873 faszt berak egy képet a "sims 1-ről" ami igazából a sims superstar :C -
#3872 jó ez az új csomag :):) -
Itt Évi #3871 A csákó ilyen világfájdalom típus, valószínű kritikus szemmel nézi saját magát is, lefikkant egy játékot, mert nem nyújt újat számára,mivel gondolom a való életben ő is felkel, számlát fizet, kakil, izzad, tisztálkodik, eszik, megint reggel felkel és ugyanez stbstb.... sose értettem mér jó valamit fikázni, mindenki saját problémája mivel szórakozik, a cikk megírása után gondolom leült és felment multiplayer módba háborús fejbelövős játékkal csillapítani az idegeit. És nem fikázza senki emiatt. no mindegy, én magam részéről teljes értékű ember vagyok, pedig sims-ezek :D a csákó meg aki a cikket írta retardált és kapja be. -
Gólya #3870 nem kell ezzel foglalkozni
mindig is így volt ez (és lesz is), valakinek mindig "szánalmas" lesz valamelyik játék
(teljesen magánvéleményként ennyi: savanyú a szőlő?) -
szaba16 #3869 hát ez van..
Túl sokat játszottatok vele :D
Valakinek hamar kifullad a kreativitása. :) Valakinek 1 napig tart, másnak pedig hónapokig :P -
Rundstedt17 #3868 jaja:).más kérdés hogy a negatív részre hegyezte ki a cikket,de olyanokat írt ami benne vannak a játékba.amúgy meg tényleg kezd uncsi lenni -
szaba16 #3867 aki nem ért hozzá, az ne kritizáljon szerintem.. -
#3866 hogy nem lehet hozzá érteni? ne érts félre énis jáccok vele bár már egyre jobban unom... sztem jó kritika -
#3865 ja az igaz :D -
karajjj #3864 csak az se tudja mi a simoleon... :D -
szaba16 #3863 ja, nem ért a simshez :)
Jó pofinak akar tűnni.. most nem csak úgy átlagosan a Sims-ről van szó.. más játékkal is szánalmas lenne.. kis köcsög... -
#3862 tényeket ír?:D csak szánalmas kis egyén akinek szánalmas élete van és még a sims játékkal sem bír játszani... -
Lesusius #3861 Szasztok, tud nekem vki adni 1 linket a sims3-ban lévő elikszírekről és extra ökörségekről? -
Rundstedt17 #3860 Jah:DDDDD -
#3859 igazat írja :D -
Rundstedt17 #3858 szerintem tényeket írt XD -
szaba16 #3857 mert feltűnően utálja a simset, és kihasználja a hatalmát.. szóval eléggé szánalmas. -
#3856 ezen befostam :D
"Továbbmegyek a következő szomszédhoz, ott találok egy öregasszonyt, mondom legalább ezt megdugom, azzal is telik az idő.
– Kasa supa, kata lunasz! – így én.
– Dam icc nico szabag! – mondja ő, és a feje fölött egy buborékban megjelenik egy mikrohullámú sütő alakú bálna." -
Rundstedt17 #3855 :DDDD -
#3854 mer mér? -
szaba16 #3853 már bocsánat, de szopja le magát.. -
karajjj #3852 ugyanaz mint a kettőben... -
#3851 http://index.hu/tech/szoftver/2009/06/05/sims_3_a_satan_muve/ -
#3850 Sziasztok a kérdésem az lenne, hogy van-e pénzkód és ha van akkor mi az? Válaszokat előre is köszönöm! -
csti88 #3849 A receptek 96% át tudom. Honnan tudhatnám meg h melyik hiányzik, és hol tudom megszerezni? (a boltosokat már megvettem) -
#3848 ez a probléma (nincs hang)csak akkor jelentkezik ha két hangszóró szól egyszere egy szobában (pl: tévé meg hifi)
és állítólag eredeti sims3 nál is van ez a probléma -
#3847 kijárási tilalom 23:00 óra után van...a kis gömbakváriumba 1 halat lehet tán tenni össze vissza -
szaba16 #3846 ja, ha a sims 3 alapjáték is, akkor ok :D
azt hittem ,hogy csak a beharangozó..
de akkor is.. ez fura, ilyen olcsón. -
szaba16 #3845 ez hülye... -
Sziszi25 #3844 Hűűűű!
De örülök, hogy ennyien szeretik a Simst!
Én csak a második részt próbáltam, de az nagyon tetszett..
Teljesen rákattantam!! :)))) -
#3843 Sziasztok! volt már valaki Simjének olyan élete álma, h. magánakváriumot kellett készítenie? 13 tökéletes halfaj kellene bele, de nemtudom elképzelni egy gömbakváriumban őket... hogy kellene ezt teljesiteni? kösz
-
Gólya #3842 valószínű nálad lehet valami prücök - az én simemnek ugyan még mindig nem futja hifire, de a hitesének van és semmi baj nincs vele
saját festményt a kettesben is lehetett keretezni, a lámpának pedig nemcsak a színét állíthatod be, hanem a fényerősséget is -
Itt Évi #3841 ez alap emberi természet, korhatár nélkül még agg bácsik is kiváncsiak mi van a ruha alatt. gondolom már ők is sokfélét láttak pedig :D nohdejó, nem sértődtem meg, bár egy kicsit akartam, de nem ment XD amúgy ez minimális probléma, az nagyobb, hogy nekem még mindig nincs hang a hifimben , az meg nagyon érdekelne, hogy a bolti példány is produkál ilyen hibát? amúgy meg tudtátok, hogy a lámpák fényének színét be lehet állítani? :P meg a saját festményeket bekeretezni, ennek a pár újdonságnak legalább örülhetünk ! :) -
Gólya #3840 mellesleg...
nem tudom, hány órától lehet a gyerekeknek a "kijárási tilalom", de a simem már nagyon sokszor találkozott a városligetben este 10 után gyerekekkel
akkor most hogy is van ez?
csak a saját simgyerekem nem mehet? -
Gólya #3839 meg ne sértődj
csak néha már tele a hóbugyim a kockázás-kínnal
sokan úgy viselkednek, mint egy bölcsődés, aki még soha nem látott meztelen embert (vagy lehet épp erről van szó...?) -
#3838 Teszt!
:D