44549

no-warez.gif
  • rage
    Írd be, hogy testingcheatsenabled true
    S utána ezeket a csúszkákat az egérrel oda húzod ahová akarod, nullától a maximumig.
  • szaba16
    Komolyan? És melyik ez a cheat? :)
  • Mike at home
    Egyébként ahogy Phoenix is irta a cikk borzasztó, és rendkivül sértő. És egyáltalán nem tetszik, hogy valaki idejön tapsikálni meg fikázni. Ez nem fikatopik, hanem azoknak van, akik ezzel játszanak. És nem vagyunk kiváncsiak mások fikázó benyögéseire, azokra, akik csak azért jönnek, hogy egy jót beszóljanak. arra ott a gumi, éld ki magad ott. Másokat is kivágok, ilyen idnítással, enm csak téged
    Panaszra meg menj Shadhez
  • rage
    Én azt megértem, hogy valakinek nem tetszik valami, ízlések és pofonok.
    Ez a fórum nyilván azért jött létre, hogy akik játszanak vele, vagy tetszik nekik, megoszthassák egymással a tapasztalatukat.
    Annak mi értelme van, hogy valaki beír ide annyit, hogy neki ez nem tetszik, mert szar ?

Most akkor mindenki járja végig az összes fórumot, és írja be, hogy "sziasztok, engem ez nem érdekel, vagy szerintem ez szar" stb ?

Mert akkor jól fognak kinézni a fórumok...
    Ráadásul ha visszaolvasott volna mondjuk tízet, akkor látta volna, hogy amit belinkelt, már betették mások is.
  • Mike at home
    hát pedig írtam cikkekekt, ami meg is jelent nyomtatásban
    igaz már vagy 12 éve
  • Mike at home
    akarsz esetleg bant is?
  • Mike at home
    leírtad, nem töröltem
    elmondhattad
    legyél tőle boldog
    de további fikázás nem kell
    tudjuk mi a véleményed, nem kell cifrázni
    demokrácia meg itt nincs
    warezolni sem lehet
  • Mike at home
    nincs warez! nem tudsz olvasni?
  • rage
    Hány órányi játék után jutottál el arra a következtetésre, hogy a játék silány minőségű ?
  • bgabor
    És újságírói szellemben törölted ki a #3904-as hozzászólásomat, amiben leírtam hogy szerintem a játék silány minőségű? Ezért törölted? Ezt jelenti számodra a véleménnyilvánítás szabadsága? Újságíró, mi? Na ne röhögtess.

Áruld már el hogy a postom melyik moderálási szabályba ütközött bele!
    Vagy csak szimplán kitörlöd azoknak a hozzászólásait, akik nem értenek egyet veled? Milyen szánalmas! Büszke lehet az SG, hogy ilyen alakokat nevez ki moderátornak. Még hogy újságíró.... szánalmas!
  • rage
    Ezen segít egy cheat.
    Nem muszáj orrba-szájba használni, de annak a segítségével szinte be tudod úgy állítani ezeket, hogy csak épp annyi időt töltsön el az alvással/evéssel/vécézéssel/fürdéssel, ahogy a játék megjelenése előtt elképzelted, hogy hogyan volna jó.
  • Mike at home
    és természetesen nem lehetett kommentálni a cikket, mint oly sokat a zindexen, mert a kedves úriember fosott a reakcióktól
  • Mike at home
    meg rengeteg baromság
    tipikusan az a cikkíró (van belőleükl pár az offline játékmagazinoknál is) aki leül, pár órát játszik, és kanyarít belőle egy cikket
    nem az ő stílusa, sosem tetszett neki a sims, ilyen ember ne írjon cikket ilyen játékról
    voltam egy időben újságíró, tudom miről beszélek
  • Mike at home
    aki szerint a cikk jó, és igaza van, annak nincs helye a topikban, csak szólok. nem kötelező a sims3-mal játszani
  • Mike at home
    olvastátok a faszfej cikkét az indexen? bár a végén már röhögtem
  • Hassan B
    Türelem. Sajnos nem tudok egész nap azzal foglalkozni és a php program pedig nem két perc...
  • karajjj
    mert pl a kiadónak vannak elvárásai
  • szaba16
    Szerintem nem. És kiegészítőkkel ezerszer felülmúlja majd a 2-t, szerintem.

Egyedül egy negatívuma van: hogy baromira lassan fürödnek, és alszanak.. és ezeket a szükségletes dolgokat nem igazán tartották be.

Na, meg. Eredetileg úgy volt, hogy !!4!! szükséglet lesz, az se ilyen csíkos szinten, csak jelzi pl., ha éhes: hogy: éhes, vagy nem éhes, vagy már kezd éhes lenni..
    Szerintem a 4 simán elég lett volna, azért lett végül 6 szükséglet, mert sokan pattogtak, hogy ez így nem lesz jó, szerintem. Mert másért miért tértek volna el az eredeti ötlettől?

Ezt sajnálom, de nagyon. Mást nem :)
  • tommygear
    na a FAQ-val mivan?
  • Rundstedt17
    habár a felhasználók szerint a 2 jobb:D
  • Coolfire
    Egy tizeddel jobbat kapott,mint a 2.És legtöbb online/offline úságtól 9/10 értékelést kapott.:)Az indexest,egy vegeta majom írta...
  • rage
    Gamespot kritika

Inkább ezt olvasd el, a Gamespot azért egy fokkal hitelesebb forrás...
  • rotator
    No, aki Indexes kritikára ad -> no comment...
  • rage
    Ennek a cikk silány minőségéhez van köze.
    Ami persze, nem egyedi az Indexen, nem csak játék/szórakoztatás témában.
    Az Index egy különösen rossz napot kifogó Blikk színvonalát üti meg kb.
  • szaba16
    akkor is mocsokság ilyen formában véleményt nyilvántartani.
  • karajjj
    hát persze, teljes mértékben...
  • bgabor
    Szerintem teljesen igaza van a cikkírónak, és nagyon jól látja a sims széria hiányosságait.
  • lucifer9393
    Sziasztok! Senki nem tudja a megoldást arra hogy hogyan kellene tökéletes magánakváriumot létrehozni? A Simem élete álma a tökéletes magánakvárium: vagyis 13 tökéletes példány 13 halfajból. Belerakjam őket gömbakváriumokba, vagy hagyjam az eszköztárba, és ha meglesz a 13 hal, kapok valami nagy akváriumot? Mert ha lepkét gyűjtök össze, ahhoz jár terrárium. Csak azért gondolom hogy az is jó ötlet. Valaki?
  • szaba16
    nem fognak elszállni, és ajánlom a másik topic meglátogatását :)
    amit Coolfire barátunk hozott létre :D
  • Blinkye
    remélem ezt megkérdezhetem itt :) Hogy tegyem be a másik várost? mivel inditom el a file-t? A mentésem ugye nem fog elszállni?
  • szaba16
    hát szerintem nem :)
  • phoenix1
    A cikkel kapcsolatba szeretném kifejezni véleményemet. Inkább ment volna ki kapálni, vagy jobb! Jöjjön el hozzánk kapálni, máris más színben fogja látni a világot. :D Egyébként a cikk borzasztó.
  • phoenix1
    Valahogy, sok apró dolgot kihagytak a hármasból, ezeket biztos összegyűjtik valahol aztán majd javítják. Ilyen pl. a hifis előző - következő szám, a sims creatornál pedig, hogy nem lehet vissza lépni szerkeszteni. Meg még biztos van valami rakat, csak sajnos nincsen sok időm még kipróbálni sem :(
  • cseri001
    hát, az lesz.. majd valahogy csak elviselem, nagy duzzogva..
  • cseri001
    gondolom amikor úgy érzed, hogy befejezted az éppen kreált simet, akkor nem pipát nyomsz, hanem azt, hogy "új sim hozzáadása". (az éppen kreált sim mellett van egy ikon, szerintem arra kell kattintani)
    de én még csak egyet készítettem (asszem úgy járhattam, mint te, én is egy párt szerettem volna elsőre, de aztán úgy mentette el a "családot", hogy csak egy tagja lett, a legelső sim.
    elég baj az, hogy nem lehet a családot elmentés után szerkeszteni.. a 2-ben mintha lehetett volna, nem? vagy visszalépni, vagy valami...
  • ac
    Hali lenne egy kérdésem.Tudja valaki hogy a bróker mennyit dolgozik egy héten?
  • vénfarok
    ma elmentem a media marktba egeret venni...végül egér helyett a sims 3-at vettem meg:D remélem nem bántam meg, most telepitem
  • Rundstedt17
    igen attól,bár jobb gépeken is lassabb az időgyorsítás a 2-höz képest
  • Hassan B
    Csak három fokozat van, a hármas és a négyes egyenlő. A négyes annyit tesz, hogy csak addig lesz felgyorsítva, amíg az aktuális cselekvést el nem végzi.
    Néha tényleg kicsit unalmas, de játssz egyszerre 2-3 karakterrel, akkor nem lesz az.
  • cseri001
    sziasztok
    egyetlen bajom van, az, hogy az idő 4-es fokozaton is baromi lassan telik (például alvás közben, vagy zuhanyozás közben)... annnnnnyira unalmas kivárni, amíg kialussza magát!
    de ez gondolom másnál (nálatok) nem így van ??? mert az én gépem nem egy nagy szám..., attól lehet ez? (ha hülye kérdés, akkor bocs..) :)