44549

no-warez.gif
  • szaba16
    a tipegő betud bújni a játékdobozba, és a szülők olvashatnak neki különleges könyvet.
  • Mike at home
    régen olyan sokat beszélgettek kajánál, most meg mire odaér a másik az első már be is fejezte
  • Mike at home
    az öreg se döglik meg pedig már 191 napos
    ja és 5-en lakunk
  • Mike at home
    reggeél elmegy mindenki dolgozni, egész nap zabáljuk a palacsintát ami reggelről megmaradt, a tipegőt lehet csikizni, levegőbe dolgálni, beszélgetni vele, eteni, aztán szevasz, semmivel nem tud csinálni semmit, beszélni, járni, bilizni már ezer éve megtanult
  • Mike at home
    nekem nem tünt fel semmiféle HP
    eééenben lassan kezdem unni
    talán a 190 nap miatt
    autót se nagyon érdemes venni
  • xblades
    Tudja valaki alapból hány napig élnek az emberek.
    Az enyémnek már napokota a végéhez ért az élet csíkja.
  • szaba16
    ja, kösz..

hát akkor azt biztos nehéz megtalálni.
  • nonicks
    kell hozzá pénzfa mag...de sehol nem találok ebbe a ***** OFG -ban meg nem lehet keresőt használni...
  • szaba16
    Aki szeretne mintát (még a rengeteg minta mellett) töltögetni, annak ajánlom ezt az oldalt: TSR - Downloads
  • szaba16
    nem tudja valaki, hogy lehet pénzfát ültetni?
  • szaba16
    Huh, én ezt pont másképp gondolom.. a szomszédságot. :D

Sunset nem jön be: kicsi, és picit rendezetlen. Viszont Riverview nagy, (igaz falusias - de nem zavar, mert a látvány magáért beszél): a hidak, a parkok, meg minden. Az elhelyezés a legjobb, hogy a boltok, közösségi helyek egymással szemben vannak, szerintem ez a lehető legjobb elrendezés a világon. :D

De ízlések, és pofonok ugyebár. Igaz, mind a két szomszédságnak meg van az egyedisége: pl. Riverviewben nincs tenger, és vízesés, de van folyó, és híd..

Mindenesetre: általában a várost szeretem, de Riverviewben még az se zavar, hogy parasztos a hangulat, mert az elrendezés tök király. :D

• Gólya #4161
    biztos figyeltétek már, amikor a locsolóval játszik...nekem a Tom és Jerry jutott eszembe - abban van egy olyan rész, amikor a kacsamama bedugja a hátulját a hideg vízbe - na a csajszi tök ugyanúgy rázza a fenekét - első látásra eldobtam magam
    ja és gondolom az is megvan, hogy feltűnt pl. Harry Potter és Fiona hasonmása...(ide most leginkább egy "hanyattvágtam magam" smiley lenne a legjobb - helyette: )
  • Itt Évi
    jaja, sztem sincs semmi fikáznivaló kiegészítők nélkül is élvezetes játszani, a 2höz képest fejlődés. És lehet én is átkeccolom a családom Sunsetbe, ez a Rivercuccos túl parasztos nekem. uncsi fukk...... :D és bunkók a lakók :P
  • Gólya #4159
    ami külön tetszik, hogy eddig nem igazán strapálták magukat a játék készítői az építkezéssel, most viszont - szerintem - olyan profi a városkép, hogy még (eddig minden esetben átvariáltam a közösségi helyeket, de ezekhez nem tennék egy téglát sem, úgy jók ahogy vannak - remélem a következő kieg-ekben többet is lehet használni belőlük, mint pl. éttermeket)
    viszont ott a másik khmm... település, hát az valami...nem is mondom mi
    szóval úgy néz ki, hogy az elsőbe beleadtak apait-anyait, a másikat meg csak úgy odacsapták
    próbáltam ott is letelepedni, de elment a kedvem tőle - maradtam Sunset V-ben
  • Gólya #4158
    na figyelj...
    katt az építés módra - megjelenik egy rajz házzal, kerítésekkel, növényekkel stb. - a ház bejáratához lépcső vezet fel, arra kell mutatnod stimm?
  • roberto
    Üdv! Feltelepitettem a játékot és maximum 2 perc után kilép nem tudjátok mi lehet a baj?
    A gépigényem megfelel!
  • janika15
    de ott nem látok lépcsőt!
  • szaba16
    nekem is nagyon tetszik a játék. :)

Az első pillanattól fogva tudtam, hogy a nyitott szomszédság oltári nagy újítás lesz. És így is lett, hála Istennek. :D
  • Gólya #4154
    mindent át lehet színezni
    a szekrényt is fel lehet tenni a falra
  • Gólya #4153
    hát nem ugrott - fene a jó dolgát, ráadásul jó sok időbe telt, míg megkalapálta a dolgokat (de mostmár csillog-villog minden, mint a Salamoné...)
    ha ez bug, akkor leszedem az EA fejét - egy ennyire jól megcsinált játékban nekem ne legyen hiba, mert...irgum-burgum
    na jó, tudom nem lehet minden tökéletes...még én sem

mellesleg megjegyezve nekem nagyon tetszik az egész - teljesen úgy érzem, mintha egy valós kisvárosban bóklászna a simem
    még ami eszembe jutott - bár talán már mondtam? - ha már a szél borzolja a növényeket, akkor szegény simek haját is mozdíthatná néha
    annyira fura a kettes után az a mozdulatlanság
  • Gólya #4152
    aki keres, az talál...
    tessék figyelmesen végignézni az építkezés-módot - csak az ott rajzolt háznál kell ráhúzni az egeret arra, amit szeretnél
  • janika15
    #4141 ??? lépcső érdekel!
  • Styyx
    Legtöbbször a kutató állomásnál talán. De mindig keresd a "jellegzetes" jelzős magokat, mert azokból fejlődhet ki.
  • Styyx
    De igen, bemész a boltba és veszel gyümölcsöt vagy zöldséget amit ültetni akarsz és hazamész ott meg az eszköztáradban rákatolsz és kiválasztod hogy Ültessen, és már el is ülteti feltéve hogy egyszerű növényt választottál, mert ha még nincs jártasságod hozzá, csak kevés dolgot tud elültetni, pl. almát, salátát...stb.
  • Freddycom
    Vagyis a magokat gyűjtenem kell? Nem tom csak simán megvenni?
  • nonicks
    életgyümölcsöt merre lehet találni?:D
  • Mike at home
    szernem szimplán bug
    vagy tényleg nem lehet megpucolni
    különben egy ideig úgy mutatja, mintha erlőlről kezdené, de aztán ugrik a mutató
  • Freddycom
    Köszi a választ, sokat segítettél.
  • Mike at home
    ha a sim nem olvashatja, nem jelenik meg a listán
  • Mike at home
    így van
    kedzeti simem már elég idős, a barátai sorra halnak meg
  • twi452
    a kertészkedés elég egyszerű
    a saját eszköztáradban katt a gyümölcsre/zöldségre/stb-re és lesz egy ültetés gomb :D
    a legtutibb ha keresel egy olyan házat ahol van gyümölcsfa stb és szépen lenyúlod a termést és elülteted otthon :)
    ha meg járkálsz a városban/parkokban akkor lehet találni mindenféle magokat amiket el lehet ültetni ha eléggé felfejleszted a kertészkedés képességet
    majd kapsz olyan feladatot is amit ha megcsinálsz akkor egyéb dolgokat is lehet ültetni (majd rájöttök magatoktól :D ) úgyhogy érdemes megcsinálni a kéréseket :)
  • janika15
    csáó! egy pár kérdés a játékkal kapcslatban:
    -hol találok lépcsőket?
    -egyénileg lehet-e falfesték színeket keverni?
    -a konyhában vannak a falra rakható szekrények, azokat hogy lehet pontosan a falra rakni? nekem nem engedi h a falra rakjam, hanem csak a faltól kb. egy méterre, és úgy elég hülyén néz ki.

köszi!
  • szaba16
    Valaki megnézné, hogy működik nála a:

familyFunds CSALÁDNÉV PÉNZÖSSZEG - nevezetű kód?
    Ne városszerkesztő módban írjátok be, hanem egy háztartásnál. :)
  • Freddycom
    És hol találom majd meg ezeket?
    Bocsánat, ha evidens a kérdés, de sosem játszottam még vele, és most sem nekem kell, az a helyzet.
  • szaba16
    hát, igen. Legjobb 1 emberkével játszani. :)
    De én max. 3-al játszok: apa, anya, gyerek.
  • Styyx
    Van benne kertészkedés, és elég sokféle növényt lehet ültetni. Mellesleg a kertészkedésen alapul a 3-ban a simek fiatalítása is, az ún. életgyümölccsel.
  • Freddycom
    Még nem tettem fel a játékot nővéremnek, ezért is lenne egy kérdésem.
    Egyszer azt olvasom, h igen, máskor azt h nem lesz benne kertészkedés.
    Mi az igazság, van benne, vagy nincs?
  • Joybull
    Számomra még az egy gyerekes család is kihívást jelent itt a 3-ban, mikor mindegyik máshol van akkor nem győzök zoomolni ide-oda. Furcsa így osztogatni az interakciókat.
  • Coolfire
    Megközelítőleg a simeknek azonos tulajdonságúaknak kell lennük.Utána jöhet a romantika rész,amikor már legalább barátok vagytok.Az biztos,hogy egyszerűbb végigdöngölni az egész várost,mint párt találni.De mégnehezebb egy hármasikreket felnevelni iskoláskorig.Hú,ne tudjátok meg,mekkora szoppantyú.:)Nem elég,hogy csecsemőkorban már vannak szükségleteik,de a tipegő korszak az maga a pokol.:))Kaja,bili,járás,beszéd 3x,hát kész káosz volt...Ráadásul mindig vonyított valamiért az egyik.Az egész éjszakám ráment.Most már hálistennek iskolások,de az egyik annyira géniusz,hogy már most kiválasztotta a tudományos álmot.:)
  • szaba16
    igen, de pl. azzal nem rontja/változtatja meg a játékmenetet. :D
    Na, mind1 :D