44549

no-warez.gif
  • karajjj
    AS_:F:AS_F:D_AS:FDasfdasfd

Magyarország 2009 :D
  • TomBond
    Nini, mit leltem itt
  • Rundstedt17
    durva is lett volna ha lány létedre komolyan írod:DDD
  • ast00
    honnan lehet egyedi tartalmat leszedni?
  • Itt Évi
    csak VICCELTEM, eszem ágában sincs mást keresni, láttam már a sims ilyen témájú tesójátékát, amibe "tényleg" .... :D és mégsem játszottam 1percet vele.
  • reménytelen
    Ez nem igaz, csak ő külön háztartásban él, de ő volt az ELSŐ, akit elkészítettem Sims3-ban!
    Majd rakok be róla képet jövő héten valamikor, ha visszajutok Budapestre, mert most itthon vagyok Veszprémben, és az itteni gépemen nem menne túl jól a Sims3...
  • Carlos
    Igy van!
    Pont mint a barbie és ken. Jó hasonlat...
  • Rundstedt17
    Ahogy a készítők is írták mindig is barbie és ken alapúak lesznek a simsek semmi nemi szerv:DDDD
  • phoenix1
    Mondhatnánk tiszta Amerika, ott is azthiszem, hogy van valami korlátozás, hogy a gyerekek nem flangálhatnak csak úgy az utcán egy bizonyos időponttól.
  • Gólya #3828
    akkor valami más oldalt/játékot kell keresned...
  • Gólya #3827
    akkor valami mást játszol?
    mert a mieink (a hitesé meg az enyém is) marha jól érzik magukat utána olyan 8 óráig - meg 350 pontocska is jár vele
    nem kefélés címen nevesített a dolog, hanem valami mámoros érzés-szerű meghatározása van
  • Carlos
    Tegnap találtam 3g plutóniumot RiverView-ben. 3K körüli az értéke...
  • szaba16
    azért ne essünk túlzásokba :DDDDD
  • Szabi1991
  • mariann84
    river cityben sikerült olyan új telket választanom ami temetőre épült, kiírta a játék hogy vállalom-e vagy mellőzöm a kihívást hogy szellemek bóklásznak, másnak is írt ilyet? persze vállaltam :) amit gyorsan megbáántam mert osszepisáltak mindent és állandóan ijeszgettek.
    persze nem kellett sokáig várnom megjelent egy ürge, olyan behajtó féle és mondta hogy ha akarom odapörköl alájuk, nyomtam hogy igen, kérem, és beszívta az összeset, állat volt :)
  • Hassan B
    A legújabb kedvenc családom. :D
    Amíg a papi és kislánya napi nyolc órát gürizik újságkihordóként, addig a család szeme fénye munkanélküli. Viszont kleptomániás... szóval minden nap eljárok pénztcsinálni.
    Ez kb annyit tesz, hogy meglátogatok valakit és szépen kipakolom a házát. Meg persze közbe megkajálok, fürdök... mer ugye otthon ilyesmik nincsenek. Bár már lassan lesznek, mert elég szépen gyűlnek a jó kis bútordarabok.
  • Itt Évi
    annyival azér érzékelik, hogy a szórakozás pikkpakk felmegy ettyepötty közben,azt hiszem mással nem is megy föl ilyen gyorsan :P én figyeltem, ezzel már akartak valamire "célozni". :P de ez a nocenzúra is nyomi, még a 2-ben is hiába raktam be, nem látszott a fiúk kukija :S .... a mellbimbó meg kit érdekel?! :D hamár életszimulátor óriási nudlit, meg PamAnderson didkókat akarok!! ...ezt nem is értem, mér nem lehet nagyobb melle a simemnek :/
  • Hassan B
    Kopasz bácsi miért nincs a játékban? Majd remélem a kieggészítők során lesz az is...
  • Hassan B
    Hmm.. lehet. Én most csak az alapjátékot néztem, az csak 7+-os volt.
  • Rundstedt17
    anno a 2 kiegészítői is 12-esek voltak már:D...
  • Hassan B
    De azért a korhatárt felemelték hétről 12-re... :D
  • Rundstedt17
    kitudja micsoda lelki sérülést szenvednének tőle a fiatalok.ugye ezt te sem akarod?
  • Flora2
    Tényleg prűdebb a Sims 3, mint a Sims 2 volt. A 2-ben a vad smárolás sokkal explicitebb (fogdosósabb) volt, aztán még behozták a 3-ba, hogy az iskolás korúak nem mehetnek éjjel az utcára... (én csakazértis rendezek egyik éjjel egy goth bulit a temetőben, ha el is visz a rendőr, hehe).

Aztán meg a sim nem kap hangulat-darabkát attól, hogy "hú de jót etyepetyéztem". Először azt hittem, ez valami bug, mert egy felnőtt játékosnak természetes lenne, hogy a sim hangulata felrepül "utána". Aztán rájöttem, hogy direkt nem kap, ez is a prüdéria miatt van.
  • Rundstedt17
    mivel korosztály a tini lányokra,gyerekekre koncentrál ilyen sosem lesz,ahogy ölés,szenvedélybetegség hasonlók sem
  • LeWyTy
    Cool!
    Quagmire a leg keményebb! erre kihagyod :)
  • hegete95
    huuu... láttátok már a tvbe a simset? sims3mat reklámozzák és 12.990ft! hát eléggé drága, bár megéri simán! igaz nekem ingyen van meg, meg gondolom a simsezők háromnegyedének is... ( főleg a sims3 xp )
  • Carlos
    Perszehogy!
  • Itt Évi
    hjuujj korhatáros, azé nem látszik, de mire is gondoltál? konrétan közelről ahogy bemászik a guminudli a rémbarlangba? de amúgy igazad van, a 2 még kicsivel pajzánabb volt.... a videók :P ...amúgy el kelne egy 18 karikás kiegészítő, vinnék mint a cukrot
  • stefan
    Mi is megvettük a bővitett kiadást, ha a drive megéri neked a több mint 2 gurigát, akkor vedd meg. Egyébként semmi több. A stratégiai útmutató az nem ér egy forintot sem. Ja és van 3 db matrica, az nem tudom hogy a simában benne van-e.
  • stefan
    köszi
  • Carlos
    menü
  • Hassan B
    Köszi! Nem tudom megéri-e, de már elszántam magam. Még jó, hogy van közelben 576.
  • stefan
    Hali!

Ki lehet valahogy kapcsolni az öregedést??

Köszi
  • karajjj
    itt asszem leírtam
  • Carlos
    szívbajt...
  • Hassan B
    Valaki leírná, hogy a PENDRIVE-on kívül mi extra van a gyűjtői változatban?
    Úgy döntöttem holnap megveszem, csak szeretném tudni mit kapok a plusz 2K-ért...
  • szaba16
    hogy ne kelljen avval se szenvedni. Gyorsabb legyen a játék :)
    a kikapcsolásra értem :)
  • nonicks
    pl: mielőtt bekapcsolnám a tévét kiválasztom hogy milyen csatornát nézzen és akkor amikor leül nézni magától átkapcsol nem kell nekem még szenvedni vele (erre gondoltam)
    (amúgy a tévét bárhonnan kikapcsolják érdekes)
  • tommygear
    mér te kapcsolgatod a tv-t ha a másik szobában vagy?
  • szaba16
    én csak azt sajnálom, hogy kevés a romantikus interakció.. van vagy 6-7? + a kanapén..

meg kár, hogy nem látszik az etyeM-petyeM :DD