44549

no-warez.gif
  • perko
    A The Sims Resource oldalról letöltött házba költöztem és nem engedi a saját festményeimet mindenhova felrakni. Van ahova lehet, van ahova nem.Nem tudok rájönni miért. Teljesen szabad nagy felület és nem engedi hogy feltegyem.
    Találkozott már valaki ilyen problémával?
  • szaba16
    már rég megtörtént :DD

csak vicceltem :)

Számomra mind a kettő szerepet játszik, de inkább a stratégia..
  • xblades
    Ide másold : C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
  • Flora2
    Persze amit írtam, az azért egy f...ság, mert nyilván nem mindenkinek az a történet-kitalálós része az érdekes, mint nekem. Akinek pont a Sims stratégiai-célbaérős-pontgyűjtögetős-vagyonszerzős része a legérdekesebb, annak pont nem az az unalmas... felejtsetek el.
  • Coolfire
    Ez van.....Az EA ígért városszerkesztót,de vhogy. halogatják.Nem mintha nem lenne elég ami van -sőt!-,nekem totál mindnegy-,jólenne a siims fanoknak...Bocs,de ezt nem saajátgépról,és tudotból írtam....
  • Flora2
    Szerintem - tényleg, bocsánat, ha túl okoskodónak hangzik, amit mondok, ez csak az én véleményem - szerintem akkor válik unalmassá a Sims, ha a játékos hagyja, hogy a játék diktáljon, és lemond a kreatív irányításról. Soha nem szabad átadni a játéknak az irányítást!, mert az oda vezet, hogy a sim alap-szükségletei, mindennapi rutin cselekvései, idióta ásvány-gyűjtögetései fognak dominálni, és ez gyorsan unalmas lesz. (Mintha az Aknakeresővel játszanál a Windowsban.)

Én is úgy vagyok vele, hogy ha nincs semmi kreatív ötletem, ami égetné az agyamat (sorozat-gyilkos felbukkanása a városban - a Rendőr sim nyomoz utána? Maffia-hálózat szervezése és rivális bandák balhéi a Bűnözői karrierben dolgozók közül? az Újságíró sim korrupcióra bukkant a Városházán és utána rejtélyes körülmények között meghal?), és ha csak a napi rutin verklit nyúzom a sim-ekkel, akkor inkább kilépek, és nem játszom.
  • Flora2
    Alapvetően nem lehet, bizonyos fokig viszont igen.

Úgy nem lehet, mint a Sims2-ben, hogy voltak üres térképek sok változatban, lerakható tereptárgyakkal, és kialakíthattál egy egyedi várost. (Egyelőre. Állítólag készül az EA egy térkép-szerkesztő programmal, de lehet, hogy csak az első nagykieg idejére lesz meg.)

Bizonyos mértékig viszont alakítható a meglevő szomszédság, én is éppen azon agyalok, hogyan tehetném egyedivé és milyen stílusban. Szóval: a meglevő két alap városban a meglevő lakóházak törölhetőek a térképről (bulldózer), és az üres telkekre másmilyen, tetszőleges stílusú házak építhetőek/ letöltött házak lerakhatóak. A közösségi látogatható épületek szintúgy. Mondjuk eldöntöm, hogy én most a "tengerparti francia mediterrán városka (Nizza?)" felé akarok elmenni, és akkor az amerikai házaktól megszabadulok, és ebben a stílusban kezdek építkezni.
    Vagy adok a mostanában divatos goth hangulatnak, és a meglevő alap temető stílusában elkezdem a békés és modern épületeket baljós gótikus viktoriánus házakra lecserélni, végül az egész városka ilyen hangulatú lesz...

A közösségi nem-látogatható épületek (munkahelyek) talán törölhetőek, de mivel rengeteg Kíhívás/ játékbeli mini-küldetés csatlakozik hozzájuk, a törlésük valószínűleg csökkenti a játék eseménydússágát. A tereptárgyak viszont nem szerkeszthetőek / törölhetőek, ahol fák /barlangok/ sziklák vannak a térképen, azok ott is maradnak.
  • Gólya #4205
    hát ha unod, ne játsz vele - egyszerű nem?
  • Gólya #4204
    snootysims
  • Gólya #4203
    ez fura, mert akárhányszor megyek gyűjtögetni, öt-hat mag minimum van meg különféle ásványok
  • Gólya #4202
    ej, hát csinálj magadnak vagy keress a különböző oldalakon
    hiába írod le bárkinek, nem olyan lesz
    ha szétnézel több helyen, biztos találsz olyat ami megfelel
  • Neoncsoves
  • Joybull
    Az építeshez nem kell kód, legfeljebb a simed majd kívülről nézi a pompát
  • Neoncsoves
    kéne pénz csít mert valamiből mégis kéne luxusvillát építeni:D
  • Neoncsoves
    Itt nem lehet várost "készíteni"? Mondjuk bőven elég lesz a 2 város benépesítése, de ha esetleg megunnám magam... :)

magyarországot próbálom majd lemodellezni a játékban... 8 fős bodzaszedő családok, stb. majd kaptok helyzetjelentést!
  • Flora2
    Ez nem igaz.
    (Lásd Itt Évi válaszát.)
    Ajánlom a Város szerkesztése menü megnyitását (az aktív háztartásból átlépve) és az azon belüli lehetőségek felfedezését.
  • nonicks
    a ****ot tudományos labor környéken egyetlen 1 mag szokott lenni naponta...(parkba is van napi 3 de azok általában alma meg szőlő)
  • predator1982
    ne haragudj, de ez rém hülye kérdés volt
  • Itt Évi
    De tudsz velük játszani, én is váltogattam nem egyszer. Gondolom amikor 2családot csináltál nem új játékra nyomtál, mert akkor tényleg tök különállóba teszi, de az se baj, mert a családtárolókba benne kell legyen az összes saját gyártmányod. Városszerkesztés módba lépsz játék közbe és ott aktív háztartás váltással be tudsz más családba lépni, vagy ha nincs a helyén a család akit csináltál elhelyezed őket, hogy egy városba legyenek. Viszont vállald a következményét az interaktivitásnak, hogy míg egyikkel játszol a másik család lehet, hogy elkóricál másik családhoz, gyereket vállal vagy összejön valakivel a tudtod nélkül. Én úgy oldottam meg, hogy amint beköltöztettem xy-nt, az épp játszott karakteremet ráküldtem így romantikáztzak és mivel nem volt magányos nem költözött el, nem csinált gyereket egyedül, így gond nélkül össze tudtam őket költöztetni később.
  • Ruley
    Nem kell.
  • Fanny girl
    Sziasztok! Nekem még nincs meg a Sims3. azért nem veszem meg, mert nem tudom hogy kell e hozzá internet vagy nem. léci segítsetek. ha van vki, akinek nincs nete, és mégis fel tudta telepíteni. vagy tudja vki hogy kell e hozzá net vagy se? köszi szépen
  • Fabio Capello
    tudományos intézet környékén, keresd a "jellegzetes" jelzővel titulált magokat, általában azok között szokott lenni
  • nonicks
    pénzfa magot merre lehet találni?:D (sikerült minden hal fajtából a kertembe szerezni egyet:D)
  • akyyy
  • Stefibaba
    Valakinek van valami ötlete, hogy a sims3 miért dobál ki néha a játékból? Játszok 10-20 percet és csak kilép se szó se beszéd :\
  • szaba16
    elértem a csávókámnak a politikai karrier csúcsát. Még épp idős kora előtt. Büszke vagyok magamra :D

Van valamilyen plusz számára a lelkesítő beszéden kívül? :)
  • szaba16
    na, látod :D
  • Freddycom
    Nem is olyan rossz ez s sims, mint ahogy először gondoltam.
  • uiztu
    Helo!
    És még valaki tud olyan embert, aki tud csinálni simeket tárgyakat stb? Amit valójában nem lehet a játékban, hanem ilyen programmal csinálják? Tudna készíteni nekem egy simet? Majd leírom privátban, hogy milyen kéne.
  • uiztu
    És nekem tudna valaki segíteni?
  • Hassan B
    Mert egy mentéssel csak egy családdal tudsz játszani. A másikhoz csak átmehetsz, vagy esetleg összevonhatod a családokat.
  • lillice
    Sziasztok plíz segítsetek.
    Csináltam 2 családot,hogy legyen kivel összehozni az utódokat,egy városba laknak,de csak az egyik családba tudok belépni,hogy játszak velük..A másikba nem..Amikor kiálasztom az elején melyik családdal akarok játszani,meg se jeleníti a másikat..Nemértem mért
  • uiztu
    Helo!
    A letöltött dolgokat, hova kell berakni?
  • Coolfire
    Hát én valahogy nagyon elbasztam a családom..:)Addig huzigáltam,az életkor biszbaszt,hogy a szülőknek csak napjai,a kölköknek meg 70 napjuk van hátra.:)Azért a karrierem sem semmi...szakaszvezető->táskás futár->gén szekvenciás....mindig ajánlgatta az eggyel nagyobb állást én meg elvállaltam.Most én is a kertészetre,horgászatra hajtok,mert muszáj ambróziát csinálnom.Most speciel a 3 lánnyal nincs gond..okosodonnak mint a veszedelem..:)
  • Mike at home
    az edit in CAS cheat hogy működik? mert nekem sehogy
  • Samspye
    Hali!

Légyszi segítsetek. Hol lehet találni Életnövényhez magot?
  • loserman
    A beállításokban be lehet állítani, meddig éljenek!
  • KingPunisher
    A Legjobb hogy már nem kell pisálnom hamarosan "maszatállo" is leszek. :)
    Viszont hiába mászkálok éljel nem igen enged betörni sehova,pedig egy egy plazma tv stb jo lenne..
  • xblades
    Na ne már mi van nem halnak meg a simek ?
  • szaba16
    hát az idegölő volt, sokáig el is húzódott a reggeli (délutánig :D).
    Szóval számomra nem is baj.