44549

no-warez.gif
  • Hassan B
    Ajánlat/Eljegyzés vagy Város szerkesztése módban családok összevonása.
  • zoralkiki
    Sziasztok valaki meg tudná mondani hogy hogyan lehet kapcsolatba kerülni egy másik simel vagy esetleg összeházasodni mert sehogy sem jöttem rá!!Már 1milloszor mondtam romantikus dolgokat maxon van a barátság "etyepetyézünk":) állandóan de kapcsolat vagy házasodás funkciót parancsot nem találok sehol mit kellene csinálnom?? előre is köszi hello
  • LeWyTy
    Akk próbáld újra.
  • szaba16
    nem feltétlen.. vannak hasznos kódok is, pl: moveobjects on
  • brobis80
    Sziasztok!
    Kérlek segítsetek! Nem tudom használni a konzolt a Simsben. A CTRL+Shift+C nem működik. Van valami megoldásotok?
    Köszönöm a segítséget előre is!
  • Broafka
    nah én ezért nem wow-ozok, különben kipróbálnám, még lehet hogy tetszene is
  • Styyx
    Tényleg sikerült fognom, nem is egyet :D pont ott ahol írtad.
  • Styyx
    Nagyon nagyon szépen köszönöm a segítséget, erre nem is gondoltam volna. Már megyek is megpróbálom kihorgászni :D
    Még 1* köszönöm a helpet.
  • Coolfire
    A MySimsen olvastam,miközben a szülinapi gondomra kerestem a választ.:)
  • twi452
    a második városban is a temetőnél lehet csak fogni kampechalat
    átmész a temetőn egyenesen ki a folyóhoz és ott lesz egy törött csónak vagy valami roncs már nem emlékszem és ott van 1 kis halraj amiben vámpírhal van meg még valami aztán éjféltől lesz ott kampechal (ilyen ködös lesz a víz felszíne)
    ha 5öt kifogsz akkor betelepítheted a saját tavadba is és ott állandóan lesz :)
  • Gólya #4120
    ez hol van? a PG-ben, vagy van rá könyvben utalás?
  • Coolfire
    Öhm..köszike.:)
  • Joybull
    Rakd ki egy asztalra és lesz egy olyan opció hogy ki fújja el, akkor kell kiválasztani a szülinapost.

Egyébként a tortával bárkit bármikor meg lehet öregíteni nem kell végigvárni az adott szakaszt.
  • Coolfire
    A medúzának szőlő a csalija, a vörös heringnek meg hotdog.
  • Coolfire
    Megvan a buli rendezve,ott a sok nép,most "pause" van,de nem tudom megnöveszteni azt a kurva kölyköt.Már egyet reggel elbasztam..Ott figyel a tüzes torta az inventoryban,mégsem tudok semmit sem kezdeni vele..
  • szaba16
    1 nap van hátra valamelyik Simnek az életszaka váltásig? Ha igen, akkor telefonon a bulik menüpontban elvileg engednie kéne a rendezését :)
  • Coolfire
    Van ott Riverviewbwn egy haltelep.Ott nem próbáltad még?Csak angyalhallal lehet kifogni.
  • Coolfire
    Hali szülinapi bulit,hogy a görcsbe kell rendezni?Megvan a torta,de nem tudom kirakni sehova,aszonya nincs interakció..
  • Styyx
    Ha jól tudom nincs semmi különleges képességük, csak az ambróziához kell az egyik... ezért próbálom kifogni, most szerkesztésben csináltam vizet a temetőben, de ha megvizsgálja a sim csak sima egyszerű halakat lát benne, és nem is látni a vízben semmilyen halat sem... de próbálkozom éjfél a 6:00 között hátha így is működik mint a Sunset városban lévő temetőnél...ki tudja, ha sikerül akkor már írom is meg ide, ha nem akkor majd csak valaki rájön és megírja.
  • nonicks
    kampechal meg a vámpírhal SIMA egyszerű hal vagy van valami különleges képességük is?
  • Styyx
    A jellegzetes jelzős ismeretlen magból fejlődhetnek ki a nagyon ritka növények, mint pl. életgyümölcs, pénzfa, halálbokor, stb.

Most néztem meg még1* tüzetesebben hátha én nem vettem észre, de a 2. városka temetőjében semmilyen víz nincs az egész temetőben és a közvetlen környékén se, csak a folyó van körülötte, de az sokkal messzebb van...

Ezért írtam hogy nincs ott víz.
  • nonicks
    kampec halat egy különleges hallal lehet fogni a temetőbe 24:00-06:00 között (temetőbe a kripta előtt van a víz)
  • Styyx
    Egy kérdésem lenne: Én a második városban játszok, és végig jártam az összes pecahelyet a játékban megvizsgáltam a vizüket és sehol nem írja ki a kampec hall jelenlétét. A temetőben meg nincs víz! Hol lehet ott fogni kampec halat?

Ha valaki már valahol fogott a 2. városban kampec halat, kérem segítsen nekem. Nagyon köszönöm.
  • Pirlipát
    És az mit csinál?
  • Styyx
    A kertészkedésnél is megfigyeltem egy hasznos dolgot... ha valaki különleges növényt szeretne, pl. lánggyümölcsbokrot, vagy életgyümit...stb. Akkor nincs más dolga mint járkálni a városban, és elsősorban a kutatóállomásnál és a temetőben keresgetni magokat, de előfordult nálam már máshol is. Csak azokat a magokat gyűjtse be ami: "Jellegzetes" jelzővel van.
  • Styyx
    Sziasztok!

Nézted a könyvespolcon azt az opciót is hogy nyissa ki, vagy keressen olvasni valót, mert ha csak a sima olvasson.. opciónál keresed, akkor előfordulhat hogy túl magas már a jártasságod, az adott könyvhöz és ezért kiveszi a választékból, mint könnyítésként hogy ne legyen hatmilla felesleges könyv bent. De valójában az még mindig a poncon van csak másik opcióval érheted el. Én pl. azt is megfigyeltem hogy ha a halászat vagy más jártasság magasabb mint a könyv szükséges szintelvárása, akkor nem mindig lehet rákattolni hogy olvassa, ilyen helyzetben lehet megoldás ha kirakod a földre és úgy próbálod. Nekem olyankor sikerül.
  • Pirlipát
    Köszi! Akkor ültetem!
    Egyébként Nektek feltünk, hogy itt a 3-ban valahogy furcsán öregednek a simek! Fiatal felnőtként kezdtem, és mikor felnőt lett, egyből házasság majd gyerek, de tényleg szorosan ahogy csak lehetett, erre a todler kórból még ki sem nőtt a gyerek már aggastyánok lettek a szűlők. Az iskolás gyerek két napot járt eddig iskolába, már figyelmeztet a játék, hogy mindjárt itt a szűlinapja, ideje beszerezni egy tortát! A kamaszkór nem tudom még mennyi ideig tart, de a különböző korszakok nagyon eltérő időtartamuak. Gondoltam legközelebb mehosszabítom az életet, de akkor a todler kór fog maratoninak tünni. Persze tudom, hogy odamehetek elfújni a gyertyát akármikor, de mégis! Tényleg próbálta már valaki öreggel elfújatni a gyertyát?
  • Coolfire
    Viszont kampechallal Ambróziát lehet belőle készíteni..
  • Coolfire
    Elég sok helyen-de főleg ahogy Gólya mondja-a temetőben.De nem mindig betakarítható.Magvakat is lehet találni.Én a legtöbb magot a Tudományos Intézet körül találtam,de halastavaknál(ott főleg növények vannak) v. a parkokban.
  • Sipocz
    Ültesd el, úgy viselkedik mint bármelyik konyhakerti növény és ha úgy érzed túl gyorsan telik a sim-élet eszegesd:)! (Ne felejtsd el újravetni akár magáról a megtermelt gyümölcsről!)
  • Gólya #4100
    az én simem a temetőben talált - bejárattól jobbra
  • Pirlipát
    Van egy életgyümölcsöm, de nem tudom mi történik ha megeszem. Esetleg el is ültethetem. Csinálta már valaki?
  • Sophi
    Hol lehet halálvirágot szerezni?
  • Coolfire
    Nekem is volt már kleptós látogatóm.Sőt én is az vagyok.:)
  • Pirlipát
    Szerintem simán előfordulhat, hogy egy szomszédnak maradt a zsebében aki nálatok járt. Én szerencsésebb voltam, mert az én egyik vendégem a laptopját felejtette a kerti asztalon :-)!
  • Gólya #4095

hogy jártam a wc-vel, amit a simem öntisztítóvá akart tenni...?
    szépen belekezdett, megcsinálta úgy huszonvalahány %-ig, aztán később még kopácsolt egy kicsit rajta - közben persze használta és meg kellett tisztítani is
    most befejeztettem volna vele, erre elölről kezdte az egészet...
    ezek szerint egy füst alatt kellene megcsinálni az egészet?
    vagy csak nem szabad a befejezésig megpucolni?
  • Coolfire
    Na ez kellett volna nekem rögtön..
  • Coolfire
    Bazzeeeeeg...:)
  • Sipocz
    Új személyiségjegyeket adhatsz bármikor az un. "kapuzárási pánik" benefiten ami drágább, a jól emléxem 20000 pont. Én a townie-k közül kikerült feleség-jellegű simnek változtattam éppen tegnap a maximalista vonását családszeretővé, hogy a sok "tökéletesen ezt-azt" mániája helyett a szaporodás és gyermeknevelés ötletek jelenjenek meg inkább.
  • Coolfire
    Ha jól emlékszem,a mesterdal rögtön bekerül a repertoárodba.Nekem is ott volt.
    Igen a halálvirág egytermésű,utána lpustul(szerintem).
    Ha még nem szedted le a PPG-t,tedd már meg légyszíves.:)