44549

no-warez.gif
  • Rundstedt17
    Kösz azoknál nagyobb hülye tényleg nincs.
  • Carlos
    Nekem is realtek van (alaplapra integrált valami) és nem jön elő a probléma.
    Realtek HD Audio (Driver: 2009.02.17, v. 5.10.0.5793)
  • akyyy
    köszi. lehet hogy a realtekkel lesz valami?

most játszottam megint, volt hang, mert régebbi mentés volt, aztán festeni akartam a falat, más néma volt, bár rádióból szólt a zene:S de építés módba, illetbe a beállitásokba még mindig nem volt muzsika.
  • Carlos
    És aki cigire meg alkoholra?
  • Rundstedt17
    Na és a sok barom aki WoW-ra költi havidíj formájában meg a kiegészítőkre???
  • Coolfire
    Angyalhal(4) csali kell a kampechalhoz(6).
  • Coolfire
    Ez az EA új üzletpolitikája.Kiadnak tkp. egy "vázat",amihez sok-sok euroért majd megvesznek hozzá cuccokat.Ne tudd meg én már mennyit költöttem ezekre a store cuccokra..
  • Broafka
    hogy ez miért jó az EA-nak...
    már csak ha mindenki megveszi az alapot + az összes kiegészítőt szép kis summát dob ki rá az ember, és lazán van belőle bevételük.

nah, mind1, ezt én hülyeségnek tartom
  • Carlos
    valid
  • Broafka
    köszi

eddig ott csak vámpír halat tudtam fogni ami érdekesebb volt, pedig a vizet is megvizsgáltam, és nem volt ott ilyen hal, megpróbálom
  • Broafka
    lenne még egy kérdésem.

Most úgy működik a játék tulajdonképpen, hogy megveszed az eredetit, és akkor pénzért lehet venni bútorokat? mert én valami ilyesmit hallottam, vagy ez kacsa?
  • Carlos
    temető: 00:00-tól 03:00-ig.
  • Broafka
    hali, kampec halat hol lehet fogni?
  • Flora2
    Igen, én is pont így csináltam, vittem magammal a táskámban a piknikkosarat, meg a táskarádiót, sőt, a gitárt is lehet, ha van.
  • Flora2
    Nekem XP Professional, Intel Core 2 Duo E7300, Gigabyte alaplap Realtek HD Audio hangkártyával (EP43-DS3? ez az alaplap száma?) a hangkártya illesztőprogramja 2008-as gyártmány...
  • Itt Évi
    én parkba tartottam, ott van budi is, meg sakkasztal is, van egy kinti grillező is minden elvileg meg van oldva :D de bepakoltam tatyójába piknikkosarat meg egy magnót is és tökállat mennyegzője volt. Bár ez a Sunset Valley nevűb városba volt, a Riverviewesbe nemtom milyen parkok vannak. :S :D
  • akyyy
    Hol érdemes, és hogy lagzit tartani, amin jó sokan vannak, és jó bulit lehet csinálni?
    mert én először elmentem a múzeumba tartani, de mindenki megsértődött amiért nem volt kaja:C

persze a zene megint eltünt igy el se mentettem igy ujra tudok házasodni:D
  • akyyy
    Kinélk is jelentkezik a zene eltünés? annak milyne gépe van miylne oprendszerrel, és milyen hangkártya?
  • Mike at home
    így van, fárhúzod, és kész
  • Itt Évi
    sima kádra próbálod? :O lehet hogy valami gond van akkor ott, sima ülőkádba lehet tenni... meg a drágábbik zuhanyzós de ülősbe is, abba tettem én. nekem simán engedi, ráhúzom és kész. mentés nélkül próbáld meg másik háztartásba a kád szélére pakolni és ha ott se tudod megfogni a habfürdőt, kacsát, gyertyát akkor fukk. :D
  • szaba16
    Nincs valami bónusz polc, amire a gyűjtött cuccokat tehetném? :)
  • Pirlipát
    Na ez tök jó lenne, ilyenekre gondoltam mikor megvettem, de nem tudom kitenni. Valami olyasmit ír ki, hogy használaton kívüli tárgy vagy ilyesmit, és nem tudom megfogni. Lehet, hogy ez bug nálam? De legalább már tudom, hogy hogy kéne használni:-)
  • Itt Évi
    :D az eszköztáradból húzd rá a kádra és beteszi a sarkába, ugyanígy gumikacsát is berakhatsz a kádba, max 2tárgy, gyeryát is lehet a szélére. És onnantól megjelenik a habfürdő, a gumikacsától meg 5órán át boldog lesz, mert nyomult vele :) gyertyát meg is gyújthatod és örülni fog a díszítésnek
  • Coolfire
    Passz...még ilyeneket nem vettem.A simem igénytelen.:)
  • Pirlipát
    Miért? A hortobágyi meg csirkével van töltve....
    más: vettem a boltban habfürdöt, de nem jöttem még rá, hogy hogyan kell használni. A kádra klikkelve akartam habfürdözni, de azt nem lehet. Vettem gyertyát is a boltban, de azt sem tudom kivenni a hátizyákomból. Ez most mi?
  • Carlos
    én már csináltam citromos és szőlőset is.
  • Coolfire
    De nekem hallal töltöttet csinált.:)
  • Mike at home
    dinnyés palacsinta van
    almás is
  • Coolfire
    Még a halból szusi,az evidens.De hallal töltött palacsinta?:)
  • Coolfire
    Az inventoryban is el tsz adni mindent.Csak át kell húzni a simoleon jelre.Azt viszont nem tudom biztosra,hogy a bolt nem-e ad többet a zöldség-gyümölcsért és a halélrt.Ja és a hivatáshoz-már amibe belefogtam-adnak egy szakkönyvet.A könyvesboltban,vmint. az inventoryban ezt is el lehet adni.
  • Diego85
    Eladod őket a boltban, berakhatod a hűtőbe, később megsütheted őket. :)
  • Bal0924
    A halakkal mit tudok csinálni amit kifogok?
    És az alma, körte, paradicsom, stb. csak a boltban tudom eladni?
  • Mike at home
    én összevissza csinálom mindkettőt
  • greyfox
    Pénz is időhiány miatt megválnék bontatlan sims3 gyűjtői változatomtól!
    Ésszerű ajánlatokat várok pü-ben!
    köszi..
  • phoenix1
    Na ezt vártam volna én is. Biztos többen is felvetették az ötletet, nem értem miért nem lett belőle semmi, vagy mondjuk, ha nem is lehetséges, akkor úgy megoldani, mintha objekt lenne néhány méretben és úgy lehetne rakosgatni, mint pl. a csiga lépcső.
  • tommygear
    ha nálad van nem visz el a kaszás
  • Bal0924
    Valaki megtudná mondani mi az a HALÁLVIRÁG és mire jó?
  • akyyy
    egyébként össze lehet, csak sokat kell romandikázni.
  • akyyy
    csinálj magadnak
  • Diego85
    Sziasztok!
    nemtudjátok véletlen, hogy a házvezetőnővel miért nem lehet összeházasodni? :)) Nincs egy normális nő sem, ha valakinek sikerült az megmondhatná.. :)