Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zseniális vagy,mint a vaj,úgy mûködik a magyarítás ezzel a kis trükkel..
és originalon felejtettem a nyelvet,orosz vaker maradt,de mindegy,így helyes,ha már orosz a fõhõs😊
hykao
Pontosan leírtam mit kell csinálni...létre kell hozni a játék fõkönyvtárában egy SmershAddon.exe fájlt, aztán mehet a magyarítás fel...(telepítési útvonalat azért még helyesen meg kell adni telepítés közben)
hykao
Kérdéses...egyelõre amerikai megjelenés van - a korábbi orosz mellett - illetve online is letölthetõ pl. steam-en huszonvalamennyi dodóért vagy euróért...
Akkor most már az angol verzióhoz is jó a magyarítás?(ami a magyararitások.hun elérhetõ) Csak simán telepíteni kell vagy kell valami mást is csinálni vele?

Mikor is jön ki a kiegészítõ itthon?
Legend Killer
ráér és kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hykao
olvass vissza egyet...

(amúgy már most is megoldható a magyarítás, de akkor nem lesz hangváltási lehetõség a menüben: hozz létre egy SmershAddon.exe nevû fájlt a játék fõkönyvtárában, és menni fog a mostani magyarítás is...TEHÁT AKI EREDETI OROSZ HANGOKAT AKAR A JELENLEGI MAGYARÍTÁSSAL: MIELÕTT FELTENNÉ A MAGYARÍTÁST AZ AUDIO MENÜBEN VÁLTSON "ORIGINAL"-RA!)

...de szerintem egy-két nap, és kint a magyarítás az angolhoz specializálva is...
Legend Killer
de áhh...

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hykao
olvass vissza hármat...

Amúgy rövidesen aktualizáljuk a magyarítást az angol verzióhoz is.
Legend Killer
ilyen cenzúrázatlan peccs van ehhez? mint az alaphoz. vagy minek hívják azt. patch.

Legend Killer
már meg van. magyarosítások portálról. gondolom akkor készítettétek el, mikor még oroszul jött ki.
kösz a magyarosítást.

Legend Killer
moment of truthhoz van magyarosítás?

hykao
Horogkereszteket, SS és egyéb náci szimbólumokat, Hitler és más náci vezetõk képeit stb...(a MoT-ban úgy tûnik nincs cenzúra, lehet mert amerikai a kiadó - amerikában a fent említett dolgok nem számítanak önkényuralmi jelképeknek...mondjuk annak ellenére is nagy baromság az ilyen cenzúra, hogy majd minden EU országban tiltott jelképek ezek - pl. Oroszországban egyébként nem... - hisz a tiltás nem vonatkozik az ismeretterjesztõ, oktatási, tudományos, mûvészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeirõl szóló tájékoztatás céljából történõ közzétételekre...egy játék pedig nyilván nem náci propaganda anyag...)
Serpa
az elsõ rész 1.3as magyarításánál ez mit jelent:
-az eredeti, cenzúrázatlan textúrákat (melyek átalakításra kerültek az angol verzióban)

mit cenzúráztak ki?

köszi.

Shep
Hát ez a demo annyira jó lett, hogy kapásból elszáll hibaüzenettel, na megnézem hátha a vista jobban tetszik neki., mint az xp.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Elérhetõ az angol demója a Moment of Truth-nak: KATT

A demó az újszandeci Jagelló kastélyos pályát tartalmazza. Az AUDIO menüpont alatt végre állítható, hogy csak a feliratozás legyen angol, a szinkron maradjon az eredeti.
hykao
Ha feltetted volna a magyarítást, akkor az alapjátékban sem lettek volna kamu-horogkeresztek, merthogy a magyarítás tartalmazza a cenzúrázatlan textúrákat is...a Moment of Truth orosz változatában nincsenek kamu textúrák, lévén az cenzúrázatlan...magyarítás felrakása azért ajánlott hozzá...
Ben007
kijátszottam a death to spies-t mos megvan a moment of truth oroszul itt is kamu horogkereszt van? ha igen hogy lehet kicserélni?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

hykao
Nincs serial. Ahonnan megvan a játék, ott olvassátok el a használati utasítást elindítás ügyben. Ha sehogy sem indul a leírt módokon, akkor sajnos meg kell várni, hogy kapható legyen itthon, vagy pl. Ukrajnából beszerezni.
Hello ha valaki olvassa ezt atopikot akkor adjon már egy serial a kieghez mert sehol nem találom
Ben007
a vasúthídrobbantásnál megöltem az elsõ 4 mesterlövészt és utána mindenki felismert miért??

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Enter a disc key for the disc labelled SMERSH_MT. Usually the key can be found on the facial side of the disc or in the disc box, in the product manual or on additional label..Ezt írja ki és nekem nincs meg az.Valaki???
üdv!A moment of truthoz kódot kér.mi az?
Ben007
na már full garfikával csináltam végig a hírszerzõiskolát a hídrobbantásnál hogy tudok ruhát szerezni?

hykao
A dokumentumok mappában vannak a mentések.
Ben007
na át kéne raknom a mentésemet a másik gépre milyen fájlok kellenek?

Ben007
de idegesít hogy nincs semmi figyelem elterelõ eszköz

hykao
Ennél is - mint minden pályánál - kapsz segítséget a feladatok ismertetésénél! Olvasd végig tüzetesen! (a feladatok küldetés közben is elõhívhatók ugye a megfelelõ gombbal...)
Ben007
khm szóval a Hírszerzõiskola a neve

Ben007
Halál a kémekre asszem vagy valami ilyesmi de már van ruhám csak az iskolába nem jutok be

hykao
Ha pontosítasz, hogy melyik is a következõ pálya - persze.
Ben007
hát messze ez lett a legszarabbul sikerült küldi a harmadik számmal jelzett tisztet csak úgy tudtam elintézni hogy mindig megtalálták riadó és utána az összes leütött/kloroformozott embert megtalálták csak katona értékelést kaptam a következõ pálya elejéhez kaphatnák segítséget?

Ben007
a térképet mindig használom minimapként

hykao
Legelsõ lehetõségnél fizikusi fehér köpeny beszerzése. Kicsit kell bújócskázni, térkép sokat segít...
Ben007
üdv újra most az y projekt legelejénél (sok amcsi katona kalapos ronda barna ruha) tartok és lövésem sincs hogy kell csinálni adna valaki egy kis útbaigazítást

Rash87
Arra figyeltem a kiképzésen is,hogyha véres,akkor feltûnõbb leszek vagy ilyesmit írt,de azt nem tudtam,h akk a ruhát fel se tudom venni. Nah akk megpróbálom még egyszer,kösz😊

Glory, Glory Man. United!

hykao
A használhatatlanná tett (összevérzett, átlõtt, átszúrt, felrobbantott) ruhát nem tudod felvenni - értelemszerûen! Tehát ha ruha kell tessék elkábítani vagy megfojtani a delikvenst! Ha jól emlékszem erre is van figyelmeztetés a kiképzésen! (a Meltzert kísérõ katona pedig nem tiszt, az õ ruhájában nem érdemes próbálkozni)

A testek elrejtésére ebben a játékban nincs külön akció gomb, tehát neked kell megoldani a billenyûzet segítségével a dolgot, és úgy ahogy tetted is, hátulról beleejteni a ládába...de csak óvatosan, mert szerencsétlen esetben meghalhat az elkábított ember. 😊
Rash87
Ha valaki tud segítsen!

Már elsõ pályán elakadtam...
Megvan szépen a furgon... akik el kellett kábítani,azt is megcsináltam,meg aki követte,azt az õrt is,elkábítottam gyorsba mindkettõt az egyik épületben.
Elvette tõle a széf kulcstát,mivel vmi rakéta tervrajzát is meg kell szereznem.
Na már most megyek a fõépülethez... Felmegyek,s mondja,hogy csak tisztek léphetnek be... 1 órája szenvedek!!! S már kicsit idegesít is. Már felvettem annak a ruháját,aki védte a csávót... Az se jó. Akkor kint elkábítottam aki ott a fõépület mellett várakozik... Annak fel se lehet venni a ruháját. Már a fõépületben a földszinten ahol van a rádiós csaj,bent van 1 tisztnek kinézõ valaki... azt is megöltem...Ennek a ruháját se lehet felvenni :\ Szóval melyik ruha kell???

Illetve 2. dolog:
A kiképzésnél 1 dolog nem votl tiszta. Mikor a holttestet kell átbújtatni. Na ott votl 1 láda,a kiképzésen... ott is vacakoltam 10 percet,mert nem tudtam sehogy beletenni :\\ Azt hittem úgy van mint Hitmenben h odaállok,s kiírt vmi interakciót,hogy hulla elrejtése v. ilyesmi... de úgy tudtam megoldani,h háttal álltam a ládának,s jobb gombbal vhogy hátralökte... Most ez jó? V. vmi bug volt,s máskor lesz interakció?

Glory, Glory Man. United!

Ben007
nem tudom hogy szabad lenne itt warezolni (ha nem akkor üzi törlése plz)
de honnan tudnám letöltni a moment of truth-ot?

Ben007
megoldottam hangtompítós pisztoly

Ben007
hogy jutok be a diplomata szobájába a 4. pályán(poljakov százados után) mert ott áll egy õr és nem enged be

Ben007
csak nekem meghallották hogy leütöttem utána inkább a kést dobtam a következõ pálya se könnyû

Legend Killer
leütni is lelehet, de én véletlen lelövettem az ellenséggel 😄D. de még nem tudtam kijutni :@.

Ben007
igaz inkább beledobtam a kést a búrájába

hykao
Hátööö...ha ennyire ötlettelen vagy, miért nem választottad az egyszerûbb megoldást? (százados kinyírása a cellájában)
Ben007
megvan a barna inges piros karszalagos parancsnokruhája és megtaláltam a századost is most hogy tudom kihozni onnan?

hykao
Akár saját ruhában is teljesíthetõ a pálya (bár ekkor meglehetõsen sokat kell bújócskázni a lépcsõhöz jutáskor, és a felsõ emeletnél). Az utcáról az épület hátsó ablakáig érdemes úgy eljutni - és ott úgy várakozni -, hogy a szobában lévõk ne lássanak meg. Ha így teszel, lesz olyan pillanat, amikor se a csaj, se az FBI-os nem lesz a szobában...
sziasztok. a moment of truthban igor cavalovot kellene megszöktetnem. úgy láttam a hullával elboldogulok viszont a házba hogy jutok be? hátsó ablaknál bármennyit álldogálhatok a csaj nem akar kimenni a szobából, s így nincs fbi öltözék. más lehetõséget még nem fedeztem fel, pedig jóideje kutatok. hykao mutass utat. elõre is köszönöm.

hykao
Na igen...meglepõ volt ma az 1c angol fórumán azt olvasni, hogy bejelentik: a Moment of Truth fejlesztés alatt áll...holott oroszul már vagy egy éve megjelent...remélem nem a kamu horogkereszt textúrákat fejlesztik nagyban már megint... 😊
Mayorpapa
érdekes, ha õsszel jön ki, hogyhogy én már végig is nyomtam? (persze magyarul, hála a fordítóknak!) <#vigyor4>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)