1364
-
#924 újabb kérdés. a hetes pályán azt írja, hogy a közelben van még egy összeesküvő csoport. na de hol? -
#923 Először meg kell szöktetni Cavalovot. ...de hát írja is a feladatok közt, nem? -
#922 egy kérdés: a hatos pályán, melynek cavalov trükk a neve, mit kéne csinálnom? az megvan, hogy hogy tudom a hullát felvinni az épülő ház tetejére. -
#921 Anno minden pályát megcsináltam 100%-osra az alapjátékból is. :) -
El Chombo #920 Az alapjátékban a 2. (futár) küldit sikerült már valakinek 100%-osan mesterkémre megcsinálnia? -
#919 A 4. pálya a Bletchley Park lenne? Mert így, hogy "4. pálya" - a fene se emlékszik...
Ha igen, nem muszáj az orvosiban gyengélkedő amcsival foglalkozni, meg lehet anélkül is csinálni a pályát...
(de ha mégis akarnál vele foglalkozni: el lehet altatni...)
Amúgy egész jól lemodellezték az eredeti épületet:
-
#918 A térkép azért nem jelzi, mert az elején nem figyelted meg elég alaposan a csoport tevékenységét...de még nincs veszve minden...csupán át kéne kutatni a lekapcsolt figurákat... -
#917 én meg a negyedik pályán, ott van az orvosiban az egyik amcsi, de nem tudom, mit kéne vele csinálni. -
#916 na megint sikerült elakadnom...a ruszki pályán vagyok, ahol már megcsináltan a lekapcsolásokat, most meg kéne akadályoznom vmi merényletet vagy mit, de hol kell megcsinálni? a térkép nem jelzi:S -
#915 no pont mögötte nem üzemelt, de majd sűrűn próbálgatom.
egyébként nem sűrűn, max a commandossal.
nemhiába írta ki az első pálya végén, hogy elmebeteg:) -
#914 Hmm, nem játszottál még ilyen stílusú játékkal? Az áldozat mögé osonsz, és ekkor meg fog jelenni egy lehetőség az akció-menüben... Egyébként egy-két esetben bele is lehet rakni pl. italba (legalábbis a kiegészítőben), ha jól emlékszem... -
#913 mögé mész és... -
#912 AZT GONDOLTAM, de hogy használjam? el kell dobni? vagy valamibe beletenni? -
#911 Amire a gyógyászatban is használják: elaltatásra... :) -
#910 a kloroformmal mit lehet kezdeni? -
#909 Az egyik barakkban van egyébként sofőr ruha, és ráadásul még egy másik feladathoz is jön tipp abban a helyiségben, ahol van... -
#908 Az üzemanyagtartályokkal szemben a hangár mögött egy sofőr pumpálja a pótkereket. Azt elkábítod, átöltözöl, test a platóra és már vezethetsz is. -
#907 na sikerült megszereznem nekem is.
nekem már az első pálya nehéz:) már csak az egyik pilótát kéne elrabolnom, az egyiknek üzemanyagtartályos kocsi kell, amit utána a géphez kéne vinni, csak katona ruhába szálltam bele, nem pedig sofőr ruhába
honnan tudok ilyen ruhát szerezni? vagy van 1szerűbb megoldás is? -
#906 Új menü. Kacsa a fészekben. A tölgy a régi. -
#905 Már az ál-holttest helyszínre szállítására? Nincs. Néha meg kell állni, és lerakni a földre...a térképen láthatod az emberek látótávolságát... -
#904 Bazzeg ez sehogysem akar összejönni, mindig észrevesznek. A tököm tele van máááááááá! Nincs más megoldás? -
#903 A daruig simán vállra emelve ja. -
#902 semmi autóba rejtés vagy vmi? -
#901 csak úgy simán a kerítéseken át -
#900 Hát akkor ugyanúgy, ahogy jöttél...és igen, a daruval feljuttatni a legcélszerűbb a tetőre... -
#899 az meg van már, a tetőn vár engem -
#898 Miért nem a megfelelő sorrendben akarsz cselekedni? ...először ki kell szöktetni az ügynököt... -
#897 Azt mond már meg, hogy a hullát hogy vigyem fel odáig. A sarokig nem jutok el, hogy észre ne vennének. Esetleg a tetőn keresztül a daruval? -
#896 Én úgy jutottam fel, hogy nem vettek észre...
Ha még nem voltál fent, akkor még nem is kell tüzet csinálni, nemde? -
#895 Sikerült bejutni a hátsó ablakon, elkábítani az ügynököt és felvenni a ruháját. A testét az asztal mögé rejtettem. Ezután mi a teendő? Tüzet hogy kell csinálni, mert a benzines kannát már megtaláltam. A legfelső emeletre még most sem szabad felmenni. HELP -
Solyom2 #894 Jó rendben én voltam hülye már értem kösz -
#893 Oké, de a köv. pályánál ismét zaklatlak. -
#892 Nem. Szó sincs ilyesmiről... A magyarítás verziószáma az 1.3...Miért nem olvasod el amit az ember ír a magyarításhoz??? Nem viccből fossa az ember a szót ám! Tessék olvasni! KATT
Az 1.3-as verziószámú magyarítás mind az angol, mind az orosz verzióhoz jó...patch csak az orosz verzióhoz kell, de azt is felrakja a magyarítás, amennyiben szükséges...
Amikor futtatod a magyarítást úgyis minden ki lesz írva lépésről-lépésre, csak olvasni kell!!! -
#891 Hátsóablak...de tessék már egy kicsit gondolkodni is! :) -
Solyom2 #890 Helló!
Ugye a magyarosítás az 1.3 v-hoz készült.Én csak a boltból vettem meg az angol nyelvűt és nem tettem rá semmi patchet vagyis nekem ahhoz hogy meglegyen a magyarosítás kell az 1.3 patch nem igaz? -
#889 nekem az is jó -
#888 Először is melegen ajánlom a magyarítás felrakását...nemcsak azért, hogy innentől minden magyarul legyen olvasható, és jobban értsd a történetet, hanem azért is mert a magyarítás tartalmazza az eredeti, az angol verzióból kicenzúrázott textúrákat is...valamint az átvezető videók szövegei is feliratozásra kerültek...
Amúgy meg úgy kell megmérgezni, hogy épp ne lásson senki... -
Solyom2 #887 Az embassy nevű pályán az alapjátékban hogy hell megmérgezni az áruló kávéját? -
#886 Hát én csak azt tudom elmondani, hogy ruházatváltás nélkül, hogy oldottam meg... -
#885 Az alapjáték 2007-es, a kiegészítő pedig 2008-as.