1364
-
#1244 -
-
#1242 Kössz szépen! -
#1241 én nem tudok még.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most az angol pálya után vagyok kastélyban, az üzenetet megszereztem, de nem nagyon jutok előre :S. -
#1240 Üdv emberek! Aki már végignyomta a kiegészítőt, segítsen egy kicsit!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén Sztrogov kap egy kis levelet, ez az angol verzióban angolul van? Ha igen, akkor dobjon már valaki egy képet róla nekem priviben vagy az is elég ha leírja a tartalmát! Köszi. -
#1239 Csak az 1.01-es jó a MoT-hoz is: KATT -
#1238 Nem a zenét , az nem kell! A hangokat: madarak , tücskök , stb. -
bgabor #1237 Ha jól értettem a zenéket akarja kicsomagolni belőle(a kiegészítőből).
Nem mintha lenne benne olyan zene amiért érdemes lenne fáradozni. -
bgabor #1236 Nem mi akarunk zenét kicsomagolni belőle. Ha kell, járj utána. -
#1235 Igen , ezt már én is megtaláltam csak nem működik. Nektek igen? -
#1234 Minek kell neked a vfs kicsomagoló? Mert azt amit a neten lehet találni, az nem jó a DTS kiegészítőjéhez (ha jól emlékszem, mert már rég volt amikor a magyarítást csináltuk). -
#1233 jó csaj -
#1232 mindig használd a -
bgabor #1231 EZT itt teljes két másodpercembe telt megtalálni.(a listán alulról a második)
Varázsló lennék? Nem.
Beírtam a Googlebe, hogy "vfs extractor" és első találatnak kidobta. -
#1230 *szavakat -
#1229 próbáld ki vfs file open ird be a google-ba biztos talál ha nem variáld a szavaket -
#1228 Senki nem tudja hogy mivel lehet megnyitni a Sounds.vfs fájt ?! -
#1227 ok, nm. -
#1226 ahaa thx -
#1225 mert, ha az ágyon, akkor jóhogy. az a muksóé volt és őt mindenki persze, hogy ismeri :D. de az általános tiszti karból elkábítasz valakit, akkor sínen vagy. és max pár más tiszt vesz észre. de ritkán. -
#1224 az ágyon? -
#1223 bocs kieg -
#1222 úgy, h oda mész és megjelenik a személyt leütni rész, meg tisztként utasítás adása, ami csak kettőből áll. kövess, ott várj. ez csak a kiegészítőben van sztem. -
bgabor #1221 Azt azért leírhatnád hogy az alapjátékról vagy a kiegről beszélsz. Bár ez a jelenség az alapjátékban szokott megesni. -
#1220 pl a harmadik pályán felvettem egy tányérsapkás ruhát (tiszti?) és 10-ből kilencen felismernek pedig ezt a földről szedtem fel -
#1219 A kapitány ruháját vetted föl? Mert abban felismernek, ahogy Legend Killer is említette.
----
bgabor: a katona elé állsz, és meg fog jelenni a cselekvő menü hogy "Kövessen". Ezzel a módszerrel el lehet csalni pár őrt, de utána rövid időn belül visszatérnek a helyükre. -
bgabor #1218 "tisztként a közkatonáknak adhatsz utasítást"
Hogyan? -
VampireKain #1217 Hello, tudna vki segíteni, hogy honnan tudok letölteni az orosz verzioju alapjátékhoz crackot??!! -
#1216 nemtom mire célzol.
nem ismernek fel, max a tisztek, asszem. de nemtom most pontosan. és alapjáték, hát én arra már nem emlékszek :D.
egy-két pályán valóban van, ha olyan magas tiszt ruháját veszed fel - tábornok, kapitány, vagy mi - akkor észre vesznek, mert mindenki ismeri, de egyébként megoldható és tisztként a közkatonáknak adhatsz utasítást
senki nem tud folytatásról, hogy esetleg tervezik? -
#1215 viszont nekem az furcsa ha a kiegben felveszek egy tiszti ruhát többen felismernek mint ha sima katona ruhában lennék az alapjátékban ez pont fordítva van -
bgabor #1214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kapitány szobájában az ajtó melletti polc/szekrény tetején van a keresett dokumentum a T5-ről. -
bgabor #1213 Mert az alapjáték finoman szólva is vérgagyi kivitelezésű.
Az abszolút kedvencem: Vannak pirossal jelölt emberkék a térképen, akiknek ha belekerülsz a látóterébe(értsd akát háttal neki, tíz méterről) akkor azonnal agyonlőnek, függetlenül attól milyen ruha van rajtad és ki az illető. Engem a második pályán így puffantott le egy sima közlegény, mikor tábornoki egyenruhában bekerültem a látóterébe. És tök véletlenszerűen vannak pirossal jelölt emberkék. Az ominózus közlegény mellett ott sétált két másik is, totál ugyanolyan egyenruhában, őket zöldel jelölte a térkép, az nem volt gáz ha ők megláttak.
Harmadik pályán ugyanez: Hiába voltam az adott pálya übernácijának egyenruhába öltözve, a pirossal jelölt emberkék azonnal riadóztattak és agyonlőttek ha megláttak. Volt, hogy SS egyenruhában voltam, és amikor egy titkárnő meglátott, azonnal lelőttek. Mert a titkárnő éppen pirossal volt jelölve a térképen.
Szóval teljes a nihil és az átgondolatlanság/logikátlanság az alapjátékban, a pályatervezés pedig borzasztó.
Tényleg sokat fejlődtek a fejlesztők a kiegészítőig, mert az alapjáték az valami katasztrofális. -
#1212 én is most ott vagyok és a 3. emeleten folyosó végén jobbra és szintén a végén balra van a kapitány szobája -
bekojocoka #1211 Sziasztok! A játékban elakadtam a második pályánál... ott ahol a 3. feladatot kell teljesíteni. Meg kell figyelni a kapitányt, megfigyelni hogy hol van a T-5 ös torpedok Dokumentációja. Na és az lenne a kérdésem hogy veszem rá, hogy megmutassa azt a helyet ahol örzik feltételezem.... Meg hol van az a bizonyos kapitányi kabin amit a küldetésben említ, és hogy szerzem meg onnan a dokumentumokat? -
#1210 oké, köszi! -
bgabor #1209 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A professzor rendszeresen kijár cigizni a "dohányzóházba", ráadásul sosinc cigije, mindig mástól kér. Figyeld meg egyszer a helyzetet, majd lépj a helyébe (kábítsd el, vedd át a ruháját) annak a személynek aki cigit szokott adni neki. Ezután amikor jön,kínáld meg, de a mérgezett cigivel. A szükséges iratokat tartalmazó táska szép utat jár be a bázison, többször le lehet csapni rá. Végül az amerikai küldöttség kapja meg. A küldöttségnek az a tagja, akinél végül lesz a táska, rosszul lesz majd és elmegy a helyi orvoshoz. Egyedül. -
bgabor #1208 Második pályán egyáltalán nincs kloroform, elsőn pedig egy darabot vihetsz, amiben öt töltet van.
Harmadikon már tényleg lehet vinni többet. -
#1207 lesz folytatás? -
#1206 alapjátékon én második pályáig jutottam :D. -
#1205 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!angol pályára ötlet? kicsit nehéz.