Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kapitány szobájában az ajtó melletti polc/szekrény tetején van a keresett dokumentum a T5-rõl.

Mert az alapjáték finoman szólva is vérgagyi kivitelezésû.

Az abszolút kedvencem: Vannak pirossal jelölt emberkék a térképen, akiknek ha belekerülsz a látóterébe(értsd akát háttal neki, tíz méterrõl) akkor azonnal agyonlõnek, függetlenül attól milyen ruha van rajtad és ki az illetõ. Engem a második pályán így puffantott le egy sima közlegény, mikor tábornoki egyenruhában bekerültem a látóterébe. És tök véletlenszerûen vannak pirossal jelölt emberkék. Az ominózus közlegény mellett ott sétált két másik is, totál ugyanolyan egyenruhában, õket zöldel jelölte a térkép, az nem volt gáz ha õk megláttak.
Harmadik pályán ugyanez: Hiába voltam az adott pálya übernácijának egyenruhába öltözve, a pirossal jelölt emberkék azonnal riadóztattak és agyonlõttek ha megláttak. Volt, hogy SS egyenruhában voltam, és amikor egy titkárnõ meglátott, azonnal lelõttek. Mert a titkárnõ éppen pirossal volt jelölve a térképen.

Szóval teljes a nihil és az átgondolatlanság/logikátlanság az alapjátékban, a pályatervezés pedig borzasztó.

Tényleg sokat fejlõdtek a fejlesztõk a kiegészítõig, mert az alapjáték az valami katasztrofális.

Ben007
én is most ott vagyok és a 3. emeleten folyosó végén jobbra és szintén a végén balra van a kapitány szobája

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Sziasztok! A játékban elakadtam a második pályánál... ott ahol a 3. feladatot kell teljesíteni. Meg kell figyelni a kapitányt, megfigyelni hogy hol van a T-5 ös torpedok Dokumentációja. Na és az lenne a kérdésem hogy veszem rá, hogy megmutassa azt a helyet ahol örzik feltételezem.... Meg hol van az a bizonyos kapitányi kabin amit a küldetésben említ, és hogy szerzem meg onnan a dokumentumokat?
Legend Killer
oké, köszi!<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

A professzor rendszeresen kijár cigizni a "dohányzóházba", ráadásul sosinc cigije, mindig mástól kér. Figyeld meg egyszer a helyzetet, majd lépj a helyébe (kábítsd el, vedd át a ruháját) annak a személynek aki cigit szokott adni neki. Ezután amikor jön,kínáld meg, de a mérgezett cigivel. A szükséges iratokat tartalmazó táska szép utat jár be a bázison, többször le lehet csapni rá. Végül az amerikai küldöttség kapja meg. A küldöttségnek az a tagja, akinél végül lesz a táska, rosszul lesz majd és elmegy a helyi orvoshoz. Egyedül.

Második pályán egyáltalán nincs kloroform, elsõn pedig egy darabot vihetsz, amiben öt töltet van.

Harmadikon már tényleg lehet vinni többet.

Legend Killer
lesz folytatás?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
alapjátékon én második pályáig jutottam 😄.

Legend Killer
angol pályára ötlet? kicsit nehéz.

derdani
<#integet2> Mivel tudom megnyitni a Sounds.vfs fájt ? <#conf>

Ben007
én sz alapjátékot vittem végig elõször és semmi bajom nem volt vele akár 8-10 kloroformot is magaddal vihetsz ha berakod a átizsákba

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Na én az alapjátékot ezennel abbahagytam a második pályánál.

A kiegészítõvel ellentétben az alapjáték egy kifejezetten gyenge minõségû program. <#levele>

burki6
Hali a Die Spies! pályán a dokukat hogy tudom ugy ellopni h ne kelljen mindenkit abban a 2 szobában megölni?
Az egyik tanteremben (ahol a puska meg a bomba van az asztalon) láttam olyan opciót h "raise fire alarm" de nem történt semmi.

Kipróbáltam az alapjátékot a kieg sikerén felbuzdulva, hát eléggé elszomorító volt.

A legfõbb különbség a két játék között, hogy az alapjátékban a fõszereplõ mozgáskultúrája valami borzalmas, és sokkal nehezebb ruhát szereni. Miért? Mert a kiegtõl eltérõen az alapjátékban nem lehet felvenni a fejbelõtt fazon ruháját, így tehát marad a kloroform és a fojtóhurok. Az a kloroform, amibõl csak egy üvegcsével vihetünk magunkal, és például a második pályára egyáltalán nem is lehet vinni.
Mellesleg az üvegben nem tíz, hanem csak öt löket van. Leütni is csak hátulról lehet valakit, szemtõl szembe nem, hiába nyomogatod a bal gombot, nem történik semmi.
Még ez se lenne akkora nehezítés, gondolnánk, csakhogy a fazon mozgásrendszere teszi fel az i-re a pontot.
Ugyebár mindenki kitalálhatta, hogy a ruhaszerzés egyetlen módja ha az ellenfél mögé lopakodunk, és kloroformal vagy fojtóhurokkal kezelésbe veszük. Namost a karakter mozgása borzalmas. Ha bekapcsoljuk a lopakodás módot, az emberünk csigalassúságú tipegésre vált át, amivel még egy lassan, gyanútlanul sétálgató õrt se lehet utolérni(mert azonos sebességgel lopakodunk mint õ sétál), nemhogy egy lendületes, dinamikus(és gyors) léptekkel õrjáratozó SS-fazont.
Mellesleg az összes más karakteranimáció is borzalmas. A kiegre ezt a részt teljesen kicserélték.

A grafikai megvalósítás is igen távol áll a kieg színvonalától. A karakterek arckidolgozása igen szegényes, a játékban nem lehet képernyõfrissítési frakvenciát állítani és a max felbontás 1280X960.
A kiegben megszokott, szerintem gyönyörû világításváltozás is teljesen hiányzik a játékból(akkor amikor egy épületbe lépünk be a szabadból).

Azt már nem is említem, hogy az elsõ küldiben amikor feladatul kaptam egy elkábított SS kicsempészését a táborból, a feladatleírás két ponton is elmondta, hogy egy teherautó platójára csempészve vigyem ki a testet.
Mint kiderült, az összes tökugyanolyan teherautó közül csak annak az egynek a platójára lehet felrakni a fickót, amit el kellett lopni a pálya elején. A többi, ugyanolyan teherautóval nem mûködik.

Szóval elég gázos. A borzalmas irányítás valamint a sokkal nehezebb ruhabeszerzés miatt igen frusztráló a játék. És igen távol esik a kiegészítõben megszokott színvonaltól.

Legend Killer
Panzerlied is megvan nekem.

Legend Killer
ja!<#eljen> nekem megvan pár csata induló, meg Panzerlied és Horst Wessel Lied!<#eljen><#hawaii>

bocs, ha elírtam vmit. de, ha ti tudtok még többet, szóljatok és le is lehet tölteni.

a mozi terem vagány volt 😄.

csrolli
Ez is elhangzik a játékban.

Kár, de én pont ezért szereztem be a kieg után az alapjátékot is. Ma lett meg, majd meglátjuk milyen. Ha olyan mint a kieg, nem lesz gond vele.

Nem tudja valaki, hogyan tudnám az alapjátékban a felbontást 1280X1024-re tenni? Csak 1280X960-t enged. A kieg tudta a 1280X1024-at is.

Valamiért a menüben nehéz/nem lehet átállítani a legmagasabb állásra a csúszkákat. A kiegnél ez nem volt probléma, annak volt külsõ beállító progija, de ennek nincs, és ini filet se találok amiben átírhatnám.

derdani
<#rinya>

derdani
Én is végigvittem , kár hogy csak 7 pálya van.

derdani
Sziasztok! Mivel tudom megnyitni a Sounds.vfs fájt ?<#email>

Legend Killer
😄

TrashLáda
<#ravasz1><#eljen>

Legend Killer
íme a pálya eredménye. nagy nehezen rávettem magam, hogy újra kezdjem, mert már végén voltam. sokkal jobb statisztika lett így.
az volt a baj sztem, h kloroformmal elkábítottam és nem pedig megöltem.

profi lett a stat<#eljen>

most néztem mit írtál... én meg újra kezdtem emiatt<#falbav><#idiota><#hehe>. nem baj, jobb lett a statom 😄.

TrashLáda
Fontos: kloroformmal NEM öli meg az embert, csak elkábítja. Ha már elkábítottad, akkor dobd belé a kést, és úgy meghal
<#vigyor>

Legend Killer
má késõ bánat 😄. én mindenkit kinyírok 😄: de pl
harmadik pályán asszem Chateau környékén (cod 😄) van a küldetés ugye egy kastélyban és van a gestapós csóka. bement a fürdõbe és kinyírtam kloroformmal és elrejtettem az elválasztó rész mögé, utána bejött a követõ katonája és õt is megöltem csendben. késõbb kinyírtam az árulót is és mennék el, hogy hurrá, vége, de azt írja, hogy nem öltem még meg a gestapóst. na, ilyenkor mi van? :S 😄

pls help, szpojler rész fontos!<#help>

TrashLáda
De ha megölöd õket, akkor nem lesz olyan szép a pályavégi statisztika.<#hehe>

Legend Killer
és egyszerûbb felvenni a ruhájukat, mert különben pampognak.

Legend Killer
vagy inkább megoldás.

Legend Killer
tök mind1, sok befejezés létezik.

Szióka! Az elsõ pályán nem kel az ütegkezelõket leütni. Fel kel Venni a katonai Bungalloban a Szakácsruhát bemenni egy kis házba, aminek az ajtaja elõtt egy fehér Zászló amin egy Piros kerszet van--ez a korház, mindjárt az ajtó után van egy Fém tologatos kocsi amin egy üvegcse/hashajtó/ na fogod az üvegcsét és a fa házikókat kikerülve elmész az ütegkezelõkhöz. Az egyik mindig odasonfordál a szakács hátamögött lévö leveshez amikor a szakács nemfigyel és visz a haverjainak egy kis löttyött. Na mikor esznek és a szakács halgatja a nácit aki ütögeti a Fémkályhát akkor gyorsan önsd bele a hashajtót... csak oda kell álni és E majd utánna kiválasztani ami feljön... Pár másodpercel késõbb hasukat szorongatva futnak el az utegkezelõk. A másik három kezelõnél egyszerüen lehasaltam és mikor nem figyeltek a hátuk mögött lesavaztam az AA gunokat.
Legend Killer
csináljanak pls filmet a Death to Spies géjmbõõõõõl, pls, pls, pls, pls!!!!!!!!!<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>
olyan jó lenne!<#eljen><#hawaii>

hykao van msn-d?

Legend Killer
na, íme az elsõ pálya statisztikája.

jó volt, tetszett, csak összetett és néha a falat kapartam, fõleg az üteges résznél, de bgabor dehogynem lehet olyan ruhát szerezni, ami üteg kezelõként könnyû bejutást eredményez. az üteg kezelõt, akit mondtál, hogy elmegy az erdõbe, vagyis õr, mindegy, õt leütöttem, fa mögé rejtettem és átöltöztem, majd mikor elment a másik a szakácshoz, lebokszoltam az üldögélõt 😄. utána ártalmatlanítottam a visszatérõt és robbanószer plant. aztán a next üteg, ott várnom kellett sokat, de füttyögtem és felállt a másik, majd bement nagy sokára az üteghez, mert eleinte csak állt és visszaült és ott megfojtottam és így plant szintén, aztán radar és húzás jelenteni a rádiósnak és elhagyni a pályát. jó volt.

kellene az a zene, ami szólt a pályán. alapjátékban volt bokszolás? 😄 így ütéssel leütni az embert?

Legend Killer
<#eljen>

kösz. azt hittem feltétlen kell lopni olyan ruhát.

Sehol. De nem gáz.

Az egyik ütegnél bár hárman vannak, ebbõl kettõ szokott sétálni. Egyik ki az erdõ irányába. Õt nyilván kinyírod. Visszamész az üteghez. Megvárod amíg a második fickó is elsétál a lövegtõl. A harmadik csak ücsörög. Megközelíted a löveget lopakodva úgy hogy ne kerülj be az ücsörgõ manus látóterébe, és savval tönkreteszed a löveget(csak E-t kell nyomni a löveg mellett, van sav a fõszereplõnél)
A másik lövegnél csak egy ember van, mégis ez a nehezebb, mert járõrözik a löveg körül. Széles kört leírva, amelynek középpontja a löveg, megkerülöd az egészet. Kifigyeled a manus útvonalát, és amikor elindul, hogy leüljön a homokzsákok tövébe, odalopakodsz a löveghez és ezt is kikészíted a savval. Ennyi.

Mellesleg feltûnt valakinek, hogy a játékban a 88-as lövegek feleakkorák mint a valóságban voltak? Vannak ilyen kissebb hibák a játékban.

Legend Killer
légvédelmi üteg kezelõt hol találok? egy raktárban volt három szerelõ, õket elkaptam, de az csak a radarhoz jó.

Legend Killer
[/spoiler]leütöttem azt a fickót, aki a toronynál volt a blitzmadel csajnál.[/spoiler]

Ben007
bent a bázison

Legend Killer
majd csak rájövök, hogy mirõl beszélsz :S 😄.

Legend Killer
információs az ablak? 😄 már rég játszottam az alappal és elfelejtettem mindent 😄.

hykao
Valószínûleg azért (is) okoz nehézséget, mert nem olvasod el tüzetesen a szövegeket, és nem használsz térképet, információs ablakot... 😛
Legend Killer
<#idiota>😄D.

még kint a bázis elõtt? mert én bent kószálok.

Ben007
én leütöttem azt amelyik járkál pisilni és elvettem a ruháját

Legend Killer
hm
elsõ küldetésen mit kell pontosan csinálni? mindig is nehézséget jelentett nekem a játék, na. van akinek megy, van akinek nem. légvédelmi ütegeknél csak a személyzet lehet, ott van olyan csomó légvédelmis, de máshol nem látok olyat, akit leüthetnék. a térképen két helyen is van1hely 1-gyel jelölve, de mindkettõbe lehetetlen a bejutás. az elsõt õrök õrzik, a második meg egy és bent is vannak jó páran. gondolom a tiszt ruháját kéne megszerezni, de nehéz.

derdani
Már rájöttem ,lol<#violent><#action>

derdani
<#integet2> A második pályán hogy kell kinyitni a széfet?

Legend Killer
váhh, király ez a géjm. ütõs a grafika. a játékban lévõ zenét meglehet szerezni?

leütöttem az egyik nácit, ruci fel, láttam arrébb1mocit, nyááá, tök király volt rá felpattanni és menni ezerrel! és miko náci õrjárat ment, tütûûû és zumm el mellettük és rám se hederítettek 😄. rohadt jó a moci! 😄<#szeret><#szeret> a bázison meg a zene szól valahonnan és az ilyen német zenék kellenének nekem. Horst Wessel Lied megvan régebbrõl 😄.

vagy már csak én játszom vele és nem kell spoiler?

Magyarítás fent van. Controller nincs bedugva. Csak az egér az USB-be. Vki segítsen pls.