Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Most töltöm le az alapjátékot , de szívesen kipróbálnám a kiegészitõt is .
Ezzel a géppel hogyan futna ?
Processzor : AMD Sempron 3000+ 1.8 GHZ single core
VGA: ATI Radeon X600 256mb Shader 2.0
RAM: 1GB
Hozzáteszem nekem vitte a COD4-et hlolott annak a minimum-ja 2.4GHZ proci volt .Tehát ezt vinné legalább low grafon??
hykao
Igor elkészült a MoT moddal! (Az alapjáték küldetései a Moment of Truth alá az új, szebb grafikával és az új fõhõs kinézettel)
Kell hozzá: MoT installálva és a DtS vfs fájljai

MoT mod 1.0

MoT mod magyarítása folyamatban...

Változatos NPC kinézet (egyenruha és pofa) patch is várható nemsokára Igoréktól.
Legend Killer
<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

bakvarnyu
Megvettem nem is rossz, van hozzá egy 40 oldalas kézikönyv is. Halál a kémekre! <#vigyor1>

bakvarnyu
Most ezerért árulják az alapot a mediaMarktba.

Legend Killer
azt tom, h azzal kapcsolatos 😛, de pontosan miféle hibák, me nekem elõzõnél se tûnt fel.

#1258: ja, írtam is korábban a topikban, jó lenne.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

derdani
Ebbõl a játékból lehetne filmet is csinálni , biztos jó lenne.<#heureka>

hykao
Természetesen fordítással kapcs.
Legend Killer
ok. milyen hibák?

hykao
Azért talán lesz még, akinek kell... 😛 (amúgy néhány hibajavítást is tartalmaz...)
Legend Killer
kösz, de már nem kell.

hykao
Tölthetõ a MoT angol verziójához készített magyarítás: KATT
TrashLáda
<#awink>

Legend Killer

má fáradt vok azé szar 😄.

Legend Killer
hm, elõbb még jó volt a link :S.

Legend Killer
<#idiota><#hehe><#rinya><#hehe>

http://noob.hu/2009/09/03/27.JPG

Legend Killer
fail, megvan<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>, sry, csak felbaszta agyam elõbb.

Legend Killer
áh, kösz. én nem találtam...

Én is így jártam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az udvar hátsó részében lévõ raktárban van a dinamit. Nagyon nehéz bejutni oda, de van másik út. Azzal a helyiséggel szemben, ahol kezdesz, van egy hálókörlet, aminek van egy elmozdítható rész a falán. Azon keresztül is meg lehet közelíteni a dinamitraktárat.

Legend Killer
mivan? ha nem láccik, szórakoztam.

de most más gondom van. és má rohadtul idegel. mi a jó francot csináljak ezen a kastélyos mapon az angol pálya után, sehol sincs1kurva dinamit, amivel robbantani lehetne? és újra kezdeni se tudom onnan, ahonnét táskába lehet tenni a cuccokat, mert nincs meg az a mentés és átkutattam minden zugát a mapnak és nincs1rohadt dinamit amivel magasba repíthetem a helyeket.

HELP!

TrashLáda
<#violent><#violent><#rinya>

Legend Killer
<#idiota><#hehe>

derdani
Kössz szépen!<#taps><#eljen>

Legend Killer
én nem tudok még.

most az angol pálya után vagyok kastélyban, az üzenetet megszereztem, de nem nagyon jutok elõre :S.

hykao
Üdv emberek! Aki már végignyomta a kiegészítõt, segítsen egy kicsit!

A végén Sztrogov kap egy kis levelet, ez az angol verzióban angolul van? Ha igen, akkor dobjon már valaki egy képet róla nekem priviben vagy az is elég ha leírja a tartalmát! Köszi.
hykao
Csak az 1.01-es jó a MoT-hoz is: KATT
derdani
Nem a zenét , az nem kell! A hangokat: madarak , tücskök , stb.

Ha jól értettem a zenéket akarja kicsomagolni belõle(a kiegészítõbõl).

Nem mintha lenne benne olyan zene amiért érdemes lenne fáradozni.

Nem mi akarunk zenét kicsomagolni belõle. Ha kell, járj utána.

derdani
Igen , ezt már én is megtaláltam csak nem mûködik. Nektek igen?

Piedon
Minek kell neked a vfs kicsomagoló? Mert azt amit a neten lehet találni, az nem jó a DTS kiegészítõjéhez (ha jól emlékszem, mert már rég volt amikor a magyarítást csináltuk).

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Legend Killer
jó csaj<#eljen>

Ben007
mindig használd a

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

EZT itt teljes két másodpercembe telt megtalálni.(a listán alulról a második)

Varázsló lennék? Nem.
Beírtam a Googlebe, hogy "vfs extractor" és elsõ találatnak kidobta.

Ben007
*szavakat

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
próbáld ki vfs file open ird be a google-ba biztos talál ha nem variáld a szavaket

derdani
<#wave> Senki nem tudja hogy mivel lehet megnyitni a Sounds.vfs fájt ?!<#rinya>

Legend Killer
ok, nm.

Ben007
ahaa thx

Legend Killer
mert, ha az ágyon, akkor jóhogy. az a muksóé volt és õt mindenki persze, hogy ismeri 😄. de az általános tiszti karból elkábítasz valakit, akkor sínen vagy. és max pár más tiszt vesz észre. de ritkán.

Legend Killer
az ágyon?

Ben007
bocs kieg

Legend Killer
úgy, h oda mész és megjelenik a személyt leütni rész, meg tisztként utasítás adása, ami csak kettõbõl áll. kövess, ott várj. ez csak a kiegészítõben van sztem.

Azt azért leírhatnád hogy az alapjátékról vagy a kiegrõl beszélsz. Bár ez a jelenség az alapjátékban szokott megesni.

Ben007
pl a harmadik pályán felvettem egy tányérsapkás ruhát (tiszti?) és 10-bõl kilencen felismernek pedig ezt a földrõl szedtem fel

TrashLáda
A kapitány ruháját vetted föl? Mert abban felismernek, ahogy Legend Killer is említette.
----
bgabor: a katona elé állsz, és meg fog jelenni a cselekvõ menü hogy "Kövessen". Ezzel a módszerrel el lehet csalni pár õrt, de utána rövid idõn belül visszatérnek a helyükre.

"tisztként a közkatonáknak adhatsz utasítást"

Hogyan?

Hello, tudna vki segíteni, hogy honnan tudok letölteni az orosz verzioju alapjátékhoz crackot??!!
Legend Killer
nemtom mire célzol.
nem ismernek fel, max a tisztek, asszem. de nemtom most pontosan. és alapjáték, hát én arra már nem emlékszek 😄.
egy-két pályán valóban van, ha olyan magas tiszt ruháját veszed fel - tábornok, kapitány, vagy mi - akkor észre vesznek, mert mindenki ismeri, de egyébként megoldható és tisztként a közkatonáknak adhatsz utasítást

senki nem tud folytatásról, hogy esetleg tervezik?

Ben007
viszont nekem az furcsa ha a kiegben felveszek egy tiszti ruhát többen felismernek mint ha sima katona ruhában lennék az alapjátékban ez pont fordítva van