1364
-
#1324 Ha jól emlékszem Sztrogov közvetlen felettese. -
#1323 Bocs az ilyen hülye kérdésekért de akkor ki is az a Zolotnyicki? -
#1322 Szemjon -
#1321 oppá... akkor mi a keresztneve? -
#1320 konzolos DtS3 videócska -
#1319 Sztrogov a vezetékneve... -
#1318 Ha lesz rá időm, és a technikai feltételek is adottak lesznek, akkor nem hagyom ki. -
#1317 Sztrogov-nak mi a vezeték neve? -
#1316 Most olvasom a hírt,már alig várom!
Remélem tervezed a magyarítását! -
#1315 Néhány új kép is fellelhető a német Gamestar oldalon: KATT
-
#1314 elnézést akkor félreértelmeztem a képességeket -
#1313 Az életben ennek VAN valóságalapja.
Egyik több nyelvet beszél, másik pontosabban lő, harmadik (nő) jobban képes az emberekkel szót érteni, beilleszkedni.
A játékban persze más tészta, hogyan képeződik le mindez.
Találó volt a tavalyi Inglourious Basterds-ben , amikor a német ruhába öltözött tiszt 3 söre miatt lett vérfürdő.
Így kérte: -
#1312 A három karakternek egymáshoz képest különbözőek a képességei. Magyarán szerepjáték elemeket visznek a játékba, hogy milyen arányban, az majd elválik...mindenesetre remélhetőleg ezzel még tovább bővül majd az egyes pályák megoldási lehetősége... -
#1311 Nem kéne árkád játékot csinálni egy jó játékból -
#1310 "Különböző képességek" (ezek mit takarnak?) "Spy Sense". ezek messze nagyon messze vannak a valóságtól -
#1309 Előfordulhat. Az első két játék sok átlagos játékosnak túl nehéz volt...és a konzolra (is) fejlesztés sem jó előjel. Meglátjuk. -
#1308 Miért érzed azt? :) -
#1307 Miért érzem azt hogy a 3. rész nem lesz annyira realisztikus mint az előző részek? -
#1306 További infók:
Sztrogovon kívül lesz még két segítőtárs (egy férfi és egy nő), mindhárom karakter játszható, közöttük bármikor szabadon válthatunk. A karakterek különböző képességekkel bírnak, s egy úgynevezett "spy sense" mód is segítheti a játékost majd...(gondolom ez az, ami az egyik képen is látható) -
#1305 És ezt tanúsítom is :) -
#1304 A végleges játékban akár még terepruhában is lehet. :) -
#1303 ez szép és jó de az utolsó képeken miért nem terepruhában van Sztrogov? mindenesetre kíváncsi leszek mi sül ki ebből -
#1302 Nem valószínű, hogy lényeges különbség lesz a két platform közt, de majd meglátjuk, még nem sok infó áll rendelkezésre. -
Várható-e játékmenetbeli különbség konzol vs. pc platformokon? -
#1300 Na, ez nagyon jó hír! Alig várom! (csak fordítsa le valaki ezt is ékes magyar nyelvünkre) -
#1299 Újabb Death to Spies játék a láthatáron: KÉPEK
Ha nem lesz csúszás, akkor még ez év végén megjelenik PC-n és Xbox360-on. Ahogy a képeken is látszik, ismét lesz amerikai helyszín (számos más, pl. európai és kubai helyszín mellett), ám ezúttal ugrunk majd' 20 évet az időben, és ezúttal a 60-as években, a hidegháborús időkben ténykedünk majd a már 50-es éveit taposó Sztrogovval... -
tysaboy #1298 köszönöm -
#1297 ne öld meg az embert csak fojtódróttal vagy kloroformmal kábítsd el -
tysaboy #1296 sziasztok. hogyan lehet átvenni 1 ruhát. nekem csak az az opció van, h vállra vesz, megb átkutat :S plz help -
#1295 Ezt spec a netről...de Ukrajnában nagyon olcsók mind a filmek, mind pedig a játékok...(bár a MoT-ot még mindig nem volt érkezésem beszerezni onnan sajna...) -
#1294 amúgy te hogy szerezted be a filmet? -
#1293 Ilyenkor érzem hogy szart sem ért az a 8 év orosz :D -
#1292 Ugyanaz, mint a könyvnek! :) ITT egy részlet belőle. Ha elolvasod a könyvet, akkor akár orosztudás nélkül is érthető lesz. :) -
#1291 Van film is? Kell! :D Mi a címe? -
#1290 Én olvastam természetesen (nem csak úgy a levegőbe ajánlgatom :P), sőt a filmet is láttam. Vélemény? Nekem tetszett, de ehhez kellett - nekem legalábbis - némi nosztalgikus emlék arról a bizonyos 90 előtti rendszerről... -
#1289 egyébként valaki olvasta már a könyvet? vélemény? -
#1288 Na tegnap megrendeltem a Negyvennégy augusztusában-t :) most a MoT-ban azon a kastélyos pályán járok ahol a rádiót kell lehallgatni meg valamit felrobbantani de az előző pálya szarul sikerült lehet hogy újrakezdem -
#1287 Igen amikor el kell lopni az Enigmát majd keresgélek -
#1286 Így, hogy 2. pálya, nehéz visszaemlékezni...melyik az? Ha a tengeralattjáró bázis, akkor ha jól emlékszem valamelyik raktárban van...de ha minden igaz a térképen is jelzik... -
#1285 Valaki elárulná hogy a MOT-ban a 2. pályán hol lehet drótvágót szerezni?