Death to Spies (Смерть шпиона
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm, nem játszottál még ilyen stílusú játékkal? Az áldozat mögé osonsz, és ekkor meg fog jelenni egy lehetõség az akció-menüben... Egyébként egy-két esetben bele is lehet rakni pl. italba (legalábbis a kiegészítõben), ha jól emlékszem...
mögé mész és...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
AZT GONDOLTAM, de hogy használjam? el kell dobni? vagy valamibe beletenni?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
a kloroformmal mit lehet kezdeni?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Az egyik barakkban van egyébként sofõr ruha, és ráadásul még egy másik feladathoz is jön tipp abban a helyiségben, ahol van...
Az üzemanyagtartályokkal szemben a hangár mögött egy sofõr pumpálja a pótkereket. Azt elkábítod, átöltözöl, test a platóra és már vezethetsz is.
na sikerült megszereznem nekem is.
nekem már az elsõ pálya nehéz😊 már csak az egyik pilótát kéne elrabolnom, az egyiknek üzemanyagtartályos kocsi kell, amit utána a géphez kéne vinni, csak katona ruhába szálltam bele, nem pedig sofõr ruhába
honnan tudok ilyen ruhát szerezni? vagy van 1szerûbb megoldás is?
nekem már az elsõ pálya nehéz😊 már csak az egyik pilótát kéne elrabolnom, az egyiknek üzemanyagtartályos kocsi kell, amit utána a géphez kéne vinni, csak katona ruhába szálltam bele, nem pedig sofõr ruhába
honnan tudok ilyen ruhát szerezni? vagy van 1szerûbb megoldás is?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Már az ál-holttest helyszínre szállítására? Nincs. Néha meg kell állni, és lerakni a földre...a térképen láthatod az emberek látótávolságát...
Bazzeg ez sehogysem akar összejönni, mindig észrevesznek. A tököm tele van máááááááá! Nincs más megoldás?
Azt mond már meg, hogy a hullát hogy vigyem fel odáig. A sarokig nem jutok el, hogy észre ne vennének. Esetleg a tetõn keresztül a daruval?
Én úgy jutottam fel, hogy nem vettek észre...
Ha még nem voltál fent, akkor még nem is kell tüzet csinálni, nemde?
Ha még nem voltál fent, akkor még nem is kell tüzet csinálni, nemde?
Sikerült bejutni a hátsó ablakon, elkábítani az ügynököt és felvenni a ruháját. A testét az asztal mögé rejtettem. Ezután mi a teendõ? Tüzet hogy kell csinálni, mert a benzines kannát már megtaláltam. A legfelsõ emeletre még most sem szabad felmenni. HELP
Jó rendben én voltam hülye már értem kösz
Nem. Szó sincs ilyesmirõl... A magyarítás verziószáma az 1.3...Miért nem olvasod el amit az ember ír a magyarításhoz??? Nem viccbõl fossa az ember a szót ám! Tessék olvasni! KATT
Az 1.3-as verziószámú magyarítás mind az angol, mind az orosz verzióhoz jó...patch csak az orosz verzióhoz kell, de azt is felrakja a magyarítás, amennyiben szükséges...
Amikor futtatod a magyarítást úgyis minden ki lesz írva lépésrõl-lépésre, csak olvasni kell!!!
Az 1.3-as verziószámú magyarítás mind az angol, mind az orosz verzióhoz jó...patch csak az orosz verzióhoz kell, de azt is felrakja a magyarítás, amennyiben szükséges...
Amikor futtatod a magyarítást úgyis minden ki lesz írva lépésrõl-lépésre, csak olvasni kell!!!
Helló!
Ugye a magyarosítás az 1.3 v-hoz készült.Én csak a boltból vettem meg az angol nyelvût és nem tettem rá semmi patchet vagyis nekem ahhoz hogy meglegyen a magyarosítás kell az 1.3 patch nem igaz?
Ugye a magyarosítás az 1.3 v-hoz készült.Én csak a boltból vettem meg az angol nyelvût és nem tettem rá semmi patchet vagyis nekem ahhoz hogy meglegyen a magyarosítás kell az 1.3 patch nem igaz?
Elõször is melegen ajánlom a magyarítás felrakását...nemcsak azért, hogy innentõl minden magyarul legyen olvasható, és jobban értsd a történetet, hanem azért is mert a magyarítás tartalmazza az eredeti, az angol verzióból kicenzúrázott textúrákat is...valamint az átvezetõ videók szövegei is feliratozásra kerültek...
Amúgy meg úgy kell megmérgezni, hogy épp ne lásson senki...
Amúgy meg úgy kell megmérgezni, hogy épp ne lásson senki...
Az embassy nevû pályán az alapjátékban hogy hell megmérgezni az áruló kávéját?
Te nem Mata Hari valami egyenesági leszármazottja vagy?😊
No akkor a 6. pálya😊, amikor az ügynököt kell kiszabadítani és egy hullát becsempészni a helyére. Itt már sikerült rendõr egyenruhát szereznem, de ahogy beteszem a lábam a házba rögtön a seggembe van egy FBI ügynök. Még fingani sem tudok mert egybõl riadóztat. Egy kis okosság?
No akkor a 6. pálya😊, amikor az ügynököt kell kiszabadítani és egy hullát becsempészni a helyére. Itt már sikerült rendõr egyenruhát szereznem, de ahogy beteszem a lábam a házba rögtön a seggembe van egy FBI ügynök. Még fingani sem tudok mert egybõl riadóztat. Egy kis okosság?
Könyörgöm ne ilyeneket írj(atok), hogy 5. pálya meg ilyenek, mert ki emlékszik számozás szerint basszus?! Amennyiben az újszandeci várkastélyos pályáról van szó, akkor a legegyszerûbb mód a raktárba jutásra:
WAREZ ügyben: más esetben már töröltem volna a hozzászólásokat, mert ugye itt az SG-n a játékos fórumrészlegben nem foglalkozunk azok kalóz verzióinak elindításával...de mivel még itthon nem jelent meg, sõt tõlünk nyugatra sem, így pár szó:
-az orosz verzió starforce-os védelemmel van ellátva, krekk nincs, nem is várható
-itt az sg-n is van starforce ill. daemon tools topik, ott tessék érdeklõdni
-vagy pedig: ahonnan leszedtétek, ott bizonnyal lesz aki útbaigazít titeket, az elindítás végett
-végezetül pedig: kicsit lapozzatok vissza, korábban írtam megoldásokat a kiegészítõ legális és meglehetõsen olcsó beszerzési módjairól, illetve magáról a kiegészítõrõl is, hogy mik a fõ változások az alapjátékhoz képest
@csrolli, hogy az újszandeci várkastély ügyben se maradj kép nélkül, íme: (0 elkábított ember, ruhaváltás nélkül - ezt tessék utánamcsinálni! 😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kiindulóponttal szemben lévõ helyiségben - ahol szundikálnak páran - az ajtóval szembeni sarokban van egy fapalló, amit el lehet tolni, és máris átjutsz a raktárba...de egyébként az udvar felõl meg egy hordót el lehet gurítani, és amíg az õr odamegy szöszmötölni, be lehet osonni...de a legegyszerûbb és leggyorsabb mód a palló elmozdításos...
WAREZ ügyben: más esetben már töröltem volna a hozzászólásokat, mert ugye itt az SG-n a játékos fórumrészlegben nem foglalkozunk azok kalóz verzióinak elindításával...de mivel még itthon nem jelent meg, sõt tõlünk nyugatra sem, így pár szó:
-az orosz verzió starforce-os védelemmel van ellátva, krekk nincs, nem is várható
-itt az sg-n is van starforce ill. daemon tools topik, ott tessék érdeklõdni
-vagy pedig: ahonnan leszedtétek, ott bizonnyal lesz aki útbaigazít titeket, az elindítás végett
-végezetül pedig: kicsit lapozzatok vissza, korábban írtam megoldásokat a kiegészítõ legális és meglehetõsen olcsó beszerzési módjairól, illetve magáról a kiegészítõrõl is, hogy mik a fõ változások az alapjátékhoz képest
@csrolli, hogy az újszandeci várkastély ügyben se maradj kép nélkül, íme: (0 elkábított ember, ruhaváltás nélkül - ezt tessék utánamcsinálni! 😄)
Ohh értem. Tudnátok nekem mondani egy olyan oldalt ahol a mûködõ képes játék van fent? vagy ahonnan ti töltöttétek le? Tudom hogy ez warez és elég nagy off, de nagyon szeretnék vele játszani, mert az alapjáték nagyon tetszett. Köszönöm
Nekem ugyan ez a problémám. Elõször elindul, aztán amikor újra indítom a gépet más miatt, már nem indul.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Én erre azt mondom hogy rossz a letöltés vagy rosszul rakták fel vagy töltötték fel,de néhány játéknál meg ellenõrzi hogy valódi-ea CD.
Sziasztok nem rég fejeztem be az alapjátékot és nagyon tetszett tényleg nagy türelem kell hozzá 😄 de sikerült. Egyik nap örömmel olvastam hogy kijött a kieg és gondoltam utána járok na most boltok polcain nem igen láttam ezért letöltöttem, felinstallálom, a magyarítást is, de amikor elakarom indítani azt kérdezi felakarom e telepíteni a védelmi drivereket és ha nem re kattintok akkor nem indítja el a játékot ha meg igen akkor meg azt kéri hogy tegyem be a linszenszelt cd-t. A kérdésem annyi lenne hogy sikerült nektek elindítani? van valamilyen trükkje? Kérlek szépen segítsetek! Nagyon szépen Köszönöm!!
Én nekem csak az alapjáték van meg de onnan tudom hogy akik valami fontos hely elõtt õrködnek nem nagyon mennek el a helyükrõl soha
Az 5. pályán hogy lehet bejutni a raktárba, a dinamitokért? Van egy engedélyem de az a másik helyre jó. Az a ganéj meg nem akar onnan elhúzni, hiába füttyögök.
Na megfogadtam hykao tanácsát és nem ölök megsenkit ha ellehet kábítani.De már az elsõ pályán mikor megszerzem a teherautót és megyek visszafelé de aztán az ott járõrözõ altiszt folyton lebuktat.Ii hogy csináltátok meg?
Lesz a játéknak második része a kiegészítõn kivûl?
Leírom a végigjátszását hard-on.Hátha valakinek jól jön
Amikor kiértem a folyosónál a baloldali elsõ ajtón bementem és elaltattam a tudóst.Felszedtem a ruháját,és lementem az irodákhoz ahol a rajzok is vannak amiket le kell fényképezni.Ott bementem a mosdóba és az ott lévõ katonát elaltattam és bevittem egy fülkébe,de óvatosan mert egy tudós be szokott jönni és a katona ruháját el kell venni.Azután elmentem ahhoz a tiszthez akinél a tiszti irodában lévõ széfhez van a kulcs.Amikor a tiszt nem figyelt felmentem az emeletre .Ott megvártam míg a tudós megfordul majd a fent körbe-körbe mászkáló közlegényt elaltattam majd a tudóst is elintéztem a kloroformmal.Azután az elõtérben mászkáló tudóst csak el kell altatni majd a tisztet is ugyanígy és az egyenruháját elvenni.Azután ell kell tõle venni a kulcsot.Át kell menni arra a folyosóra ami az egyik tudóshoz vezet.Az átvezetõ folyosón le kell lõni azt a tisztet aki fel le járkál.Azután fell kell menni az írányító terembe és fell hívni a lenn járõrözõ tisztet.Magvárni míg felmegy aztán be kell menni abba a nagy részbe ahol a tudós dolgozik.Amikor a tiszt nem figyel lerohanni és beíndítani az alsó részen egy gépet.Aztán be kell menni a gépezet belsejébe és ott elaltatni a tudóst és elvenni tõle a kulcsot.Ezután nincs más dolgunk csak kinyitni a széfeket és lefényképezni a rajzokat.Az egyik rajznál ami a laborban van azt hiszem az egyik gépnél meghasadást kell szimulálni.Ilyenkor a tudós kimagy a szobából és ekkor le fényképezni a rajzot.Ha mindennel megvagyunk már csak el kell hagynunk az épületet.
Én így csináltam de gondolom jobban is lehet.
Amikor kiértem a folyosónál a baloldali elsõ ajtón bementem és elaltattam a tudóst.Felszedtem a ruháját,és lementem az irodákhoz ahol a rajzok is vannak amiket le kell fényképezni.Ott bementem a mosdóba és az ott lévõ katonát elaltattam és bevittem egy fülkébe,de óvatosan mert egy tudós be szokott jönni és a katona ruháját el kell venni.Azután elmentem ahhoz a tiszthez akinél a tiszti irodában lévõ széfhez van a kulcs.Amikor a tiszt nem figyelt felmentem az emeletre
Én így csináltam de gondolom jobban is lehet.
Legnehezebben.Én most vittem túl az alapjátékban az atombombás pályát hard-on de így is fejtörést okozott
Hát én azt hittem, hogy újra lett hasznosítva a telepítõ. Nem vagyok ilyen nagy guru. 😊 Meg, hát felrakta... de azért nagyon gyanús volt. Mindegy, már a második pályán vagyok. 😊 Elsõvel jól elvoltam.
Szép eredmény. Én az alapjátékot játszottam legnehezebb fokozaton. Ott talán a hidas pályát éreztem a leghajtépõbbnek.
Ezt az elmosódott effektet, hogyan tudom kikapcsolni? Nagyon nem tetszik. 😞 Az alapjáték grafikája jobban tetszett. Na mondjuk azért a most a kiegben a második pálya elején ahogy a sötét helységet bevilágítja a kocsi lámpája... az azért elég szép. 😊 Az elsõ pályán viszont zavart.
Szép eredmény. Én az alapjátékot játszottam legnehezebb fokozaton. Ott talán a hidas pályát éreztem a leghajtépõbbnek.
Ezt az elmosódott effektet, hogyan tudom kikapcsolni? Nagyon nem tetszik. 😞 Az alapjáték grafikája jobban tetszett. Na mondjuk azért a most a kiegben a második pálya elején ahogy a sötét helységet bevilágítja a kocsi lámpája... az azért elég szép. 😊 Az elsõ pályán viszont zavart.
Basszus! Akkor ez volt a probléma a multkori emberkékkel is! No, de hát kérem szépen a telepítõben nem olvas senki??? Hát hisz egybõl fel kellett volna tûnnie, hogy mi a baj, ha valaki olvassa a telepítõ szövegeit!!!
A GH szerverén tönkrement egy vinyó ezért újra kellett rakni a dolgokat, gondolom véletlenül elbaltázták ezt. Jelzem nekik, és a hibát mielõbb kijavítjuk!!!
@csrolli: kicsit bõvebben ha lehet! pontosan hol vagy? honnan szeretnél eljutni a tengeralattjáróhoz? tessék olvasni az idõnként megjelenõ segítség szövegeket, illetve az õrök is mondják, hogy ki mehet a hajó közelébe...na persze legnehezebb fokozaton nincsenek segítség szövegek...és az õrökkel sem nyílik lehetõség tereferélni, hisz nem vehet észre soha senki...én ezt a küldetést is saját ruhával oldottam meg - legnehezebb fokozaton, ami talán a legnagyobb szívás volt az összes pálya közül, de végül: (mint látszik 5 óra 22 perc tiszta játékidõvel...)
A GH szerverén tönkrement egy vinyó ezért újra kellett rakni a dolgokat, gondolom véletlenül elbaltázták ezt. Jelzem nekik, és a hibát mielõbb kijavítjuk!!!
@csrolli: kicsit bõvebben ha lehet! pontosan hol vagy? honnan szeretnél eljutni a tengeralattjáróhoz? tessék olvasni az idõnként megjelenõ segítség szövegeket, illetve az õrök is mondják, hogy ki mehet a hajó közelébe...na persze legnehezebb fokozaton nincsenek segítség szövegek...és az õrökkel sem nyílik lehetõség tereferélni, hisz nem vehet észre soha senki...én ezt a küldetést is saját ruhával oldottam meg - legnehezebb fokozaton, ami talán a legnagyobb szívás volt az összes pálya közül, de végül: (mint látszik 5 óra 22 perc tiszta játékidõvel...)