Death to Spies (Смерть шпиона
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ha nem akarod kinyírni (bár az a hitelesebb megoldás...😄), akkor megpróbálhatod pl. a kísérõ õröket hátulról elkábítani egyesével ahogy viszik a kihallgatásra (pl. az alagsorból felfelé vezetõ hosszú lépcsõn), illetve a kihallgató szobából is ki lehet hozni, de az már eléggé macerás dolog, de nem lehetetlen...(kihallgató tiszt elkábítása, kinti õrök elcsalása és/vagy elkábítása, és a kivezetõ úton is meg kell tisztítani a terepet...) Ne feledd, hogy el tudod csalni/kábítani az ellenségeket...ezért javasolt végigszenvedni az elsõ - kiképzõ tréning - pályát (és magyarul, hogy mindent tökéletesen megértsünk...), mert abban kitanulható minden fortély, ami alkalmazható az éles bevetéseken (azaz a további pályákon)...
Javasolt továbbá az alant belinkelt AHO mod is...ha jól emlékszem, pl. ehhez a pályához is van benne segítség stb...
A változtatások hosszú listája a fenti linken olvasható (magyar nyelven nagy vonalakban a magyar nyelvi csomag readme fájljában, valamint remélhetõleg nemsokára AHO oldalán is)
Letölthetõ: AHO DtS oldaláról
Talán egy pár hónap múlva újrajátszom majd, de most nem lett volna kedvem nekikezdeni az elejétõl.
Üdv:
Laci
Szóval az egyik srác azon munkálkodik, hogy az alapjáték küldetéseit belerakja a MoT-ba, azaz a kiegészítõbe, annak grafikai fejlesztéseit is fehasználva. (tehát az alapjáték küldetéseit lehet majd játszani a MoT alól, jobb, effektezett grafikával stb.)
A másik srác pedig az alapjáték (DtS) küldetéseit tupírozza, javítgatja, kiegészíti...(olyan hosszú a listája, hogy itt most nem megyek bele, de pl. plusz párbeszédeket rak bele, plusz jelenetet, többféle emberfejet, akcentus nélküli német szövegeket, jobb környezetei hangokat stb. stb...)
Más: az AHO (egy német FANatikus 😄) féle nemhivatalos DtS bigpatch (korábban linkeltem) is kész és letölthetõ lesz nemsoká - magyarul...illetve a fehérorosz srác is jól halad a DtS küldetéseinek MoT-ba integrálásával - így az is hamarosan várható magyarul...
más: állítólag még karácsony elõtt lesz a MoT-ból angol változat, ami felveti egy itthoni megjelenés lehetõségét...
És "YOUTUBE" végigjátszás ez is nem értem.
...és ha már itt vagyok: egy lelkes fehérorosz srác azon munkálkodik, hogy a DtS pályáit berakja a MoT-ba: KATT (elsõ két pálya már játszható)
egy német csóka pedig hihetetlen sok változást eszközölt a DtS-en. változások képei-részletei, listája, és letöltés itt: KATT
Valaki könyörgöm, küldjön egy mentést!!!
Hat nem esik meg a szívetek rajtam?(
Véletlenül letöröltem a mentéseimet. :-( Nem tudná valaki átküldeni!!!
Azon a pályán jártam, ahol a rendõrök helyszínelnek és be kell jutni, ha jól tudom a nagykövetségre. Elég lenne egy mentés errõl a pályáról.
Laci
Légyszíves Valaki küldjön egy mentést!!!
Azon a pályán jártam, ahol a rendõrök helyszinelnek és be kell jutni, ha jól tudom a nagykövetségre. Elég lenne egy mentés errõl a pályáról.
mail: [email protected]
Laci
Amúgy meg pofonegyszerû - ez a pálya a legkönnyebb az egész játékban, még legnehezebb fokozaton is gyerekjáték! Még csak gondolkodni sem kell, minden adja magát. Emlékeim szerint legalább háromféle módon lehet balesetnek álcázni a kiiktatást.
Én ha jól emlékszem mindhármat leütöttem vagy elkábítottam hátulról, persze megfelelõ pillanatban, amikor senki nem látta, aztán elrejtettem a testüket.
Arra is emlékszem, hogy a csoport vezetõjét egy olyan helyen iktattam ki, ahol egy öreg fát vágott, és néhány katona is szorgoskodott a környéken - utóbbiakat elpateroltam onnan a SZMERS igazolvány felmutatásával, és amikor a favágó öreg nem figyelt, a célszemély meg ült egy padon, akkor csaptam le rá hátulról a kloroformos zsebkendõvel...
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Azon a pályán jártam, ahol a rendõrök helyszinelnek és be kell jutni, ha jól tudom a nagykövetségre. Elég lenne egy mentés errõl a pályáról.
mail: [email protected]
Laci
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Ha igen, nem muszáj az orvosiban gyengélkedõ amcsival foglalkozni, meg lehet anélkül is csinálni a pályát...
(de ha mégis akarnál vele foglalkozni: el lehet altatni...)
Amúgy egész jól lemodellezték az eredeti épületet:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
egyébként nem sûrûn, max a commandossal.
nemhiába írta ki az elsõ pálya végén, hogy elmebeteg😊