1364
-
#1204 Mivel tudom megnyitni a Sounds.vfs fájt ? -
#1203 én sz alapjátékot vittem végig először és semmi bajom nem volt vele akár 8-10 kloroformot is magaddal vihetsz ha berakod a átizsákba -
bgabor #1202 Na én az alapjátékot ezennel abbahagytam a második pályánál.
A kiegészítővel ellentétben az alapjáték egy kifejezetten gyenge minőségű program. -
#1201 Hali a Die Spies! pályán a dokukat hogy tudom ugy ellopni h ne kelljen mindenkit abban a 2 szobában megölni? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik tanteremben (ahol a puska meg a bomba van az asztalon) láttam olyan opciót h "raise fire alarm" de nem történt semmi. -
bgabor #1200 Kipróbáltam az alapjátékot a kieg sikerén felbuzdulva, hát eléggé elszomorító volt.
A legfőbb különbség a két játék között, hogy az alapjátékban a főszereplő mozgáskultúrája valami borzalmas, és sokkal nehezebb ruhát szereni. Miért? Mert a kiegtől eltérően az alapjátékban nem lehet felvenni a fejbelőtt fazon ruháját, így tehát marad a kloroform és a fojtóhurok. Az a kloroform, amiből csak egy üvegcsével vihetünk magunkal, és például a második pályára egyáltalán nem is lehet vinni.
Mellesleg az üvegben nem tíz, hanem csak öt löket van. Leütni is csak hátulról lehet valakit, szemtől szembe nem, hiába nyomogatod a bal gombot, nem történik semmi.
Még ez se lenne akkora nehezítés, gondolnánk, csakhogy a fazon mozgásrendszere teszi fel az i-re a pontot.
Ugyebár mindenki kitalálhatta, hogy a ruhaszerzés egyetlen módja ha az ellenfél mögé lopakodunk, és kloroformal vagy fojtóhurokkal kezelésbe veszük. Namost a karakter mozgása borzalmas. Ha bekapcsoljuk a lopakodás módot, az emberünk csigalassúságú tipegésre vált át, amivel még egy lassan, gyanútlanul sétálgató őrt se lehet utolérni(mert azonos sebességgel lopakodunk mint ő sétál), nemhogy egy lendületes, dinamikus(és gyors) léptekkel őrjáratozó SS-fazont.
Mellesleg az összes más karakteranimáció is borzalmas. A kiegre ezt a részt teljesen kicserélték.
A grafikai megvalósítás is igen távol áll a kieg színvonalától. A karakterek arckidolgozása igen szegényes, a játékban nem lehet képernyőfrissítési frakvenciát állítani és a max felbontás 1280X960.
A kiegben megszokott, szerintem gyönyörű világításváltozás is teljesen hiányzik a játékból(akkor amikor egy épületbe lépünk be a szabadból).
Azt már nem is említem, hogy az első küldiben amikor feladatul kaptam egy elkábított SS kicsempészését a táborból, a feladatleírás két ponton is elmondta, hogy egy teherautó platójára csempészve vigyem ki a testet.
Mint kiderült, az összes tökugyanolyan teherautó közül csak annak az egynek a platójára lehet felrakni a fickót, amit el kellett lopni a pálya elején. A többi, ugyanolyan teherautóval nem működik.
Szóval elég gázos. A borzalmas irányítás valamint a sokkal nehezebb ruhabeszerzés miatt igen frusztráló a játék. És igen távol esik a kiegészítőben megszokott színvonaltól. -
#1199 Panzerlied is megvan nekem. -
#1198 ja! nekem megvan pár csata induló, meg Panzerlied és Horst Wessel Lied!
bocs, ha elírtam vmit. de, ha ti tudtok még többet, szóljatok és le is lehet tölteni.
a mozi terem vagány volt :D. -
#1197 Ez is elhangzik a játékban. -
bgabor #1196 Kár, de én pont ezért szereztem be a kieg után az alapjátékot is. Ma lett meg, majd meglátjuk milyen. Ha olyan mint a kieg, nem lesz gond vele. -
bgabor #1195 Nem tudja valaki, hogyan tudnám az alapjátékban a felbontást 1280X1024-re tenni? Csak 1280X960-t enged. A kieg tudta a 1280X1024-at is.
Valamiért a menüben nehéz/nem lehet átállítani a legmagasabb állásra a csúszkákat. A kiegnél ez nem volt probléma, annak volt külső beállító progija, de ennek nincs, és ini filet se találok amiben átírhatnám. -
#1194 -
#1193 Én is végigvittem , kár hogy csak 7 pálya van. -
#1192 Sziasztok! Mivel tudom megnyitni a Sounds.vfs fájt ? -
#1191 :D -
#1190 -
#1189 íme a pálya eredménye. nagy nehezen rávettem magam, hogy újra kezdjem, mert már végén voltam. sokkal jobb statisztika lett így.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az volt a baj sztem, h kloroformmal elkábítottam és nem pedig megöltem.
profi lett a stat
most néztem mit írtál... én meg újra kezdtem emiatt. nem baj, jobb lett a statom :D. -
#1188 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fontos: kloroformmal NEM öli meg az embert, csak elkábítja. Ha már elkábítottad, akkor dobd belé a kést, és úgy meghal -
#1187 má késő bánat :D. én mindenkit kinyírok :D: de pl SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!harmadik pályán asszem Chateau környékén (cod :D) van a küldetés ugye egy kastélyban és van a gestapós csóka. bement a fürdőbe és kinyírtam kloroformmal és elrejtettem az elválasztó rész mögé, utána bejött a követő katonája és őt is megöltem csendben. később kinyírtam az árulót is és mennék el, hogy hurrá, vége, de azt írja, hogy nem öltem még meg a gestapóst. na, ilyenkor mi van? :S :D
pls help, szpojler rész fontos! -
#1186 De ha megölöd őket, akkor nem lesz olyan szép a pályavégi statisztika. -
#1185 és egyszerűbb felvenni a ruhájukat, mert különben pampognak. -
#1184 vagy inkább megoldás. -
#1183 tök mind1, sok befejezés létezik. -
bekojocoka #1182 Szióka! Az első pályán nem kel az ütegkezelőket leütni. Fel kel Venni a katonai Bungalloban a Szakácsruhát bemenni egy kis házba, aminek az ajtaja előtt egy fehér Zászló amin egy Piros kerszet van--ez a korház, mindjárt az ajtó után van egy Fém tologatos kocsi amin egy üvegcse/hashajtó/ na fogod az üvegcsét és a fa házikókat kikerülve elmész az ütegkezelőkhöz. Az egyik mindig odasonfordál a szakács hátamögött lévö leveshez amikor a szakács nemfigyel és visz a haverjainak egy kis löttyött. Na mikor esznek és a szakács halgatja a nácit aki ütögeti a Fémkályhát akkor gyorsan önsd bele a hashajtót... csak oda kell álni és E majd utánna kiválasztani ami feljön... Pár másodpercel később hasukat szorongatva futnak el az utegkezelők. A másik három kezelőnél egyszerüen lehasaltam és mikor nem figyeltek a hátuk mögött lesavaztam az AA gunokat. -
#1181 csináljanak pls filmet a Death to Spies géjmbőőőőől, pls, pls, pls, pls!!!!!!!!!
olyan jó lenne!
hykao van msn-d? -
#1180 na, íme az első pálya statisztikája.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó volt, tetszett, csak összetett és néha a falat kapartam, főleg az üteges résznél, de bgabor dehogynem lehet olyan ruhát szerezni, ami üteg kezelőként könnyű bejutást eredményez. az üteg kezelőt, akit mondtál, hogy elmegy az erdőbe, vagyis őr, mindegy, őt leütöttem, fa mögé rejtettem és átöltöztem, majd mikor elment a másik a szakácshoz, lebokszoltam az üldögélőt :D. utána ártalmatlanítottam a visszatérőt és robbanószer plant. aztán a next üteg, ott várnom kellett sokat, de füttyögtem és felállt a másik, majd bement nagy sokára az üteghez, mert eleinte csak állt és visszaült és ott megfojtottam és így plant szintén, aztán radar és húzás jelenteni a rádiósnak és elhagyni a pályát. jó volt.
kellene az a zene, ami szólt a pályán. alapjátékban volt bokszolás? :D így ütéssel leütni az embert? -
kösz. azt hittem feltétlen kell lopni olyan ruhát. -
bgabor #1178 Sehol. De nem gáz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az egyik ütegnél bár hárman vannak, ebből kettő szokott sétálni. Egyik ki az erdő irányába. Őt nyilván kinyírod. Visszamész az üteghez. Megvárod amíg a második fickó is elsétál a lövegtől. A harmadik csak ücsörög. Megközelíted a löveget lopakodva úgy hogy ne kerülj be az ücsörgő manus látóterébe, és savval tönkreteszed a löveget(csak E-t kell nyomni a löveg mellett, van sav a főszereplőnél)
A másik lövegnél csak egy ember van, mégis ez a nehezebb, mert járőrözik a löveg körül. Széles kört leírva, amelynek középpontja a löveg, megkerülöd az egészet. Kifigyeled a manus útvonalát, és amikor elindul, hogy leüljön a homokzsákok tövébe, odalopakodsz a löveghez és ezt is kikészíted a savval. Ennyi.
Mellesleg feltűnt valakinek, hogy a játékban a 88-as lövegek feleakkorák mint a valóságban voltak? Vannak ilyen kissebb hibák a játékban. -
#1177 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!légvédelmi üteg kezelőt hol találok? egy raktárban volt három szerelő, őket elkaptam, de az csak a radarhoz jó. -
#1176 [/spoiler]leütöttem azt a fickót, aki a toronynál volt a blitzmadel csajnál.[/spoiler] -
#1175 bent a bázison -
#1174 majd csak rájövök, hogy miről beszélsz :S :D. -
#1173 információs az ablak? :D már rég játszottam az alappal és elfelejtettem mindent :D. -
#1172 Valószínűleg azért (is) okoz nehézséget, mert nem olvasod el tüzetesen a szövegeket, és nem használsz térképet, információs ablakot... :P -
#1171 :DD.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még kint a bázis előtt? mert én bent kószálok. -
#1170 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én leütöttem azt amelyik járkál pisilni és elvettem a ruháját -
#1169 hm
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!első küldetésen mit kell pontosan csinálni? mindig is nehézséget jelentett nekem a játék, na. van akinek megy, van akinek nem. légvédelmi ütegeknél csak a személyzet lehet, ott van olyan csomó légvédelmis, de máshol nem látok olyat, akit leüthetnék. a térképen két helyen is van1hely 1-gyel jelölve, de mindkettőbe lehetetlen a bejutás. az elsőt őrök őrzik, a második meg egy és bent is vannak jó páran. gondolom a tiszt ruháját kéne megszerezni, de nehéz. -
#1168 Már rájöttem ,lol -
#1167 A második pályán hogy kell kinyitni a széfet? -
#1166 váhh, király ez a géjm. ütős a grafika. a játékban lévő zenét meglehet szerezni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!leütöttem az egyik nácit, ruci fel, láttam arrébb1mocit, nyááá, tök király volt rá felpattanni és menni ezerrel! és miko náci őrjárat ment, tütűűű és zumm el mellettük és rám se hederítettek :D. rohadt jó a moci! :D a bázison meg a zene szól valahonnan és az ilyen német zenék kellenének nekem. Horst Wessel Lied megvan régebbről :D.
vagy már csak én játszom vele és nem kell spoiler? -
mathers #1165 Magyarítás fent van. Controller nincs bedugva. Csak az egér az USB-be. Vki segítsen pls.