Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan a hiba! Elsõre gyanús volt, de azt hittem, hogy én vagyok a hülye. A gamehunter-en mind a két játék (alap+kieg) magyarításához az alapjátéké volt belinkelve. Furcsáltam, hogy ugyan az a neve a kieg magyarításának is, és az alapjáték mappáját keresi. De mivel elfogadta a kieg mappáját is, és a fõmenüvel jó dolgot végzett, így nem gyanakodtam.

De most azért gondoltam utánajárok. A magyaritasok-on is megnéztem, és ott már jól volt belinkelve a magyarítás. 😊 Szóval lényegében az volt, amire elsõre gyanakodtam, csak aztán átnéztem a dolog fölött.
Igen, oda. Szóval kicsit bõvebben. A fõmenü magyar. Találtak egy testet, meg a hasonlók magyarok. A feladat leírása és az átvezetõk oroszok maradtak. Azt vettem észre, hogy ugyan azt a telepítõt használja, mint az alapjátéknál a magyarítás. Lehet bezavart neki, hogy mindkettõ fent van? Megpróbálom újra rakni, alap játék nélkül. Utána rá a magyarítást.

Ha bármi más ötletetek van, akkor ne tartsátok magatokban. 😊
csrolli
Ugyanoda telepítetted mint a játékot?

Sziasztok!

Én a múlthéten vittem végig az elsõ részt. Rettentõen imádom, rég élveztem ennyire egy játékot. Le is tört, amikor nem volt több pálya... erre feljövök ide és látom, hogy van kiegészítõje. Kicsit meglepõdtem. 😊

A problémám az, hogy felraktam a kiegészítõhöz a magyarítást, de a küldetések leírása nem lett magyar, sõt a videók alatti szöveg se. Tudtok segíteni, hogy mi lehet a probléma oka? Mert nem tudom mi a feladat, így meg elég macerás. 😊
csrolli
A tengeralattjáróra hogy tudok feljutni?

Az alpjátékot elkezdtem normálon.Elõbb a nem háborús övezetben lévõ küldetéseket csinálom de nem könnyû.Majd leírom hogy csináltam
csrolli
Én csak normál szinten nyomom, de az is fejtörést okoz.

hykao
Hát pedig hidd csak el, nem hazudok...vagy a képnek se hiszel? A fordítás után szépen egytõl-egyig végigcsináltam az összes pályát legnehezebb fokozaton, ami esetében ugye nem lehet ruhát cserélni...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pilótát ha jól emlékszem úgy, hogy ugye az egyik a fõépület elõtt várakozik, és idegesen várja az üzemanyagot a gépéhez. Na most én kb. vele szemben az egyik gép alatt hasalva vártam a megfelelõ pillanatra (amikor az õrjáratok is megfelelõ pozícióban vannak, és a fõépület elõtt a pilóta is felém néz), aztán vagy két ködgyertyával elcsaltam kb. a gépéhez, hátulról elkábít, teherautó platóra rejt...

Persze sok idõ és türelem kell egy-egy pálya tökéletes teljesítéséhez legnehezebb fokozaton, és megannyi oda-vissza töltés...no és sok füttyögés illetve egyéb fortélyok az ellenségek elcsalogatásához... 😊
csrolli
a pilótát hogy sikerült elrabolnod?

csrolli
azt nem hiszem el!

hykao
Na most akkor mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy saját szovjet ruhában is teljesíthetõ az egész pálya, és nem rambo módon, hanem úgy, hogy egy lövés sem dördül, és senki nem vesz észre? 😊

Bizonyíték: (bár rejtély, hogy a precizitás miért 0% - lehet, hogy lõdöztem párat a levegõbe, és én barom elmentettem vagy nem tudom... 😄)

Természetesen lehet mindenféle ruhát szerezni, de nincs értelme, mert a légvédelmi ütegek közelébe csak a kezelõszemélyzetet engedik...

A legjobb megoldás hát: észrevétlennek maradni mindvégig!

A kondérba ha berakod a hasajtót, attól még nem lesz egybõl megoldva a dolog, meg kell várni, hogy egyenek belõle, és eliszkoljanak a gyengélkedõre...
csrolli
az egyik üteget sikerült kiiktatni a vaklõszerekkel, de a másik nem megy. a hashajtót beletettem a kondérba, de nem írta ki hogy sikeres.
nem lehet valahol szert tenni tiszti egyenruhára?

Akkor jó.Látom jobb ha a fojtóhurokról áttérek a kloroformra és ha netalán mégis egy sétáló õrt kell likvidálnom akit kísérnek majd késdobálást használok.De most már tudom miért lettek olyan rosszak az értékeléseim.
hykao
Fölösleges dolgot akarsz csinálni...az õrjárat kiiktatása nem feladatod, arról nem is beszélve, hogy az értékelésedet jelentõsen rontja a felesleges gyilkolászás...inkább kerüld ki õket...(fák mögé bújva simán kikerülhetõk...)
Ez egy lopakodós játék, a cél nem az összes ellenség kiiktatása...
hykao
Több megoldás is létezik a légvédelmi ütegek kiiktatására.
pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- a nálad lévõ sósavval tönkreteszed õket...
- vaktöltényeket szállítasz az ütegekhez...
- a kezelõszemélyzetet iktatod ki...(pl. a kajájukba hashajtót teszel...)
- felrobbantod õket...
csrolli
Hol vagy Hykao??

Már az elsõ pályán azokat akik az erdõben sétálnak,azt az õrjáratot.Azért mert ha egyedül sétálnak a V-vel nem érem utol õket éppen ezért ha egyedül sétálnak mögéjük rohanok és végzek velük,de ha ezt õrjáratnál csinálom a többi meghall és akkor gond van.
csrolli
HELP!

csrolli
az elsõ pályán kellene a légvédelmi ütegeket kiiktatni, a többi kész
de már csak 15 percem maradt a csoport érkezéséig.

hykao
Minek azt? Pont az a lényeg, hogy saját magad jöjj rá, tervezd meg és hajtsd végre a küldetést sikeresre! 😊 Ha meg elakadsz, segítek...
hykao
Milyen mozgó emberekre gondolsz?
csrolli
a moment of truth-hoz. na , majd csak sikerül kinyögnöm hogy mit is akarok

csrolli
végigjátszást

csrolli
végigjátszás nem csinált valaki?

Normálon hogy lehet utolérni a mozgó embereket mert nekem nem sikerült.A választ elõre köszönöm.
Akkor inkább a kloroformot használom
hykao
Úgy, hogy pontosan már nem emlékszem, de szinte biztosra vehetõ, hogy növeli...
Ezt hogy érted?
hykao
Valószínûleg. 😊
Igen
zzeN
túlvitted? az óperenciás tengeren is túl, ahol a kúrta farkú malac túr?😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Növeli az agresszió szintjét ha sok embert megölök?
Kész.Túlvittem a Death to Spies alapjátékot easy-n.Lehet megpróbálom normal-on.
ÉLjennnnnnnnnnn!

Mayorpapa
nem 😊 még van egy

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Meg van a koncentrációs táboros pálya.Most értem a tizedikhez.Ez az utolsó?
hykao
Próbáld uninstallálni a játékot, a maradék könyvtárakat törölni, majd újra felrakni. (mentett állások, profil nem törlõdik)
Az a gond vele hogy az automata telepítõnél valami gond van meg már azzal kezdi hogy a death to spies mappa létezik kívánja felülírni.....
Ezért kéne a pálya megpldása
hykao
Hát igazából nincs nagy trükkje a dolognak, hisz automata telepítõs...illetve a telepítés közben és elõtte is elég részletesen le van írva, hogy mi a teendõ. Ezért nem is értem az utóbbi idõben felmerülõ problémákat. A lényeg, hogy legyen legalább 1.5GB szabad hely azon a partíción, ahová a játék telepítve lett, és a könyvtár megadása (ill. a legtöbb esetben az alapértelmezett út eleve megjelenik) után végigvárni a telepítést, ami esetenként akár 10-15 perc is lehet! Olyan fordulhat még elõ esetleg, hogy a magyarítás nem jól töltõdött le - volt már rá precedens korábban itt. Próbálkozz, és csinálj képeket a hibá(k)ról, ha mégsem megy a dolog. (és ellenõrizd, hogy a letöltött magyarítás mérete megfelel-e a letöltõoldalon feltüntetett méretnek)
Elõször nem tudtam tallózni aztán meg nem a játék indító menüje jött be
hanem valami.....Kérlek írd le hogy rakjam fel
hykao
Hogyhogy nem tudtad felrakni? Mi volt a gond?
Igen csak sajnos angolul van és nem nagyon értem a magyarosítást megnemtudtam felrakni.
hykao
!!!SPOILER!!!

Megfelelõ egyenruha kell, de errõl az idõnként megjelenõ tippek is tájékoztatnak. 😊

Alapjátékban a nehézségi szintek közti különbségekre már nem nagyon emlékszem - illetve nem próbálgattam minden szintet -, de arra igen, hogy az elsõ pályán pl. könnyû fokozaton a "nyelv" egyedül járta a raktárakat, míg mesterkém szinten pedig már egy SS-katona is kísérte. Ezen kívül nyilván van különbség az ellenfelek reakcióideje, a sebzésünk stb. között is.
A kiegészítõben menüben jelezve vannak a fõbb különbségek (pl. legnehezebb fokozaton nem lehet ruhát váltani, saját ruhában kell végigvinni a pályákat), de a fent leírt példához hasonlatos dolgok is vannak. Pl. amerikai pályán könnyû fokozaton nem szakad le a palló, míg legnehezebb fokozaton "terhet" cipelve leszakad...és ilyesmik.
Amúgy nem tudjátok hogy a különbözõ nehézségi szintek mit változtatnak?
Tudnátok segíteni egy pályán.A koncentrációs táborból nem tudom kiszabadítani a fogylyot.Amint kiérek a kórház területérõl rögtön kiírja hogy ide nem viheted.Elõre is köszi.
Mayorpapa
Akkor a válaszok: hely van bõven, telepítõ végifutott, semmi hibaüzi. Uninstall után mindent töröltem, ami még maradt az uninstall után. Még próbálkozom...És köszi a választ!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

hykao
Úgy tûnik a telepítés valamiért nem ment le rendesen nálad. Látatlanban elég nehéz segíteni, de pár dolog:
- van-e legalább 1.5GB szabad hely azon a meghajtón, ahová a játékot telepítetted?
- megvártad-e végig, hogy lefusson a telepítés, közben írt-e ki valamit?
- nézd meg, hogy uninstall után (az alap és a kiegészítõ esetében is) maradt-e valami a telepítés helyén (mappák, fájlok). uninstalláld le mindkét játékot, töröld ha maradt valami, és úgy próbáld újra feltenni, majd magyarítani a kiegészítõt.
Mayorpapa

Na, csak sikerült!

Mayorpapa
Sajna nem sikerült 😞 Újra is raktam, de amikor indulna egy pálya, és elõtte le vannak írva afeladatok, az mind orosz. Minden más magyar. Képet ide nem tudok feltenni, mivel max 20 kbyt-ot enged...

Mayorpapa
Oké, akkor leszedem az alapot, és megpróbálom úgy magyarosítani.