Death to Spies (Смерть шпиона
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most azért gondoltam utánajárok. A magyaritasok-on is megnéztem, és ott már jól volt belinkelve a magyarítás. 😊 Szóval lényegében az volt, amire elsõre gyanakodtam, csak aztán átnéztem a dolog fölött.
Ha bármi más ötletetek van, akkor ne tartsátok magatokban. 😊
Én a múlthéten vittem végig az elsõ részt. Rettentõen imádom, rég élveztem ennyire egy játékot. Le is tört, amikor nem volt több pálya... erre feljövök ide és látom, hogy van kiegészítõje. Kicsit meglepõdtem. 😊
A problémám az, hogy felraktam a kiegészítõhöz a magyarítást, de a küldetések leírása nem lett magyar, sõt a videók alatti szöveg se. Tudtok segíteni, hogy mi lehet a probléma oka? Mert nem tudom mi a feladat, így meg elég macerás. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze sok idõ és türelem kell egy-egy pálya tökéletes teljesítéséhez legnehezebb fokozaton, és megannyi oda-vissza töltés...no és sok füttyögés illetve egyéb fortélyok az ellenségek elcsalogatásához... 😊
Bizonyíték: (bár rejtély, hogy a precizitás miért 0% - lehet, hogy lõdöztem párat a levegõbe, és én barom elmentettem vagy nem tudom... 😄)
Természetesen lehet mindenféle ruhát szerezni, de nincs értelme, mert a légvédelmi ütegek közelébe csak a kezelõszemélyzetet engedik...
A legjobb megoldás hát: észrevétlennek maradni mindvégig!
A kondérba ha berakod a hasajtót, attól még nem lesz egybõl megoldva a dolog, meg kell várni, hogy egyenek belõle, és eliszkoljanak a gyengélkedõre...
nem lehet valahol szert tenni tiszti egyenruhára?
Ez egy lopakodós játék, a cél nem az összes ellenség kiiktatása...
pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- a nálad lévõ sósavval tönkreteszed õket...
- vaktöltényeket szállítasz az ütegekhez...
- a kezelõszemélyzetet iktatod ki...(pl. a kajájukba hashajtót teszel...)
- felrobbantod õket...
de már csak 15 percem maradt a csoport érkezéséig.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Ezért kéne a pálya megpldása
hanem valami.....
Megfelelõ egyenruha kell, de errõl az idõnként megjelenõ tippek is tájékoztatnak. 😊
Alapjátékban a nehézségi szintek közti különbségekre már nem nagyon emlékszem - illetve nem próbálgattam minden szintet -, de arra igen, hogy az elsõ pályán pl. könnyû fokozaton a "nyelv" egyedül járta a raktárakat, míg mesterkém szinten pedig már egy SS-katona is kísérte. Ezen kívül nyilván van különbség az ellenfelek reakcióideje, a sebzésünk stb. között is.
A kiegészítõben menüben jelezve vannak a fõbb különbségek (pl. legnehezebb fokozaton nem lehet ruhát váltani, saját ruhában kell végigvinni a pályákat), de a fent leírt példához hasonlatos dolgok is vannak. Pl. amerikai pályán könnyû fokozaton nem szakad le a palló, míg legnehezebb fokozaton "terhet" cipelve leszakad...és ilyesmik.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
- van-e legalább 1.5GB szabad hely azon a meghajtón, ahová a játékot telepítetted?
- megvártad-e végig, hogy lefusson a telepítés, közben írt-e ki valamit?
- nézd meg, hogy uninstall után (az alap és a kiegészítõ esetében is) maradt-e valami a telepítés helyén (mappák, fájlok). uninstalláld le mindkét játékot, töröld ha maradt valami, és úgy próbáld újra feltenni, majd magyarítani a kiegészítõt.
Na, csak sikerült!