Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
hykao
emlékeim szerint nincs trükk...
csrolli
Hykao, tudnál ebben segíteni?

Legend Killer
még nem váltottam 😄D. sry a lámázgatásért 😛. jóvan, akko nézelõdök1t.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hykao
Hát nézd meg a térképen! Ott van írva, hogy a térképen narancssárgával van jelölve bazz! (arra gondolom rájöttél, hogy lehet a térképen az emeletek közt váltani...)
Legend Killer
ésazholvan?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hykao
Na hát akkor irány a narancssárgával jelzett hely, ahol a parancsnok dekkol...
Legend Killer
na, képek.

Legend Killer
lol. oké, még ma lehet adom a képeket.

hykao
Nem annak a ruhája kell...egy korábbi hozzászólásban írtam milyen ruha kell (barna inges, karszalagos - ha minden igaz gyengébb fokozaton jelölve a briefing térképen....talán felkiáltójellel vagy valami)...ahol te vagy, ha jól emlékszem valami papír van az egyik tagnál ami kellhet...de pontosan nem emlékszem, ezért kérdeztem a pontos feladato(ka)t! Hívd elõ a briefing-et a pályán, és lõj képet a feladatok részletezésérõl!
Legend Killer
ez a poljakov csórika pálya 😄, ami a másik tagnak is probléma és kérdezett téged lentebb 😄. nemtom úgy leölni a parancsnokot és felvenni a ruháját, h lemenjek a cellába, mer másik kettõ ott dekkol a szobában és járkálnak a folyosón is.

hykao
de bazz, pontosan mi a feladat? mert az, hogy 1-es nekem ennyi idõ távlatából már nem sokat mond!
Legend Killer
így, az elõzõnél az azelõtti véletlen rálógott.

Legend Killer
õk meg picit pihennek 😄.

Legend Killer
ez az a folyosó, ahol bekéne mennem az1es számú helységhez, így gondolom érted. a többi má megvan, de itt3, v kettõ piros tag ücsörög, nemtom micsináljak velük, de nem is baj, mer a folyosón sétál, ahogy a kulcslyukon át is látni1tiszt, aki kiszúr és nemtok hova elbújni.

hykao
1-es szám? 😮 Milyen 1-es szám? Kép jó lenne, ja.
Legend Killer
fasza módosítás 😄.
a pálya végén vok, abba a nyomi szobába nemtok bemenni, ahol az1es szám van, mer ott1piros csórika járõrözik és ötletem sincs és ráadásul a szobában is van3fószer, vmint tele van nyomorult õrökkel a folyosó. plíííííz heeeellpp!

tegyek be képet róla, h hol vok?

nem az elõzõ képre értem, azt csak lekaptam poénból, h a tiszt két csajjal van 😄.

hykao
Egyike AHO módosításainak.
Legend Killer

Legend Killer
mieza meztelen csaj? 😄 fél meztelen.

Legend Killer
taroltam 😄.

hykao
Nos emlékeim szerint érdemes mielõbb a "Herr Direktor" barna inges karszalagos ruháját felölteni. Õ az emelet egyik szárnyának végén található (ha minden igaz könnyebb fokozaton a térképen is jelölve van a tartózkodási helye), amint épp csodálja a szárny utolsó helyiségében a különbözõ relikviákat. 😊 (ha jól emlékszem abban a ruhában kevesebb lesz a "piros" õr is, és a börtönblokkba is könnyebb a lejutás)
Ben007
akkor merre is kéne menni? mert én úgy gondolom hogy a lépcsõn le kéne menni de lehetetlen ha rálépek a lépcsõre már akkor gyanakodik

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

hykao
A pirossal jelzett õröket ki kell kerülni egy kis bujócskával.
Ben007
nagyon az elején amikor elindul a pálya akkor leütöm a járkáló õrt felveszem a ruháját megyek tovább a lépcsõn megyek be az 1. folyosóra a folyosó vége felé jobbra van egy lépcsõ végén egy pirossal jelzett õrrel oda nem mehetek átmegyek a 2. folyosóra ott a végén lévõ ajtó mögött van két tiszt pirossal jelezve arra sem mehetek a szobákba meg sok ember van így nem tudom felvenni valamelyik tiszt ruháját hogyan tovább?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

hykao
A 951-es hozzászólásban már adtam pár ötletet ehhez a pályához, illetve talán még korábban is. Mondd, hol akadtál el a pályán, és megpróbálom felidézni a lehetõségeket.
Ben007
valaki tud egy végigjátszást adni a 3. (poljakov százados) pályához?

Legend Killer
meg kurva nagy mák...

hykao
Megfelelõ öltözet(ek) kérdése az egész. 😊
Legend Killer
asszem az. má én se tom, mer gép szervizben, csak eddig itt még soha nem jutottam tovább. eléggé nehézkes.

hykao
Mi a küldetés neve? Poljakov százados vagy melyik?
Legend Killer
nemtom hirtelen 😄. havas után van. pincében kezdesz.

hykao
Melyik is a harmadik pálya?
Legend Killer
alap géjm3dik pályán tud vki könnyû út vonalat? mer nekem nehézkes.

Ahhonnan én szereztem meg ott sincs útmutatás,viszont most hogy "angolítva" lett már angolul kér telepítõkódot...
Legend Killer
inkább csináljatok1faq-t.

Mayorpapa
kedves hykao! ahonnan én megszereztem a játékot, ott sajnos nem volt leírva, hogy hogyan is kellene elindítani (itt a Moment of Truthra, a játék kiegészítõjére gondolok). Meg tennéd, hogy privátba leírod nekem? Köszönöm elõre is!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Legend Killer
és ezt is újonc minõsítéssel vittem végig 😄. az elsõ az profi volt 😄.

Legend Killer
rossz testben kerestem asszem 😄. megvan. az utáni pályán nem jutottam túl :S.

Legend Killer
a melzer ügy utáni havas pályán a szobában mégis merre van a dokumentum? találkoztam a futárral, õ ide irányított, de ne mtalálom. a tisztnél sincs.

Legend Killer
jahh, csak nemtom honnan kapjam le. meg annyira nem érdekel, hisz az alapnál szenvedek a havas küldetésben. melzer ügy után.

hykao
Egyelõre nincs infó róla. A fejlesztõk már rég elkészültek az angol fordítással, és már arról is esett szó, hogy a terv szerint választható lenne a nemzetközi verziókban az eredeti orosz hang+angol felirat, illetve a cenzúrázatlan textúrák is. (amik a nemzetközi verziókban cenzúrázva voltak az alapjáték esetében is ugye...)

Aki teheti szerezze be az orosz verziót, hisz a magyarítás már rég kész van hozzá...
Legend Killer
az angol mikorra várható?

hykao
Ahonnan megszerezted, ott pontosan le van írva, hogy hogyan indul el! Ha nem indul el a leírtak szerint, akkor sajnos meg kell szerezni eredetiben vagy várni az angol megjelenésre.
Megvan az alapjáték eredetiben(és angol nyelven) és nemrég megszereztem a Moment of Truthot isoroszul,de nem tudom,hogy miért nem indul el.Az alapjáték fájljait írjam át vele vagy hogy tudom elindítani?Kösz elõre is.
hykao
Próbáltad uninstallálni a játékot, majd reinstall? (mentések megmaradnak)

Esetleg kipróbálhatod még AHO módosításaival is az alapjátékot: KATT, hátha megoldja a problémát, elég sok hibát is javít a mod.

Telepítési sorrend a modhoz:
1. DtS játék install
2. magyarítás install
3. AHO mod (Death to Spies Enhancement Addon) fájlok megfelelõ helyre másolása
4. AHO mod magyarításának megfelelõ helyre másolása
(a mod magyarítása szintén AHO oldalán van - "Hungarian texts" link oldalt a letöltéseknél)

AHO módosításai nagy vonalakban:

1. Cenzúrázatlan textúrák:
-Eredeti náci jelvények-szimbólumok,
-ismertebb náci személyiségek portréi,
-propaganda anyagok Vér

2. Hibajavítások:
-(Német) nyelvtani és tulajdonnév textúra és szöveges hibajavítások
-Mûködési és logikai hibajavítások
-Egyéb hibajavítások

3. Optimalizációk:
-Zenék
-Környezeti hangok
-Hangeffektek
-Textúrák
-NPC Kinézet (elsõsorban fej)
-Pályanevek a töltõképernyõn
-Dátum és helyszín ismertetés pályakezdéskor
-Optimalizált NPC viselkedés
-NPC leltárjavítások
-Videófeliratok
-Ismertetõ videófeliratok
-Egyéb optimalizációk

4. Egyszerûsítések
-Több segítség-szöveg
-Több tipp
-Több 'tûzerõ'-lehetõség
-Néhány NPC szembõl is leüthetõ
-Nagyobb idõlimit
-Csökkentett sérülési szint
-Egyéb kisebb egyszerûsítések

Aztán ha ez sem vezet eredményre, akkor nemsoká elkészül Igor a kiegészítõhöz (MoT) azzal a moddal, ami az alapjáték küldetéseivel is kibõvíti a kiegészítõ 7 küldetésiet. Tehát az alapjáték küldetésit végig tudod majd tolni a kiegészítõvel (amihez egyébként nem kell az alapjáték).
Ehhez a modhoz is készítek majd magyarítást (lévén egyelõre csak orosz nyelven csinálják Igorék - mivel nincs még MoT angol verzió, csak orosz, meg hát magyar ugye 😄).
A fõ változtatások az alapjátékhoz képest ebben a modban a következõk:
- MoT továbbfejlesztett grafikája és modelljei (új fõhõs kinézet is) az alapjáték küldetéseiben
- alapjáték átvezetõi helyett a küldetések elõtti eligazítáasok bõvebbek lesznek, ezek fogják tartalmazni abõvebb történelmi háttérinfót a videók kimaradása miatt
- számos náci egyenruha és pofa textúra átdolgozás

Igorék MoTmod oldala: KATT

Néhány kép a készülõ modból: KATT

MoT effektek a DtS küldetésekhez: KATT

Wehrmacht egyenruha és tisztek pofáinak változtatásai: KATT

Legend Killer
aha, illetve eszembe jutott, h ez a havas pálya sikerült, bár most szenvedek vele és az azutániban akadtam el. szal kiképzõtábort, ha nem vesszük bele, akko a 3dik küldi.

Falcon87
Én is ott tartok, csak így nem igazán tudok játszani.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Legend Killer
😞. pedig jó géjm, csak 2dik küldinél tovább nem jutottam régebben asszem. most má ott tartok. részvét neked 😞.

Falcon87
Sajnos nem. Próbáltam sokmindent, drivereket cseréltem, de egyik sem mûködött sajna :S

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"