Death to Spies (Смерть шпиона
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az oroszok oroszországon kívül sehol se számítanak menõnek a világon manapság, és ez jelentõsen alávághat az eladásoknak. Úgy is mondhatjuk hogy utálja õket mindenki.
Mindenesetre ez elég szép teljesítmény egy ilyen kis fejlesztõgárdától. Reméljük ennek a résznek az eladásaiból tudják majd gyarapítani a létszámukat.
Mindenesetre ez elég szép teljesítmény egy ilyen kis fejlesztõgárdától. Reméljük ennek a résznek az eladásaiból tudják majd gyarapítani a létszámukat.
Nem értem miért kéne kihagyni az oroszokkal kapcsolatos dolgokat! Épp ettõl egyedi a játék, végre egy játék, amiben amerikaiak vagy britek ellen is munkálkodhatunk - ill. az összes küldetés valós történelmi eseményeken alapul! Ezen kívül az egész játék a SZMERS-en alapul, a SZMERS által parancsba adott küldetéseken, a fõszereplõ a SZMERS õrnagya (küldetések ideje alatt százados) - szal elég nehéz lenne kihagyni szerintem az orosz dolgokat...ill. akkor az már egy másik játék lenne...
Az utolsó küldetést igazán az fogja értékelni, aki elolvassa Vlagyimir Bogomolov: 44 augusztusában c. könyvét...én a magyarítás elkészítése miatt elolvastam (a VCS szövegezések miatt muszáj volt, mert különben sok szövegrészbe beletört volna a bicskám...), de mondhatom nem bántam meg, izgalmas könyv, és elég hiteles képet nyújt a korabeli szovjet kémelhárítás mûködésérõl.
Amúgy ha valaki végignézi a stáblistát láthatja, hogy kb. 10 emberes brigád fejlesztette, és ahhoz mérten meglehetõsen nagy teljesítmény annak fényében, hogy a mai nagy nyugati játékok mögött jóval több ember, pénz és technikai aládolgozás ál...
Az utolsó küldetést igazán az fogja értékelni, aki elolvassa Vlagyimir Bogomolov: 44 augusztusában c. könyvét...én a magyarítás elkészítése miatt elolvastam (a VCS szövegezések miatt muszáj volt, mert különben sok szövegrészbe beletört volna a bicskám...), de mondhatom nem bántam meg, izgalmas könyv, és elég hiteles képet nyújt a korabeli szovjet kémelhárítás mûködésérõl.
Amúgy ha valaki végignézi a stáblistát láthatja, hogy kb. 10 emberes brigád fejlesztette, és ahhoz mérten meglehetõsen nagy teljesítmény annak fényében, hogy a mai nagy nyugati játékok mögött jóval több ember, pénz és technikai aládolgozás ál...
Na végigvittem a játékot. Leírnám a tapasztalataimat, igyekezvén kerülni a spoilerezést.
Nekem összességében nagyon tetszett. Nagyon meglepett, mert a Soldiers/Faces of War/Men of War és az IL2 sorozatot leszámítva az orosz fejlesztõk sosem tettek le olyan játékot az asztalra, ami konkurálni tudna a nyugati játékokkal. Nagyon nem jellemzõ rájuk hogy jó játékkal állnának elõ.
Erre itt van ez. Bár számos tipikusan orosz betegséggel küszködik, és a legtöbb ötletet egyértemûen a Hitman sorozatból lopta(az egész játék minden porcikájában a Hitman Blood Moneyra emlékeztet), ennek ellenére ez egy jó játék, ami sok kellemes percet szerzett nekem, és a Hitman rajongóknak kihagyhatatlan.
Sajnos elég rövid a játék, és a kevés pálya közül csak az elsõ négy volt (számomra) igazán élvezetes, az ötödiktõl érezhetõen romlott a minõség, míg az utolsó már nagyon gyatra volt. Sokszor találkozni egyértelmû hülyeségekkel, hibákkal a pályák során.
Emellett a riadóztatás rendszere, a "gyanúméter" is sokszor igen hektikusan mûködik. További probléma hogy a játék nem jutalmazza, motiválja a játékost a jó teljesítményre, mint a Hitman BL a pályák közbeni fegyvervásárlós résszel. Gyakorlatilag nincsenek új fegyverek amit csak a késõbbi pályákon lehetne használni(csak kettõ, de az is pályaspecifikus). Az irányításon is bõven van mit fejleszteni.
A grafika viszont kifejezetten szép.
Ennek ellenére a játék, legalábbis az elsõ négy pályán, számomra hihetetlenül élvezetes volt, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ha a második részre a készítõk kicsit összekapják magukat, sok, hangulatos pályát raknak bele, kicsit továbbfejlesztik az egészet és fõleg minden az oroszokkal kapcsolatos dolgot kihagynak belõle(orosz nyelv,szövegek,fõhõs), akkor a második rész akár már a nyugati játékokkal, köztük a Hitman sorozattal is konkurálhat majd.
Nekem összességében nagyon tetszett. Nagyon meglepett, mert a Soldiers/Faces of War/Men of War és az IL2 sorozatot leszámítva az orosz fejlesztõk sosem tettek le olyan játékot az asztalra, ami konkurálni tudna a nyugati játékokkal. Nagyon nem jellemzõ rájuk hogy jó játékkal állnának elõ.
Erre itt van ez. Bár számos tipikusan orosz betegséggel küszködik, és a legtöbb ötletet egyértemûen a Hitman sorozatból lopta(az egész játék minden porcikájában a Hitman Blood Moneyra emlékeztet), ennek ellenére ez egy jó játék, ami sok kellemes percet szerzett nekem, és a Hitman rajongóknak kihagyhatatlan.
Sajnos elég rövid a játék, és a kevés pálya közül csak az elsõ négy volt (számomra) igazán élvezetes, az ötödiktõl érezhetõen romlott a minõség, míg az utolsó már nagyon gyatra volt. Sokszor találkozni egyértelmû hülyeségekkel, hibákkal a pályák során.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Például amikor az egyébként borzasztóan idegesítõ hatodik pályán egy holttestet kellett becipelni a vállamon az FBI által õrzött épületbe, az nagyon életszerûtlen volt. A másik vicc a második, tengeralattjárós pálya volt, aholis a parkolóból egy egyszerû faajtó vezet a bázis többi részébe. Nyilván a sima faajtón és a lépcsõházakon keresztül cipelik át a torpedókat és a többtonnás berendezéseket amik a tengeralattjárók üzemeléséhez kellenek. Elég illúzióromboló pályaszerkesztési hibák ezek.
Emellett a riadóztatás rendszere, a "gyanúméter" is sokszor igen hektikusan mûködik. További probléma hogy a játék nem jutalmazza, motiválja a játékost a jó teljesítményre, mint a Hitman BL a pályák közbeni fegyvervásárlós résszel. Gyakorlatilag nincsenek új fegyverek amit csak a késõbbi pályákon lehetne használni(csak kettõ, de az is pályaspecifikus). Az irányításon is bõven van mit fejleszteni.
A grafika viszont kifejezetten szép.
Ennek ellenére a játék, legalábbis az elsõ négy pályán, számomra hihetetlenül élvezetes volt, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ha a második részre a készítõk kicsit összekapják magukat, sok, hangulatos pályát raknak bele, kicsit továbbfejlesztik az egészet és fõleg minden az oroszokkal kapcsolatos dolgot kihagynak belõle(orosz nyelv,szövegek,fõhõs), akkor a második rész akár már a nyugati játékokkal, köztük a Hitman sorozattal is konkurálhat majd.
valaki annyit tudna mondani hogy meddig kell visszaolvasni
Ebben a játékban csak akkor veheted át valaki ruháját ha a ruha sértetlen. Magyarul ha már lövöldözöl, fejre célozz, mert ha hátbalövöd az tönkreteszi a ruhát. Az igazán jó megoldás a kloroform, vagy ha arra nincs idõ és vállalható némi zajkeltés, egyszerûen leütöd az ipsét. (Mögélopakodsz és 'E'-t nyomsz.)
Ha egy õr észreveszi a dolgot az még nem gáz. Mikor odarohan a testhez, egyszerûen dobd hátba késsel, az gyors és zajtalan módszer.
Ha egy õr észreveszi a dolgot az még nem gáz. Mikor odarohan a testhez, egyszerûen dobd hátba késsel, az gyors és zajtalan módszer.
Ez nem trailer hanem trainer, egyszerû csalás. Mi ebben a topicban nem élünk ilymivel. Ha élnénk, nem ilyen játékokat játszanánk, mint ez.
Nincs vele teendõ. Beviszed az álhullát abba a szobába, ahol találkoztál a kihozandó faszival, majd beviszed a táskát is. Jön egy animáció, és benne felrobban a szoba. Te meg lelépsz.
Én úgy emlékszem, hogy az "állhullát" is be kell csempészni, és utána robbantani?
Hali tudnátok segiteni? A Moment of Truthban elakadtam
Azon a pályán ahol az FBI-osoktól kell kiszabaditani a fószert (Shefferd a pálya neve), akkor ott hogy tudom felrobbantani a szobát? Felvittem a robbanószeres aktatáskát, a gázpalackot és a benzines kannát is a szobába, de nem vágom hogy hogy tudnám felrobbantani (a benzines/gázos kannába ha belelövök felrobban, de csak a tartály nem az egész szoba, és attól még nem irja ki h "mission completed".
@koj az elején felveszed a náci ruhát, bemész a bázisra.ugye azzal a ruhával nem engednek be téged az 1-es számú épületbe(az ajton keresztül😄). a ház oldalához mész ahol a dobozok vannak, és ott a késsel vagy valamivel betöröd az ablakot, majd a szembelévö ajtót feltöröd és bennt átöltözöl(vagy a mellette lévõt, már nemtudom).utánna már birsz mozogni az épületben!
Sziasztok! Itt van egy kis segitség a játékhoz!
http://data.hu/get/1633378/Death_to_Spies_Moment_of_Truth_v1.0.0.1___8_Trainer.zip.html
a nevéböl is látszik hogy trailer.sok sikert hozzá!
http://data.hu/get/1633378/Death_to_Spies_Moment_of_Truth_v1.0.0.1___8_Trainer.zip.html
a nevéböl is látszik hogy trailer.sok sikert hozzá!
egyébként 1x sikerült 1 feketeruhásat lelõni de odarohantak 1 csomóan megnézték amikor elmentek akkor nem volt olyan cselekvés hogy átvegyem a ruháját:S:S
kieggel játszok
Emlékeim szerint az udvaron van elrejtve információ a raktárak pontos helyérõl amúgy...talán feladat is átkutatni a rejtekhelyet...
El se kezdtem a játékot magyarítás nélkül. Elolvasom mindíg a feladatokat, leírásokat. Csak éppen se a hálóteremben lévõ dolgot nem vettem észre, se azt hogy inventoryból lehet dinamitot vinni.
Nincs mese, szerezni kell egyenruhát. Sokat segít egy hangtompítós pisztoly és a fejre leadott lövés. Akiket pedig csak ki akarsz iktatni, használj dobókést.
Az elsõ pályán hogy kell továbbmenni? Bejutok abba a táborba, felvettem elõtte a német ruhát, de azzal mindig észrevesznek, és alig engednek be valahova? Gondoltam rá, hogy leütök egy olyan fekete ruhásat szóval nem közkatonát, de ha azt csinálom akkor észrevesznek és lelõnek.. Pedig ott vagyok a célépület elõtt de nem engednek be. Vagy elején maradja a csoporttal amikor bemegyünk a faházba? de ott magyaráz a hapsi és semmi se történik csak kiírja hogy a szerelõknek bejárásuk van valahova.
Magyar lett, köszönöm a segítséged:d
Azt javaslom tedd fel a magyarítást, és olvass el mindent részletesen, nagyok sok infó van ám az eligazításnál, és a pályák alatti feladat leírásokban...
Raktár ügy:
Raktár ügy:
a kezdõpontból szembe nyílik egy körlet, ahol alszanak is náhányan emlékeim szerint - onnan szintén szemben a falnál egy palló eltolásával be lehet jutni az egyik raktárba...ahol dinamit is található - ha valaki nem vitt volna eleve magával a fegyverválasztó menüben...
Mint kiderült a kezdõ helyiségbe kellett visszamenni.
O-val elõhozható a hely tervrajza, az a rendes térkép. De azon nincsenek jelölve az ellenségek, csak a te pozíciód.
térképrõl jut eszembe...van benne rendes térkép mód,vagy csak ilyen játékképernyõre kitett HUD formájában?
Végül sikerült, bár még mindig nem tudom hol kaphattam volna belépési engedélyt a raktárba. Végül füstgyertyás figyelemeltereléssel jutottam be. Azonban most nagyon fura problémám akadt: Nem találom az "exfiltration" pontot, nem tudom hol lehetne távolzni a várból. A térkép a jobb fölsõ, teljesen megközelíthetetlen bástyát jelöli erre a célra, aminek semmi értelme nincs.
Áruld már el légyszíves, merre találom az ötödik pályán(a kastély, ami a demóban is volt) a dinamitot. Sehol se találom, már végigjátszást is néztem(amit nem szeretek) és külföldi fórumokat is, de semmi. Annyit írnak hogy a raktárban van. Van vagy öt raktárhelyiség a pályán, szóval ezzel nem megyek sokra. Az udvaron lévõ raktárba pedig csak parancsal engednek be, az pedig nem tudom hol van.
Legegyszerûbb mód: windows intézõben valahonnan bemásolsz egy .exe indítófájlt a játék könyvtárába, majd ott átnevezed SmershAddon-ra...
Ja oké visszaolvastam,de hogy kell új fájlt csinálni?
Sziasztok! az lenne akérdésem hogy a Death to Spies Moment of Truth ot hogy kell magyarosítani? Feltelepítettem a mappába amit csináltam neki, és amikor letöltöm a magyarosítást, és telepíteni akarom azt írja hogy nem az igazi mappát adtam meg. Pedig igen mert abban van a játék.
Én most normálon viszem a moment of thruth-t, és csak a fejbelõtt ellenfelek ruháját lehet felvenni. Ha kilyuggatod a ruhát vagy leszúrod, nem.
".és jelentõs hajritkulással vagy megõszüléssel... 😊" = hiába, a nácik kemények voltak.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Van álcázás, de a kiegészítõvel ellentétben az alapjátékban nincsenek lerakott ruhák, csak embertõl lehet elvenni, és csak fojtás vagy elkábítás után...(a kiegészítõben emlékeim szerint könnyebb fokozaton még a lelõtt ellenfelek ruhája is használható...)
Legnehezebb fokozaton - ha jól emlékszem - van egy plusz hangtompítós fegyver...de az igazi hardcore játékosnak ez lényegtelen...végig lehet úgy vinni az összes pályát, hogy egy lövés sem dördül, és ruhát sem váltasz...persze így kb. egy hétig tart egy pálya "kivégzése", több órás tiszta játékidõvel kell számolni küldetésenként...és jelentõs hajritkulással vagy megõszüléssel... 😊
...de az eredmény pályánként kb. egy ilyen pályavégi statisztika:

...de az eredmény pályánként kb. egy ilyen pályavégi statisztika:

Az elsõ részben is csak bizonyos személyek ruháját lehet felölteni,vagy abban még semmi álcázás nincsen?
Közben megcsináltam, a térkép kis piros körökkel jelölte a megfelelõ emberkéket.
Azt inkább el sem képzelem milyen lehet álcaruha nélkül játszani.
Amúgy legnehezebb fokozaton tényleg vannak extra hangtompítós fegyverek? Újak?
Eddig mellesleg nagyon tetszik a játék, nagyon Hitmanes, és az elsõ két pálya kiválló volt. Pedig a demo után ki se akartam próbálni a fullt, most meg már ott tartok hogy ezt aztán tutira végigviszem.
Azt inkább el sem képzelem milyen lehet álcaruha nélkül játszani.
Amúgy legnehezebb fokozaton tényleg vannak extra hangtompítós fegyverek? Újak?
Eddig mellesleg nagyon tetszik a játék, nagyon Hitmanes, és az elsõ két pálya kiválló volt. Pedig a demo után ki se akartam próbálni a fullt, most meg már ott tartok hogy ezt aztán tutira végigviszem.
http://kephost.com/images/836_n_vtelen.JPG
ezt irja ki amikor felraknám a magyaritást! hogy lehet megoldani?
ezt irja ki amikor felraknám a magyaritást! hogy lehet megoldani?
jóvan 😄, játszok, ha magyar lesz 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Pl. a "muszály" szóra is kidob vagy 90 ezer találatot, mégsem helyesen van így leírva...de bazz ne fárassz már ilyen faszságokkal, inkább játssz!!! <#wow3>#wow3>
jó, még annyi, hogy több ezer találat van úgy 😄.
off vége 😄.
off vége 😄.
Fejbõl már nem emlékszem pontosan, de arra igen, hogy van tájékoztatás a témával kapcsolatban (kis videobájátszás feliratozással, ill. az idõközönként megjelenõ segítségek közt is van errõl szó...)
Mellesleg legnehezebb fokozaton még matrózruhát sem lehet húzni, saját szovjet ruhában kell végigbújkálni az egész pályát...szal... 😊
Mellesleg legnehezebb fokozaton még matrózruhát sem lehet húzni, saját szovjet ruhában kell végigbújkálni az egész pályát...szal... 😊
nem történt semmi 😄. csak szóltam.
A google nem csinál helyesírási szûrést...helyes szóhasználati szûrést meg végképp nem...van ott minden, amit helytelenül írnak le...de ez már erõs off...
Igazad van, bocsi.
hm, ha lehet kérni, pls spoilert alkalmazz - lásd makrók -, mert én még nem kezdtem el és nem szeretném, ha lelõnéd a részeket. köszi.
Lenne egy kis gondom. A második pályán a tengeralattjáró bázison még matrózruhában sem engednek fel a tengeralattjáróra. Valami papírra van szükség hozzá?
ok mindkettõre.
de akkor miért magyarosítás van a googleben a találatok között? 😛P
de akkor miért magyarosítás van a googleben a találatok között? 😛P
Inkább elõbbi, lévén csak fordításról van szó, se magyaros vajkrém se semmi hasonló nem kerül bele... 😊
Szólok ha elérhetõ lesz, de az említett módon már most is magyarul játszhatsz, ha akarsz...
Szólok ha elérhetõ lesz, de az említett módon már most is magyarul játszhatsz, ha akarsz...
Úgyis csak a narrátor szöveg állítható (briefing és átvezetõ videók), a pályákon mindenki a saját nyelvén szólal meg. Mellesleg az angol narrátor hang elég kula... 😊