Death to Spies (Смерть шпиона
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thanks hykao!<#wave>#wave>
És sry az összekapásért, ami korábban volt<#shakehead>#shakehead>.
Sikerült a bunkerben leütnöm a rádióst, ruciját felvenni.
Azé nem sikerült, mert a sátorban elõtte ne mjöttem rá, h hogyan kell kivenni a táskát és ledobni.
Most viszont a tiszt egyenruháját, hogy szerezhetem meg?
Nincs fegyverem, ha oda osonok észre vesz.
MP40-t eldobtam, mert gutaütést kaptak rögtön a kollégák.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
3Ds MAX :)
Jó.
-nem jól csomagoltad ki a .vfs-eket
-nem jó helyre másoltad a magyarítást
Kezd elõlrõl az egészet, a haszn.utasítás szerint (és csak az abban leírt 5 .vfs-t csomagold ki)
Így is tettem.
Elõször leszedtem azt a smersf izémizét, akkor megnyitottam és sorra kicsomagoltam.... hát igen.... az összes ilyen cuccot, de mindig rákattintottam a closera, tehát ezzel nincs gond 😛.
Akkor aztán elmésen ezekrõl készítettem egy biztonsági mentést, utána átmásoltam a magyarosításban lévõ cuccokat és felûl is írta õekt; ezután pedig töröltem az eredeti kis fehér izé modesl ,levels blabla holmikat és géjm... és maradt angol.
Nemtom így érthetõ-e.
Aztán vmiért kiírta, h ezt és ezt nem találja és fekete izé volt, hát visszamásoltam mindent és megint angol.
Szal má teljesen összevagyok zavarodva.
Ha angol maradt, akkor egyértelmû, hogy nem jó helyre másoltad be a magyarítást.
Mivel a kép alapján látszik, hogy installáláskor megváltoztattad a telepítési útvonalat, ezért neked nem elég az egész Program Files mappát bemásolnod - mivel nem azon az útvonalon található a felinstallált játékod. HANEM EGYESÉVEL KELL A MAGYARÍTÁSBAN TALÁLHATÓ UI, SCRIPTS, TEXTURES, LEVELS ÉS PLAYERS MAPPÁKAT BEMÁSOLNOD A FELTELEPÍTETT JÁTÉK FÕKÖNYVTÁRÁBA, AZ EREDETI (KICSOMAGOLT) FÁJLOK FELÜLÍRÁSÁVAL
Indul a géjm, de angol.
Amúgy melyiket nem jelöli teljesített feladatnak? (a feladat végülis nem a rádió elcseszése...)
Nyilvánvaló, hogy valamit nem jól csináltál, különben nem lenne gond.
Pl. minek csomagoltad ki az összes .vfs-t?
Így se.

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
A HASZNÁLATI UTASÍTÁSBAN minden le van írva, lépésrõl-lépésre.
Tessék elolvasni, és mindent úgy csinálni, és akkor nem lehet gond.
Leszedtem azt a bigyót, amivel kikell csimogalni, így is tettem, a géjmben lévõ kicsomagolva, a magyarosításnál nem is látja ezeket; aztán nem is jelenik meg semmilyen mappa, meg mittomén :S.
ez bug vagy vmi "protection" ?
Szóval ne írj ilyet, hogy lehetetlen, csak azért mert neked nem sikerül. (egyelõre)
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
hozzászolásban van nem idul nekem
elõre is köszi
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Minden nap egy alma és a doktor alma!
aztan ugy gondoltam odallok egy teherautoval (tolatva) majd a platora bedobom a testét (mint amikor a kontenerbe kell bedobni vkit hattal), úgy is tettem de nem tudtam bedobni mert mindig melle esett - ezert gondoltam hogy abszolut nem igy kell 😊
2. Bazz ne a vezetõfülkébe akard már berakni... 😊
a traininget nem csinaltam veig de eleg sokaig elmentem benne de aztan kileptem mert erdekelt az igazi bevetes 😊
az elso palyan mar majdnem tul vagyok mindet megszreztem likvidaltam amit kellett, de a 4. pontra azt irja menjek oda a teherautoval amiben berakom a foglyomat. leutottem majd elrejetettem egy kontenerben amikor rajottem hogy nem ezt kellett volna, igy bemasztam utan is kidobtam onnan 😊 de a kuldetes azt irja rakjam be a teherautoba...es azzal menjnek e 4-es pontram - de hogy rakom be a urget? vagy valamit felreertettem?
A .vfs kicsomagoló esetében pedig minden egyes új kicsomagolás elõtt a CLOSE-ra kell nyomni, és akkor jól fogja kicsomagolni mindhárom mappát.
Valamint a 2.0-ás .NET keretrendszer is fent kell, hogy legyen a program hibátlan mûködéséshez.
...de persze ezek a dolgok is le lettek már írva itt. 😊
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.