Death to Spies (Смерть шпиона
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lehet a gond?Köszi
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Cenzúráról lövésem sincs.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Tudom,hogy már volt róla szó,de meg kell kérdeznem mégegyszer,ne haragudjatok.
Na szóval.Most szedtem le a játékot(reloaded verzió) és a múltkor itt azt olvastam,hogy cenzúrázva van.Hogy tudom "feloldani" a cenzúrát?KÖszi!!
Amúgy milyen a játék?Még nem tettem fel.Érdemes volt leszednem?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Aha, szép, ez a borítója a géjmnek, nem?
Az nem ment, hogy kurva nehéz volt elintézni és nem is õt intéztem el, hanem a szélsõ utcán lévõt.
De aprítottam rendesen.
Figy kövi képet:
Kiírtotam a fél hadsereget, de sikerült és majd ma a Poljakov izét kezdem el.
Mi nem megy már azzal a szerencsétlen tiszttel? 😊 Üsd le vagy valami...
Én elcsaltam mindenkit a csudába, aztán belopóztam, a tisztet meg leütöttem, míg nem voltak a közelben az emberkék...(érthetetlen módon, ha jól emlékszem e pálya elõtt nem választható kloroform)
(...és ne írd már állandóan, hogy: "géjm" bazz)
<#help>#help>
(valószínûleg nem jól lettek kicsomagolva a .vfs-ek)
Nem úgy, mint CoD2ben 😛.
De a tiszttel nem tudok mit kezdeni :S.
2dik pályán a szobában lévõ tisztet, hogy tudnám leütni?
Két pirosas izés õr áll ott, meg egy zöld.
A zöldest lecsaptam, elfutottam, de nagyon nehéz :S :S.
Zajkeltésnek számít, ha áll ruhában lazán füttyögök a németeknek?
3Ds MAX :)
3Ds MAX :)
Õ nem tiszt persze.
Nagyon nehéz a 2dik pálya<#shakehead>#shakehead>.
Én elõször a tervarjzot loptam el.
Könnyûn tolom 😛.
Sehol se tudok elkúszni.
kicsomagolás után elõsszõr Save As , azután pedig a Close gomb...
Utánna jöhet a köv. fájl.
Na ez nem volt világosan megfogalmazva!
Remélem így már jó lesz!
Az élet a legjobb méreg...
Legalább 1024x768-ban nyomd már.
Melzer ügy:
Amint a kép is mutatja: túl sok akciózás és zajkeltés, kevés szakértelem és precizitás! 😊
Én kb. így vittem végig ezt a pályát MESTERKÉM fokozaton, úgy, hogy a végén 100%-os MESTERKÉM minõsítést kaptam (elsõ három csík nullán, 4. 5. 100%-on):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lõfegyvert, hátizsákot egyáltalán nem vittem magammal, viszont kloroformot, ködgyertyát annál többet...
Saját szerkóban el lehet jutni a bunkerig, persze sok kúszás, ügyeskedés, figyelemelterelés révén...ott a lejáratnál posztoló õr figyelmét eltereltem egy ködgyertyával, majd leólálkodtam a lépcsõn, óvatosan, hogy a kerékkel szerencsétlenkedõ sofõr ne vegyen észre. Hátulról elkábítottam, ruháját magamra öltöttem. (vigyázva, hogy a lõrésnél lévõ katona ne halljon-lásson meg) Majd a lépcsõ tövéhez cipeltem az ájult sofõrt, hogy a lejáratnál a posztjára visszatérõ õr ne lássa meg az élettelen testet. Ezután úgy kellett kiosonni a bunkerbõl, hogy a posztoló õr ne lássa a pofámat, és hátulról is csak rövid ideig láthasson közelrõl - magyarán minél gyorsabban eliszkoltam a közelébõl és a látómezejébõl, különben azonnal felismerte volna, hogy más ember került a sofõrruhába...
A teherautóval szépen elkocsikáztam a bázisra, ahol kis bújkálás után (merthogy a térképen látszik mely ellenségeket kell elkerülni, különben felismernek...) az egyik raktárban lehetõségem nyílt egy tiszt egyenruháját megszerezni. (szerencsére annyira el volt foglalva a közkatona munkálkodásának megfigyelésével, hogy észre sem vette, ahogy mögé lopóztam...) Miután magamra öltöttem a tiszt ruháját, õt magát berejtettem egy fedetlen tetejû faládába, hogy a szemlét tartó Melzer nehogy észrevegye az ájult tisztet, amikor legközelebb arra jár...
Tiszti egyenruhában már sokkal szabadabban tudtam közlekedni a támaszponton, sokkal kevesebb ember elõl kellett bújkálnom...
Egy óvatlan pillanatban füttyentéssel elcsaltam a Melzert kísérõ õrt (merthogy nehezebb fokozaton már õr is kísérgeti), és elkábítottam, majd elrejtettem. Ezután már játszi könnyedséggel tudtam elkábítani az egyik raktárba besétáló Melzert (persze csak hátulról mögélopakodva, mert ha meglát, azonnal lebuktam volna!)
Egy teherautóval gyorsan rátolattam a raktár bejáratára, ahol Melzer szunyókált, és felpakoltam a platóra, majd a ponyvát szépen elrendeztem, hogy ne lehessen belátni. Felpakolás elõtt még persze átkutattam a zsebeit, és megtaláltam nála a széfe kulcsát.
Tiszti egyenruhában könnyedén bejutottam a fõépületbe, és egy óvatlan pillanatban magamhoz tudtam venni Melzer széfének tartalmát: a Ferdinand Porsche által tervezett önjáró rohamlöveg tervrajzait.
Majd Melzerrel a platón szépen elkocsikáztam a megadott pontig. Útközben csupán egyszer kellett lassítanom, hogy elkerüljem egy gyanakvó õrjárat tisztjének pillantását...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
A Melzer ügy végén az értékelés:
Mit szóltok?
Nemtom ki, hogy csinálta, de én elõször a sofõri cuccban próbáltam a tervrajzért osonkodni, de utána követtem Melzert az elsõ raktárból a másodikba és ott miután kiment, leütöttem a tisztet és lekéseltem az õrt; vagy munkást, aki ott a hordónál melózott.
Aztán innen könnyû volt, kis porblémát a tervrajznál lévõ folyamatosan ki-be jövõ õrök jelentettek; de, mikor lkábítottam egyiket, gyorsan bejött a másik és leguggolt mellé.
A lükéje nem fújt riadót, ott nézegette és gyorsan elkábítottam õt is.
Maradt egyébként még egy klorformom, vagy mim.
Nem volt rá szükség.
Mire kiértem, Melzer ismét ahhoz a raktárhoz ment, ahol a pórul járt tiszt és a munkás volt.
Sietnem kellett... futottam is... utolértem mielõtt bement volna... picit bénáztam és visszatöltögettem, de végülis sikerült leütni.... a poén az volt, hogy utána a raktár ajtajáho parkolt teherautóra sokadjára dobtam fel, a fritzek meg nem csináltak semmit.
Na mind1, tiszti ruhában végig robogtam az uccsó pontig és ollé.
ja és legelején elkábítottam az egyik õrt az elsõ ponton.... nemtom ilyenkor felébrednek-e utána, de úgy tûnik nekem, hogy nem; vagy, ha igen, hát nagyon hosszú idõ múlva 😛.
Én belelõtem két golyót a testébe 😛.
Bázison már nem tehettem ezt.
A másikat meg lelõttem, mikor észrevette, hogy a társát kábítom.
Elrejtettem a testeket és senki nem lelte meg; ja és a tiszt a két járõrrel... õk mellettük elsétáltam és, mikor a tiszt gyanakodott, szerencsére már messze jártam.
Hisz még az elején nem volt tiszti egyenruhám.
Mit szóltok?
(Tudom egyenként és Close gomb.....amúgy a Save All sem müxik,legalábbis nem látom hogy bármit is elmentett volna.)
Ergo: ha be is másolom utánna a magyarosítást tartalmazó Program Files mappát,mindenképpen angolul indul...
Ha meg átnevezemvagy eltávolítom az eredeti .vfs fájlokat: akkor hibaüzenettel el sem indul.
Lehet hogy a vFs Extractor-om szar...?
Eredeti útvonalat használok: C:/Program Files/Nobilis/Death to Spies...
Fenn van a gépen a NET 2.0 program...
Mindent a leírás szerint igyexem csinálni lépésenkét,de mivel nem készít mappákat azaz nem tömöríti ki a vfs fájhlokat, így már itt elakad a dolog!
Akinek van vmi ötlete a problémámra az PLS segítsen...
--igen,visszaolvastam,de akkor sem megy <#szomoru2>#szomoru2>
Az élet a legjobb méreg...
Kicsit gyorsnak és nesztelennek, meg ügyesnek kellett lenni és oké lett<#eljen>#eljen>.