1364
-
#604 Ott vagyok ahol az amcsiktol kell infokat szerezni, bent vagyok vmi reaktor teremben, de fingom sincs hogy kene kivitelezni.
Ti hogy csinaltatok ezt a palyat? -
#603 Ja! Akkor nem a magyarítás miatt van. Ezzel a kártyával másnak is van ilyen gondja! Itt ebben a topikban is volt már róla szó, de külföldi fórumokon is olvastam. Esetleg próbálkozz újabb driverrel, de ha van rá módod, mielőbb cseréld le magát a kártyát valami újabbra, mert ezzel már nemigen fogsz új játékokkal játszani! -
steve89 #602 Eddig csak a menüben csinálta, most viszont a játékban is, visszamásoltam az eredeti csuccokat bele és nem javult, kártyám fx5200 -
#601 Számos oka lehet, de ha a magyarítás felrakása óta van ez, akkor nagy valószínűséggel valamelyik mozzanat nem úgy történt meg, ahogy kellett volna... (valamit nem a leírásnak megfelelően csináltál)
Nézd meg, hogy az 5 .vfs fájl jól lett-e kicsomagolva. Az esetek többségében ez szokta a hibát okozni. -
steve89 #600 Amióta feltettem a maygarosítást, fehéren villognak a textúrák, ez miért van?? -
#599 Angol. -
#598 Ez a kiindulástól a legtávolabb levő 2 torony! -
#597 Nem találtam sehol feljárót!Többször is körbenéztem... -
#596 Miért nem tudtál felmenni? -
#595 Az utolsó kettőhöz én nem tudtam felmenni,csak kilőnni távcsövessel,azt nem hiszem hogy el tudná kábítani! -
#594 nálam nem volt ilyen gond. orosz vagy angol verzióval nyomod? -
#593 Az ok, de mind meghal, kiírja, elkurok vmit visszatöltöm, erre not completed és mind a 8 él ... Mindegy. Megpróbálom mentés nélkül, de rohadt nehéz úgy. -
#592 Összesen 8 orvlövész őr van, ha jól emlékszem...és nem muszáj lelőni őket, elég elkábítani. :) -
#591 Nálam állandóan ez van. -
#590 Hogy micsoda? :O -
#589 A hidas pályán másnál is előfordult, hogy lelőtte a két snipert és akárhányszor újratöltötte, még éltek? -
#588 Ez igaz -
#587 Így video formában legalább meg tudod állítani, és tüzetesen elolvasni őket. :) -
#586 Ezért fogja a magyarítás tartalmazni az eredeti orosz szinkronhangokat. :) (ha már egyszer úgyis feliratozva lesznek a párbeszédek...) -
titike #585 Köszi akkor várok türelmesen az átvezető szövegek tényleg jók ha majd le lehet tölteni gondolom ugy is beírod ide?! -
#584 Azért az amcsik nem erőltették meg magukat, hogy hatalmas szinkronszínészeket alkalmazzanak az "angolosításhoz", legalábbis nekem elég feltűnő volt néhány helyen, hogy hangsúlytalanul eldarálták a szövegeket az átvezető videókban. -
#583 Nagyon jók!Egy kicsit gyorsan mennek benne a feliratok,bár a beszéd is elég gyors -
#582 Addig is itt van két részlet belőle: KATT és KATT -
#581 Már az is kész egy ideje! :) -
#580 Meg a felirat se lenne rossz, -
#579 Sajnos ez már nem rajtam múlik. Maga a fordítás teljesen kész van egy ideje. Amikor Piedonnak és Csabókának lesz rá ideje, és technikailag ki tudják vitelezni a dolgot. Reméljük nemsokára, de mindketten elég elfoglalt emberek. -
titike #578 hykao azt kérdezném mikorra várható a telepítővel ellátott magyarosítás, hogy a " bénábbak mint én is" is telepíteni tudják -
#577 Inkább ne. A tréningben mindenre jól felkészítenek, a gránát csak az elején egy kis bemelegítés... :) -
#576 Lépjen át a tréningen, erre gondoltam. -
#575 Csakhogy a tréningben addig nem enged tovább - ha jól emlékszem - amíg meg nem oldasz egy feladatot. -
#574 Lépj át rajta. A játék a lopakodásra épül, és ha használtam is a gránátot, max. csapdának, így túl sok jelentősége nem lesz. :) -
#573 Nekem is csak az állítható dobóerő segítségével sikerült megcsinálnom a tréningnek azt a részét. -
#572 Hát pedig ebben nem tudunk segíteni, neked kell pontosan behajítani.
Illetve mégis: rakd fel a magyarítást. Most jut eszembe, hogy talán épp ennél a résznél írja ki a program, hogy hol tudod beállítani, hogy a dobóerő választható legyen! (ha jól emlékszem JÁTÉK beállításoknál) Ha beállítod, akkor a dobás gomb lenyomva tartásával tudod változtatni a dobóerőt. (alul egy csík jelzi) -
Sidewinder #571 Hellosztok.
A CD Galaxistól végre megküldték a játékot nekem. De nem jutok túl az alapkiképzésen anélkül meg nem sok kedvem van nekivágni 1 igazi küldetésnek.Ott akadok el amikor a kiképzőpályán,a romos épület ablakán be kell dobni a gránátot.Már eldobáltam elég sok gránátot,de vagy az épület lapos tetejére esett fel a gránát vagy le az épület elé(tom hogy lol amit művelek,már röhögök saját magamon amikor az n+1edik gránátot baszom oda eredménytelenül:) eccerűen nem bírom úgy beirányozni,h pont az ablakon essen be.Help!THX -
#570 Ha megfelelő helyen állsz, megjelenik a bal alsó sarokban a cselekvés menüben a megfelelő opció. -
darthsith #569 Helló!Konkrétan az első küldetés végén elakadtam.
Megvannak a papírok, fickó elkábítva, teherautó van, csak berakni nemtudom a faszit a kamionba...hogy kell? -
rebellis4 #568 Nekem is fx-5200 -som volt és ugyanez a hiba sehogy nem lehetet kijavitani ,felraktam a legujjab drivert és akkor is az volt a hiba .Én raktam belle egy uj videokártyát és csak igy ment a játék . -
Kontrabass #567 köszi mindent próbáltam már, de megoldottam, ha mindent maxra rakok és ugy inditom el akkor fasza, és játék közben lebutítom és ugy jó. -
#566 Újabb driver? Utóeffektezés kikapcsolása a menüben? -
Kontrabass #565 Sziasztok. az a problémám, hogy elindítom a játékot és villog, gondolom a videókártyával van gáz. ide azt írtátok ki, hogy nV5***es kell, nekem 5200 as van, szóval elvileg mennie kéne. Tudnátok vmi ötletet adni? Köszi