Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Passz. Remélem hamarosan, de elég szopatós feladat pl. a feliratok ideõzítése...
nagykispeter
Á nagyon jó!Kb mikor lesztek meg vele?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
Közben dolgozunk az átvezetõ animációk feliratozásán:
nagykispeter
Látom beindult a fórum!<#nyes>

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
Tedd fel a magyarítást, és olvasgasd a feladatokhoz járó információkat is.
tök mind1 feltelepül-e mert elindítani nem lehet (legalábbis nálam fekete villanás és ismét az asztalt látom 😊

Van egy kis gondom a játék telepítõjével,akármelyik verziót próbálom,különbözõ forrásokból letöltve is.
Ugyanazoknál a részeknél hibázik a telepítõ.
Olyan szerintem alapvetõ fájloknál mint textures.vfs,models.vfs,stb.
Egyszerûen akármit csinálok nem megy át ezeken a részeken.
Az iso-kban nincs hiba szerintem,vagy hatszor töltöttem le minden elérhetõ forrásból,mindkét warez verziót és ugyanaz a hiba fogad.
A gépemnek elvileg nincs baja,merevlemez hibátlan,ram,proci okés.
Egyszerûen nem bírok rájönni mi okozhatja ezt.Valakinek esetleg ötlete lenne miért hibázik nálam a telepítõ?

thx

k3nGu
jah ha a kalapos tisztre gondolsz, aki bennt ül 1edül az íróasztalánál, akkor az õ, de pont szembe tok bemenni szóval õt leütni vagy megfojtani nehéz lesz...majd vhogy megpróbálom...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Piedon
Az egyik szobában van ha jól emlékszem, de már rég volt mikor végigjátszottam. Hykao jobban emlékszik a végigjátszásra, õ biztosan meg tudja mondani, hogy lehet egyszerüen megoldani a helyzetet.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

k3nGu
odamár 1xer bejutottam, csak elõtte mészárszék volt😊a barna ruhás az amék ien kucsmába van?azt gond nélkül szétlõttem, de az nem küldetés...és mien az a magasabb rangú tiszt?mert van a katona, van a karszalagos katona és még egy kalapos karszalagos katona...?de abbõl is csak 1et láttam amikor lent a lépcsõ elõtt dumáltak de azt kinyírni...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Piedon
Van valahol egy magasabb rangú tiszt, aki biztosan odaadja a ruháját neked, ha szépen kéred. A barna ruhás tiszthez nem tudsz bejutni?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

k3nGu
vki nemtudna egy kicsit segíteni a stronghold-os mapon, a havas utániban
egy captaint kell kiszabadítani a börtönbõl, de pl. beöltözik egy náci szalagos tisztnek, és ugyebár az egyrangú németek felismernek, de ha bennt van a célpont egyszobábában és elõtte áll 1-2 ien õr, oda h jussak be?jótanács?<#help>
elég nehéz az a pálya...

k3nGu
magyar vonatkozású tárgy?😊mi az?😄

hykao
Apropó havas pálya! Remélem mindenki megtalálta a magyar vonatkozású tárgyat! 😊
eörgs
naigen, én hátulról bementem a baloldali épületbe, az ottani pirosõrt lehangtonpítóztam, a nagy feketekabátossat meg leütvén, felvettem kabárját :-|
de az õ kosztümjében sem engedtek be az informátorhoz :-@

erö

Oké-oké.
Thanks.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hykao
Tessék itt van: KATT

Semeddig se tartott volna, aztán két lépés múlva megint elakadsz. Higyj nekem. Mindenképp érdemes a kiképzést végigcsinálni, és az összes információt elolvasni benne!
.... és fent van a magyarosítások portálján vagy min?
De semeddig se tartott volna beírnod,h xy gomb 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hykao
Rakd fel a magyarítást, és nyomd végig a tréninget. Ezután már mindent tudni fogsz!!!

Ezredszerre írom! Tréningpályát szinte muszáj végigvinni! Kiképzés nélkül ne menj éles bevetésre!!! 😊

(ez a játék sokkal bonyolultabb, mint egy sima hentelõs FPS, amiben nyugodtan kihagyható a gyakorlópálya!!!)
Jó, de úgy értem 😛, hogy semelyik õrnél eddig nem láttam olyan funkciót miután megöltem, hogy ruha felhúzása vagy ilyesmi....csak cancel, pick up body, inventory vagy mi és set a trap, meg take xy fegyver.
Tehát melyik gombbal lehet?

hykao
A fejemben. 😊
hykao
Milyen õrre gondolsz? A sofõrruha a cél, amivel beszállsz majd a teherautóba és behajtassz a bázisra. A sofõr a bunkerban szerencsétlenkedik egy kerékkel, hátulról el lehet kábítani. A bunkerba pedig el lehet jutni saját ruhában.
Végigjátszás van valahol?

Mondom, lefagyott 😛.
Na, de az elsõ õr, vagy bármelyik õr ruháját, hogy tudom felvenni?

hykao
Ne ölj! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kiindulóponttól balra tartva el lehet jutni a külsõ munkálatokat végzõ deportáltakig, ahol az egyik terepszínû ruhás õr gyakran jár vizelni az egyik fához. itt elkapni, hátulról leütni. ruha megszerezve. ettõl kissé jobbra át lehet vágni drótvágóval a keritést, pont a nyilvántartó iroda közelében, ahová egy kis trükkel könnyedén bejuthatunk, s ha elég ügyesek vagyunk, még a tisztet is el tudjuk kábítani...ezután az egyik barakkban megbújva a szemlére beérkezõ világoszöld egyenruhás felvigyázót hátulról leütni. megvan a ruha, amivel ki lehet vinni a célszemélyt a külsõ kerítésig. itt pedig a krematóriumnál lévõ faládák mögött elslisszolva van egy rész, ahol egy óvatlan pillanatban ki lehet iszkolni a táborból...
hykao
Kábítani többféleképpen lehet. Persze ha végignyomtad volna a tréninget, tudnád...
(kloroformmal vagy ököllel...)
hykao
Elméletileg megy vele gond nélkül, de az angol verzióhoz nincs peccs egyelõre, az már bizonnyal tartalmazza az 1.1-es javítást is.
hykao
Én a bunkerba simán le tudtam kommandírozni saját ruhában! 😊 Persze a bunkernél posztoló õrt el kellett csalni egy ködgyertyával onnan... 😊
hykao
Én sem voltam kibékülve az elsõ Tomb Raideres idõkben, azonban a lopakodós mûfajhoz TPS nézet dukál.
hykao
Azon a pályán sokat kell bújkálni. Különösebb jótanács nincs. Többféleképpen is megoldhatod. Ha nem akarsz sokat bújkálni, variálni, ki is nyírhatod a századost... 😊
hykao
Nos hentelhetsz, ha úgy tetszik, de abban az esetben a pályavégi értékelésnél biztosan nem kapsz majd 100%-os MESTERKÉM minõsítést! 😊
Ahamm értem és nagyon thanks imsét, de kábítani, h lehet?
Mire gondoltál?
Késem, gránátjaim, PPSH-ba lõszereim és nemistom mim van még.
Egyenruha az elsõ két õrnél? Hogy? Felvenni tudom a testet, kivenni a táskából a holmikat, meg csapdát állítani.

misirulez
Inkább a koncentrációs táborról beszéljünk már 3 napja elakadtam...(mondjuk csak napi 2 órát játszok kb.)

Eddig úgy oldottam meg, hogy rögtön az elején a tábor külsejénél oda-vissza sétálgató õrt megfojtottam, utána elvittem jó messzire, s az õ ruhájában parancsot adtam a deportáltnak, hogy kövessen, de amikor ki akarok menni, akkor ugye gebasz van mert lelõnek. ezért az orvosi rendelõbõl az orvos ruháját megszereztem, ahol sajnos egyik csajt is fejbe kellett pufantanom aki ki-be mászkál, de azzal a ruhával se tudtam kivinni, úgyhogy visszahoztam a mentést, hogy "tiszta" legyek, további ötet nem jut eszembe. nézeggetem a felvigyázõ õrt aki háromszög alakban mászkálgat, de õt sehol se tudtam, úgy megölni, hogy ne vegyenek észre, úgyhogy részerõl õ kilõve, a másik fajta orvosok, pedig egymással szembe gyakorlatilag a "fõtéren" beszélgetnek ahol esél sincs, megtámadni egyiket. utána gondoltam, hogyha beviszem a deportáltamat a kórházba akkor majd talán odajönnek a "komolyabb" orvosok, de ehelyett inkább lebuktam....szal nem tudom mi legyen... egy kis továbblépési segítséget elfogadnék de tényleg csak egy kicsit, h amegoldható.. köszi. 😊

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Montanosz
helo!
a 1.1 patch honnan tölthetõ mert nem találtam, vagy megy a magyarítás a reloaded verzióval gond nélkül?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Piedon
Mivel az elsõ pályán az elsõ feladat egybõl egy egyenruház szerezni, ezért írtam, hogy "onnan".
Bár Hykao azt írta, hogy nem kell megölni az elsõ pályán senkit, azért úgy is megcsinálhatod, hogy
a kezdésnél az elsõ katonát elkábítod, a másikat meg lelövöd a hangtompítóssal, így egybõl lesz egyenruhád, elindulsz az egyes pont felé, a járõr mellett elkúszol, mert a járõrparancsnok simán felismer, hogy kém vagy, aztán irány a bunker ahol az egyenruha van amit meg kell szerezned.

Nah most jöttem rá, h a tiszti egyenruhás rész az má másnak lett írva lál.
De hol onnan?

Piedon
Ha jön a folyóson a járõr akkor szobába be, majd ha elment akkor ki. így el lehet jutni az egyik célpontig (a barnaruhásig).

k3nGu
only third-person

van ebben a gémben fps nézet? (saját szemszögbõl?) Csak azért kérdezem, mert érdekes játéknak tûnik, de a külsõ nézetes játékokkal nem vagyok kibékülve abszolút.

járór=járõr

Lol.
Én meg azt hittem, aki az úton masírozik.
De poén lesz... elmasírozni németknét...csövi arcok, mizujs, járór?😛
Aztán tovább lazán, háhh, lál.
Thanks!<#wave>

k3nGu
én most vaok a 3. pályán ahol a borospincében kezdek, már azon a szinten vaok ahol a feladat van, de bejutni...hiába vaok náci szalagos ruhában még így is nehéz bejutni, vmi jó tanács?

Piedon
#Dexantreal: El lehet mellettük osonni, aztán meg onnan már úgyis német egyenruhát kell, hogy viseljél.
#eörgs:
Keress egy tiszti egyenruhát, azzal szabadabban mozoghatsz, a kiindulási ponttól balra lesz egy ház ahonnan kicsaolgathatod a tisztet.

eörgs
helóalz.
tyûha, havas pályán a haveromhoz nemnagyon bírok bemenni halp plox!

erö

Thanks infot.
Nem kell?
Én mindenkit legyaktam lál, de a kanyarban, aho ltöbben vannak, gránátot dobtam - nehezen jöttem rá, hogy már nemsito mmi kell a dobáshoz, mert a g-re, csak elõvillantja bal oldalt - és eldobtam reményeim szerint a fritzre, erre felrobbantam loááááááááál.
Tehát csak elkell osonkodni mellettük, mögöttük, meg akárhogy?
Hm, thanks infot mégegyszer.

hykao
Lehet, hogy nincs. Van olyan küldetés, ahol elõtte nem választható. Azonban az elsõ pályán nincs is rá szükséged. Azon a pályán nem kell megölni senkit!
<#wave>

Jó a géjm, de nekem a relodead-es verzió lefagyott a trainingnél, de elsõ küldi eddig fagy mentes.
Folytó zsinór vagy mi a szösz az tényleg nincs elsõ küldin, vagy csak én csesztem el a választásnál? :S

Maxtreme
Eddig is fentvolt 😊

k3nGu
mindig bevan kapcsolva a térkép, csak pár piros van...akik 1 szintûek velem meg aki felettem van 1-2 a havas mapra értve, elég nehéz bejutni a rabhoz...pedig vhogy megkéne csinálnom:S

hykao
Mondjuk azért, mert a katonák nagy része ismeri egymást?!

Játszd végig a gyakorlópályát. Abban mindent részletesen elmagyaráznak. Használd a térképet, azon látszik, hogy kihez milyen közel merészkedhetsz...