Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom a kivillanó idomai miatt cenzúrázták.
Oroszék meg nem ilyen finnyásak.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Lunki88
Na kipróbáltam a játékot, tényleg sok mindenben hasonlít a Hitman-re. Csak engem az zavar hogy olyan idiótán fut az emberke. 😊 Amúgy egész jó ez a game.
hykao
Ehh még egy aktképet is kicenzúráztak. Felülírták egy másik nõ képével: EZT
Looool ,de poén.
Az alúl lévõ négy kép a CoDban se volt cenzúrázva, hehh de csicskák 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hykao
Addig is aki nem akar kamutextúrákat látni a játékban, az töltse le ezt: KATT

Ugyanúgy kell berakni a cenzúrázatlan textúrákat a játékba, mint a magyarítást: a .vfs kicsomagolóval (lelõhelye itt: KATT) ki kell csomagolni a Players.vfs és a Textures.vfs fájlokat, ezután átnevezni õket (hogy a játék a kicsomagolt Textures és Players mappákat olvassa majd be), majd mehet a cenzúrázatlan textúrákat tartalmazó Players és Textures mappák rámásolása a korábban kicsomagoltakra (felülírással persze)

- a .vfs kicsomagolóhoz fent kell lennie a 2.0-ás .NET keretrendszernek
- minden egyes új kicsomagolás elõtt a CLOSE-ra kell nyomni, és csak ezután megnyitni az új kicsomagolandó .vfs-t
PhantomAss
sztem ez lenne a legjobb
persze gondolom elég nagy munka

GOOBY, pls

hykao
Pár példa a röhejes cenzúrázásból:

Eredti orosz játékban:

Nobilis féle kamu:

Eredeti orosz játékban:

Nobilis féle kamu:

Eredeti orosz játékban:

Nobilis féle kamu:
hykao
Olvass vissza...nem kell sokat...és persze nyomd végig a tréninget is...
jakewyler
Sziasztok,
Az elsõ pályán, hogy kell rá venni a drivert-t, hogy vigyen el?

Kremmer
Hy!Valaki el tudná nekem küldeni a Death to spiess CloneDVD mds-ét??mert csak mdf et csinált!!Köszi
email:[email protected]

hykao
Ehh...ezek az összes karakter karszalagjáról is kiszedték a horogkereszteket (már akinek volt persze...😄), az angol verzióban sima piros karszalaggal virítanak az emberkék. Elég illúzióromboló.

Tervezzük a magyarításba beintegrálni az eredeti zászló, karszalag és hitlerkép textúrákat is. Szerintem nevetséges, hogy ezeket kicenzúrázzák egy történelmi játékból. Felesleges igyekezet, csak hiteltelenné teszi az egészet...

Továbbá gondolkodom azon is, hogyha úgyis feliratozva lesznek az átvezetõk, esetleg berakjuk a magyarításba az eredeti orosz szinkronhangokat is. Így még hitelesebb lenne az egész játék, fõleg, hogy az orosz verzióban eleve nem csak orosz szinkronhangok vannak, hanem német és angol nyelvûek is. (A németek németül beszélnek az átvezetõkben is, illetve az angol vagy az amerikai pálya elõtt az egyik kapcsolatával angolul beszél a fõhõs - ha jól emlékszem)
Szóval ha úgyis feliratozva lesz minden, akkor miért beszéljenek angolul egymással az orosz anyanyelvû emberek, nemde? 😊
mindezek után köszönöm minden megoldódott

KÖSZÖNÖM HYKAO !!!

ÍGY JÓ MIKSIKE
misirulez
Kérdezel valamit, amihez csak egy egy pársoros utánaolvasás kéne, utána mikor válaszolnak neked, nemhogy nemkérsz elnézést, de mégcsak meg se köszönöd.
És már jön is a kövektezõ kérdés.<#szomoru1>
Mikor tanul meg magyarország fórumozni? <#confused>

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

hykao
Nem tudom. Az eredeti orosz verzió is ilyen valószínûleg, de nekem fel sem tûnt, mert nálam eleve be van állítva a rejtett fájlok/mappák megjelenítése.
még egy kérdés fel tettem ugye a játékot és rejtetten telpítette fel
ez mitõl van
hykao
Olvass vissza. Ezerszer elõjövõ probléma... (a .vfs-ek kicsomagolásakor minden egyes új kicsomagolás elõtt a CLOSE-ra kell nyomni, különben nem jól csomagolja ki a .vfs-eket...)
én felraktam a magyit és a pálya töltésénél kilép mi lehet a gond?
vagy mikor lesz kész az angol változat honosítása?
hykao
Állítólag a krekk hibája, hogy nincs vér, az eredeti verzióban van. (megerõsíteni nem tudom, mert nekem a cenzúrázatlan orosz verzió van meg eredetiben)
hykao
Az angol verzió már tartalmazza. Az orosz verzióhoz kellett...
és hol az 1.1 tapasz? vagyis honnan tom leszedni?
hykao
Nos a gyakorlópályán az is le van írva, hogy ha leütöd a célpontot, és ezáltal leesik/lebucskázik valami emelvényrõl/lépcsõrõl stb. és beveri a fejét - meghalhat...akár az életben. Ettõl még a leütés alapesetben nem halálos. 😊 Ezek szerint neked a gyakorlópályán sikerült úgy leütnöd szegény szovjet hazafit, hogy belehalt... 😊))

Persze mindenképp a kloroform a jobb módszer, mert akkor óvatosan helyezed le a célpontot, illetve hangja sincs a dolognak. A leütést a közelben lévõk meghallhatják. (és a játékban általában meg is hallják)
misirulez
Igen-igen csak én azt hittem, hogy a leütés halálos, mivel a gyakorlópálya elmagyarázta, hogy a leütés elkábít, de utána mikor leütöttem egy szovjetet ki iírta, hogy küldetés sikertelen mert szovjet-barétom (vagymifene) meghalt. ebbõl gondoltam, hogy fordítási hiba, és a leütés valóban halálos.
amúgymeg ha nem is halálos sokszor nem tudom leütni azt akit megfojthatnék hiszen a leütés hangos a folytás pedig halk!

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

hykao
Nos, akit meg tudsz fojtani, azt el is tudod kábítani ugye... 😊
misirulez
Egyéként õt nekem is muszáj volt megfojtani 😊))
Most igy utólag visszagondolva lehet, hogy inkábbb leütni kellett volna 😊))

hykao
Te meg ilyen "ártatlan ember lelövöldözõs" tippeket ne adjál!!! 😊))
hykao
melyik diplomata szobájába? kicsit pontosabban.
k3nGu
elõtte áll egy õr, azt lelõttem utánna elvittem jobbra egy szobába, elm1 telefonálni utánna kijön a folyósóra, bementem van idõd h feltrörjem a széfet, utánna meg oda ahol kezdõdött a pálya és vége

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

eörgs
na de viszont hotelben nem akarnak beengedni a diplomata szobájába sehogysem. segítsetek :-c

erö

hykao
Annyira azért nem bonyolult, de sajnos ezzel kell beérni, amíg el nem készülünk a teljes változattal, ami már automata telepítõs lesz.
Sajna az összes fájl ezekben a speciális tömörítésû .vfs-ekbe lett belerakva, még szerencse, hogy kitömörítve is mûködésre lehet bírni õket, és kitömörítve már felül lehet írni a magyar fájokkal õket...
hykao
Szóval még a vért is kiszedték? 😮 Azt nem néztem, mert nem nagyon öldöklöm a játékban... 😊
k3nGu
ha rákattintok az exe-jére ennek a smers-nek akkor meg ...dll hiba vagymi a rákot ír ki...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

k3nGu
egy kicsit bonyolult a honosítás végrehajtása...ezt tömörísd ki meg azt...nah 1 próbát megér😊

Sõt ha jól emlékszem a demoban volt vér és a találatok a hullákra is hatottak,tehát megmozgatta õket a lövedék és újabb kis vér fröccsent ki belõlük.
Na ezt is kiszedték,ha lelõsz valakit nem vérzik,vagy csak nálam ilyen a problémás telepítés után?

hykao
Hát nem tudom, hogy az amcsik miatt van-e... Náluk olyannyira túlspilázzák ezt a szabadság kamut, hogy még az önkényuralmi jelképeket sem lehet betiltani, sõt van olyan település, ahol a várostábla alatt neonáci köszöntõszöveg van, merthogy szólásszabadság van, és mindenki azt rak a megvásárolt hírdetõfelületre, amit akar... 😊
k3nGu
ilyenek az amcsik...értelmetlen volt tényleg kivenni...

hykao
A mostani béta magyarítás is hibátlanul mûködik az angol verzióval.
A teljes, végleges magyarítás már az átvezetõk feliratozását is tartalmazni fogja.

Közben belenéztem a textúrákba, és tényleg + jelek vannak horogkeresztek helyett a zászlókon, a Hitlerképekre meg más ember fejét montírozták...
Azért ez elég röhejes dolog szerintem. Azért egy történelmi témájú játék nem neonáci felvonulás bazz...milyen vicces lenne már, ha egy II.vh-s témájú filmben is + jelek lennének a horogkeresztek helyén...
k3nGu
de ha benne van a rld-s verzióban a patch, akkor mûködni fog a magyarosítás?

én láttam piros zászlót házakon, de h a horogkereszt helyett más van...azt majd megnézem.de most jut eszedbe h egy német fõhadiszálláson egy nagy kép volt, de azon nem Hitler volt😄

hykao
Patch nincs, illetve ami volt az orosz verzióhoz, az már alapból benne van az angol változatban.

Próbáld ki újabb videokártya driverrel...
skatebab
szoval? nem tudjátok? 😞

skatebab

hykao
Basszus külföldi fórumokon azt olvasom, hogy ebbõl az angol verzióból kicenzúrázták a horogkereszteket és a Hitler képeket. Igaz ez? Tényleg a horogkereszt helyett valami más van a zászlókon pl.?
misirulez
mit nyertem, hogy helyesen válaszoltam? :-))))

skatebab
hali,nekem a játék villog! ien fehér villogások vannak benne s játszhatatlan :S,a patch-et /már ha van/ honnan lehetne letölteni? kerestem de sehol még hivataloson se!

skatebab

hykao
misirulez
Aki az FPS-eket szereti annak nemhiszem.
Bár fenetudja, én falra mászok az ész-nélküli henteléstõl, pontosan ezért tetszik ez a játék.

misirulez
asszem az volt a varrógépre írva<#pardon1>

misirulez
Csepel?

Soldiers
jó a game élvezhetõ?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Piedon
Igen, és köszi, hogy odaírtad, mert néztem, hogy ha egyszer videóként 30fps-el felvettem és hozzáidõzítettem a feliratot akkor miért csúszik el az egész. Pedig a progi még az elején be is állítja magának a 30fps-t.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

TSL16b
Hát igen, az összevissza változó frame/sec nem könnyíti meg a dolgot. 😊

nagykispeter
Aha !
Csak azért kérdeztem mennyire érdemes várni a játékkal!
Köszi!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,