Death to Spies (Смерть шпиона
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oroszék meg nem ilyen finnyásak.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az alúl lévõ négy kép a CoDban se volt cenzúrázva, hehh de csicskák 😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ugyanúgy kell berakni a cenzúrázatlan textúrákat a játékba, mint a magyarítást: a .vfs kicsomagolóval (lelõhelye itt: KATT) ki kell csomagolni a Players.vfs és a Textures.vfs fájlokat, ezután átnevezni õket (hogy a játék a kicsomagolt Textures és Players mappákat olvassa majd be), majd mehet a cenzúrázatlan textúrákat tartalmazó Players és Textures mappák rámásolása a korábban kicsomagoltakra (felülírással persze)
- a .vfs kicsomagolóhoz fent kell lennie a 2.0-ás .NET keretrendszernek
- minden egyes új kicsomagolás elõtt a CLOSE-ra kell nyomni, és csak ezután megnyitni az új kicsomagolandó .vfs-t
Eredti orosz játékban:
Nobilis féle kamu:
Eredeti orosz játékban:
Nobilis féle kamu:
Eredeti orosz játékban:
Nobilis féle kamu:
email:[email protected]
Tervezzük a magyarításba beintegrálni az eredeti zászló, karszalag és hitlerkép textúrákat is. Szerintem nevetséges, hogy ezeket kicenzúrázzák egy történelmi játékból. Felesleges igyekezet, csak hiteltelenné teszi az egészet...
Továbbá gondolkodom azon is, hogyha úgyis feliratozva lesznek az átvezetõk, esetleg berakjuk a magyarításba az eredeti orosz szinkronhangokat is. Így még hitelesebb lenne az egész játék, fõleg, hogy az orosz verzióban eleve nem csak orosz szinkronhangok vannak, hanem német és angol nyelvûek is. (A németek németül beszélnek az átvezetõkben is, illetve az angol vagy az amerikai pálya elõtt az egyik kapcsolatával angolul beszél a fõhõs - ha jól emlékszem)
Szóval ha úgyis feliratozva lesz minden, akkor miért beszéljenek angolul egymással az orosz anyanyelvû emberek, nemde? 😊
KÖSZÖNÖM HYKAO !!!
ÍGY JÓ MIKSIKE
És már jön is a kövektezõ kérdés.<#szomoru1>#szomoru1>
Mikor tanul meg magyarország fórumozni? <#confused>#confused>
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
ez mitõl van
vagy mikor lesz kész az angol változat honosítása?
Persze mindenképp a kloroform a jobb módszer, mert akkor óvatosan helyezed le a célpontot, illetve hangja sincs a dolognak. A leütést a közelben lévõk meghallhatják. (és a játékban általában meg is hallják)
amúgymeg ha nem is halálos sokszor nem tudom leütni azt akit megfojthatnék hiszen a leütés hangos a folytás pedig halk!
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Most igy utólag visszagondolva lehet, hogy inkábbb leütni kellett volna 😊))
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Sajna az összes fájl ezekben a speciális tömörítésû .vfs-ekbe lett belerakva, még szerencse, hogy kitömörítve is mûködésre lehet bírni õket, és kitömörítve már felül lehet írni a magyar fájokkal õket...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Na ezt is kiszedték,ha lelõsz valakit nem vérzik,vagy csak nálam ilyen a problémás telepítés után?
A teljes, végleges magyarítás már az átvezetõk feliratozását is tartalmazni fogja.
Közben belenéztem a textúrákba, és tényleg + jelek vannak horogkeresztek helyett a zászlókon, a Hitlerképekre meg más ember fejét montírozták...
Azért ez elég röhejes dolog szerintem. Azért egy történelmi témájú játék nem neonáci felvonulás bazz...milyen vicces lenne már, ha egy II.vh-s témájú filmben is + jelek lennének a horogkeresztek helyén...
én láttam piros zászlót házakon, de h a horogkereszt helyett más van...azt majd megnézem.de most jut eszedbe h egy német fõhadiszálláson egy nagy kép volt, de azon nem Hitler volt😄
Próbáld ki újabb videokártya driverrel...
skatebab
Bár fenetudja, én falra mászok az ész-nélküli henteléstõl, pontosan ezért tetszik ez a játék.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.