Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ha kész lesz, biztos lehetsz benne, hogy nem fogjuk titkolni. 😊
Prince23
Akkor megvárom a teljes telepítõjüt...😊
Remélem bekerül ide linkként.
Figyelni fogok😄

hykao
Na akkor a lényeg, hogy megvan! 😊
Prince23
Bocs de nem vettem észre... másnak címezted... nem figyeltem, h ott van a nevem is írásodba

hykao
Te szórakozol? Nemrég kérted, írtam is neked egy kisregényt linkkel, erre most megint kéred!!!??? Bazz: #553
Prince23
Magyarítást valaki belinkelne? Nagyon szépen megkérném.
nem müxik a magyaritasok.hun a linkrõl letöltött file😞

hykao
Hát ez igazán fura. Mindenesetre hamarosan kész a végleges változata a magyarításnak, azt javaslom várd meg.

ennyi az egész ami bejön
AntiHero
Nyugi engem érdekel😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hykao
Hogy érted, hogy a keret jön be, a feliratok nem? Dobj képet légyszi.
Hello az lenne a problémám,hogy hiába akarnám csomagolni a vfs kicsomagaloval a fájlokat a kicsomagolo elindul de csak a keret jön be a feliratok nem ugyhogy nem tudom megnyitni a fájlokat hogy kiterjeszem,mit csináljak a net 2.0-fen van és már probáltam a 3,0-val is segitsetek .Köszi
hykao
Hát eddig úgy volt, hogy 2007 végén jön, végülis negyedév csúszás még nem a világ, ha tartani tudják.

@Prince23: egyelõre béta változata érhetõ el a magyarításnak (ami egyébként teljes fordítás) KATT IDE, de ha vársz egy kicsit, nemsoká elkészülünk a teljes, végleges változattal (ami a mostanihoz képest annyiban lesz teljesebb, hogy az átvezetõ animációk is feliratozva lesznek magyarul, illetve automata telepítõs lesz)...

...merthogy Alekszej Agamalov - a játékot fejlesztõk feje - volt olyan kedves, és megdobott minket az átvezetõk szövegkönyvével, így már gördülékenyebben tudtunk haladni a feliratozással (merthogy azért van egy-két elég bonyolult történelmi szövegrész az átvezetõk párbeszédeiben, amiket elég nehéz volt akár angolul, akár oroszul lehallgatás útján pontosan kibogarászni - leírva azonban mindjárt könnyebben ment)
Tehát a feliratozással lényegében végeztünk, már csak a telepítõ összehozása van hátra (ami egyébként szintén nem lesz olyan egyszerû feladat), de mondhatni tényleg a finisbe értünk!!! 😊

...addig is itt egy kis elõzetes bemutató videó a magyarításból: (bár már linkeltem, de ugye sokan nem szeretnek visszaolvasni...) KATT IDE
Prince23
Hol lehet elérni egy normális magyarítást??? Látom "sokan magyar szöveggel játszanak..., csak a magyaritások.hun nem találom... ill. nincs linkje😞

nagykispeter
Én nézem a fórumot és várom a kieget is csak látom egyre késõbb jön!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
A koncentrációs táborról beszélsz? Ha igen: olvass kissé vissza, már leírtam ennek a pályának a megoldását.
Sziasztok! Segítene valaki, ugyanis elakadtam azon a pályán, ahol a börtönbarakkból kell kiszabadítani egy foglyot. Van egyenruhám meg engedélyem is, de csak a barakkon belül mozoghatok a rabbal. Hogyan kell kivinni?
Elõre is köszi!
hykao
Új képek még: (remélem azért más is nézegeti, és nem csak magamnak linkelgetem...😄)

hykao
Még két új kép:

hykao
Pár új kép a készülõ kiegészítõbõl (vagy második részbõl), aminek a megjelenését egyébként 2008 elsõ negyedévére halasztották:

hykao
Mármint a játékból?
Ironmask
nekem volt 1 telepítõs verzió csak valamiért nem akart elindulni

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

hykao
Amelyikre beállítod a menüben!
Rippelt verziókra nem fejlesztünk. A béta magyarítás a teljes orosz és angol játékkal mûködik kipróbáltan, és a hamarosan megjelenõ végleges magyarítással sem lesz másként.

Mellesleg mi a túrót lehetett kirippelni ebbõl a játékból? Az átvezetõk a játék saját motorjával készültek, szinte semmi helyet nem foglalnak.
Ironmask
nincs hozzá egy végigjátszás???vagy meik gombbal tudom megnézni hogy mik a feladatok egy küldetésnél???és a rippelt verzióhoz mûködik a magyarosítás???

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Prince23
Na müxik, wm9 codec kellett hozzá

Prince23
Nekem nem akar indulni, bejön egy fekete kép vagy 5 secundumig, és utána azt írja ki, h death spie exevel van agond meg blabla, mintha lefagyna. Próbáltam a 2 krekkel is, az se, semmi. Ja és mappa helyet az ikonja van, ahová tettem.
Szal mi a gond? 😮

hykao
Angol verzióhoz is jó a magyarítás, warez téma meg kerülendõ!
(egyébként az angol verzióból jól kicenzúráztak sokmindent...)
Olvass vissza, minden kérdésedre remélhetõleg választ találsz.
Prince23
Hy
Angol verzsóhoz van e magyarítás? és a rld tökéletesen van rippelve" az orosz gammától?
Mer a YaE kissé hibásan volt készítve reloadéktól, egy -két óra után kilépett és kékhalál meg minden. Remélem ez nem olyan lesz

hykao
Reméljük hamarosan elkészülünk vele.
várható mostanában a magyarítás telepítõs változata?

hykao
Elméletileg már kapható itthon is a játék.
csrolli
a #240 alapján biztos sikerül, nekem is bejött! sok sikerrt!

Segítsetek már megoldani a koncentrációs tábort! Benn vagyok már, de nem értem, hogy mi a feladat. Valamilyen informátort kell megtalálnom, ami sikerült is, de utána nem tudom, hogyan tovább.
oké
kösz
akkor majd megpróbálom megcsinálni megint
nah mek most csá
hykao
2 dolog lehet, ha angol maradt: vagy nem nevezted át az eredeti .vfs-eket (ilyenkor a játék ezeket használja a kicsomagolt fájlok helyett) vagy pedig nem jól írtad felül az angol fájlokat (magyarán nem a megfelelõ helyre másoltad a magyarítás fájljait -> ha a játék installálásakor megváltoztattad az alapértelmezett útvonalat - mint ahogy te ugye megváltoztattad -, akkor a fájlstruktúrára is figyelj!!! nem elég a program files mappát csak úgy másolgatni! Értelemszerûen a magyarítás 5 lényeges mappáját egyesével másold a játék installálási mappájába)
felül lett írva de valamiért a küldetésnél nem magyarül írja le hanem angolul
mi a franc baja lehet
hykao
Akkor értelemszerûen a magyarítás fájljait sem a C:-re kell másolni, hanem oda, ahová telepítetted, és ahová utána kicsomagoltad az 5 .vfs fájlt...

A lényeg, hogy a létrehozott 5 mappa fájljai felül legyenek írva a magyarítás öt mappájának fájljaival...
az baj ha nem a C:/-be raktam fel a játkot
ott vannak
amik voltak azokat meg átmásoltam egy másik helyre
az baj
hykao
Amikor a videó van, akkor eleve nincs felirat a játékban gyárilag, majd a végleges magyarítással már lesz.

Kezdjük az elejérõl: Hová installáltad a játékot? Ahova installáltad, ott most van UI, Levels, Textures, Players, Scripts mappa? Ha igen: átnevezted valami másra az ugyanilyen nevû .vfs kiterjesztésû fájlokat?
hát akkor nincs felírat amikor a videó van
meg a játékban a küldetés leírásanál nem magyar
a menû meg a többi a magyar
hykao
Pontosan hol nincs felirat? Illetve ha nem lett magyar, akkor valamit mégsem jól csináltál!

Ugyanis ha mindent úgy csinálsz, ahogy kell, és a végén átnevezed az eredeti .vfs fájlokat, valamint a magyar fájlokat a megfelelõ helyre másolod, a kicsomagolt angol vagy orosz mappákat/fájlokat felülírva, akkor LEHETETLENSÉG, hogy utána már ne magyar legyen...
A C:\Program Files\Nobilis\Death to Spies\
útvonalon (vagy ahová telepítve lett a játék) található
Levels.vfs, UI.vfs, Scripts.vfs, Textures.vfs és Players.vfs
nevû fájlokat ki kell csomagolni
(ugyanabba a mappába, ahol ezek eredetileg találhatóak)
a http://int0thegame.blogspot.com/2007/05/death-to-spies-smersh.html
oldalról letölthetõ ".vfs kicsomagoló" (SmershVfs.exe) programmal.
(a .rar-ba csomagolt program a fent említett oldalon, kissé
legörgetve a "Death to Spies .vfs Extractor v1.0" szövegre
kattintva tölthetõ le)
!!!Figyelem!!! A SmershVfs.exe futásához szükséges, hogy
felinstallálva legyen a gépre a .NET keretrendszer 2.0-ás változata!!!
(ingyenesen letölthetõ a Microsoft honlapjáról)
Illetve minden egyes új .vfs kicsomagolása elõtt a .vfs kicsomagoló
programban a CLOSE gombbal be kell zárni az elõzõ megnyitott .vfs-t!!!
(különben nem csomagolódik ki teljesen a következõ .vfs fájl)

A Levels.vfs, UI.vfs, Scripts.vfs, Textures.vfs és Players.vfs
nevû fájlok kicsomagolása után a játék fõkönyvtárában létrejön
öt ugyanilyen nevû (.vfs kiterjesztés nélküli) mappa - ezután
az eredeti, már kicsomagolt fájlokat (Levels.vfs, UI.vfs, Scripts.vfs,
Textures.vfs és Players.vfs) át kell nevezni vagy pedig törölni kell.
(hogy a játék a kicsomagolt állományokat olvassa majd be)

Ezután a magyarítás (Szmers_HUN_1.2_BETA) .zip fájljában
található "Program Files" mappát kompletten be kell másolni a
C: meghajtó fõkönyvtárába, az eredeti fájlok felülírásával.

A magyarítás megfelelõ helyre történõ bemásolása után
a játék összes - eredetileg angol - felirata magyarul lesz
olvasható a játékban, illetve az angol verzióból kicenzúrázott
textúrák is láthatóak lesznek.

A magyarítás végleges változata automata telepítõs lesz,
illetve tartalmazni fogja a játék átvezetõ animációinak magyar
feliratait is. (melyek eredetileg nincsenek feliratozva)

ezt mind végig csináltam de valamiért nincs felirat se a küldetésnél lévõ dolgok se magyar
Köszi, de õszintén bevallom: nem vittem végig a gyakorlót. Szeretek magamtól rájönni a dolgokra, mégha ez nem is mindig sikerül😊 Kösz
hykao
A gyakorlópályán erre a kérdésre is megtalálod a választ! 😊
(nagyobb tárgyak csak hátizsákban vihetõek...)
És abban tudnál segíteni, hogy a hidas pályában hogyan kell a dinamitokat megszerezni? Nem tudom felvenni õket.
nagykispeter
Az még jobb,mint az én verzióm

hykao
Azon a pályán mindösszesen 2 embert kell kinyírni! 😊
Köszi szépen. Nagyot segítettél. Tudtam, hogy vmit elrontottam, mert túl sok embert kellett kinyírnom.😊
hykao
Én a platóra dobtam fel a lemeztelenített katonát, aztán ponyva elhúz...így már biztos senki sem látja meg! 😊
nagykispeter
Az elsõ utcán ahol pakolnak az õrök a teherautóba a hátsót el lehet kapni,csak vidd el a kiinduláshoz nehogy megtalálják.

SEGÍTSETEK! Szenvedek az iskolás pályával. Ebben a pályában lehet átöltözni? Én sehol sem látok lehetõséget rá.