1364
  • csrolli
    Szerinted bírok addig várni? Amúgy mikor lesz kész a hunosítás?
    Addig marad a szótár!
  • hykao #723
    A menüben számos grafikai állítási lehetőség van. Ha nem érted az oroszt, azt javaslom várd meg a magyarítást.
  • csrolli
    az a bibi, hogy egy kicsit szaggat. min lehetne állítani hogy simábban menjen?
  • hykao #721
    Egy DVD, (és nem kell hozzá az alapjáték).
  • csrolli
    Hány megás a kiegészítő?
  • hykao #719
    Sok nagyfelbontású kép a kiegészítőből
  • hykao #718
    Ha az új kiegészítőre gondolsz, akkor folyamatban. Hamarosan többet tudok mondani róla! :)
  • Qwerty4
    Igen.
  • csrolli
    üdv
    mi újság, sikerült beszerezni a játékot?
  • Qwerty4
    Az megoldva, de sajnos állandóan lefagy a game.
    Megáll a kép, nem is indítsa újra a gépet, nem jön fekete képernyő csak lefagy és resetelhetek...
    Valakinek volt hasonló problémája?Esetleg tippek?
  • hykao #714
    Hmm melyik is az első pálya? Mik a feladatok? (tedd fel a magyarítást!)
  • Qwerty4
    Az első pályán az erdőben járőrözőktől kell ruhát elcsenni?
  • Qwerty4
    Minden esetre a training nagyon rossz volt.Szeretem végigvinni a tanító küldetéseket, de ezt nagyon untam.Kb. annyira mint az El Matador vagy H&D2 training pályáját.
    Rossz kezdet volt, de nem a vég.
  • Qwerty4
    Fantasztikus!
    Imádom ezt a stílust, akkor sztem nevezhető könnyednek.
    Na de hamarosan kipróbálom, remélem bejön. :)
  • hykao #710
    Nem éppen könnyed szórakozás. Splinter Cell, Thief, Hitman - ezere hasonlít, de ha lehet, egy kicsit talán nehezebb ezeknél (már ha valaki a tökéletes feladatmegoldásokra törekszik)
    Irányítás amúgy szerintem jó, menteni pedig bármikor lehet.
  • Qwerty4
    Hello.

Könnyed szórakozásnak jó lesz ez a játék?
    Nem szeretnék most geciző mentési rendszert, se rossz irányíthatóságot, se túl bonyolult feladatokat.Erre a célra megfelel ez a gém? :)
  • nagykispeter
    Véleményedre kíváncsi leszek!
  • hykao #707
    Nem, mert kb. 2 hét múlva megyek Ukrajnába, majd megveszem ott.
  • nagykispeter
    Te megrendelted?
  • error56
    Miután segítséget kértem,tovább próbálkoztam,és rájöttem a megoldásra,de azért köszi.Egyébként végignyomtam a tréningpályát.
  • hykao #704
    Reméljük, és azt is, hogy mielőbb kiderül. :)
  • Piedon
    Reméljük, hogy nem változtattak a program szerkezetén, és akkor nem kell új kicsomagolóprogramot csinálnom hozzá.
  • Faterx
  • hykao #701
    Áh, hogy tudtam volna? Ma jelent meg Oroszországban, én meg budapesti vagyok...
  • csrolli
    ki is próbáltad már?
  • hykao #699
    Tervbe van véve.
  • Faterx
    Csinálsz hozzá hun-t?
  • a.carkey
    Sajnos még az első résznél is sikeresen elakadtam a táboros pályán. :(
  • hykao #696
    A mai naptól kapható, ahogy ígérték:

• nagykispeter
    Hát ez jó hír
  • hykao #694
    Igen. Leadták sokszorosításra. Március 28-tól kerül az orosz boltok polcára (és az online shopok listájára).
  • csrolli
    az mit jelent pontosan? talán kész? :)
  • hykao #692
    Na végre "aranyra" került a kiegészítő! :)
  • hykao #691
    A probléma tipikus... Te sem nyomtad végig a tréningpályát, úgy tűnik...pedig a készítők nem viccből szántak rá időt, és nem véletlenül a tréningpályán van a legtöbb szöveg... (nagyobb méretű tárgyak csak hátizsákban vihetők...)
    ...de most komolyan, gondolj bele: nincs az az álruha, ami megmentene a lebukástól, ha aknákkal a kezedben kóricálnál...
  • error56
    Sziasztok,kellene egy kis segítség.Elakadtam,és bugra gyanakszom,mert nem vagyok éppen amatőr.Annál a résznél vagyok,mikor fel kell robbantani egy hidat,azt hiszem ez a 8. pálya.
    Na hát én kilőttem a nyolc orvlövészt,utána le akarom rakni a dinamitokat,erre a játék kiírja,hogy az nincs nálam,menjek el érte.
    Elmentem mindegyik toronyba,megtaláltam a bombákat,jelzi is a térképen kék felkiáltójellel,de nem tudom felvenni őket.
    Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet a probléma?
  • lacica
    Ja,bocs!!Akkor figyelmetlen voltam,köszi!!!
  • hykao #688
    Nem feladat kivinni a foglyot...
  • lacica
    Egyhelyen járunk,ki is lőttem a 2 őrt,csak a foglyot nem bírom kihozni!Én azt hittem hogy a szomszédban lévő tiszt ruhályába öltözve el tudom vinni a rabot.
  • hykao #686
    Kicsit pontosíts! Melyik az a 2. pálya? A vityebszki téli? Melyik tiszt ruháját akarod "megszerválni"?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amennyiben a futárt őrző két őrről beszélsz: az ablakon keresztül le lehet lőni őket a hangtompítós Naganttal, esetleg késdobással elintézni őket...de úgy, hogy ne vegyék észre egymás halálát!
  • lacica
    Sziasztok!A 2.pályán,hogy tudom a tiszt ruhályát megszerválni?Gondolom azt kell!Ahol a fogoly van,az épület mögött vagyok a kis közben.Az ablakban látom a 2 őrt!!