1364
-
#724 Szerinted bírok addig várni? Amúgy mikor lesz kész a hunosítás?
Addig marad a szótár! -
#723 A menüben számos grafikai állítási lehetőség van. Ha nem érted az oroszt, azt javaslom várd meg a magyarítást. -
#722 az a bibi, hogy egy kicsit szaggat. min lehetne állítani hogy simábban menjen? -
#721 Egy DVD, (és nem kell hozzá az alapjáték). -
#720 Hány megás a kiegészítő? -
#719 Sok nagyfelbontású kép a kiegészítőből -
#718 Ha az új kiegészítőre gondolsz, akkor folyamatban. Hamarosan többet tudok mondani róla! :) -
#717 Igen. -
#716 üdv
mi újság, sikerült beszerezni a játékot? -
#715 Az megoldva, de sajnos állandóan lefagy a game.
Megáll a kép, nem is indítsa újra a gépet, nem jön fekete képernyő csak lefagy és resetelhetek...
Valakinek volt hasonló problémája?Esetleg tippek? -
#714 Hmm melyik is az első pálya? Mik a feladatok? (tedd fel a magyarítást!) -
#713 Az első pályán az erdőben járőrözőktől kell ruhát elcsenni? -
#712 Minden esetre a training nagyon rossz volt.Szeretem végigvinni a tanító küldetéseket, de ezt nagyon untam.Kb. annyira mint az El Matador vagy H&D2 training pályáját.
Rossz kezdet volt, de nem a vég. -
#711 Fantasztikus!
Imádom ezt a stílust, akkor sztem nevezhető könnyednek.
Na de hamarosan kipróbálom, remélem bejön. :) -
#710 Nem éppen könnyed szórakozás. Splinter Cell, Thief, Hitman - ezere hasonlít, de ha lehet, egy kicsit talán nehezebb ezeknél (már ha valaki a tökéletes feladatmegoldásokra törekszik)
Irányítás amúgy szerintem jó, menteni pedig bármikor lehet. -
#709 Hello.
Könnyed szórakozásnak jó lesz ez a játék?
Nem szeretnék most geciző mentési rendszert, se rossz irányíthatóságot, se túl bonyolult feladatokat.Erre a célra megfelel ez a gém? :) -
#708 Véleményedre kíváncsi leszek! -
#707 Nem, mert kb. 2 hét múlva megyek Ukrajnába, majd megveszem ott. -
#706 Te megrendelted? -
error56 #705 Miután segítséget kértem,tovább próbálkoztam,és rájöttem a megoldásra,de azért köszi.Egyébként végignyomtam a tréningpályát. -
#704 Reméljük, és azt is, hogy mielőbb kiderül. :) -
#703 Reméljük, hogy nem változtattak a program szerkezetén, és akkor nem kell új kicsomagolóprogramot csinálnom hozzá. -
#702 -
#701 Áh, hogy tudtam volna? Ma jelent meg Oroszországban, én meg budapesti vagyok... -
#700 ki is próbáltad már? -
#699 Tervbe van véve. -
#698 Csinálsz hozzá hun-t? -
#697 Sajnos még az első résznél is sikeresen elakadtam a táboros pályán. :( -
#696 A mai naptól kapható, ahogy ígérték:
-
#695 Hát ez jó hír -
#694 Igen. Leadták sokszorosításra. Március 28-tól kerül az orosz boltok polcára (és az online shopok listájára). -
#693 az mit jelent pontosan? talán kész? :) -
#692 Na végre "aranyra" került a kiegészítő! :) -
#691 A probléma tipikus... Te sem nyomtad végig a tréningpályát, úgy tűnik...pedig a készítők nem viccből szántak rá időt, és nem véletlenül a tréningpályán van a legtöbb szöveg... (nagyobb méretű tárgyak csak hátizsákban vihetők...)
...de most komolyan, gondolj bele: nincs az az álruha, ami megmentene a lebukástól, ha aknákkal a kezedben kóricálnál... -
error56 #690 Sziasztok,kellene egy kis segítség.Elakadtam,és bugra gyanakszom,mert nem vagyok éppen amatőr.Annál a résznél vagyok,mikor fel kell robbantani egy hidat,azt hiszem ez a 8. pálya.
Na hát én kilőttem a nyolc orvlövészt,utána le akarom rakni a dinamitokat,erre a játék kiírja,hogy az nincs nálam,menjek el érte.
Elmentem mindegyik toronyba,megtaláltam a bombákat,jelzi is a térképen kék felkiáltójellel,de nem tudom felvenni őket.
Tudna valaki segíteni,hogy mi lehet a probléma? -
#689 Ja,bocs!!Akkor figyelmetlen voltam,köszi!!! -
#688 Nem feladat kivinni a foglyot... -
#687 Egyhelyen járunk,ki is lőttem a 2 őrt,csak a foglyot nem bírom kihozni!Én azt hittem hogy a szomszédban lévő tiszt ruhályába öltözve el tudom vinni a rabot. -
#686 Kicsit pontosíts! Melyik az a 2. pálya? A vityebszki téli? Melyik tiszt ruháját akarod "megszerválni"?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amennyiben a futárt őrző két őrről beszélsz: az ablakon keresztül le lehet lőni őket a hangtompítós Naganttal, esetleg késdobással elintézni őket...de úgy, hogy ne vegyék észre egymás halálát! -
#685 Sziasztok!A 2.pályán,hogy tudom a tiszt ruhályát megszerválni?Gondolom azt kell!Ahol a fogoly van,az épület mögött vagyok a kis közben.Az ablakban látom a 2 őrt!!