Death to Spies (Смерть шпиона
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is próbálkoztam a magyarítással, de a 76. próbálkozás után lesz@rtam. végigtoltam angol nyelven. megvárom amíg meglesz a telepítõs változat, aztán /issoráz/ a game!!
Meg lehet csinálni persze drótvágó nélkül is 100%-ra. Én például a sínek felõli oldalon az egyik raktárba becsaltam egy tisztet, elkábítottam, majd tiszti ruhában már frankó voltam a bejáratnál veszteglõ õrök szemében is. 😊
Nagykövetségen meg van oylan alkalom, amikor el lehet kábítani az egyenruhás fickót. (üzemen kívül táblát persze ki kell helyezni!)
Nagykövetségen meg van oylan alkalom, amikor el lehet kábítani az egyenruhás fickót. (üzemen kívül táblát persze ki kell helyezni!)
Én is csak azt tudom mondani, mint az elõttem szóló. Valamit nem jól csináltál. Vagy nem jól csomagoltad ki a .vfs-eket, vagy utána nem nevezted át õket vagy nem jó helyre másoltad a magyar fájlokat.
szevasztok!
én felraktam a Magyarositást de nincs se felírat se a küldetésnél olvasható dolgok nem magyarul van mi a baja kérlek segitsetek
ha mindent úgy csináltál ahogy le van írva akkor nem kéne hogy gond legyen, én mikor csináltam annyit basztam el hogy nem csak opennel meg kell nyitni hanem save as t is kell nyomni,a filek között meg close. dot
közbe sikerült persze
Helo!
Megint egy kérdés: A Nagykövetség pályán full az elején elakadok.
Nem tok feljutni a felsõ szintre mert pofázik az õr hogy csak diplomaták vagy õrök. Õri ruhát ha megszakadok se tudok szerezni, mert a wc ben mikor dohányzik mindig vannak. diplomata ruha meg nem tom melyik lehet , mert mindenkiét próbáltam már a lentmozgók közül, de egyikse az. Szal mit kell csinálni hogy feljusak az emeletre?
Amugya táborosat meg megoldottam drótvágó nélkül, nem akart elõmászni a lehetõség sehol hogy vágjak kerítést, így nem lett 100% os, de má nem érdekel.
Megint egy kérdés: A Nagykövetség pályán full az elején elakadok.
Nem tok feljutni a felsõ szintre mert pofázik az õr hogy csak diplomaták vagy õrök. Õri ruhát ha megszakadok se tudok szerezni, mert a wc ben mikor dohányzik mindig vannak. diplomata ruha meg nem tom melyik lehet , mert mindenkiét próbáltam már a lentmozgók közül, de egyikse az. Szal mit kell csinálni hogy feljusak az emeletre?
Amugya táborosat meg megoldottam drótvágó nélkül, nem akart elõmászni a lehetõség sehol hogy vágjak kerítést, így nem lett 100% os, de má nem érdekel.
szevasztok!
én felraktam a Magyarositást de nincs se felírat se a küldetésnél olvasható dolgok nem magyarul van mi a baja kérlek segitsetek
Ja, mielõtt elfelejteném: aki nem akarna letölteni 90 megát az új videó miatt, feltettem a YouTube-ra is: KATT IDE
Pedig ugyanúgy kell, ahogy a tréningben is. Ha nálad van a drótvágó (ehhez hátizsák kell), akkor a kerítésnél a megfelelõ helyen megjelenik egy új cselekvés menü opció: "drótvágót használni" (vagy valami ilyesmi)
Helo!
Elõször is köszi a tippeket a medipack és folytózsiór használatához!
Másodszor most meg a konc.táborban vagyok és nem tok hogy kell használni a drótvágót. Tudom hogy volt a trainingben, de akkor a kezemben volt és csak a "használni" gombot kellett nyomni hogy menjen,most viszont sehogy nem tom elérni hogy a kezebme legyen. Gomb beállítást nem találtam rá, és ha eldobom és felveszem akkor is azonnal elteszi és nem marad a kezében!
Vmi okos tipp??
Elõször is köszi a tippeket a medipack és folytózsiór használatához!
Másodszor most meg a konc.táborban vagyok és nem tok hogy kell használni a drótvágót. Tudom hogy volt a trainingben, de akkor a kezemben volt és csak a "használni" gombot kellett nyomni hogy menjen,most viszont sehogy nem tom elérni hogy a kezebme legyen. Gomb beállítást nem találtam rá, és ha eldobom és felveszem akkor is azonnal elteszi és nem marad a kezében!
Vmi okos tipp??
A mailcímedet kivettem, mielõtt elárasztanának a kéretlen levelek! Soha ne írd be publikus helyre!
Nos elsõ körben azt mondanám, rakd fel a magyarítást, ha még nem tetted volna meg, mert ha jól emlékszem több hasznos információ is olvasható ezzel a pályával kapcsolatban.
Amúgy emlékeim szerint a diplomata akkor hagyja el sietve a szállodát/veszi ki a dokumentumokat, ha valamilyen gyanús dolgot észlel stb. Bár lehet, hogy egy idõ után amúgy is elhagyja.
Nos elsõ körben azt mondanám, rakd fel a magyarítást, ha még nem tetted volna meg, mert ha jól emlékszem több hasznos információ is olvasható ezzel a pályával kapcsolatban.
Amúgy emlékeim szerint a diplomata akkor hagyja el sietve a szállodát/veszi ki a dokumentumokat, ha valamilyen gyanús dolgot észlel stb. Bár lehet, hogy egy idõ után amúgy is elhagyja.
Sziasztok! Nem rég kezdtem el a játékot és fantasztikusan tetszik, de sajnos elakadtam, és már az õrület határán vagyok, de mégsem jutok egyrõl a kettõre. A 4. pályán (szálloda) az elsõ két feladatot követõen szinte akármit csinálok, a diplomata vagy elhagyja a szállodát, vagy kiveszi a széfbõl az okmányokat, és ezzel vége is a küldetésnek. Többször is elkezdtem azt a pályát, próbáltam többféleképpen megoldani, de nem megy. A NET-en nem találtam hozzá végigjátszást sem (ennek egyébként nem vagyok híve, de most már ez is mindegy lenne. Legyeszives segítsen valaki a megoldásban! Elõre is köszönöm! Sziasztok
Bemutató videó a készülõ 7 pályás kiegészítõbõl: KATT (bár lehet, hogy inkább valamiféle Szmerty Spionam 1.5 lesz)
na végre sikerült átvinnem a 9. pályát, aztán meg a 10.-et 100%ra és szomorúan látom hogy ennyi volt! pont amikor kezdtem ráérezni, na mind1
tudja vki hogy mikor lesz elérhetõ a kiegészítõ csomag, és a telepítõs magyarítás? köszi
tudja vki hogy mikor lesz elérhetõ a kiegészítõ csomag, és a telepítõs magyarítás? köszi
az a "szmájli" sima röhögõs akart lenni,csak itt nem tudok szerkeszteni <#wow1>#wow1>
Igen mostmár megnéztem: beállítások,irányítás,billentyûzet-> majdnem legalul van. Alapból L-betû,de folyamatosan kell nyomni,nem csak megnyomni 1*.
Akkor pedig ha egy tipusú tárgyból több van nálad: Például van kloroformod,meg zongorahúrod ( Ja az a Hitman <#mf1>#mf1> ) akkor megnyomod a példánál maradva a 2-es gombot tartod lenyomva és vagy a fel-le gombbal vagy a görgõvel választassz a cuccok közül.
Akkor pedig ha egy tipusú tárgyból több van nálad: Például van kloroformod,meg zongorahúrod ( Ja az a Hitman <#mf1>#mf1> ) akkor megnyomod a példánál maradva a 2-es gombot tartod lenyomva és vagy a fel-le gombbal vagy a görgõvel választassz a cuccok közül.
Hát pedig a beállításoknál meg tudod nézni mely gombbal használod az egészségügyi csomagot, a tréningben pedig szó van a tárgyak kiválasztásáról is.
kösz az ötletet, de nézegettem én má annyit azt a vacak keyboard beállítást, de nem találtam olyat ami erre jó lenne
amugy meg már végigzongoráztam az egész billentyûzetet és semmi
arra tippelek hogy mikor megnyitom az invetory-t ott kell áthúzni a kívánt cuccot vhova vagy ott mókulni vmit, de nem tok rájönni
amugy meg már végigzongoráztam az egész billentyûzetet és semmi
arra tippelek hogy mikor megnyitom az invetory-t ott kell áthúzni a kívánt cuccot vhova vagy ott mókulni vmit, de nem tok rájönni
Valamelyik betût nyomod folyamatosan,beállításoknál megnézed a billencskonfigot(valamelyik ezek közül j,k,l most nem tudom betölteni sajna a game-et) folytózsinór meg a 2-es gomb "tán"
Igen fel van rakva, igen végigvittem a treninget, és nem ez az elsö ilyen tipusu játék amivel játszom.
De akkor sincs benne a traningbe hogy hogy a rákba használjam az inventorit!!
Ha tudtok mondjátok meg! Idegesít hogy nem tok medipackot használni!
De akkor sincs benne a traningbe hogy hogy a rákba használjam az inventorit!!
Ha tudtok mondjátok meg! Idegesít hogy nem tok medipackot használni!
Rakd fel a magyarítást, és nyomd végig a kiképzést! Ezután már mindent tudni fogsz az ilyen dolgokról! 😊
Szevasztok!
Az inventoriban levo pl medipackot vagy folytózsínórt hogy tudom használni?
Az inventoriban levo pl medipackot vagy folytózsínórt hogy tudom használni?
A térképen minden fontosabb dolog jelölve van, használd! (a küldetésinfónál megjelenõ térképen) - mint pl. a #481-es hozzászólás képén is látható.
pl. melyik a nyilvántartó iroda? az ahol két tiszt van bent/az egyik alszik/, a másik az ajtóval szemben ül, be se tudok osonni.
Még annál is részletesebben? 😮 Nem megy, mert már nem emlékszem minden egyes apró mozzanatra fejbõl, de a lényeget leírtam benne! Próbáld használni a fejed!
hali
a 9. pályán tartok már egy jó ideje, vki le tudná írni a megoldást, kicsit részletesebben mint #240-ben. köszi
a 9. pályán tartok már egy jó ideje, vki le tudná írni a megoldást, kicsit részletesebben mint #240-ben. köszi
Ez igen,nekem ez a pálya kicsit csúnyábban nézett ki értékelés szempontjából 😊 Az utsó bácsit csúnyán öltem meg:aláaknáztam az ajtaját és mire kiértem az utcára pont ki akart jönni 😄
Köszi!
A francba ,mostlátom ez az utolsó kettõ egy és ugyanaz a személy,na majd megint megpróbálom.
Hát látom Te tényleg profi vagy!
Eddig nállam is 1-szer lett profikém a többi mind mesterkém!
A francba ,mostlátom ez az utolsó kettõ egy és ugyanaz a személy,na majd megint megpróbálom.
Hát látom Te tényleg profi vagy!
Eddig nállam is 1-szer lett profikém a többi mind mesterkém!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Tessék, a kedvedért mégegyszer végigvittem a hírszerzõiskolás pályát:
Egyébként valakinek sikerült már tûzriadót összehoznia az iskolaépületben? 😮
Egyébként valakinek sikerült már tûzriadót összehoznia az iskolaépületben? 😮
A hallban várakozó magas rangú tiszt (pontosan már nem emlékszem sem a nevére, sem a rangjára) ruháját felöltve a posztoló õrnél be lehet jelentkezni, erre õ elrohan, és máris el lett csalva a célszemély...
(de ezek mind le vannak írva a játékban vagy a napirend megszerzése után vagy pedig az eligazításban)
(de ezek mind le vannak írva a játékban vagy a napirend megszerzése után vagy pedig az eligazításban)
Az igaz hogy a könytárba levõ oktatót is elkábítottam hogy felvegyem a ruháját!
Ez gond lehet?
Ez gond lehet?
Már 2-3 napja kinlódok az iskolás pályán.
Hogy lehet likvidálni az oktatók azthiszem fõnökét?
Mindig csak a 2 terem közt mászkál,nem megy a könyvtárba pedig a napirendet is elolvastam a földszinten!
Hogy lehet likvidálni az oktatók azthiszem fõnökét?
Mindig csak a 2 terem közt mászkál,nem megy a könyvtárba pedig a napirendet is elolvastam a földszinten!
thx, újrakezdtem és tényleg van narancssárga pötty . utána csak vissza kellett tölteni és megkeresni a ruhát. Nem tetszett a sárga ruci ezért lecseréltem egy fekete tányérsapisra 😊 Nem gondoltam,hogy az volt a parancsnok. Így már sima ügy volt
Tárgytalan a kérdés közben már rájöttem.
Köszönöm az elõzõ kérdésemre a választ. Most olyan gondom lenne az
elsõ pálya végén hogy az egyik hangárnál a Melzert nem tudom hogyan kell
beletenni a teherautó platójára hogy elvigyem. Hiába dobok rajta nagyot
a jobbegérre klikkelve nem sikerül.
elsõ pálya végén hogy az egyik hangárnál a Melzert nem tudom hogyan kell
beletenni a teherautó platójára hogy elvigyem. Hiába dobok rajta nagyot
a jobbegérre klikkelve nem sikerül.
Hát azt pontosan nem tudom, mert én csak a legnehezebb fokozaton nyomtam, de pl. az elsõ pályán, ha minden igaz, akkor könnyebb fokozaton Melzert nem kísérgeti plusz õr.
Nagyon jó a bemutató.
Jó lett volna megvárni a feliratokat mostmár mindegy.
Szerintem végigviszem mégegyszer.
A nehézségi fokozatok közt mi a különbség?
Jó lett volna megvárni a feliratokat mostmár mindegy.
Szerintem végigviszem mégegyszer.
A nehézségi fokozatok közt mi a különbség?
Csináltam egy kis videómontázst a magyarítás és maga a játék bemutatására, a hivatalos tréler felhasználásával: KATT
(az átvezetõk feliratozásából is van benne ízelítõ)
(az átvezetõk feliratozásából is van benne ízelítõ)
Azon a térképen van jelezve, ami a küldetésinfókkal együtt jön elõ. (és ha nem azon a szinten vagy, akkor válts szintet a térképen)
Bár be tudok menni ruha nélkül is,de az túl macerás,meg nem stílusos 😄
a 3. pályán melyik a parancsnok? akinek a ruhájában le lehet jutni? a 2 papír nálam van már,de ha azoknak a rucijában akarok lemenni akiktõl elvettem akkor nem engednek le. Az instrukcióknál az van,hogy a térképen narancssárga,de nekem semmi nem narancs ;( most is egy tiszti ruha van rajtam (plecsnik meg tányérsapka,de a parancsnokot nem lelem)
Köszi szépen!
Így tényleg sikerült.Az volt a baj hogy közvetlen a rajz elé álltam.
Bár tényleg így a logikus!
Így tényleg sikerült.Az volt a baj hogy közvetlen a rajz elé álltam.
Bár tényleg így a logikus!
Na megnéztem. Ha megfelelõ távolságban állsz a tervrajz elõtt, akkor megjelenik a cselekvés menüben egy "lefényképezni" cselekvési lehetõség.
Ezt kiválasztva már bele is nézel a fényképezõbe, bal egérgombbal pedig lehet fényképezni. (ha nem látszik a teljes tervrajz a fényképezõvel, akkor hátrébb kell menni, különben a fénykép nem lesz elfogadható...)
Ezt kiválasztva már bele is nézel a fényképezõbe, bal egérgombbal pedig lehet fényképezni. (ha nem látszik a teljes tervrajz a fényképezõvel, akkor hátrébb kell menni, különben a fénykép nem lesz elfogadható...)
Nézd meg a leltárban, hogy nálad van-e a fényképezõ, nem dobtad-e le véletlenül stb. Addig én meg belekukkantok a játékba, hogy hogyan is volt ez a fényképezés dolog.