Death to Spies (Смерть шпиона
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
A játék viszont max 1280x960-at ajánl fel.
Ha mégsem, akkor viszont két dolog lehet:
-a monitorod nem tudja ezt a felbontást (az enyém pl. nem tudja, mert a max. magasság 900 képpont - 1440x900 a natív felbontása)
-a monitorodat nem ismeri fel az oprendszered, és nem raktad fel a monitor driverét
Már csak annyi lenne a kérdésem hogy nem lehet valahogy rábeszélni a gamet az 1280x1024-es felbontásra? Nincs valami cfg/ini ahol át tudnám írni?
A doksi and settingsbe levõ settings.scg-vel nem sok mindent lehet kezdnei sajna😊
(kipróbáltam, és nálam mûködik hibátlanul, módosítás nélkül az oroszhoz készített magyarítás, és szerencsére az angol és amerikai pályákat sem vették ki. 😄)
A szokásos filmek után ugyebár jönne a menü. Nálam az ennyi:
😊)
Az orosszal anno müxött.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Ez már kivárom!
Next PC upgrade: 2022
Mert ez akkor szokott lenni ha téveszt a videokártya ramja vagy procija,tipikus jelenség a fehér foltok jelenléte.
Természetesen más is okozhatja,de nekem ez ugrott be.
Olyan problémám van a játékkal h a menüben mikor belépek hibás textúrák vannak bizonyos részek csak fehéren villognak és feltettem már frissebb drivert is...de ha magába a játékba belépek nem is szaggatt tök simán menne...és nem értem mi baja lehet.
Elõre is kösz
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Leginkább arra voltam kíváncsi hogyha kijön a full akkor mûködni fog e vele?!
Mindenesetre biztató...
Az angollal egy darabon eljutottam magyarul semmi gond nem volt vele!
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
No de hát a magyarítást elsõsorban a teljes verziókhoz fejlesztjük. 😊
Azért írtam be mert aki a demoval magyarul akar játszani annak mûködni fog vele.Legalábbis az angollal....
Azt néztétek e már az angolba (demo)hogy a magyarítás mûködni fog e?
Ja és ideje lenne tényleg megjelennie mert ez már egy második idõpont ha jól tudom.
Mellesleg mostmár talán tényleg nemsokára kijön itthon és világszerte is...(USA dátum: e hónap 9.-e)
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Én is végigtoltam a demot már vagy 10szer,várom hogy megjelenjen valamelyik torrent vagy warez oldalon.
A másik ok pedig az orosz játékokkal szemben támasztott elõítéletek illetve hogy a csapból az agyonhype-olt nagy kiadók által futtatott játékok folynak,amik legtöbbször meg sem ütik ezt a színvonalat sajnos.
Viszont a figyelmet elterelik ezekrõl a "gyöngyszemekrõl"😊.
Nekem eddigi életem legjobb játéka...😊
csak kár hogy olyannagyon béna vagyok, hogy eddigi hét küldetésbõl hat71% szakértelem és egy darab csak ami mesterkém...
pedig nekem egy pálya legalább 6-7 óráig tart...😊😊😊
(...és ezek szerint amerikában is kijön lol 😄 - elég érdekes lesz, amikor a nagy amerikai hazafiak épp azon munkálkodnak majd a játékban, hogy egy szovjet kémet irányítva leüssenek egy amerikai ezredest, hogy könnyebb legyen elcsórni az atombomba tervrajzait... 😄DD ...vagy lehet, hogy azt a pályát kihagyják az amcsi verzióból...)
Már csak az a kérdés, hogy nekünk itthon miért kell várni októberig, amikor a játék már áprilisban kijött tõlünk nem is olyan messze keletre...
Kis szerencsével (vagy szerencsétlenséggel 😄) amikor itthon végre kijön, addigra a fejlesztõk már az új 7 pályás kiegészítõvel is elkészülnek...

Azért az októberre is kíváncsi leszek.
Bár a fõoldalra is kikerült,így azért már biztosabb!
Ja és az angol demo is
hogyan kell tovább? 😊))
ugylátszik elég hamar elakadtam..😊
elöre is thx
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Letöltöttem ennek a frankónak ígérkezõ játéknak a demóját, viszont az a probléma lépett fel nálam, hogy amikor megnyomom az "O" gombot, hogy megnézzem a térképet, egyszerûen kifagy a játék, de olyan durván, hogy reset-elnem kell. Legújabb driverek vannak fent. Volt valakinek hasonló rossz tapasztalata?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
nagyon kéne
Légyszi valaki küldjön egy leírást vagy írja le hogy lehet elindítani a Death to Spies orosz verzióját!