Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Kukk be a beállításokhoz. Ha jól emlékszem van külön gombja neki.
nagykispeter
Hogy lehet lefényképezni a tervrajzokat a 6. küldetésbe?
Hiába állok a tervrajz mellé semmi cselekvést nem tudok csinálni eggyik rajz mellett sem?
Fényképezõ van nállam,az ajánlott felszerelést vittem!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Mondjuk én a legutolsó õrtõl nem bírtam,azért likvidáltam.
Lehet majd mégegyszer megpróbálom,ha máskor nem akkor majd a felirattal.

hykao
Nem muszáj ám likvidálni. 😊 Az csak a végsõ megoldás. 😊 Ki is lehet szöktetni a sasfészekbõl. 😊
nagykispeter
Aha
Végülis azokat ütöttem le akik megtalálták volna a célszemélyt mert bejárt hozzá ellenõrizni vagy eleve bent volt a szobába.
Konkrétan a 3.pályáról van szó,a százados likvidálása.

hykao
Ha nem célszemély, akkor biztosan! (de ha túl sok nem célszemélyt kábítasz el, már az is negatív irányban befolyásolja a pályavégi minõsítésed)
hykao
Gondolom oly módon intézted el szegény sofõrt, hogy a ruhája használhatatlanná vált...
Neked is csak azt tudom ajánlani: tessék végigvinni a kiképzõ pályát is! Ott mindent megtanulhatsz.
nagykispeter
E betû és egérgörgõvel kiválasztani a cselekvést!
Én meg azt nem tudom hogy a küld. végén az értékelésnél figyelembe veszi e hogy milyen módon intézek el valakit,zsinorral vagy csak leütöm!?

Sziasztok !
Valaki légyszíves írja le pontosan hogyan kell a ruhacserét véghezvinni
mert én az elsõ pályán elakadtam a sofõrösnél. Akármelyik billentyüvel probálkozok semmivel nem tudom a ruhát átvenni. Elõre is köszi.
Hali!De én nem tudtam mit kell a végén!Ha el árulnád...
ÁÁÁÁÁÁ megoldottam 😊
Hi kéne 1 kis segitség!Megszereztem a bázisról a papirokat elmegyek a kijelolt helyre és nemtörténik semmi(van ott 2 õr)! Elõre is köszi aki tudja 😊
nagykispeter
Azért a bázis se lesz könnyû

forzajuve5
köszi a segítséget mindenkitõl! sikerült bejutni a bázisra épségben

nagykispeter
aha,köszi

hykao
Cserére ha jól emlékszem nincs lehetõség. Vagy eleve németet viszel magaddal (amennyiben választható) vagy elkerülöd az õröket a szovjettel vagy pedig ledobod a szovjetet... 😊

(én ha jól emlékszem csak a koncentrációs táborhoz vittem magammal az erõvágó miatt, illetve a hídrobbantáshoz az aknák cipeléséhez)
nagykispeter
A tréningbe én csak az eldobásra emlékszek,cserérõl nem volt benne szó.
Azért kérdeztem...

hykao
Az esetek többségében nincs szükség hátizsákra. Amelyik küldetésnél meg majd kell, ott az elején választható lesz német is...
Amúgy meg mindenki nyomja végig a tréninget éles bevetés elõtt, ott mindent szájbarágnak, amit tudni érdemes...

daflava88: ha nem érted, mi a túróért nem rakod fel a magyarítást? (az alapján, hogy 8. 9. feladat, ki a fene emlékszik?!)
Nm, aztán remélem jót mondtam.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nagykispeter
Köszi

Ja.
nem lehet sztem felvenni a németet, csak dobd el a ruszkit.
Engem beengedtek úgy simán.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nagykispeter
Itt azt kérdeztük hogy a ruszki hátizsák helyett hogy lehet a németet felvenni?Vagyis lecserélni...

nagykispeter
Dobd el a ruszki hátizsákot az a gond!

Mi is az a feladat? :S

Dobd le.... kiképzésnél kiírta, de asszem kikell húzni a hátizsákot le a földre és kész is.

sziasztok. egy kis segítségre lenne szükségem. én nem raktam fel a magyarítást és nem nagyon vágom mit kell csinálni. a tréningpályán van az amikor a 8. 9. feladatot kell csinálni.odamegyek ahova kell de nem tom mit kell csinálni. lécci segítsetek köszi
forzajuve5
német ruha+német fegyver, de ruszki hátizsák, amint behajtok a kapun már riadóztatnak

nagykispeter
Hát ez a hátizsák engem is érdekelne!
Én is ott tartok,de nem riadóznak.
Nincs nállad valami gyanús?

forzajuve5
Üdv!

egy kis segítségre lenne szükségem! Elsõ küldetésnél hogyan tudok úgy bejutni a teherautó elkötése után a bázisra hogy ott ne támadjon rám több tucat õr? mert ha behajtok a teherautóval a kapunk akkor egybõl riasztás történik.
másik kérdésem pedig, hogy hogyan lehet a hátizsákot kicserélni amikor átöltözök?mert kiírja hogy ami rajtam van az gyanút kelthet,de másikat nem tudok felvenni

hykao
Valószínûleg valami olyan képfrissítést vagy képfelbontást állít be, amit nem bír a monitorod.
A videokártya driverében állíts be a max. felbontást és a képfrissítést (ráerõltetéssel) - ez utóbbihoz szükség lehet a coolbits féle regisztrációs bejegyzésre.
Ha nincs felrakva a monitor drivere, azt is tedd meg.

(egyébként az orosz verzióban felinstallálás után egybõl elõugrott egy grafikai beállítás ablak, még játékindítás elõtt - nem értem az angol verzióból ezt miért hagyták ki...)
drop
nekem az a baj a játékal elinditom a monitoromat meg kikapcsolja out of range legujabb nvidia driver gf8600gt karival mit lehet a gond

a kártya támogatja a 2.0-t.Nem lehet,hogy a vista miser miatt csinálja ezt????
hykao
Próbálj esetleg a grafikai beállításokon változtatni. Pl. utóeffektezés ne legyen bekapcsolva stb.
hykao
Warez ügyek tiltottak a játékok topikjaiban...(egyébként meg nyilván nem jól krekkelted -> nem csak egy krekk fájl van...)
Valaki tudna nekem válaszolni?Megköszönném!!
Frisitetem a drivert de ugyan az maradt ,újra raktam a játékot is de semmi változás,lehet hogy a mentéseket is ki kellet volna törölni?<#falbav>
hykao
Én csak segíteni próbálok, hogy értsd is a játékot...de ha ennyire nem akarod, nekem mindegy...
jakewyler
jó haggyuk, látom hülyének nézel...Majd más válaszol😊

hykao
A nagyobb fájlok kibontása percekig is eltarthat, közben akár lehet olyan is, hogy "nem válaszol"...
jakewyler
úgy járok el, amikor bontja ki, akkor megakad kb 50szer és csak OK-nom lehet...Szal magyarítás felejtõs,
úgy hogy várom a kérdésemre a választ😊

hykao
Tök mindegy milyen verziód van, ki kell bontania, ha a magyarítás használati utasítása alapján jársz el...
jakewyler
nekem a reloaded verzió van meg, és nem tudja a Levels.vfs és a Scripts.vfs fájlokat kibontani az extractor...

hykao
Tedd fel a magyarítást...
hykao
Esetleg újabb videokártya-driver?
jakewyler
Sziasztok,
Második pályán mit kell csinálni az utolsó küldinél, ahol fekszik az emberke az ágyon?😄
Leütöttem, átöltöztem de semmi...

Hello segitség kellene!
Felraktam a játékot be is van magyarositva ,csak van egy olyan problémám hogy játék közben fehéren bevillog ,nem az egész kép csak kisseb részletek.De nem mindig van igy mert eddig 2-szer sikerült vele játszanom ugy is hogy nem villant be.De azóta nem jó és nem tudom mi van vele ? FX-5200-som van? segitsetek!
nagykispeter
Amúgy szerintem a karácsony miatt húzzák,mint nagyon sok játéknál.
Minél közelebb legyen az ünnepekhez!

nagykispeter
Hát manapság semmin nem lehet meglepõdni!

hykao
Csak nem... 😊
nagykispeter
De lehet!
Gondold el ha Gyurcsány meg Orbán jelenne meg a játékba<#hehe>..