Death to Spies (Смерть шпиона
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába állok a tervrajz mellé semmi cselekvést nem tudok csinálni eggyik rajz mellett sem?
Fényképezõ van nállam,az ajánlott felszerelést vittem!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Lehet majd mégegyszer megpróbálom,ha máskor nem akkor majd a felirattal.
Végülis azokat ütöttem le akik megtalálták volna a célszemélyt mert bejárt hozzá ellenõrizni vagy eleve bent volt a szobába.
Konkrétan a 3.pályáról van szó,a százados likvidálása.
Neked is csak azt tudom ajánlani: tessék végigvinni a kiképzõ pályát is! Ott mindent megtanulhatsz.
Én meg azt nem tudom hogy a küld. végén az értékelésnél figyelembe veszi e hogy milyen módon intézek el valakit,zsinorral vagy csak leütöm!?
Valaki légyszíves írja le pontosan hogyan kell a ruhacserét véghezvinni
mert én az elsõ pályán elakadtam a sofõrösnél. Akármelyik billentyüvel probálkozok semmivel nem tudom a ruhát átvenni. Elõre is köszi.
(én ha jól emlékszem csak a koncentrációs táborhoz vittem magammal az erõvágó miatt, illetve a hídrobbantáshoz az aknák cipeléséhez)
Azért kérdeztem...
Amúgy meg mindenki nyomja végig a tréninget éles bevetés elõtt, ott mindent szájbarágnak, amit tudni érdemes...
daflava88: ha nem érted, mi a túróért nem rakod fel a magyarítást? (az alapján, hogy 8. 9. feladat, ki a fene emlékszik?!)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nem lehet sztem felvenni a németet, csak dobd el a ruszkit.
Engem beengedtek úgy simán.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Én is ott tartok,de nem riadóznak.
Nincs nállad valami gyanús?
egy kis segítségre lenne szükségem! Elsõ küldetésnél hogyan tudok úgy bejutni a teherautó elkötése után a bázisra hogy ott ne támadjon rám több tucat õr? mert ha behajtok a teherautóval a kapunk akkor egybõl riasztás történik.
másik kérdésem pedig, hogy hogyan lehet a hátizsákot kicserélni amikor átöltözök?mert kiírja hogy ami rajtam van az gyanút kelthet,de másikat nem tudok felvenni
A videokártya driverében állíts be a max. felbontást és a képfrissítést (ráerõltetéssel) - ez utóbbihoz szükség lehet a coolbits féle regisztrációs bejegyzésre.
Ha nincs felrakva a monitor drivere, azt is tedd meg.
(egyébként az orosz verzióban felinstallálás után egybõl elõugrott egy grafikai beállítás ablak, még játékindítás elõtt - nem értem az angol verzióból ezt miért hagyták ki...)
úgy hogy várom a kérdésemre a választ😊
Második pályán mit kell csinálni az utolsó küldinél, ahol fekszik az emberke az ágyon?😄
Leütöttem, átöltöztem de semmi...
Felraktam a játékot be is van magyarositva ,csak van egy olyan problémám hogy játék közben fehéren bevillog ,nem az egész kép csak kisseb részletek.De nem mindig van igy mert eddig 2-szer sikerült vele játszanom ugy is hogy nem villant be.De azóta nem jó és nem tudom mi van vele ? FX-5200-som van? segitsetek!
Minél közelebb legyen az ünnepekhez!