Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hát kérlek szépen át lehet és át is kell öltözni, feltéve, hogy nem akarsz mindenkit lemészárolni a pályán. 😊 A tréningbõl ugye kiderült, hogy a nagyobb tárgyak csak hátizsákban szállíthatók. Megoldás -> német hátizsák! A küldetés elején német hátizsákot válassz, és akkor nem lesz gond!
sziasztok. a vasúti-hídas kaland kifogott rajtam. örülnék ha vki megszánna némi útmutatóval.az indulási ponthoz képest, a két legközelebbi mesterlövész leszedése a legtöbb amit el tudtam érni. a hídon majdnem midnen m2-re jut egy katona. átöltözni nem lehet a robbanószer miatt. hogyan toavább?

hykao
Ha mást nem is, de jópár kéretlen levelet mostmár biztosan fogsz kapni... 😊
Piedon
Ennek körülbelül annyi értelme volt, hogy pl. "mit kell megjavítani egy autón ha rossz?" Minden játékhoz más és más módon lehet magyarítást készíteni.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

DeathJr
Hy all! Ezt honnan lehet lleszedni???

Helló!!
Ha van valaki aki tudja hogy hogy kell egy magyarítást megcsinálni, az legyen szíves írjon nekem ide: [email protected] és mondja el nekem is!! <#nemtudom><#wow3><#nemtudom>
AntiHero
LOL

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hykao
Ez igaz, de egy kis szokásos csúszást bele kell sztem mindig venni. 😊 Na de majd meglátjuk... 😊 A Nobilis oldalán szeptember 14. van feltûntetve.

Addig is: (nem én készítettem 😄)
nagykispeter
Hát a Q3 utolsó hónapja szeptember.
Az ügyfeles is azt írta Nekem hogy szeptember végén adják ki!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
Na ja, de a Szmertyhez Q3 van írva, ezekszerint nem valószínû, hogy még szeptemberben megjelenne itthon...
nagykispeter
A SeVen M honlapjára is kikerült az elõkészületekbe.
A You are empty is

hykao
Na kipróbáltam az angol nyelvû demót. Ez más pályát tartalmaz, mint az orosz. (Az oroszban benne van a trainingpálya is). Az angolban az elsõ pálya van.

Közben beindult az angol nyelvû hivatalos oldal is: http://www.deathtospies-thegame.com/

Ja! És akik törésre várnának: ha jól néztem a demót, 4.70.10-es Starforce lesz a játékon...
hykao
A #81-es hozzászólás linkjére kattintva elérhetõ az angol nyelvû demó! (a megjelenõ oldalon alul lehet nyelvet váltani) Teljesíteni kell egy 10 kérdésbõl álló - a játékkal kapcsolatos - kvízt legalább 50%-ra, hogy letölthetõvé váljon a demó! 😊

A link mégegyszer: http://www.the-best-tactic.com/index.html
hykao
Ott a #96-os hozzászólásban az ár, de akár le is töltheted az õszi katalógust innen...sõt, ha ellátogatsz Munkácsra vagy Ungvárra, akkor ott olyan 40-50 hrivnya (<2000ft) körül megkapod a játékokat. (nemcsak az oroszokat...)
Csuhai G
Ez jó hír. Elõreláthatólag mikor lesz és mennyibe fognak kerülni? Vagy Te sem tudsz többet, csak annyit hogy lesznek?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hykao
Hát elég nagy probléma lesz, ha gagyi angol szinkronnak kúrják el az autentikus orosz párbeszédeket! 😊 Ráadásul az átvezetõkben nem csak orosz duma van, a pályák alatt meg egyáltalán nincs orosz, csak német! 😊 Nagyon remélem, hogy csak a felirat lesz angol...(bár sajnos tartok tõle, hogy az átvezetõ is angol szinkront kap...ami mellesleg egy felesleges pénzkidobás - helyette inkább feliratozhatták volna angolul az átvezetõket is...)

Amúgy lesz You Are Empty és Adrenalin 2 is ocsóé, úgy tûnik rájöttek, hogy nem mind nyugat, ami fénylik! <#idiota>

Egyébként pedig szép családi program lehet Munkács várának megtekintése, és egyúttal eredeti PC-s játékok bevásárlása jó olcsón...
Piedon
Igyekszem összehozni a telepítõprogit a magyarításhoz ami felhasználóbarátlesz (értsd Next-->Next-->Finish<#hehe>). Meg reméljük nem sokat változtattak a szövegeken és/vagy a fájlokon.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

ó tök jó lenne én ugyanis nem tom leszedni sehonnan
nagykispeter
A cdgalaxis õszi katalógusába szeptemberre van kiírva 4990 ft.-ért angolul,de ez gondolom már nem lesz probléma!

hykao
Mivel többbeknek problémája akadt a .vfs kicsomagoló progival, ezért beírok ide pár dolgot, amire ügyelni kell, hátha másoknak is lesz ilyen problémájuk:
-a .vfs kicsomagoló igényli a .NET keretrendszer 2.0-ás változatát. ha nincs fenn a gépen, nosza feltelepíteni!
-új .vfs fájl kicsomagolása elõtt az elõzõt be kell zárni! (CLOSE-ra nyomni)

(...és ilyenekkel ne priviben keressetek, hanem ide írjátok be a játék topikjába!)
Csuhai G
Ha minden jól megy, akkor holnapra meglesz a játék! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hykao
Pár új kép az évvégére várható kiegészítõbõl: (úgy tûnik ezúttal lesz több "sötét" pálya is)

hykao
Igen, arra ügyelni kell, hogy minden egyes új mappa kitömörítése elõtt rá kell nyomni a CLOSE-ra, és utána megnyitni az új kitömörítendõ mappát.
Atti12
közbe már én is rájöttem, az volt a baj hogy a progi rosszul csomagolta ki a levels fájlt és ezért nem tudta betölteni 😉

hykao
Tuti nem a megfelelõ helyre másoltad a magyarítás fájljait! Ha nem az alapértelmezett C:\Program Files...stb...helyre másoltad, akkor egyesével kell a Levels, UI és Scripts mappákat a játék fõkönyvtárába másolni...(ahol már ugye ott vannak a kicsomagolt ugyanilyen nevû orosz fájlokat tartalmazó mappák...)
Atti12
Sziasztok! mire végre sikerült nehezen felrakni a magyarosítást és elindult a játék, az intrók után ez fogad:

Miért lehet ez? Videokártyám Geforce 7600GS.

k3nGu
nem igaz h senki se tudja h honnan lehetne szedni, szarrá kerestem már magam...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

hykao
Az álruha általában nem téveszti meg a magasabb beosztású katonákat vagy éberebb õröket.
A térképen láthatod, hogy kiket tudsz megtéveszteni. (bõvebben errõl a kiképzés alatt olvashatsz)
AntiHero
Látom jönnek a FISH-ek 1000el 😞

Ja tegnap raktam emgint fel a játákot és lám cd-rom/dvd-rom lehúzása nélkül indul. Csak simán felraktam + patch + magyaritás és indul. Eddig meg mindig húzgálni kellet az optikai meghajtókat lefele😊

senki

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

k3nGu
senki se dobna meg egy linkel pw-be??játszanék már a fullal...
msot a demót nyomom, de mér van az h felveszem a náci ruháját, mp40-re cserélem a russzki fegyómat, eldobom a töltényét is meg a kést de ha közel meek hozzájuk felm1 a ! csík azt lõnek...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

k3nGu
sehol se találom a gamet, jó pár ftp-t végignéztem, torrentrõl a mininova-t, isohuntot, piratebayt, de semmi:S

hello!
Valaki nem tudna nekem a Death to Spies-hez küldeni cd-key-t!
Légyszi!
hykao
Lol, itt pedig ha jól látom teljesíteni kell egy tesztet a demóhoz vagy mi: http://www.la-bonne-tactique.com/
hykao
OSEZ LE DÉFI! -> ez jelentené franciául azt, hogy halál a kémekre? 😊

Már megvan a dobozkép is:

A 44#-es hozzászólásban meg ott a nemzetközi hivatalos oldal és a kiadó játékkal kapcsolatos oldalának linkje. (sok mozgolódás még nem történt egyik helyen sem a dobozképet kivéve)

Mindenesetre a francia demóból kiderülhet, hogy starforce-os lesz-e az európai változat...
TSL16b
Ezt találtam:

Produkt: Death to Spies
Dateigröße: 321.55 MB
Format: - - -
Plattform: PC
Dateityp: Demo
Datum: 09.08.'07 - 11:40
Downloads: 152

Hinweis: Die Demo ist komplett in französischer Sprache.

http://www.exp.de/shownews.php?id=24081
http://www.exp.de/download.php?id=13192

Szóval francia nyelvû demó is van már. 😊

oké kössz
hykao
Nincs hozzá krekk. Ha nem eredeti játékod van, akkor kövesd a használati utasítást, amit ott olvashatsz, ahonnan megszerezted...
grebber
Nemfog küldeni senki ugyanis nicnsen huzzad le a dvd/cd meghajtóidat és menni fog!

Next PC upgrade: 2022

Hello!
Valaki nem tudna nekem segíteni?
Kellene egy crack a Death to Spies-hez,légyszi valaki küldjön!!

AntiHero
E örõ, e bódottá! <#worship><#idiota>

hykao
Addig is amíg elkészülünk a teljes, átvezetõk feliratozásával felvértezett és automata telepítõs változattal, íme a magyarítás béta változata (mely különben minden eredetileg orosz feliratot lecserél magyarra): KATT
grebber
Na ez jó hír!

Next PC upgrade: 2022

hykao
Egyébként már készül a "Момент истины", azaz "Az igazság pillanata" c. kiegészítõ a játékhoz, melyben további 7 küldetést kell végrehajtanunk majd. Ha nem csúszik, még 2007-ben elérhetõ lesz. Pár kép belõle: ITT.
hykao
Gyors magyarítás helyzetjelentés: minden eredetileg orosz felirat és szöveg lefordítva, letesztelve. Ami még hátra van: az eredetileg nem feliratozott átvezetõ animációk magyar feliratának elkészítése, valamint a magyarítás lámabiztos telepítõjének megálmodása, megalkotása. 😊

Egyébként végignyomtam a játékot a tesztelés közben, és szerintem eddig ez a legjobban sikerült általam látott olyan orosz játék, aminek egyelõre csak cirill betûs változata van. (illetve mostmár magyar is lesz nemsoká 😄)
Érdekes helyszíneken valós történelmi ügyködéseket kell kissé átdolgozva virtuálisan végrehajtanunk, nem csak kelet-európai háborús helyszíneken, de brit és amerikai terepen is. (egyébként ha jól néztem van egy magyar helyszínû pálya is 😄)
nagykispeter
csak az elõzõ miatt gondoltam

hykao
Nem. Ha jól tudom Gmiki fordította.
nagykispeter
Mostanába a SeVeNM is rákapott ezekre a játékokra.
A Sherlock Holmest Te fordítottad az EVM-nek?

hykao
Az angol verzió után lehet, hogy kijön itthon is...mert az a nevetséges szituáció szokott történni az orosz/ukrán játékok esetében, hogy elõször megveszi valami nyugati kiadó, és úgy jön be esetleg hozzánk is a már borsos nyugati áron...ahelyett, hogy mondjuk az EVM megvenné jó olcsón keletrõl, és itthon is a szokásos 1999,- forintért lenne kapható (magyarul!) még az angol verzió és a nyugati megjelenés elõtt...
AntiHero
azt kétlem