Death to Spies (Смерть шпиона

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Végre elkészültünk a Death to Spies magyarítás teljes, végleges, automata telepítõs változatával! Tessék, lehet tölteni: KATT

Bármi hiba, észrevétel van, kérjük jelezni! 😊

A végleges változat tartalmazza:
-az 1.1-es orosz patch-et (a telepítõ felrakja, amennyiben nincs fent a játékon)
-az összes eredeti felirat magyarítását
-az eredetileg feliratozatlan átvezetõ animációk magyar feliratait
-az eredeti, cenzúrázatlan textúrákat (melyek átalakításra kerültek az angol verzióban)
-az eredeti orosz szinkronhangokat

Bemutató videó a játékból és a magyarításból: KATT

***FIGYELEM!***
Az 1.1-es patch és a magyarítás hiba nélküli telepítéséhez, a teljes folyamat lefutásának idejére legalább 1GB szabad hely szükséges azon a meghajtón, ahová a játék telepítve lett! (a folyamatok után maga a magyarítás nem foglal több helyet)
hykao
Két új képecske a készülõ kiegészítõbõl:

Na jó most már nem tok gyilkoni, 1xrûen nemtom megcsinálni a moteles pályát, sehonnan nem tok szerezni személyzeti ruhát, vagy olyan biztonságiõröset, mindig elkapnak mit kéne csinálni?? Már megtaláltam az árulót, most lenne a feladat az h fegyver szerzés,irat szerzés, és kinyirni a csávót
hykao
Na ha te így játszol, akkor te tényleg meg fogod érdemelni a vége-videóban történteket... 😛
Na a 3. pálya is kész😄😄 ugyanúgy 100%agresszivitás 100% zaj, huh hát mitne mondjak elég húzós volt😄😄 megökltem vagy 1000embert😄😄 alíg bírtam mp40es tárral😄😄 Na most a hotelban vagyok, de még mindig ez a ragyogás áááá, hogy lehet kikapcsolni ezt a tükrözõdést???
Na most vagyok a 3. pályánál, hát a 2. pályát ledaráltam rendesen 😄😄 Zaj 100% agresszivitás 100% 😄😄 Na de vissza a 3. küldetéshez rohadtul szagagt az a pálya, vhol nem lehet kikapcsolni ezt a ragyogást, hogy csillognak a falak stb??? Mert az optionsba van vmi ilyen de nem lehet kikapcsolni nem ngedi
hykao
Ezek a képek az új, készülõ kiegészítõbõl vannak (megjelenés 2008. I. negyedév), de az utóeffektezést az alapjátékban is be lehet menübõl kapcsolni.
hykao
A részecskegyorsítóra gondolsz? Ha elég ügyes vagy, be lehet jutni sima bújkálással is a professzorhoz, de el lehet csalni a ránk nézve veszélyes személyeket kétféleképpen is: fent a vezérlõben lehet hívni az ügyeletes tisztet vagy pedig lent a terem végében tudsz üzemzavart okozni...
hiba
Mitol ilyen csili vili, nalam valahogy nem ennyire jó...?

ok megoldottam, fel kell húzni mindent maxra, elinditani a jatékot, majd cisszaállítani a kívánt értékre, és utána már nem villog
hiba
Ott vagyok ahol az amcsiktol kell infokat szerezni, bent vagyok vmi reaktor teremben, de fingom sincs hogy kene kivitelezni.
Ti hogy csinaltatok ezt a palyat?

hykao
Ja! Akkor nem a magyarítás miatt van. Ezzel a kártyával másnak is van ilyen gondja! Itt ebben a topikban is volt már róla szó, de külföldi fórumokon is olvastam. Esetleg próbálkozz újabb driverrel, de ha van rá módod, mielõbb cseréld le magát a kártyát valami újabbra, mert ezzel már nemigen fogsz új játékokkal játszani!
Eddig csak a menüben csinálta, most viszont a játékban is, visszamásoltam az eredeti csuccokat bele és nem javult, kártyám fx5200
hykao
Számos oka lehet, de ha a magyarítás felrakása óta van ez, akkor nagy valószínûséggel valamelyik mozzanat nem úgy történt meg, ahogy kellett volna... (valamit nem a leírásnak megfelelõen csináltál)
Nézd meg, hogy az 5 .vfs fájl jól lett-e kicsomagolva. Az esetek többségében ez szokta a hibát okozni.
Amióta feltettem a maygarosítást, fehéren villognak a textúrák, ez miért van??
a.carkey
Angol.

A medve nem játék.

nagykispeter
Ez a kiindulástól a legtávolabb levõ 2 torony!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Nem találtam sehol feljárót!Többször is körbenéztem...

hykao
Miért nem tudtál felmenni?
nagykispeter
Az utolsó kettõhöz én nem tudtam felmenni,csak kilõnni távcsövessel,azt nem hiszem hogy el tudná kábítani!

hykao
nálam nem volt ilyen gond. orosz vagy angol verzióval nyomod?
a.carkey
Az ok, de mind meghal, kiírja, elkurok vmit visszatöltöm, erre not completed és mind a 8 él ... Mindegy. Megpróbálom mentés nélkül, de rohadt nehéz úgy.

A medve nem játék.

hykao
Összesen 8 orvlövész õr van, ha jól emlékszem...és nem muszáj lelõni õket, elég elkábítani. 😊
a.carkey
Nálam állandóan ez van.

A medve nem játék.

hykao
Hogy micsoda? 😮
a.carkey
A hidas pályán másnál is elõfordult, hogy lelõtte a két snipert és akárhányszor újratöltötte, még éltek?

A medve nem játék.

nagykispeter
Ez igaz

hykao
Így video formában legalább meg tudod állítani, és tüzetesen elolvasni õket. 😊
hykao
Ezért fogja a magyarítás tartalmazni az eredeti orosz szinkronhangokat. 😊 (ha már egyszer úgyis feliratozva lesznek a párbeszédek...)
Köszi akkor várok türelmesen az átvezetõ szövegek tényleg jók ha majd le lehet tölteni gondolom ugy is beírod ide?!

reménytelen
Azért az amcsik nem erõltették meg magukat, hogy hatalmas szinkronszínészeket alkalmazzanak az "angolosításhoz", legalábbis nekem elég feltûnõ volt néhány helyen, hogy hangsúlytalanul eldarálták a szövegeket az átvezetõ videókban.
nagykispeter
Nagyon jók!Egy kicsit gyorsan mennek benne a feliratok,bár a beszéd is elég gyors

hykao
Addig is itt van két részlet belõle: KATT és KATT
hykao
Már az is kész egy ideje! 😊
nagykispeter
Meg a felirat se lenne rossz,

hykao
Sajnos ez már nem rajtam múlik. Maga a fordítás teljesen kész van egy ideje. Amikor Piedonnak és Csabókának lesz rá ideje, és technikailag ki tudják vitelezni a dolgot. Reméljük nemsokára, de mindketten elég elfoglalt emberek.
hykao azt kérdezném mikorra várható a telepítõvel ellátott magyarosítás, hogy a " bénábbak mint én is" is telepíteni tudják

hykao
Inkább ne. A tréningben mindenre jól felkészítenek, a gránát csak az elején egy kis bemelegítés... 😊
a.carkey
Lépjen át a tréningen, erre gondoltam.

A medve nem játék.

hykao
Csakhogy a tréningben addig nem enged tovább - ha jól emlékszem - amíg meg nem oldasz egy feladatot.
a.carkey
Lépj át rajta. A játék a lopakodásra épül, és ha használtam is a gránátot, max. csapdának, így túl sok jelentõsége nem lesz. 😊

A medve nem játék.

reménytelen
Nekem is csak az állítható dobóerõ segítségével sikerült megcsinálnom a tréningnek azt a részét.
hykao
Hát pedig ebben nem tudunk segíteni, neked kell pontosan behajítani.
Illetve mégis: rakd fel a magyarítást. Most jut eszembe, hogy talán épp ennél a résznél írja ki a program, hogy hol tudod beállítani, hogy a dobóerõ választható legyen! (ha jól emlékszem JÁTÉK beállításoknál) Ha beállítod, akkor a dobás gomb lenyomva tartásával tudod változtatni a dobóerõt. (alul egy csík jelzi)
Hellosztok.
A CD Galaxistól végre megküldték a játékot nekem. De nem jutok túl az alapkiképzésen anélkül meg nem sok kedvem van nekivágni 1 igazi küldetésnek.Ott akadok el amikor a kiképzõpályán,a romos épület ablakán be kell dobni a gránátot.Már eldobáltam elég sok gránátot,de vagy az épület lapos tetejére esett fel a gránát vagy le az épület elé(tom hogy lol amit mûvelek,már röhögök saját magamon amikor az n+1edik gránátot baszom oda eredménytelenül😊 eccerûen nem bírom úgy beirányozni,h pont az ablakon essen be.Help!THX

hykao
Ha megfelelõ helyen állsz, megjelenik a bal alsó sarokban a cselekvés menüben a megfelelõ opció.
Helló!Konkrétan az elsõ küldetés végén elakadtam.
Megvannak a papírok, fickó elkábítva, teherautó van, csak berakni nemtudom a faszit a kamionba...hogy kell?
Nekem is fx-5200 -som volt és ugyanez a hiba sehogy nem lehetet kijavitani ,felraktam a legujjab drivert és akkor is az volt a hiba .Én raktam belle egy uj videokártyát és csak igy ment a játék .
köszi mindent próbáltam már, de megoldottam, ha mindent maxra rakok és ugy inditom el akkor fasza, és játék közben lebutítom és ugy jó.
hykao
Újabb driver? Utóeffektezés kikapcsolása a menüben?
Sziasztok. az a problémám, hogy elindítom a játékot és villog, gondolom a videókártyával van gáz. ide azt írtátok ki, hogy nV5***es kell, nekem 5200 as van, szóval elvileg mennie kéne. Tudnátok vmi ötletet adni? Köszi