751
2 Moons a.k.a. Dekaron
-
#111 Nesze nekünk tutkó: júli 30 az OB. Banyek.. ez a banda.. -
#110 várjuk ki a végét ;)
hátha tényleg valami tutkót kapunk :D
-
Genesist #109 Az enyém? :) -
Marcus_ #108 Tetszik az oldalad,rendezett és jól áttekinthető! -
#107 Fantasztikus! Bejelentik azt, hogy majd hétfőn bejelentik mikor kezdődik az OB. Nameg amit a kódolással elbaromkodnak, ígérgették 2hét, pár nap, pár hét az OB, aztán csak csúsztak, csúsztak. Elvileg iderepítették a dekaron kódereket.. ezekre lassan már egy rajzolt bírkát se lehet rájukbízni. -
#106 news:
I will have an OPEN BETA launch date for you on MONDAY! WOOTY MAGEE! That is the update!
Bízzunk benne! PíSz -
Genesist #105 Javítva: JÚNI eleje!
Bocs! -
Genesist #104 vissza kellene olvasni, és megtudnád! amúgy mindenkinek ez van, mert a serverek zárva vannak az Open Beta indulásáig, ami hónap vége felé várható, vagy esetleg júli elején. -
#103 Hali...."You cannot download the game,because your status is pending"---ez mit jelent,csak nekem ilyen szar,vagy mindenkinek? -
Genesist #102 még semmi, úgy néz ki, már csak hónap végén kapjuk meg, vagy júni elején -
#101 lehet már vele játszani vagy még mindig semmi? -
Genesist #100 2Moons oldalam
Még készülget! :) -
#99 Friss:
Dear 2Moons fans,
I must say that it took way longer than we had expected to get 2Moons ready for open beta. We have been hiring extra people, but that process in itself took longer and our developer is actually waiting for us to have the right amount of staff for a big opening.
It's a little similar to the first day a hotel opens its doors; you need the right amount of staff just in case you have more people than expected.
I must say that we never anticipated the amount of passion and support you've shown for 2Moons, and we are very thankful for it. This has required that we first fix most of the important issues reported by our community, and that we staff up.
I know that this may sound like another set of excuses, but I am not really trying to make any, I just want to say that we are sorry it took this much time even to get to where we feel ready to launch the game.
We expect a launch in a few weeks, not a few months, but it all depends on our testing results in the final open beta. You have not waited this long
to get a game that below the quality level you want - and we all expect.
In the mean time, I hope you remain involved in our 2Moons community, and that you will forgive us for not meeting our release dates.
Best,
Howard Marks "BIGWIG"
CEO
-
#98 Nah :
köszönjük a türelmeteket, ez alatt az idő alatt tovább fejlesztjük a elkövetkező 2moons beta verzót. A lezárt beta tetsztelő játékosok olyan jó munkárt végeztek, h arra kényszerített bennünket, h megoldjunk sokkal több dolgot mint amit elképzeltünk
(Még olyan témákat (lehetősegek, játékkal kapcsoltos fejlesztések) is amit még koreai játékosok sem találtak meg.
Jó minőségű játékot akarunk kiadni, de ez több időbe telik ezért elnézést kérünk a késésért. Jelelnleg azt tervezzü, h 30 napon belül kiadjuk, és természetesen közöljük veletek az újabb híreket, mihelyst több információt szerzünk a fejelsztő csapattól. Ahogy egy lépéssel közelebb érünk a hivatalos verzióhoz.
Feleveszünk több Acclaim technikai munkatársat azért, h mikor a megjelenik a játék a sávszélesség jól müködjön.
Kb ez a lényeg...... -
#97 Készűl a fordítás. 10 perc. -
#96 Egyébként már ki kellett volna jönni az OBnak. Jelenleg ha jól tudom 100-200 playerrel tesztelnek. -
#95 Véletlen nyitottam új fórumot mert 1be kerestem a névre(úgy van írva:S)
De akkor ide való ez az infó: Idézet Acclaim Team-től:
(aki vágja az englisht plz translation )
Dear 2Moons players,
We thank you for your patience during this time as we continue to make improvements for the up-coming 2Moons Open Beta release. Our closed beta testers did such a good job that they forced us to solve a lot more issues than we could have imagined. (They even found issues the Korean gamers have never found!)
We want a high quality build to release, but it does take time and so we apologize for the delay. We're currently tracking for release within 30 days, and will certainly update you when we get more information from the development team. As we move this one step closer to commercial release of the game, we're hiring extra Acclaim technical staff to be able to handle the bandwidth that launching will generate.
We've also been discussing internally whether or not to roll out features quicker or slower, as that would affect our release schedule. We ultimately decided to release them quicker so you can see the features sooner. This has added to the workload on the developers as well. (Sorry developers!) As we had this spare time, we've also made significant story modifications based on feedback from the closed beta survey.
If this delay causes you any inconvenience, we completely understand and encourage you to simply come back once we announce either the Open Beta build or Commercial Release build.
Finally, to our Closed Beta testers, we owe you a really big thank you! Due to the huge amount of valuable feedback we received from you, we will ultimately have a higher quality game to release. We haven't forgotten, and so all of you will receive a special reward for helping us test the game.
Again, thank you for your patience as we make preparations for 2Moons Open Beta testing and we hope to see you soon in 2Moons!
- The Acclaim Team -
mikusmate #94 "Guys, there are chances it is going to take a longer time. Please take that date out of your mind(April 2). We are still working with the Pre-Open beta which has not yet started in the right manner. The server has to stabilise, first.Once the Pre-Open beta works out fine, we can then expect the Open-beta to launch soon. So hang on guys, till the next week until we have more updates.
Thanks a lot for your patience and co-operation."
Fórumon írták... Úgy sejtiik egyesek, hogy kb még egy hét. -
Goth #93 úgy volt, hogy ma jön Open Beta, legalábbis én úgy tudom, és mégse? :C -
Genesist #92 Az Open Betaában állítólag lesznek újdonságok, fullra át lesznek írva a küldik, meg egy csomó frissítés, nemtom mennyit fog változni! -
#91 Sztem eddig sem sokan játszottunk. -
Genesist #90 2007.03.07.-én vége a Closed Beta-nak!!!
Utána még pár hét és kezdődik az Open Beta!!!
Addig senki sem tud majd játszani!!! -
#89 hat sztem senki nem fog fizetni erte :D mert ingyenes lesz :D -
#88 kiváncsi lennek ki fizetne ezért a szarért ? -
Genesist #87 Mikor elindítom a játékot, a bejelentkezésnél sárga a háttér vagy is ilyen elsárgult. Miért vagy mi ez? Valaki tud vmi erről? -
#86 up! :D -
Genesist #85 Ha valaki játszik a 2Moonsal, az megtalál a 2nd Server-en, GenesistHUN néven! -
#84 Koreában megjelent, klienst nem tudok hozzá, amerikai megjelenésről nem tudok.
Off vége. -
Genesist #83 Tudom-tudom! DE ez csak egy villámkérdés, nem akarok erről beszélgetni, csak ez érdekelne ezzel kapcsban. :) -
#82 Szvsz ez nem az a topic... :D -
Genesist #81 Hello!
Ismeri valaki a SUN (Soul of the Ultimate Nation) Online játékot? Hol lehet regezni accot és ingyenes MMORPG? -
#80 2007 nyár környékén lesz warhammer, $10-16 lesz a havidíj. -
Genesist #79 Hát remélem, hogy nem havidíjas lesz!
A Warhammerről ilyen téren mit lehet tudni? Mikorra várható a megjelenése? -
#78 off:
vannak bugok, de csak azért, mert hamarabb adták ki, mint kellett volna, de egyáltalán nem vészes a helyzet, és ami hiba van, azt 1-2 hónapon belül orvosolni fogják...
egyébként az Aion-ról is írt valaki olyat, hogy nem 100%, hogy fizetős lesz, lehet, hogy a Guild Wars módjára egyszer megvevős lesz... -
#77 Igen.
Musha: Az nem baj, h fizetős, viszont azt hallottam róla, h elég bugos még. Én a warhammer online-t várom, az jön be eddig igazán. -
Genesist #76 Az Aion fizetős lesz? -
#75 ajánlanám neked a Vanguardot, iszonyat király játék...csakhát ugye fizetős... -
#74 Az a probléma, h nekem nem feladatom jobbat csinálni, mert (még) nem vagyok programozó, ill ha az leszek, akkor sem játékokat akarok gyártani. A legnagyobb gondom, h itt ÍGÉRTEK vmit, amit NEM tartottak (egyelőre) be. Új tartalom, átdolgozott játék, ezt mondták, ehelyett egy grindfestet (olyan "játék", amibe az egyetlen és kizárólagos fejlődési lehetőség a mobok ölés, több 1000szer) kaptunk, egy tipikus koreai importot. Nem tudom, h hány éves vagy, de nekem az egyetem mellett sem időm, de főleg kedvem nincs egy fajta mobból 50000-et leölni 1 szintlépéshez. Én tartalomra vágyok ,mint a playerek nagy része a fórumon, ami nem monoton hentelésből áll. Másrészt tudtommal most TESZTELÜNK egy terméket, tehát adott esetben negatív kritikával is lehet illetni.
Szvsz 2007-ben elég sok jó mmo fog megjelenni (warhammer online, aion, én főleg ezeket néztem), úgyhogy nem árt, ha vmit föl is tud mutatni a 2moons, mer egyelőre nem láttam benne semmi olyat, ami lekötne 1 hétnél tovább (és sokan mások sem, ahogy olvastam a béta fórumot). -
Genesist #73 Kedves Szaruman, én azt szoktam mondani, azokra akik fikáznak valamit. Jelen esetben Te a 2Moons-t! Ha ennyire érted, miért nem csinálsz jobbat??!! Azzal, hogy itt a fórumon vered a nyálad, hogy szar meg fúúú ebből bukás lesz, attól nem lesz jobb hidd el! -
#72 Egyelőre szar. Ugyanezt mondják a fórumon is (a CB-sen), joggal. Így tuti bukás lesz belőle.