2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faki
Bazzeg amatõr egy banda..

megoldás: default directoryba kell isntallálni... :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nah én eddig kétszer kaptam már le isntallert de mindkétszer kb elsõ filenál katasztrofális hiba isntall közbe
ennyit errõl asszem, nem véletlen coming soon 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a flashnek miota van köze a letöltésvezérlõhöz? jáj <#idiota>

hát nekem nem engedi tölteni .... a server status : OPEN BETA TEMP PAUSE :S ( pedig már 1x már kisorsoltak a legelsõ béta testnél jáccotam is most meg ?😮 wáá nem értem .... http://2moons.acclaim.com/downloads/comingsoon.htm
most valamiért szünetel a server, a letöltés is.
ráadásul flash az egész kóceráj, nehogy lehessen használni letöltésvezérlõt.
Nekem most semmit sem akar tölteni... olyat ír ki, hogy nézzem meg a Site Map-ot... lehet kicsit sokan töltik? 😛

Devil_Gy
müxik?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Devil_Gy
remek😞

Tufa
én a fõoldalról nyomtam a letöltésre aztán amit kisorsolt. közben leért, telepítés.. 😊

Devil_Gy
milyen linkrõl?

újrainditva msot meg kb 200al jön 😛 szal tényleg érdemes probálkozni újrakapcsolodással 😊

nekem 400al jött de msot leesett kb 20ra... 😛

Tufa
nekem folyamatosan 620-640el jön, érdemes ujra kezdeni a letöltést sokszálon ha lassul a jelenlegi(másnál bevált)

vagy a sebességre gondolsz?

hivatalos odlal, má meg is van 😄 de honnan veszed hogy limites? 😊

hol? merre?

Devil_Gy
beindúlt a cliens szippantás csak sajna limites:S

Tufa
nem írtak még pontos adatokat, csak annyi hogy 30.án indul az egész.
Apropó, akinek esetleg még nincs accountja, itt regisztrálhat: reg

jáccotam már még ez alesõ open betával 😊 bejövös csak lassu a fejlõdés ... lvl15tõl:S
Devil_Gy
Várd meg ezt 😉
Elvben olyan 6-7 körûl. de csak elvben!

hmm vki tudna mondani 1 jo grafikáju hasonla játkocskát ( wow = szar, l2= uncsimár )
le lehet már szedni valahonnan a klienst?
milyen idõ szerint holnap ? 😛

Tufa
holnap indul az open beta 😛

Rise Against
hát, lényegében igen. a térkép másik fele, új kasztokkal, ilyesmik.

Carmang
Ez egy eszeveszett pörgõs mega-giga-grindelés lesz.
Januárban még úgy volt, hogy Februárban kijön az Open Beta...
Gondolom most a hibákat meg a Beta Teszterek által igényelt dolgokat simítgatják, és nem akarják félkészen kiadni, mint a 9Dragons-t.

Ez vmi silkroad kieg lesz? =O

Rise Against
igen, kínát is ezért hagytam abba. Viszont európai silk már csapatos harcon és kvesztelésen fog alapulni, szal sokat várok tõle.

Devil_Gy
Gondolhatod hogy nem fognak olyan komplexitású játékot kiadni free be mint a wow vagy az l2. Akkor mibe lenne a nagy lóvé? De ha megnézed akkor azokban a questekben is a grind a lényeg.

Szaruman
A sok ingyen játszható szemét között egy újabb szemét. Grindelj, grindelj, grindelj, grindelj, grindelj, stb. Valszeg 2moons is ilyen lesz.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Rise Against
így jártál :c véleményem szerint szép is, skillek látványosak, jól meg van oldva. Nálam fél évig is kitartott. eu-ért meg megõrülök, rohadtul várom már. A sok ingyenesen játszható szemét között nekem egy fénypont. De igen, ez is csak egy vélemény. Nekem mindenesetre egy új dimenziót jelentett amikor elõször toltam =)

Devil_Gy
hát nézd ha már az sro nál tartunk ami ugye nem is szép és nem is látványos akkor inkább semmi mint az sro. ez nem fika ez csak 1 vélemény. engem kb 1 hétig sem kötött le pedig eléggé mmo rajongó vok.

Rise Against
mi értelme 11 napot várni erre? jövõhét kedden itt a silkroad EU, úgyis jobban le fog kötni =)

Nincs új logóm 😛 Már legalább fél éve ezt használom 😄
Amúgy én is azon a véleményen vagyok kb mint te... Túl sokat akartak csinálni, ehelyett kb semmit sem tettek... Néha még beleolvastam a fórumba, de információ az nuku. Ha kijön az Open Beta, akkor letöltöm kipróbálom, de úgyis kiderül 2 perc alatt, hogy van-e valami plusz, és ha nincs, akkor uninstall azonnal ^^

Szaruman
Már megint új logód van?^^
Engem már teljesen hidegen hagy, abból, ami a bétában bemutattak, ennyi idõ alatt nem lehet jó játékot csinálni.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Én még valamennyire kíváncsi vagyok... de nem sok reményt fûzök már ahhoz, hogy jó lesz. Bár a remény hal meg utoljára 😊
Egyébként lehet már tudni valami játékon belüli változtatásról?

Devil_Gy
UP!
Nagyon kihalt a topic :S pedig már csak 11 nap (elméletileg)
Ennyire nem várja senki?

Inferno
Neked írta az üzenetet 😄 ( Válasz 'Genesist' üzenetére (#100) ) .

PS3/X360 user: Infernohun

Faki
Nesze nekünk tutkó: júli 30 az OB. Banyek.. ez a banda..

Devil_Gy
várjuk ki a végét 😉
hátha tényleg valami tutkót kapunk 😄

Az enyém? 😊
Tetszik az oldalad,rendezett és jól áttekinthetõ!<#puszis>

Faki
Fantasztikus! Bejelentik azt, hogy majd hétfõn bejelentik mikor kezdõdik az OB. Nameg amit a kódolással elbaromkodnak, ígérgették 2hét, pár nap, pár hét az OB, aztán csak csúsztak, csúsztak. Elvileg iderepítették a dekaron kódereket.. ezekre lassan már egy rajzolt bírkát se lehet rájukbízni.

Devil_Gy
news:

I will have an OPEN BETA launch date for you on MONDAY! WOOTY MAGEE! That is the update!

Bízzunk benne! PíSz

Javítva: JÚNI eleje!
Bocs!
vissza kellene olvasni, és megtudnád! amúgy mindenkinek ez van, mert a serverek zárva vannak az Open Beta indulásáig, ami hónap vége felé várható, vagy esetleg júli elején.
TQ cheater
Hali...."You cannot download the game,because your status is pending"---ez mit jelent,csak nekem ilyen szar,vagy mindenkinek?

Be Positive! MMO GAMER

még semmi, úgy néz ki, már csak hónap végén kapjuk meg, vagy júni elején