751
2 Moons a.k.a. Dekaron
  • Gordis2k
    L2 nem a grindrol szol hanem a PVP ről!! De minden Várostrom Területi háborúk klán háborúk és csak ugy az élvezetért.
  • Cat 02 #350
    bocs :)
    1ébként ha jól tudom L2 ben is van várostrom ami elég izgi (hallottam mert sro ba is bejött és mindneki mondta h Lineageben is van xD)
  • Sugam
    l2 . valoszinu ha l2 re irom aarra gondoltam , csa kozben srot olvastam biztos :p.. de azert köszi hogy megdicsersz messter o.o..
    [édesistenem]
  • Cat 02 #348
    sro-ból nincs tört server de azért ügyi vagy :)
  • Sugam
    nemsokat sroztam csak törtön max 2-3honapot. de haveorm nyomta eredetin sokaig ,és azt mondt ahogy az tényleg csak abbol all hogy grind, néha néha van 1 -1quest de asse nagydurranas..
    mondjuk a noble vagy milenni alitolag nagoyn hosszu quest fene tudja nemertek hozza.. az szerintem pure grind, legalabbis torton azvolt 1x szorzoval.
  • Cat 02 #346
    Linage hááát , azt is ki kéne próbálni már de csunya =\
    szal marad sro meg cod :)
  • Gordis2k
    Lol a sok pont a végén azt jelenti nem ugy értem ahogy irom!:)

A WoW nekem nem tetszik de azért nagyon jo játék a CabalOnline fantasztikusan jo imádom! Ennek elenére én Lineagézom mert szerintem messze a legjobb MMORPG. És nem nem free szerveren.
  • Sugam
    wow=fuggoseg
    hc gaming is drug
    casual gaming is a disease..
    bevare both of em..
  • DeathJr
    éni s ezt mondom a wow meg a cabas bejön.ha a wowba belelendül az ember alig tud kiszállni.insta boss áááh legjobb:D és mindezt a haverokkal magyar szerón:D
  • Sugam
    hat tese jatszottal tobbet a wowwal mint masfel ev de akkor mar nagyot mondtam szal csit.
  • DeathJr
    nem tom minek nem lehetett volna normálisan válaszolni a q... kérdésemre... és én úgy vagyok vele hogy kinek mi jön be.nekem a wow igen a 2moons nem.
  • bodesz
    wow is egy fos LESZ!!!várdmeg az új kieget szánalom lvl 80 és kapsz még1 karit.balance eddig sem volt most mégannyira sem lesz...törtwowról meg csönd mert gondolom azt játszottad...amúgymeg fentvan az oldal tetején hogy "Keresés a fórumban :" oda beírod hogy cabal vagy cabal online és megtaláloda topicot...
  • DeathJr
    Bodesz érdekelne hogy honnan lehet leszedni a Cabal Online-t mert tavaj néztem róla videót és kajak felmosóval kellett a nyálat szedni alattam:D
    honnan lehet leszedni??és hogy működik??
  • DeathJr
    Hááát az igazat megmondva nekem sokkal jobban teccik a wow.ez túl egyhangú nekem.az irányítás nagyon gagyi a wowhoz képest...
  • bodesz
    defos game...cabal online jobb xD
  • Gordis2k
    Persze, sokkal jobb mint a wow több millióan hagyták aba a wowot hogy 2holdazanak....

Na nem fikázom sokaknak tetszik probáld ki.
  • Cat 02 #335
    opean beta, google be írd be 2moons download
  • DeathJr
    Sziasztok!Egy haverom mondta hogy marha jó ez az MMORPG.gondolom megnézemmár.de sehol nem tudom tölteni:Saz oldaláról meg iszonyat lassan jön:S
    És Télleg jobb mint a WOW???mert én most azt tolom.Jah és honnan lehjet leszedni a 2moons-ot??(és tényleg csak béta van csak eddig?).
    Elősze thx
  • Cat 02 #333
    nem rossz az XD
  • Szaruman
    Mind2 szar. Hogy melyik a szarabb? Szvsz mind1.
  • Cat 02 #331
    ennek mi a az értelme? GRIND

sro: job rendszer ami gecinagy
  • homeless
    Nehogy már azt mond hogy az sro jobb. Az egy szar unalmas hányadék. Ez százszor jobb bár ez is elég grindelős.
  • Facek
    Én amilyen hamar megszerettem olyan gyorsan le is töröltem :D
  • Cat 02 #328
    elég sokan ... szép gém csak kicsi v nem tom xD Cabal jobb meg sro is (cabal az nincs optiizélve, ez van, meg sro is van)
  • Tufa
    jópáran még
  • Gordis2k
    Ugy érted szar? Akkor jol mondod:P

Valaki játszik vele még?
  • Cat 02 #325
    elég érdekes :D
  • emkaess
    jaaah mint a wow ^^
  • Szaruman
    Egy szar.
  • Firerock
    ezmiez?
  • Gordis2k
    Igen igaz egyik szar után kár egy másikat eröltetni!!

MUHAHAHHAHAHAHAHAHAH*köhh**köhh* MUHAHAHAHAHAH

"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."
  • Werghaust
    Köszi a segítséget de szerencsére nem volt rá szügség egyszer csak jó lett be is léptem vagy 10 percig birtam és már uninstall is volt.:)
    Hozzá kell tenni hogy 2.5 év wow után botorság volt ilyesmit kipróbálni.
  • Gordis2k
    A game guard (leforditva játék őr) Ugy véli nem felelsz meg minden kritériumnak és a mocsok szemét ráklikelt a gépedre és nem hagy játszan!!

Nem vertél meg mostanában valakit? Mert lehet ni a rokona és pikkel rád!!

Ha mégsem vertél meg senkit:
    1. A torent letöltőprogramok esetenként ütköznek az őr haverral(haverja a hóhér)
    2. Másik játék nem futhat közben
    3. virusirto és tüzfal utban van a nyominak.
    4.
    a.)A játékon belül lévő Game Guard könyvtárat töröld majd indisd ujra a gépet és START
    b.)Töröl start ujrainditás nélkül.
    c.) ezeket kombinálni töbször és egy alternativa 2x 3x ismételendő!

Kedvese egész-seggedre.

Üdv: Gordi

"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."
  • Werghaust
    Sziasztok most töltöttem le a játékot de valamiért nem megy. Sikeres instalálás után elindítom connecting majd rányomok a Startra és lefut egy kis Game guard progi ami hibát észlel és leáll az egész:( (Game guard error 114) mi lehet a gond?
  • Gordis2k
    Vér? Azta észre sem vettem. Viszont kurvaanyáz az NPC ez ám a változás....

Én is meguntam.
  • magus
    kismilliomodik ázsiai tucat mmorpg, ugyanazok a skinek ugyanazok a menuk, ugyanaz a betűtipus, ugyanazok a kasztok, ugyanazok a városok, annyi akülönbség, hogy itt nagyobbak az effektek átmérői, esik néha egy kis vér

mi a francért szedtem le egyáltalán
  • WhiteRiC
    1x lehet -Parka shrine-ban Katah nevű npc-nél asszem
  • Dopti
    Másikkal beengedett ^^
  • Dopti
    hali...
    A honlapon be tudok jelentkezni, de a játékon belül már azt írja ki hogy password does not match :S

Ha külön indítom és a menübe írom be akkor is ez van :S

Vmi 5let esetleg?
  • Devil_Gy
    a stat pontokat is lehet resetelni?