2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slipknot14
Unatkoztam oszt hüültem 1 jót:

Szaruman
Az nem hack, hanem a reklám ki-be opció, csak ingame még nem lehet állítani.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Slipknot14
Entropia?😮 az meg mi? Mer google-ban valami nagyon szar 3D-snek álcázott 2D-s fos-t találtam ien dinókkal. Amire sztem nem mondható hogy komoly-szereintem, és még életembe nem hallottam róla😛 Gyertek Cabal-ozni. Legjobb😉

Slipknot14
OMFG a játék ien könnyen ,,Hackolható''. Minjárt szétnézek én is egy kcisit😉

Slipknot14
Hmm, 9Dragons, lvl 69 voltam, meguntam a kegyetlen grindeket😄

A skill rendszeren kívül, és a több questet leszámítva, ez a játék kb teljesen olyan, mint a MU Online 3D-s grafikával, és jobb irányítással.

Ez egy olyan fajta játék, amit high rate-en lehetne igazán élvezni. (10es rate is elég lenne már)
Túl hamar kifogynak az újdonságok, és marad az egyszerû grindelés.

A 9dragons-szel is játszottam, az is ehhez hasonló volt játékélmény szempontjából. Az elsõ pár nap szórakoztató, amíg vannak újdonságok, aztán jön a kegyetlenül unalmas grind. Mindezt pár erõsebb cuccért, és a meglévõ skillet erõsebb/látványosabb változataiért. De lényegében semmi újat nem lehet elérni.

Low-rate -en csak a jóval komolyabb mmorpg-kkel érdemesebb hosszú távon foglalkozni. Pl WoW, Lineage, Entropia...

Legalábbis szerintem.
Tufa
+10% xphez irjátok át a játék mappájában/bin/options.txt ben az utolsó sort false-ról true-ra

Szaruman
Biztos, h nem a weap slotok között váltasz? Akkor néz ki így, üres lesz a kezed, illetve vissza lehet váltani. Abból gondolom, h 'visszakaptad', újra megnyomtad a tabot.

Slipknot14
mondom én, hogy szar XD

A második megvan, de az elsõ nincs. Amúgy mások is írnak eltûnt cuccokról...

Szaruman
Ja, és ne repoltoljad, mer égni fogsz, mint a rejsztág^^

Szaruman
Tab vált a fegyverek között. Semmi rollback. Olyan, mint a diablo, 2 fegyver lehet nálad.

Na a faszom kivan ezzel a bugos gecivel. 2szer vesztettem el a fegyóm. Elõször azt hittem, hogy feltörték az accom, de gyanus volt hogy miért csak a fegyver tûnt el és miért raktak a helyére egy szar fegyót. Aztán ma megint eltûnt egy kicsit komolyabb fegyó. 30as incar wand 3 slottal. Világított meg minden. De most ki se logoltam amikor eltünt. Amikor másik városba mentem át akkor tûnt el, a töltõ képernyõ közbe. És a tegnap fegyóm került a helyére. Olyan mint egy rollback, de csak a fegyóra hat. Reportolom is mert nem szeretnék késõbb még drágább fegyókat elveszíteni.

Slipknot14
szegény gordi, megkaptad 😄 Mennyél inkább Cabalozni, ez egy fos 😊😊

Yé 1 mmokus ez mindenhol ott van... 😊
lenne 1 kérdésem!
Hogyan lehet oan szép világitos fegyyokat csinálni? :\

Hallo!

hát az lenne a jó h vki csinálna 1 magyar clant és mindig partynánk legalább nem lenne unalmas meg fejlödnénk is ... 😊
Gordis2k
N3m n3m igaza van, valoban én egy hét alatt huztam fel Shanwayt erre a szintre és utána már csak ugy csináltam mintha 1,5 évig tartot volna és mindig nongradeba aztán d-gradban stb. jártam, hogy ne vegyék észre😊...

viccet félretéve nem azt irtam hogy ez a lineage.. azt mondtam a játék alapvetõen lineage stilusú rengeteget grindelsz évekig hogy elérd a célod egyszerû buta questekkel(aminek én örülök) és sok elem van ami az l2re hajadzik! Amugy a skillrendszer Diablo. DE kár azon vitázni mit honnan vettek nem lehet már anyira uj dolgokat kitalálni és szerintem nem is kell. Az lenne a legjobb ha végre valaki összegyurna minden jo mmo tulajdonásgot 1 játékba. Ez ez nem az😊 Jopofa de meguntam elég nekem a lineagéban 2 órát grindelni 0,5%ért...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

LOL. Én nem akarom Gordit védeni de ott van az aláírásában, hogy milyen karija van sieghardon, ami hivatalos szerver és 1x rate. Szóval egy ilyen karival nemhiszem, hogy 1 hetet játszott volna offon.<#hehe>

Aki ezt a játékot a Lineage-hez, az legfeljebb l2j szerveren játszott, vagy valami elbaszott highrate-en.

Eleve a grafika, a kasztrendszer, a skillrendszer, az inventory, az item rendszer meg minden más bazdmeg. Kurvára semmi köze sincs az l2höz ennek.

A 2moons meg sem közelíti azt a szintet, hogy az l2-höz lehessen hasonlítani.

Sokkal inkább olyan mint egy MU Online és Silkroad keverék.
Hát nekem disconnecthez edig nem volt szerencsém, de a lowlewel eléggé zavaró. Még csak 13-as szintû vagyok, de lassabban fejlõdök, mint 9dragonsban 40-en. A másik hátránya a gémnek, hogy semmi sztorija nincs, és az alapkoncepció is egy rakás sz*r. A fajok kötõdjenek már valamihez, monduk az elf-ork-ember-törpe felállás lehet hogy sablonos, de nekem jobban bejön mint a kokszos bagi warrior.

Ha olcsó szórakorás kell akkor én maradok a 9dragonsnál meg a könyvtárnál.
Alwares
Hiába csinálok karaktert, nem tudok semmit se csinálni. Azaz az a gond hogy akármelyik kezdõ területet választom azt írja, Area canot be used vagy mi...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Gordis2k
Ahogy irtam egy lineage kopintás csak nem történik anyi jo a szintek után max 3-6 szintenként egy skill...ráadásul szerintem skill=no értelem anélkül kétszer ugy haladok lol...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szaruman
CBétában 41es voltam, ott untam meg a grindfestet. Ahogy látom nincs semmi új tartalom. Újabb koreai szar angolul, tbh.

Nem értem, hogy hogy lehet ennyi 50+<#confused>

Tufa
én 33on örülök ha 0,2-0,3%ot kapok, ugyhogy örülj annak a 2%nak még

Sugam
17 vagyok es siman megölök egy lvl 30as mobot.. de az is csa 2% xp....

Valaki van 25-30 között? Mert jó lenne partyzni. Egyedül nagyon unalmas, külföldiekkel meg nem lehet sokáig partyzni.

az az érdekes h hajnalok hajnal kb 5órátol tok jáccani ... vele 1 darabig h ne disconnecteljen omg ... .:S kicsit vicces
nem szar ez, csak van még rajta mit csiszolni! többek közt, hogy minden quest adjon xp-t, mert így kurvára unalmas fejlõdni!
Slipknot14
hát már nem azér de ez a game elég ,,szar'' 😄 Nekem nem nagyon jön be, de ha nektek igen akkor nem fikázom többet😄

Gordis2k
Kine találd már.....nekem sem dc amugy de kurvára nem kell streszteszt lol ez egy kurvára letesztelt program elvileg...3 hónap fejlesztés csak a CB ota...ezek egyszerüen balfaszok.

teddymac
rappelz

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

nah én arra következtetésre juttotam h törlöm és majd h nem beta lesz akkor talan jaccok vele ...disconnect 4ever. ^^
Carmang
Hadd javítsalak ki. Ez egészen konkrétan a koreai Dekaron amerikai kiadása. a CB alatt hype-olta magát az Acclaim, hogy csont nulláról felépítik az egész játékot, és az milyen szuper lesz, meg a David Perry a fõ designer (Messiah), nem csak "úgy" lefordítják a Dekaront és a nép orra alá dugják. Aztán jött egy srác aki játszott a Dekaronnal és beírta a fórumba, hogy "Akkor ez most mégis mi a rosseb??? Csak egy fordítás!"
Mondjuk én nem játszottam a Dekaronnal, szóval ez újdonság volt 😊

A káromkodás tetszési indexérõl azért érdeklõdtem, mert angol anyanyelvû játokosok szerint gyerekes az egész.

Ja és, hogy a Segita Hunter nevét még mindig nem javították ki... nos Acclaim...

Gubberx
<#nevetes1>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

inter15
off:
Gyermekeim az égben ez valami iszonyat !
on:

nem tom nekem nem nagyon volt disconnect, már 20as szintu vagyok.. BorgeeHUN a nevem 😄

paff nekem emg folyamatosan vmikor még a longinkor is disconnect.. ^^
Gubberx
xD

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

érdekes hogy mindneki a disconnecten rinyál, nekem még egyszer nem disconnectelt... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

EJJ mindjárt törlöm mert felidegel ... elsõ open beta fain volt de ez pfff :S
Gubberx
én mindenhol ott vok^^ muahahahaa

inter15
Nekem is most jön le a kliens. Gubi Te mit keresel it ? 😊)))))

Gubberx
lehet a különbözõ disconnecteket kell tesztelni...

nagy beta test lehet ha mindenki disconnectel ... ^^
ejj már be se tok loginolni egybõl disconnect ez aztán munka ... :S indihatnának 1 második servert ... talán élvezhetõ is lenne a játék ha nem dobálni ki percenként ...
nem butusok, csak neked valszeg a stresstest nem sokat mond... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gordis2k
Az van, hogy a kis butusok azt hiték elég lesz a kisebik szervert használni😊 azt sac /kb 50-100k játékos(nincs olyan mob amire ne kéne várni) elepte a szervereket nem véletlen az 500-600as ping lolka😊 és persze szakad is olykor.

miért dob ki állandoan 2percenkent vagy 5percenkent disconnectel a server?
Gubberx
mostmár lehet én is meglesem^^