2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ez egy olyan fajta játék, amit high rate-en lehetne igazán élvezni. (10es rate is elég lenne már)
Túl hamar kifogynak az újdonságok, és marad az egyszerû grindelés.
A 9dragons-szel is játszottam, az is ehhez hasonló volt játékélmény szempontjából. Az elsõ pár nap szórakoztató, amíg vannak újdonságok, aztán jön a kegyetlenül unalmas grind. Mindezt pár erõsebb cuccért, és a meglévõ skillet erõsebb/látványosabb változataiért. De lényegében semmi újat nem lehet elérni.
Low-rate -en csak a jóval komolyabb mmorpg-kkel érdemesebb hosszú távon foglalkozni. Pl WoW, Lineage, Entropia...
Legalábbis szerintem.
lenne 1 kérdésem!
Hogyan lehet oan szép világitos fegyyokat csinálni? :\
Hallo!
viccet félretéve nem azt irtam hogy ez a lineage.. azt mondtam a játék alapvetõen lineage stilusú rengeteget grindelsz évekig hogy elérd a célod egyszerû buta questekkel(aminek én örülök) és sok elem van ami az l2re hajadzik! Amugy a skillrendszer Diablo. DE kár azon vitázni mit honnan vettek nem lehet már anyira uj dolgokat kitalálni és szerintem nem is kell. Az lenne a legjobb ha végre valaki összegyurna minden jo mmo tulajdonásgot 1 játékba. Ez ez nem az😊 Jopofa de meguntam elég nekem a lineagéban 2 órát grindelni 0,5%ért...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Eleve a grafika, a kasztrendszer, a skillrendszer, az inventory, az item rendszer meg minden más bazdmeg. Kurvára semmi köze sincs az l2höz ennek.
A 2moons meg sem közelíti azt a szintet, hogy az l2-höz lehessen hasonlítani.
Sokkal inkább olyan mint egy MU Online és Silkroad keverék.
Ha olcsó szórakorás kell akkor én maradok a 9dragonsnál meg a könyvtárnál.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Mondjuk én nem játszottam a Dekaronnal, szóval ez újdonság volt 😊
A káromkodás tetszési indexérõl azért érdeklõdtem, mert angol anyanyelvû játokosok szerint gyerekes az egész.
Ja és, hogy a Segita Hunter nevét még mindig nem javították ki... nos Acclaim...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent