2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Magyar guild nincs. Sztem max 4-5 magyar kapott bétakulcsot. Egyelõre nekem felejtõs, amíg ilyen grindes szar.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Faki
Magyar guild esetleg van? 😊
Razot néven elérhet aki akar

Ui.: Mindenki felejtse el, hogy február végén már hozzájuthat a játékhoz meghívó nélkül! Az Open Betara várni kell még!
Hello!

A 2Moons pár hónap múlva lesz elérhetõ Open beta statusban! Továbbra is ingyenes marad! Írtam egy levelet az Editornak, és azt válaszolta, hogy pár hónap de talán kevesebb és Open Beta!

Üdv!
Genesist
ScarY MAN
hát igen...magyarul tudok fogalmazni...😄

...

ScarY MAN
nem hiszem el...
már 2 napja nem tudok belépni a játékba 😄 Rákatt...oldalon play... utana start... gameguard(aszem) ellenoriz utana meg a jatek indul NA de nem megse 😄... probaltam letorolni/ launcher el inditani mappabol de nem...otle?

...

Szaruman
Persze.

ScarY MAN
kitoltottetek a kerdoivet?😄

...

Sztem béta kulcsot már nem lehet kapni... Bár igaz még azt mondták, hogy rengeteget ki fognak osztani, de gondolom csak azoknak, akik már jelentkeztek.
Egyébként olyat olvastam a béta-fórum egyik topikjában (bár ez nem hivatalos), hogy jövõ hónap végéig tart a zárt béta, és utána lesz open.

ScarY MAN
pedig nincs olyan sok hozzaszolas 😄

am meg total ingyenes most es az is marad(ha minden igaz).
most beta van szal ha jaccani akarsz akkor kell egy beta kulcs...hümmmm...nemtom hogy lehet e kapni meg.
ennyi...sztem

...

L2Goku
Sziasztok Ez a Jetek most Free vagy Fizetos ? Meg Mi hogy merre plz infot , nincs idomviszafele olvasni 😊

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

ScarY MAN
jaja...sajna a questek tobsege(az a keves ami van) sokmindent nem ad...talan a treninges a jo...ott fejlodhetsz😄 bar amit a horgasz ad...az kesz...menny el horgaszni..lol 😄

...

Szaruman
Én ált Horus néven vagyok😊 Majd néha mehetnénk 1ütt is. Sajna még eléggé a grin a lényeg...

ScarY MAN
tzunakah vagy valami hasonlo 😄 nemtom...eleg hulye nev ez hogy hogyan hoztam ossze...ne kerdezd😄

...

Szaruman
Milyen néven vagy?

ScarY MAN
8tol😄 faszom...18 tol😄 szal 6 tol xD

...

ScarY MAN
nah vegre 8 tol van szerver😄

...

Faki
Elvileg lesz, csak késöbb, legalábbis azt írta David P. hogy a közösség óhaját-sóhaját listára írták, köztük ezt is és szépen lassan megvalósítják. Nade hogy mikor és egyáltalán... azt nemtom.

ScarY MAN
gyorsan leszedtem...de nem lehet kasztokon belul nemet valasztani? meg ilyenek? 😮 :'(

...

ScarY MAN
na lol...most nezem hogy 10 en jott level😄
szal akkor most en is kiprobalom😄

...

zsakosfrodo2
Köszönöm majd kipróbálom, csak még most értem haza. 😄

Options-ban át lehet állítani a kezelést. Valamelyik fülön van egy olyan, hogy A-type és B-type. Alapból az "A"-n van, de ha "B"-re állítod, akkor hagyományos módon lehet irányítani a karaktert. Dupla kattintással támadsz, és a számoknak megfelelõ billentyûkkel lehet a skilleket használni. Az egy fokkal barátságosabb szerintem 😊

térképen való eligazodás:0 skillek nem rosszak(jobbkattot kell nyomni az ellenre a kiválasztott skillel)

Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

zsakosfrodo2
Én kaptam meghívót. A véleményem kb. 15-20 perc játék után. Küldetésfelvétel elég bonyeszosan van megoldva. Skillhasználat nálam szinte 0 volt, mivel benyomtam a skillemet, és nem történt semmi, sõt még meg is sebesültem (elõtte meg se tudott ütni :\ ). Aztán a küldetés kiírása a bal felsõ sarokban: kiírja nekem a másik térfélen felvehetõ küldetéseket is. De minek??? Még ezen sem engedi felvenni, akkor azon hogy tudnám? Az volt kiírva hogy lvl2-5 Skill Master, ott ahol vok. Erre meg felveszem lvl3-on a 3. küldit és kiírja hogy szükséges szint lvl5. Erõõl ennyit. Csalódtam benne, de még azért látok benne fantáziát. Azért még nem adom fel, hogy ennyi negatívumot írtam róla. 😄

Kaptál Closed-Beta meghívót? Ha igen, és az mmorpg.com-on keresztül jelentkeztél rá, akkor azzal az accounttal (mmorpg.com-os) tudsz belépni/tölteni. Ha regisztrálsz a játék honlapján újat, akkor nem fogsz tudni játszni és letölteni sem, hanem pending lesz a státuszod.

Alwares
Ez király game lesz. Csak most nem engedi letölteni, a hivalatos oldalon azt irja hogy a státuszom pending...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Szaruman
Nem akarok belepofázni, de sztem lehetne kicsit sötétebb is😊 Btw, király vagy máté<#worship>

Bár még nem jelent meg a teljes játék, és a topic sem pörög túlságosan, azért én csináltam egy bannert. Ha tetszik, akkor rakassátok be (mert én nem tudom, hogy kell 😄).

Faki
hát ha valaki kapott bétát és unalmasnak tartja a gamet, és szívesen továbbadná, akkor én kipróbálnám 😊

Kipróbáltam de ritka egy unalmas game😊

Leszedni én is onnan szedtem, de mikor a bétára jelentkeztél, akkor az mmorpg.com-on keresztül tetted azt, vagy nem? Csak azért mert mikor megkaptam a levelet, akkor én is próbáltam, hogy csinálok accountot, de az pending még mindig... aztán homlokon csókolt valami múzsa, és kipróbáltam az mmorpg.com-os felhasználói nevemmel és jelszavammal, és azzal ment rögtön.

Szaruman
Csak azért kérdeztem, mert kb 1-2 óra játék után újraindul a gépem. Eddig nem csinált ilyet, nem tudom, h a játék miatt van-e.

Én az aclaimos oldalról szedtem és az account státuszom még mindíg pending... a fene sem érti ezt

MMORPG.com-ról kaptad a bétát? Mert ha igen, akkor azzal az accounttal tudsz belépni... Legalábbis én azzal tudtam.

Én is kaptam egy levelet tegnap hogy gratulálunk meg vagy hívva tesztelni a closed betat blablabla.... meg hogy aktiváltuk az accountodat, de én nem látok bétakulcsot sehol. Azt te hol látod????

Szaruman
Van valakinek bétakulcsa (rajtam kívül<#eplus2>)?

Most ez csak béta vagy full game,ja meg kajak ingyenes is?
ScarY MAN
Ja és úgy néz ki hogy Január 7.én indul a Closed Beta.

...

ScarY MAN
miilann
😊

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

sweech
és kurvajó =)

miilann
nem hinném h becsõdölt mivel nem rég inditott egy free mmorpgt(9dragons)
bár egyelõre meg csak closedbeta van

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

tigeroo
akklaim??? az nem becsõdölt?😛 hát nemtom, elég béna egy weboldal
ScarY MAN
nem...mikor lehetett kapni? xD

...

Szaruman
Kapott vki bétát az mmorpg.com-ról?

autoszimulator
ja az más.

.: mobilize.hu :.

ScarY MAN
Hát az hogy mikor jön? jó kérdés...sztemvmikor 2007 ben😄

És nem...ez nem szélörmún<#idiota>... ebbe nem holdtündér meg barátai lesznek😛

...

autoszimulator
ez ilyen szélörmún lesz? <#fejvakaras>

.: mobilize.hu :.

musha
én bénázok vagy tényleg nem lehet regisztrálni a honlapon?

egyébként f@szájos...mikor is jön?