751
2 Moons a.k.a. Dekaron
-
#71 Hát elég vicces ez az egész, mivel CB alatt egy árva update se volt. Kaptunk egy angolra fordított Dekaront teli buggal. -
#70 Addig reménykedem, hogy küldenek meghívót :)) -
#69 igen...es remelem hogy ujitasokkal... -
#68 Closed beta után jön az open beta? O_o -
#67 Hm, egyelőre semmilyen változás nem volt a bétában. Szal nem tudom, h ebben mi volt a béta? Mer ugye itt a teszterek visszajelzéseit kéne figyelembe venniük... -
Genesist #66 Hello!
Van egy rossz illetve egy jó hírem!
Pontosabban utánaolvastam ennek a Closed Beta rendszernek és ezt találtam:
1.) Jó hír: Február vége vagy Március elején befejeződik!
2.) Rossz hír: Aki részt vett a Closed Betaban, annak a kariját törlik és azOpen Betaban újrakezdheti az egészet! -
#65 ööö... elég igénytelen... -
#64 ugye nem ez lesz a hivatalos magyar oldala? -
Genesist #63 Bocsánat!
Oldal címe: www.gportal.hu/2moons -
Genesist #62 Hello Mindenkinek!
Készül a 2Moons magyar oldala, mely a www.gportal.hu/2mmons oldalon érhető el. Még nincsenek fent adatok és infók, de készítem őket! A Fórum elérhető, gyertek oda fórumozni! -
Dexantreal #61 A videót azt hiszem megnéztem, a honlapot még nem, de megfogom és thanks! -
#60 ott van lent a video :D
am meg hivatalos oldalon is vannak ingame kepek -
Dexantreal #59 Tenne be képeket valaki, hogy milyen? :S -
#58 köszi :> -
mikusmate #57 Ha nem kaptál meghívót a bétára, akkor nem tudsz játszani. Viszont elivileg ha regisztráltad magad az oldalon, akkor lehetséges hogy kapsz majd, mert én is kaptam így, csak idő kérdése. -
#56 Sorry, you cannot download the game because your status is Pending
help? :D -
#55 launcher.exe-vel indítsd és ne IE-ből. -
#54 lehet még vele játszani, vagy már elkéstem? :D -
Genesist #53 Nem enged játszani! Azt írja, hogy a státuszom '99'.
????
Ez mi? -
#52 Szvsz grindes "szar" is marad, max GW mellett ha rámjön egy kis agyatlan hentelés, akkor elökapom ezt és hajrá. (siege stb..) -
#51 Magyar guild nincs. Sztem max 4-5 magyar kapott bétakulcsot. Egyelőre nekem felejtős, amíg ilyen grindes szar. -
#50 Magyar guild esetleg van? :)
Razot néven elérhet aki akar -
Genesist #49 Ui.: Mindenki felejtse el, hogy február végén már hozzájuthat a játékhoz meghívó nélkül! Az Open Betara várni kell még! -
Genesist #48 Hello!
A 2Moons pár hónap múlva lesz elérhető Open beta statusban! Továbbra is ingyenes marad! Írtam egy levelet az Editornak, és azt válaszolta, hogy pár hónap de talán kevesebb és Open Beta!
Üdv!
Genesist -
#47 hát igen...magyarul tudok fogalmazni...:D -
#46 nem hiszem el...
már 2 napja nem tudok belépni a játékba :D Rákatt...oldalon play... utana start... gameguard(aszem) ellenoriz utana meg a jatek indul NA de nem megse :D... probaltam letorolni/ launcher el inditani mappabol de nem...otle? -
#45 Persze. -
#44 kitoltottetek a kerdoivet?:D -
mikusmate #43 Sztem béta kulcsot már nem lehet kapni... Bár igaz még azt mondták, hogy rengeteget ki fognak osztani, de gondolom csak azoknak, akik már jelentkeztek.
Egyébként olyat olvastam a béta-fórum egyik topikjában (bár ez nem hivatalos), hogy jövő hónap végéig tart a zárt béta, és utána lesz open. -
#42 pedig nincs olyan sok hozzaszolas :D
am meg total ingyenes most es az is marad(ha minden igaz).
most beta van szal ha jaccani akarsz akkor kell egy beta kulcs...hümmmm...nemtom hogy lehet e kapni meg.
ennyi...sztem -
#41 Sziasztok Ez a Jetek most Free vagy Fizetos ? Meg Mi hogy merre plz infot , nincs idomviszafele olvasni :) -
#40 jaja...sajna a questek tobsege(az a keves ami van) sokmindent nem ad...talan a treninges a jo...ott fejlodhetsz:D bar amit a horgasz ad...az kesz...menny el horgaszni..lol :D -
#39 Én ált Horus néven vagyok:) Majd néha mehetnénk 1ütt is. Sajna még eléggé a grin a lényeg... -
#38 tzunakah vagy valami hasonlo :D nemtom...eleg hulye nev ez hogy hogyan hoztam ossze...ne kerdezd:D -
#37 Milyen néven vagy? -
#36 8tol:D faszom...18 tol:D szal 6 tol xD -
#35 nah vegre 8 tol van szerver:D -
#34 Elvileg lesz, csak késöbb, legalábbis azt írta David P. hogy a közösség óhaját-sóhaját listára írták, köztük ezt is és szépen lassan megvalósítják. Nade hogy mikor és egyáltalán... azt nemtom. -
#33 gyorsan leszedtem...de nem lehet kasztokon belul nemet valasztani? meg ilyenek? :O :'( -
#32 na lol...most nezem hogy 10 en jott level:D
szal akkor most en is kiprobalom:D