751
2 Moons a.k.a. Dekaron
-
Hiába csinálok karaktert, nem tudok semmit se csinálni. Azaz az a gond hogy akármelyik kezdő területet választom azt írja, Area canot be used vagy mi... -
Ahogy irtam egy lineage kopintás csak nem történik anyi jo a szintek után max 3-6 szintenként egy skill...ráadásul szerintem skill=no értelem anélkül kétszer ugy haladok lol... -
CBétában 41es voltam, ott untam meg a grindfestet. Ahogy látom nincs semmi új tartalom. Újabb koreai szar angolul, tbh. -
homeless #228 Nem értem, hogy hogy lehet ennyi 50+
-
én 33on örülök ha 0,2-0,3%ot kapok, ugyhogy örülj annak a 2%nak még -
17 vagyok es siman megölök egy lvl 30as mobot.. de az is csa 2% xp.... -
homeless #225 Valaki van 25-30 között? Mert jó lenne partyzni. Egyedül nagyon unalmas, külföldiekkel meg nem lehet sokáig partyzni. -
emkaess #224 az az érdekes h hajnalok hajnal kb 5órátol tok jáccani ... vele 1 darabig h ne disconnecteljen omg ... .:S kicsit vicces -
Pyroman #223 nem szar ez, csak van még rajta mit csiszolni! többek közt, hogy minden quest adjon xp-t, mert így kurvára unalmas fejlődni! -
hát már nem azér de ez a game elég ,,szar'' :D Nekem nem nagyon jön be, de ha nektek igen akkor nem fikázom többet:D -
Kine találd már.....nekem sem dc amugy de kurvára nem kell streszteszt lol ez egy kurvára letesztelt program elvileg...3 hónap fejlesztés csak a CB ota...ezek egyszerüen balfaszok. -
rappelz -
emkaess #219 nah én arra következtetésre juttotam h törlöm és majd h nem beta lesz akkor talan jaccok vele ...disconnect 4ever. ^^ -
Hadd javítsalak ki. Ez egészen konkrétan a koreai Dekaron amerikai kiadása. a CB alatt hype-olta magát az Acclaim, hogy csont nulláról felépítik az egész játékot, és az milyen szuper lesz, meg a David Perry a fő designer (Messiah), nem csak "úgy" lefordítják a Dekaront és a nép orra alá dugják. Aztán jött egy srác aki játszott a Dekaronnal és beírta a fórumba, hogy "Akkor ez most mégis mi a rosseb??? Csak egy fordítás!"
Mondjuk én nem játszottam a Dekaronnal, szóval ez újdonság volt :)
A káromkodás tetszési indexéről azért érdeklődtem, mert angol anyanyelvű játokosok szerint gyerekes az egész.
Ja és, hogy a Segita Hunter nevét még mindig nem javították ki... nos Acclaim... -
-
off:
Gyermekeim az égben ez valami iszonyat !
on: -
Neoncsoves #215 nem tom nekem nem nagyon volt disconnect, már 20as szintu vagyok.. BorgeeHUN a nevem :D -
emkaess #214 paff nekem emg folyamatosan vmikor még a longinkor is disconnect.. ^^ -
xD -
Thanatos #212 érdekes hogy mindneki a disconnecten rinyál, nekem még egyszer nem disconnectelt... :D -
emkaess #211 EJJ mindjárt törlöm mert felidegel ... első open beta fain volt de ez pfff :S -
én mindenhol ott vok^^ muahahahaa -
Nekem is most jön le a kliens. Gubi Te mit keresel it ? :)))))) -
lehet a különböző disconnecteket kell tesztelni... -
emkaess #207 nagy beta test lehet ha mindenki disconnectel ... ^^ -
emkaess #206 ejj már be se tok loginolni egyből disconnect ez aztán munka ... :S indihatnának 1 második servert ... talán élvezhető is lenne a játék ha nem dobálni ki percenként ... -
Thanatos #205 nem butusok, csak neked valszeg a stresstest nem sokat mond... :) -
Az van, hogy a kis butusok azt hiték elég lesz a kisebik szervert használni:) azt sac /kb 50-100k játékos(nincs olyan mob amire ne kéne várni) elepte a szervereket nem véletlen az 500-600as ping lolka:) és persze szakad is olykor. -
emkaess #203 miért dob ki állandoan 2percenkent vagy 5percenkent disconnectel a server? -
mostmár lehet én is meglesem^^ -
Pyroman #201 Szerintem a harcrendszer is jó lett! Nem csupán odamész egy mobhoz és kb 2 irányból ütöd, hanem folyamatosan combozik magától! Ez szerintem nem sok játékban figyelhető meg! -
szerintem is eltalaltak a hangulatot. de csak azt :D.
tegnap összeismerkedtem 1pár angol sráccal, és mivel igen jól tudok angolul elcsevegtünk. majd felderítettük az ujabbnal ujabb helyeket xpt nemis neztem, csak csodalltam a terepet. ritka gameba van ilyen valtozatos es tenyleg 18+ os helszin :D, voltunk valami caveben is csupa vér minden, nagyon durva :D. -
A játék gyakorlatilag egy maás grafikával készitett LINEAGE! Akárki akármit mond nem csak kicsit hasonlít rá hanem kurvára csak kiszedték a lineage free pvp rendszerét hááát. Szerintem akkor is el lehet vele bohockodni én pl imádok grindelni. -
mikusmate #198 És még a Segita Hunter nevét sem javították ki a karakterválasztásnál :D -
Baromi lowrate. 150 a max szint, CBben lvl 41ig mentem. Most 24 vagyok, 75-80k kell a szinthez, quest nincs, egy mob max 350 XPt ad. Grindelni kell, ami unalmas. CBben ugyanezt írták az emberek. Tömören: 3-4 hónapig a töküket vakarták, és kiadták ugyanazt, nagyrészt ugyanazokkal a bugokkal, egy grindelős fost. Ennyi. -
NA a c-meghajtos dolog bejöt(elég szerencsétlen)
Játszottam van mindenből lvl10esem.
Röviden: Szerintem a játék grafja pont elég jó. És megmondom őszintén én élvezem a játék egyszerűségét nagyon tetszik játszok vele egy kicsit. Vegyes érzelmekkel fogadtam, hogy a játékba za npck fele szo szerint kurvaanyázik és elküld a halál faszára... de 18+ ugy tünik:) A horgászat jopoha mert iszonyat jó cucok jonnek(hp+mana, éxerek, SAk) és lol még xpt is kapsz. A lowrate meg annak tünik fel aki nem L2 ből jött nekem Highratenak tünik erősen:) 45perc 1-10 ig az igen jo:) -
emkaess #195 ejj lvl 9 pff lowrate áhhh -
emkaess #194 vki huzhatna ... :P őőő vkinek vmi ötlete h miért disconnectel le a server?:S -
na helyzet jelentes:
szoval, lvl16vagyok adtam emg 1 esleyt partiba zuztuk, mentunk folyton uj teruletre, xpt nemis neztem pedi baromi lassu szoval...
partiba nagyonjo, amugy szar.
ugynezki tolni fogom :D ,bejön -
9dragons
silkroad
Last Chaos
Hero Online
Tess lehet válogatni^^