751
2 Moons a.k.a. Dekaron
  • Gordis2k
    Természetesen az enyémet büdösbogárnak hivom!!
  • emkaess
    őő vki esetleg tudja h el lehete nevezni a summonerok petjeit?
  • emkaess
    ejj azt lagossab mint a másik :D nah mind1 én lvl25eljutotam a disconnectecel de meg is untam a grindelést !
  • Tufa
    indult egy új server group, mindenki 0ról indulhat akit esetleg érdekel.. (páran átmentünk oda)
  • emkaess
    oh bocsánat ^^
  • Thanatos
    attol még hogy 245ször beirod még ugyan azt nem lessz jobb...
  • emkaess
    engem meg tod mi idegel a kibaszott disconnect. ^^
  • WhiteRiC
    nagy nehezen újra összegyűjtöttem a 3 reliket. itt egy kép ahogy ölöm 2xra a bosst :ASD

http://whiteric.uw.hu/RiC/boss.jpg

de kibaszottul idegesítő tud lenni...
  • Cingar
    van egy azure knightom (shield+sword) es mivel nem jatszottam a CBnal 2moonssal ezert fogalmam sincs a statok szempontjabol hogy pakolgassak.
    eddig ugy gondoltam ugy rakok strre meg dexre hogy eppen eleg legyen a kovetkezo sword igenyeihez es a maradekot healtre rakom.a sebzesem viszonylag alacsony de a skillek jol sebeznek.ez igy kb jo vagy mehetek statresetelni?pls segitsen akinek eddig van vmi tapasztalata azure kngihttal kapcsolatban.
  • Tufa
    akkor alvás helyett nyomogasd te a gombokat ;)
  • emkaess
    hat ja script ... :) meg ki sefogja a 3erőségü halat xD
  • emkaess
    hát horgaszbot nem annyira yó :) más okoság ?xd
  • Facek
    hát ez nem vmi nagy szám :D csak 1 egyszerű script nyomogatja az l-t és klikkel
  • homeless
    Hehe, írni is akartam, hogy nekem egy horgászbot is elég lenne:) Ha valaki talál normális botot az linkelje pls. Addig jó lesz ez is, thx.
  • Slipknot14
    már bocsi hogy beleszólok, de a libidó-nak miköze a gamehoz?:o Ha egyáltalán 1-ről beszélünk:D De én ennek a kifejezésnek egy olyan jelentését ismerem ami nem illene egy mmo gameba? xP
  • Tufa
    Horgász bot
    Readme.txt-t olvassátok el mielött elindítjátok, viruschief.com nem talált semmit
  • WhiteRiC
    magas szinten nem biztos hogy a legjobb választás; mert a beastek def-et,atk speedet mov speedet, míg a libidok általában resisteket vesznek le
  • emkaess
    az az érdekes és tegnap tudtam jáccani este 11től reggel 4ig disconnect nélkül most meg ismét disconnect ..á. :S
  • emkaess
    vki disconnectre megoldást tud?:S
  • Neoncsoves
    én twin swordos vok, és libido-val nyomom! hamar kimulik a 30as mob amikor még csak 22es vok :D
  • Neoncsoves
    ilyen gamebe sztem felesleges questelni :D még a legelső questek sincsenek készen... :D
  • WhiteRiC
    twin swordosnek beast, staffosnak libido
  • Gordis2k
    Épp szolni akartam SZÚZÁÁÁ). A csalok nagyon sok kategóriára oszthatok az exploitokat én i használam az azért exploit. Itt én a scammerekre gondoltam pl. akik engem kárositanak a fasza kis trükjeikkel csalásaikkal.
  • homeless
    Nekem meg nincs semmi bajom a csalókkal. Ha itt találnék valami fasza kis exploitot, akkor addig használnám ki amíg meg nem találja valami becsületes kaknub aki jelenti. De az ilyen "jujjdeutálomacsalókat" forumozók jelentenék utóljára ha találnának valamit, szóval nem kell itt álszenteskedni. A botozás is teljesen elfogadott dolog. Minden mmorpg-hez van bot, és ehez is lesz mindenki számára elérhető, ebbe biztos vagyok. Amúgy most még nem izgat annyira, mert még nem unom a játékot, de pl lineage-el több mint 2 évig játszottam, de 1 év után csak botoztam. Meg mindenki jön itt a jajj nem vagyok kocka szöveggel. Ez most olyan, hogy jajj nem vagyok drogos, hetente csak 2 csíkot szívok fel. Ki a fszt érdekel? Most mindenkinek le kell írnia a napi programját, hogy ne nézzék kockának? Én is bebasztam tegnap, és? Áhh mr meginten felidegesítettem magam értelmetlen dolgokon.
  • Tufa
    40körüli instant dungeonról tud vki vmit? requires beaches már kicsi
  • Gordis2k
    Van amibe csak csapatosan tudsz van amelyiknek a belépőjét küldi adja és van aminek szint követelménye van.
  • Neoncsoves
    srácok, láma kérdés hogy tok Dungeonba lemenni? Engem nem szokott beengedni...
  • Gordis2k
    Igazán szép eszmefutatás volt, nem is fűznék hozzá semmit mert jól látható, hogy nincs miről vitázni. Ugyanis én is megvetem a csalókat, kinem állhatom őket. Viszont nagyon sajnálom, de a botozást elengethetetlennek tartom egy olyan játékban amiben az előrehaladás napi 4-5 óra játékkal is akár ÉVEKBE telhet. Megtehetném, hogy egyszerűen nem játszok viszont nem akarom megfosztani magam a magas szinten kimutatkozó extráktól!

Száz szónak is egy a vége, nem szeretek helyesen írni és köszönöm a kultúrált és inteligens választ.
  • trident
    Nem arról írtam "mi a jobb". Csupán megvetem az online játékban csalókat.
    (az hogy milyen "okos" vagy nem a papír jellemez, én sem jövök semmilyen diplomámmal, ellenben a helyesírás, a kultúráltság, mondatértelmezés igen).
    Nem msn-ezem, ha bajom van, akkor nem szájtépve szeretem megoldani a dolgokat.
    (valamit elír az sg.hu motor, noverberben leszek 30)

Viszont hogy ne menjünk partalan vitába: meló, barátnő (ez nem fontossági sorrend volt, de gondolom ebből is látható, hogy nem kocka vagyok, csak hobbiként, kikapcsolódásként, szórakozásként használom a gépet, néha ha van időm kedvem red orchestrázok, kávé vagy meló közben közösségi honlapok, hírportálok, etc) mellett nincs sok időm, de nem fogom ezt sem kipróbálni, mert egyrészt sok a negatív kritika, másrészt meg rég el van cseszve a játék amiben botok, botterek vannak. Többre becsülöm a tisztességes közösséget és a tartalmas szórakozást.

Száz szónak is egy a vége: ki mit választ.^^
    (és most megint nem a hölgyekről beszélek, mert ők ugyebár alapvető választási komponensek)
  • Gordis2k
    Még nem találtam botot és a kurva botterek norak caveban basznak nyilatkozni:)
  • WhiteRiC
    Az nem elég ha eljutsz odáig, de még három cuccot össze is kell gyűjtened (gem, thread, fang). Ezeket a „space” chamberben dobja az egyik láda randomba, tehát ha szerencséd van akkor 3 dungeonos mókával eljuthatsz a bossig. Nekem kb 7böl sikerült összehoznom azt a 3 fajta relicet és mikor elkezdtem püfölni a bosst akkor criti errort kaptam :D . Egyébként még 44-45 ös szinten is közel 50%ot tudok összeszedni 30 perc alatt a dungeonban, úgy hogy a bosst még nem is kóstoltam meg :) .
  • emkaess
    nah ne a sexről legyen szó :) hanem a botozásról xD
  • Thanatos
    őszinte részvét :)
  • Gordis2k
    NEm tudom de biztos köze van a nyárhoz.
  • Thanatos
    most lettél ivarérett hogy minden második szavadnak a szexről kell szólnia? vagy csak simán kissebségikomplexus miatt van ez? :)
  • Gordis2k
    Hát lehet esélyed ha lány vagy és küldj képet!
  • emkaess
    vki esetleg felhuzna ?:P
  • Gordis2k
    Hát akinek annyi papirja van mint nekem arról, hogy okos az tudja milyen az, mikor azt csinálsz amit akarsz. Mégis kb egyiket sem használom se a KVzóm müködtetéséhez se a számitástechnikai cégem irányításához és a suli szar lopj, csaj, hazudj és könnyebb lesz minden. Nem kel nekünk ebbe mélyebben belemenni, de ha mégis szeretnél [email protected] az msnem. Dumálhatunk arról mi a jobb a nő vagy a pc. Persze 27 évesen lehet nekem még más a fontos mint 30+on.
  • Tufa
    nemtudom én segnale vagyok
  • trident
    peeersze, le a bottal. De nevetséges vagy.:D Iskolába se jártál, elsőnek azt, aztán a lányok.:D