2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap összeismerkedtem 1pár angol sráccal, és mivel igen jól tudok angolul elcsevegtünk. majd felderítettük az ujabbnal ujabb helyeket xpt nemis neztem, csak csodalltam a terepet. ritka gameba van ilyen valtozatos es tenyleg 18+ os helszin 😄, voltunk valami caveben is csupa vér minden, nagyon durva 😄.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Játszottam van mindenbõl lvl10esem.
Röviden: Szerintem a játék grafja pont elég jó. És megmondom õszintén én élvezem a játék egyszerûségét nagyon tetszik játszok vele egy kicsit. Vegyes érzelmekkel fogadtam, hogy a játékba za npck fele szo szerint kurvaanyázik és elküld a halál faszára... de 18+ ugy tünik😊 A horgászat jopoha mert iszonyat jó cucok jonnek(hp+mana, éxerek, SAk) és lol még xpt is kapsz. A lowrate meg annak tünik fel aki nem L2 bõl jött nekem Highratenak tünik erõsen😊 45perc 1-10 ig az igen jo😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
szoval, lvl16vagyok adtam emg 1 esleyt partiba zuztuk, mentunk folyton uj teruletre, xpt nemis neztem pedi baromi lassu szoval...
partiba nagyonjo, amugy szar.
ugynezki tolni fogom 😄 ,bejön
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Igazából ez a játék csapatban jó. Összeáltok 4-en, 5-et és mentek a jóval magasabb szintû mobok ellen. Akkor már nem fog számítani semmi 😊 csak az adrenalin, meg a kombók szórása a mobba. Egyedül viszont tényleg egy hót' unalmas grindelés.
Amúgy ti mennyire figyelitek mit mondanak az NPC-k? Hogy jön be nálatok a káromkodás?
Pecázás hogy tetszik? Beépített mp3-lejátszó mûködik?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
sro jobb ennel de azt utalom, ennek emg az ertelmet nemlatom...
esetleg néhanéha belépkedek majd de 1edül ezse olyan jo.
a szaggatás megoldodott, windowed modot csak kikellett nyomni
3x szedtem le és installnál meganyiszor katasztrofális hibe...ez milyen szar duma eleve egy kurva ico felmásolásába beledöglik az instal kliens...
Pedig ugy megörültem , hogy 670kval tölti...erre kiderül azért mert 9x le kell tölteni 9x24 perc na az már sok....
Tudtok errõl valamit?
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
gef 6800gt , barton 2,8as proci. 1gb ram, 16mbites net..
folyamtosan 500pingem van balfelul, ventrin meg8as..
szoval ott tartok hogy eddig csak mobot oltem, latom baloldalt a noticeban hogy kik adjak melyik helyena questet, de vegignezem a mapot es ILYEN nevu ember nincs is...
pedig kezdek vele megbaratkozni , kinek mi a neve ingame?
nekem: Misaa
aki nézett deathnoteot vagja 😄
egy bajom van ez pedig nem más mint a lowrate...
kamera is szar grafika se valami, egyszeruen hitetetlen..
sro europe sokkal jobb lett csak abba is beleuntam..
talan adok neki még esélyt vmelyik nap
Kicsit igénytelen lett, de ez van, ingyen el lehet lenni ezzel is aki lát benne fantáziát.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Megint megy a letöltés!!
9dragons volt eddig az egyelten ami pciit is más volt de az se sokkal 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1-2 képet tolhatna valaki a miheztartás végett 😛