2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a harcrendszer is jó lett! Nem csupán odamész egy mobhoz és kb 2 irányból ütöd, hanem folyamatosan combozik magától! Ez szerintem nem sok játékban figyelhetõ meg!
Sugam
szerintem is eltalaltak a hangulatot. de csak azt 😄.
tegnap összeismerkedtem 1pár angol sráccal, és mivel igen jól tudok angolul elcsevegtünk. majd felderítettük az ujabbnal ujabb helyeket xpt nemis neztem, csak csodalltam a terepet. ritka gameba van ilyen valtozatos es tenyleg 18+ os helszin 😄, voltunk valami caveben is csupa vér minden, nagyon durva 😄.

Gordis2k
A játék gyakorlatilag egy maás grafikával készitett LINEAGE! Akárki akármit mond nem csak kicsit hasonlít rá hanem kurvára csak kiszedték a lineage free pvp rendszerét hááát. Szerintem akkor is el lehet vele bohockodni én pl imádok grindelni.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

És még a Segita Hunter nevét sem javították ki a karakterválasztásnál 😄

Szaruman
Baromi lowrate. 150 a max szint, CBben lvl 41ig mentem. Most 24 vagyok, 75-80k kell a szinthez, quest nincs, egy mob max 350 XPt ad. Grindelni kell, ami unalmas. CBben ugyanezt írták az emberek. Tömören: 3-4 hónapig a töküket vakarták, és kiadták ugyanazt, nagyrészt ugyanazokkal a bugokkal, egy grindelõs fost. Ennyi.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Gordis2k
NA a c-meghajtos dolog bejöt(elég szerencsétlen)

Játszottam van mindenbõl lvl10esem.
Röviden: Szerintem a játék grafja pont elég jó. És megmondom õszintén én élvezem a játék egyszerûségét nagyon tetszik játszok vele egy kicsit. Vegyes érzelmekkel fogadtam, hogy a játékba za npck fele szo szerint kurvaanyázik és elküld a halál faszára... de 18+ ugy tünik😊 A horgászat jopoha mert iszonyat jó cucok jonnek(hp+mana, éxerek, SAk) és lol még xpt is kapsz. A lowrate meg annak tünik fel aki nem L2 bõl jött nekem Highratenak tünik erõsen😊 45perc 1-10 ig az igen jo😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

ejj lvl 9 pff lowrate áhhh
vki huzhatna ... 😛 õõõ vkinek vmi ötlete h miért disconnectel le a server?:S
Sugam
na helyzet jelentes:
szoval, lvl16vagyok adtam emg 1 esleyt partiba zuztuk, mentunk folyton uj teruletre, xpt nemis neztem pedi baromi lassu szoval...
partiba nagyonjo, amugy szar.
ugynezki tolni fogom 😄 ,bejön

Gubberx
9dragons
silkroad
Last Chaos
Hero Online

Tess lehet válogatni^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

szal vki nemtud 1 jó kis mmorpg-t aminek jógraffja élvezhetõ ( l2&wow tabu)
Carmang
Hát igen elég fura, hogy lv1-en nincs egy darab küldi sem. Mit lehet tenni? Elmész lárvákat írtani. Aztán mikor lv2-n felveszed az elsõ küldit, hogy menj lárvákat zúzni...
Igazából ez a játék csapatban jó. Összeáltok 4-en, 5-et és mentek a jóval magasabb szintû mobok ellen. Akkor már nem fog számítani semmi 😊 csak az adrenalin, meg a kombók szórása a mobba. Egyedül viszont tényleg egy hót' unalmas grindelés.

Amúgy ti mennyire figyelitek mit mondanak az NPC-k? Hogy jön be nálatok a káromkodás?
Pecázás hogy tetszik? Beépített mp3-lejátszó mûködik?

engem mindig kidobb disconnect the server :o
Questeket raktak még bele, vagy annyi van amennyi volt? Feltettem ma, de mikor lvl 1-en ugyanúgy kiírta, hogy nem vagyok elég fejlett a questhez, annyira berágtam, hogy le is töröltem az egészet a fenébe.

hja a lowrate miatt unalmas ... meg hát ez a ping :S wáá végem vki huzna ?😛 lvl 8 vok
Sugam
ha lenne kivel csapatban jo lenne .. de nekem még ugyis unalmas..

Gubberx
OFF: sro-t én is nagyon utáltam de most hogy bejött az eu update és sok hasznos újítás, most van csapatjáték és elég szórakoztató.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Tufa
próbáld a c meghajtóra telepíteni, másoknak megoldotta ezt a gondot.

Sugam
végülis adtam neki egy utolso löketet. 1 kicsit élveztem elvittem 11ig es hat nemtudom...
sro jobb ennel de azt utalom, ennek emg az ertelmet nemlatom...
esetleg néhanéha belépkedek majd de 1edül ezse olyan jo.
a szaggatás megoldodott, windowed modot csak kikellett nyomni

Gordis2k
Na jo ez egy vicc...
3x szedtem le és installnál meganyiszor katasztrofális hibe...ez milyen szar duma eleve egy kurva ico felmásolásába beledöglik az instal kliens...
Pedig ugy megörültem , hogy 670kval tölti...erre kiderül azért mert 9x le kell tölteni 9x24 perc na az már sok....

Tudtok errõl valamit?

Gubberx
nekem ugyanez van cabal online-al (2.66 P4; ATI X1650PRO 512mb; 1Gb ram) és olyan mint a diavetítés kb......

Devil_Gy
vannak küldik a másik városból is ! azokat is feltünteti mert a szintedhez jók. bizti át lehet menni de szerintem nem éri meg:S

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Sugam
ami kibirrhatatlan hogy megyek , akadozik a zene . szaggat a jatek, mintha fos lenne a gepem hozza ... ami meglehet..
gef 6800gt , barton 2,8as proci. 1gb ram, 16mbites net..
folyamtosan 500pingem van balfelul, ventrin meg8as..

Sugam
na adtam meg 1 eselyt mert tegnap mikor leultem elé éjjel mar kicsit sok volt.
szoval ott tartok hogy eddig csak mobot oltem, latom baloldalt a noticeban hogy kik adjak melyik helyena questet, de vegignezem a mapot es ILYEN nevu ember nincs is...
pedig kezdek vele megbaratkozni , kinek mi a neve ingame?
nekem: Misaa

aki nézett deathnoteot vagja 😄

Devil_Gy
Kicsit ki voltam bukva a grafra meg 1-2 apró idegesítõ momentumra (minden karakter tök 1forma stb) de valóbam olyan 10 körûl egész jó kezd lenni. Voltam 1 Instance ba és azt kell hogy mondjam azt eltaláltak rendesen 😄 Van drop a dobozokból és jól lehet fejlõdni nagyon. Részekre bontva kicsit érdekes a stílusa a gamenak de az összhatás egész korrekt!

lvl 40 + ...
eleje nagyon uncsi de mikor már zuzzos vagy akkor nagyon fainos 😊
nekem tököletesen fut ... semmi baj a pingel ... (10mbites netemvan)
egy bajom van ez pedig nem más mint a lowrate...
Devil_Gy
hogy tudok átadni másik karimna cuccokat?

Sugam
énis nagyon vartam es ez valami hihetetlen kalapfos lett, 5k ping mindegyik serveren szaggat ha megyek.. (nem vidkartya maitt)..
kamera is szar grafika se valami, egyszeruen hitetetlen..
sro europe sokkal jobb lett csak abba is beleuntam..
talan adok neki még esélyt vmelyik nap

Tufa
Tufa
nekem tökéletesen ment/megy, lvl21 már.. 😊

Devil_Gy
Én ritkán finnyáskodok de ezt azért nem veszi be az én gyomrom se:S

Szaruman
Szar?😊

Devil_Gy
Komolyan mondom szerintem nálam jobban senki sem várta ezt! ÉS TESSÉK :S Kis e mondom milyen mert nem találok rá szavakat! Sry!

Faki
Ez az a szokásos beállok a körbe és ölöm a mobokat még nem lépek szintet, nem lesz elég pénzem, hogy nagyobb mobokat öljek nagyobb fegyóval. Fizetõs mmok-nál ennél jóval többrõl van szó, aki játszott már komolyabb mmo-val, az szvsz ilyennel 2 percet se tud elleni.
Kicsit igénytelen lett, de ez van, ingyen el lehet lenni ezzel is aki lát benne fantáziát.

Szaruman
Nekem kb 3ra lejött. Eddig 1-2 dolog változott, meglátom, h milyen lesz. Ha maradt grindelõs fos, akkor felejtõs.

Na végre!!
Megint megy a letöltés!!
izlések és pofonok 😄 ha engem krédezel akkor meg gyk összes mmo tök ugyan az csak a texturákat cserélik kb ... 😄😄😄
9dragons volt eddig az egyelten ami pciit is más volt de az se sokkal 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
ízlések és pofonok.. jahh és az abszolút változatos karakterekrõl nem beszélve... 5 féle kari... hijjá... és midnd ugyanolyan fegyó páncél... Whoaaa na jó hagyjuk a viccet...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

már beléptem rég 😄 nemtom, t enagy sro fan vagy, hát engme a kockafejü madárilyesztõk ott sokkal jobban elrémitettek 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
majd ha belépsz meglátod... A perspektívától a fullra állított látvány mellett is ocsmány textúrákról és modellekrõl nem is beszélve.. elég volt körbenéznem a városban tudtam, hogy ezzel nem fogok többet játszani.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Devil_Gy
Valaki ben t van online vagy komplett pause van?
1-2 képet tolhatna valaki a miheztartás végett 😛

pontosan mi a gondod vele? 😄

Devil_Gy
pl?

Devil_Gy
ez is az (lásd dekaron) 😊 Csak acclain hátszéllel 😉

Bucser
install próba uninstall... ilyen MMO-t (még ha free to play is) 2007-ben kiadni... szégyen... Az acclaim orra alá kellene dugni pár igényesebb koreai cuccot.

Gordis2k
Nekem sem lehet letölteni...... COmeing soon..

Devil_Gy
Tufa neked megy??

ki melyik szerveren van? 😊