2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG

Oldal 1 / 16Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtok erre vmi megoldást?
Nekem olyan problémám van, hogy amikor be akarok lépni a Nexon dekaronra. Állandóan azt írja ki hogy authorize fail.
Valaki Játszik az Evolution Dekaron Serverén? Nem sok Magyar van sajnos:///
Viszont elég jó sero a 2 új kasztot is berakták már ^^

halli valaki mondana egy jó osztást alokenre !!!!
Sziasztok! Egy új hack jött ki az eredeti DEKARON-ra 2hónapig ingyenes http://www.youtube.com/watch?v=QulHGRsA5zw <-- Nézzétek meg a videót
FrostBite
Hali!
Játszik/Játszanak magyar(ok) a SIZ szerveren, mert anno lehetett magyar nevekbe botlani, de mióta újrakezdtem, nem nagyon találtam magyart.

Lenne egy kérdésem : letöltöttem a Dekaront hivatalos oldalról updetelt és mikor indítom kapok egy üzenetet : Shout down of game, due to abnormal game play eza security alert írja erre valakinek valami ötlet?
Gordis2k
Hogyan lehet játszani ezzel?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Borg87
Sziasztok
hogyan lehet növelni a zsákok számát?? mert a 2 oldal már kevésnek bizonyul :S

..::Borg::..

Super Saiyan
Szokott még vki játszani?

>:C

www.mmorpg.lapunk.hu

Mind1 már rájöttem, hogy kell :)
Sziasztok, én azt szeretném kérdezni, hogy a skillekkel csak úgy lehet támadni, hogy jobb klikkel nyomom. Én a régi dekaronnal is játszottam ami még a gametriben volt és ott a számokkal lehetett a skilleket aktiválni. Valaki segítsen pls.
Modaa nem megyünk inkább a hellion ra?? siz az 2moons os szero is a kezdetek ota és szétlepték el lepték szétkockulták az amcsik:P én megyek a hellionra:D
it is so fantastic!!:D amugy az aklájm azaz amcsi:D:D ezpedig a global de ink eu:D:D énis a sizre megyek AZAZ UJSZERO!! aszem ott nincs annyi fullos fasz szivo retekfogu:D:D bocsánat:):) Modaa figyeld majd a topikot majdirok ha lejött a gama!!!:D:D te mivel vagy??
GameHi-ra vagyok regelve, az a dekaron asszem, de az acclaim és gamehi is ugyanarra a szerverre kapcsolódik, szal a playerek látják egymást.
A klán kérdésem még mindig áll.:D
véletlenül te nem a Dekaront tolodm ert ottisvan Siz nevü..
2moons:):)::):)::) sztem a Dekaron ra jobban megéri jönni de egyés ugyanaz... acclaim az amcsi...
Sziasztok!

Én most kezdtem el játszani a 2moons-szal a Siz szerveren, és azt szeretném megtudni, hogy azon a szerveren van-e magyar klán, illetve ha igen, bevesznek-e kisebbeket is?
Options Game Type/ A rõl B-re tedd át. Apply.
Super Saiyan
Miért nemtok használni skilleket? Nyomom nyomom, de nem használja. Ez miért van?

Duracell99

Tedd át a játék telepítõjét a D-re, utána tedd fel a játékot a C-re. Már is több helyet spóroltál meg.
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy telepítéskor nincs a c-én hely hogy áttudjon menni rajta a játék.
És úgy hallottam h ezt valami particionálással meg lehet oldani és nekem a d-én meghajtón van szabad helyem azt nem tudnám valahogy átrakni a c-re?

Ez a kérdésem.

Elõre is köszi válaszokat.

Super Saiyan
48nál nagyobb NPC tört hol tudok venni?

Super Saiyan
ty

milk4
Van 4-6 db kis lyuk inventoriban az armorok között,oda belehet õket tenni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Super Saiyan
A Mystery Ore-t hogy tudom használni?

milk4
Akkor várni kell egy kicsit szerintem.

Super Saiyan
Rosszul írtam, beenged az accra, csak a karira nem.

milk4
Kis/nagy betû eltérés vagy lehet hogy most már nézik a proxyval regelt eu-sokat.

Super Saiyan
Miért írja hogy Invaild client, és nem enged be? :/

milk4
Nem.

Super Saiyan
Ha 2 cliensel játszok bannolnak? Nem nyúltam (hackeltem) a clienshez, csak véletlen elindítottam, és láttam hogy be tok lépni, így beléptem.

milk4
Inventory-ba teszed az armort vagy valamit,és beleteszed a gemet.

Super Saiyan
hogy lehet gemet tenni socketba?

Super Saiyan
3 privát szervert néztem meg. Egyik se laggolt. Az eredeti igen. Na most ez hogy mûködik?! Nem fordítva kéne lennie?!

milk4
Na,és már le is jött:O

milk4
Minél többet segítek,annál jobban nõ bennem a vágy,hogy újra elkezdjek játszani a 2moonsal:O

milk4
De gondolom jó,csak 80-90fölött legyen meg a kombó(bár lehet hogy hülyeséget mondtam,de a shield+sword az biztos hogy kelleni fog 80-90fölött!!!)

A skill,stat resetet 80-90ig nehogy elhasználd!

Super Saiyan
1h + 2h nemjó? :(

milk4
80-90lvl felett Sword+Shield és és 1h valami.
Alatta 2sword és 2axe(asszem...nekem eddig csak mage,summ,bagi-m volt)

Super Saiyan
Megéri megcsinálni azt, hogy "dual" knight, mármint 2h meg sword+shield(PVPre) ?

milk4
Tudsz bele gemeket tenni,ami +-okat ad.De ha találsz ilyet,akkor ne tegyed bele.Gyûjtsed 50-60-as szintig õket,csak utána tegyed be õket.

Super Saiyan
Felszedtem egy 12es staffot 4 üres karikával. Ezmi? XD

Super Saiyan
Nincsmit. De most én kérek segítséget: Miért laggolnak a skillek? De csak a skillek, a legkisebb lagg nincs a karakter mozgásával, vagy az NPCk megnyitásával... 2Moonson/Dekaronon lagg... Sro, cabal, metin2, perfect world, a legkisebb lagg nélkül mennek. :(

oké megvan megcsináltam köszike a segitséget
Super Saiyan
Elsõ lépés: Regisztrálás a Yourfreedom-on.
Menj erre az oldalra és regisztrálj: regisztráció

Második lépés: Töltsd le a Yourfreedom-ot.
Innen letöltheted.

Harmadik lépés: Telepítsd a Yourfreedom-ot.
Szerintem ez nem akadályoz.

Negyedik lépés: Válasz ki egy Yourfreedom szervert. (képkért katt ide)
Elõször "Configure" gomb.
Aztán bal felsõ sarok -> "Wizard"
Most addig nyomogass nextet míg
ezt a képet nem látod.
Aztán válasz ki egy szervert. --->>>FONTOS<<<--- olyan szervert válasz, ahol a "Country" alatt US felirat van!
Aztán next

5. Lépés: Gyõzõdj meg, hogy a böngészõd használja a Yourfreedom-ot
A fõképernyõnél katt az Applications-ra és pipáld be milyen böngészõt használsz.
Indítsd újra a böngészõd.

6. Lépés: Kattints a fõképernyõn a "Start Connection-ra" ha felugró ablakok jelennek be, csak kattints az OKra.
Ha minden jó, egy kis ajtó fog megjelenni.

7. Nézd meg hogy a böngészõd használ-e yourfreedomot
(Ha firefoxod van: Eszközök - beállítások - haladó - hálózat - beállítások)

8. Lépés: Menj erre az oldalra, és nézd meg, hogy a yourfreedom program fõképernyõjén ugyan ez az IP jelenik-e meg.

9. Lépés: ha mindent jól csináltál, gyakorlatilag vége :)

Remélem sikerül, Sok szerencsét!

én meg nem tok angolul nem tudsz adni egy forditást vagy egy magyaráztot hogy mit hol kell? mert regeltem és utána nem tuttam mit csináljak :S:(

am bocs ha idegellek naon béna tok lenni
de angol -.-
Super Saiyan
Le van írva xD

Oldal 1 / 16Következő →