2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
1ébként ha jól tudom L2 ben is van várostrom ami elég izgi (hallottam mert sro ba is bejött és mindneki mondta h Lineageben is van xD)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
<édesistenem>édesistenem>
mondjuk a noble vagy milenni alitolag nagoyn hosszu quest fene tudja nemertek hozza.. az szerintem pure grind, legalabbis torton azvolt 1x szorzoval.
szal marad sro meg cod 😊
A WoW nekem nem tetszik de azért nagyon jo játék a CabalOnline fantasztikusan jo imádom! Ennek elenére én Lineagézom mert szerintem messze a legjobb MMORPG. És nem nem free szerveren.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
honnan lehet leszedni??és hogy mûködik??
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Na nem fikázom sokaknak tetszik probáld ki.
És Télleg jobb mint a WOW???mert én most azt tolom.Jah és honnan lehjet leszedni a 2moons-ot??(és tényleg csak béta van csak eddig?).
Elõsze thx
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
sro: job rendszer ami gecinagy
Valaki játszik vele még?
MUHAHAHHAHAHAHAHAHAH*köhh**köhh* MUHAHAHAHAHAH
"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."
Hozzá kell tenni hogy 2.5 év wow után botorság volt ilyesmit kipróbálni.
Nem vertél meg mostanában valakit? Mert lehet ni a rokona és pikkel rád!!
Ha mégsem vertél meg senkit:
1. A torent letöltõprogramok esetenként ütköznek az õr haverral(haverja a hóhér)
2. Másik játék nem futhat közben
3. virusirto és tüzfal utban van a nyominak.
4.
a.)A játékon belül lévõ Game Guard könyvtárat töröld majd indisd ujra a gépet és START
b.)Töröl start ujrainditás nélkül.
c.) ezeket kombinálni töbször és egy alternativa 2x 3x ismételendõ!
Kedvese egész-seggedre.
Üdv: Gordi
"Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta."
Én is meguntam.
mi a francért szedtem le egyáltalán
A honlapon be tudok jelentkezni, de a játékon belül már azt írja ki hogy password does not match :S
Ha külön indítom és a menübe írom be akkor is ez van :S
Vmi 5let esetleg?<#szomoru1>#szomoru1>
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://whiteric.uw.hu/RiC/boss.jpg
de kibaszottul idegesítõ tud lenni...
eddig ugy gondoltam ugy rakok strre meg dexre hogy eppen eleg legyen a kovetkezo sword igenyeihez es a maradekot healtre rakom.a sebzesem viszonylag alacsony de a skillek jol sebeznek.ez igy kb jo vagy mehetek statresetelni?pls segitsen akinek eddig van vmi tapasztalata azure kngihttal kapcsolatban.