751
2 Moons a.k.a. Dekaron
  • Cat 02 #391
    Jókérdés :S
    akkor mér sro, az is kaki de legalább jobbm int ez
  • Szaruman
    Igazából nem értem, h mit erőlködnek. 1 éve volt az első 2moons béta, amit nagy ígéretekkel nyomattak, egy kalap szar volt. Nyáron (asszem) volt az OB, ami gyakorlatilag SEMMIT sem változott a CBhez képest, grindes fos volt. Most megint el fogják játszani ugyanezt?
  • Liliput
    febr.22.-én indul a closed beta
  • Liliput
    Csak észak-amerika és kanada nincs blokkolva. Az europai szerverröl még nincs tul sok info. Ami biztos hogy a GameTribe csinálja és hamarosan indul a closed beta. http://www.gametribe.com/gt/dekaron.do
  • Gordis2k
    Mert mi a más a wowban? Mesély nagyon érdekelne. (nem valojában nem érdekel mert pontosan tudom, ugyan az)
  • sipati
    Komolyan mondom az utobbi idöben látott kb. 15 mmo-nak tökugyanaz volt a rendszere kivéve a wowot.
  • Gubberx
    sztem nem is vesztesz vele sokat :)
  • sipati
    Tudna vki segiteni?Blockedes az accom és nemtok jáccani.
  • Liliput
    Hali! Tud már valaki valamit az eu. szerver indulásról?
  • Demonn
    Helló hogy lehet leszedni magamról a pk ?
  • eLiXir
    most toltom a jatekot es nagyon varom :) abbadonra megyek
  • Kurt97
    ugye nem igaz, hogy nem lehet venni-eladni másik játékosokkal!
  • Kurt97
    Én folyton DC-t kapok... mi lehet az oka?
  • LeonSilver
    Pedig azért van ott még néhány honfi ;)
  • pongi10
    én is abbadon vagyok. de még csak most kezdtem játszani és lvl 7 vagyok
  • Yosimicu
    a magyar guild honlapja megtalálsz mindent róluk
  • Yosimicu
    az triamittonénmien szerveren van egy magyar klán asszem vagy 20 an vannak én az abbadon on vok de nem láttam még más magyart
  • Szaruman
    Sztem sehol... Elég tré játék.
  • SwordManSter
    hali hol kenik a magyarok?
  • Yosimicu
    ohhhhh szempontjából
  • Yosimicu
    nem én ugy tom nincsenek De a questek nem valami nehezek csak szaladj ide innen oda..... ott beszélj ezzel, meg a szokásos ölj meg 50 mittoménmit. de nem oyan lényegesek feylődés szempontyából 1-2 ad yó ittemet meg pénzt de xp-t naon keveset
  • Super Saiyan
    vhol le vannak irva magyarul a questek? mert igy semmit nem értek xD
  • Super Saiyan
    hát mivel a "_" em támagatott ZatoichiHUN lettem
  • Super Saiyan
    le szedtem, most update van... valszeg az ingém nevem Zatoichi_HUN lessz
  • Super Saiyan
    köszönöm
  • Cat 02 #366
    silkroadnak is van :P

http://gportal.hu/portal/2moons/
    ez van ^^
  • Gordis2k
    NEm hinném ez egy ingyenes játék kétlem, hogy olyan sok energiát megérne. SZVSZ
  • Super Saiyan
    oké, köszi, van cmi "hivatalos" magyar oldala, questekkel meg ilyenekkel?
  • Gordis2k
    Ez a teljes csak Béta teszt fázisban:P
  • Super Saiyan
    mikor jön ki a teljes?
  • VadKacsa
    Hallo
    Tudna nekem segiteni vallaki olyan ügyben hogy hogy lehet eljutni a dead front nevezetü helyre? :\
  • DeathJr
    az oblivion egy havernak csnton megy mostmár:D 2 db 8800 ultrával:D
  • Cat 02 #359
    Silkroadnak ütős a grafja és városokban akad :D
    Rappelznek háát a grafikája és városokban akaD ...
    2Moons nak se rossz csak nekem nem jön be vhogy, kevés a quest v fax se tudja =\
  • Carmang
    Teljes mértékben egyetértek veled. Történet, játékélmény forevvah...
    Amúgy sztem azért nem fogja senki itt a "nyugati oldalon" überelni az FF7 történetét, mert egyikük sem olyan tökös mint a japcsik. Egyik kiadó sem mer olyan játékot csinálni, ahol az egyik fontosabb szereplő a játék kétharmadánál meghal. A "heppiend forevvah" amcsiktól meg pláne nem fogunk ilyet látni.

Na 2Moons-ra térve: azért nem lesz egy MMO-nak sem űberbrutál grafikája, mert olyan helyeken ahol sok nép gyűlik össze (városokban, klánháborúk közben) ott irtózatosan nagy számítási teher nehezedne a GPU-ra. Lehet neked az aktuálisan legdurvább VGA-d, ha klánháború alatt 50 - 100 , folyamatosan mozgó, mindenféle látványos skillt elsütő játékost 3 FPS-sel jelenít meg a kártya (mondom ha ütős grafikát csinálnának).
    Ezért inkább nem csinálnak ütős grafikát.
    Na meg tisztában vannak azzal a készítők, hogy nem mindenkinek van meg mindig a legújabb VGA 1xx Dollárért. Ez egy vállalható kompromisszum.
    (Tegye fel a kezét, aki a grafikát max-ra állítva játszotta végig az Oblivion-t és soha nem szaggatott be... Na ugye. Akkor volt értelme a zúzós grafikának most 2007-ben, meg tavaly mikor kijött?...Majd kicsit később. Az a szerencséje a játéknak, hogy évek múlva is elővehető és örömmel játszható)
  • Sugam
    wowhoz is kell a skill. vagy tudsz jatszani akasztoddal vagy nem.
    nem az van mint az sro ban... mar nembantasbol :D..
    az osszes egerrel iranytihato és ilyen nem aktiv skilles jatke tehat ahol több masodperc a spell elkezdese nem a castolasa. az mar rééges regen szar.
    1etlen jatek van amit semmilyen pvp rendszer sem uberel az a wow pvp rendszere. alitolag a daoc jobb volt de en azzal nemjatszottam, bar a regi daocosok mind wowoznak.
    hogy ne lyegen off 2 moons 1 rakat szar :D
  • DeathJr
    Sokat érszel vele ha nem lesz olyan élmény mint a 7-nek...
  • Cat 02 #355
    jah, azt tom h FF nagyon jó de még nem próbáltam :P de állítólag az új résznek olyan grafka lesz mint az Advent Childrennek ami jó :p
  • DeathJr
    Én speciel leszarom magasról a grafikát...Ha már ennyire off-ozunk akor még egy off:D
    Nem tudom ki mennyire ismeri a Final Fantasy sorozat egyik legnagyobb duranását ami a 7.1997-es game.Azóta a konzolujságban 1 játák se tudta elérni a 100%-os szavazást 1 jákéra se.Ma az ember ránéz elmenekül a grafikátol vioszont a játékélmény..áááh csodálatos.Még egy ilyen rgg-t nem fognak tudni csinálni mint a ff7.már sokan próbálták utánozni de messze volt a 7-től.Ennyit a grafikárol ha a játékélmény 100%.
  • Cat 02 #353
    mindig van jobb :) kivéves sro ban xD ahol srác botolt (ne mvolt gépnél) és csak 5 en tudták leverni

1ébként ezért jó a cod meg cs mert ott a tudás lényeg
  • Sugam
    hat gondolom elég jó lehet de a pvp szisztem az l2ben ugyszar ahogy van..
    mindegyik mmoban szar.
    ha jobb cuccod van 1es 2es gomb azt die.....
    egyedul wowban van olyan pvp szisztem ahova kell skill nem csa battön szmesing, bar a siegek varázsa csábitó... csak mondjuk ugyhogy vagyok egy hawkeye 600+os bowom van (jotudom offon betorik etc cs pelda) es le 1hitelek mindenkit.. háát ...
    nemvalamijo szvsz