751
2 Moons a.k.a. Dekaron
-
#31 Köszönöm majd kipróbálom, csak még most értem haza. :D -
mikusmate #30 Options-ban át lehet állítani a kezelést. Valamelyik fülön van egy olyan, hogy A-type és B-type. Alapból az "A"-n van, de ha "B"-re állítod, akkor hagyományos módon lehet irányítani a karaktert. Dupla kattintással támadsz, és a számoknak megfelelő billentyűkkel lehet a skilleket használni. Az egy fokkal barátságosabb szerintem :) -
Gubberxx #29 térképen való eligazodás:0 skillek nem rosszak(jobbkattot kell nyomni az ellenre a kiválasztott skillel) -
#28 Én kaptam meghívót. A véleményem kb. 15-20 perc játék után. Küldetésfelvétel elég bonyeszosan van megoldva. Skillhasználat nálam szinte 0 volt, mivel benyomtam a skillemet, és nem történt semmi, sőt még meg is sebesültem (előtte meg se tudott ütni :\ ). Aztán a küldetés kiírása a bal felső sarokban: kiírja nekem a másik térfélen felvehető küldetéseket is. De minek??? Még ezen sem engedi felvenni, akkor azon hogy tudnám? Az volt kiírva hogy lvl2-5 Skill Master, ott ahol vok. Erre meg felveszem lvl3-on a 3. küldit és kiírja hogy szükséges szint lvl5. Erőől ennyit. Csalódtam benne, de még azért látok benne fantáziát. Azért még nem adom fel, hogy ennyi negatívumot írtam róla. :D -
mikusmate #27 Kaptál Closed-Beta meghívót? Ha igen, és az mmorpg.com-on keresztül jelentkeztél rá, akkor azzal az accounttal (mmorpg.com-os) tudsz belépni/tölteni. Ha regisztrálsz a játék honlapján újat, akkor nem fogsz tudni játszni és letölteni sem, hanem pending lesz a státuszod. -
#26 Ez király game lesz. Csak most nem engedi letölteni, a hivalatos oldalon azt irja hogy a státuszom pending... -
#25 Nem akarok belepofázni, de sztem lehetne kicsit sötétebb is:) Btw, király vagy máté -
mikusmate #24 Bár még nem jelent meg a teljes játék, és a topic sem pörög túlságosan, azért én csináltam egy bannert. Ha tetszik, akkor rakassátok be (mert én nem tudom, hogy kell :D).
-
#23 hát ha valaki kapott bétát és unalmasnak tartja a gamet, és szívesen továbbadná, akkor én kipróbálnám :) -
Gubberxx #22 Kipróbáltam de ritka egy unalmas game:) -
mikusmate #21 Leszedni én is onnan szedtem, de mikor a bétára jelentkeztél, akkor az mmorpg.com-on keresztül tetted azt, vagy nem? Csak azért mert mikor megkaptam a levelet, akkor én is próbáltam, hogy csinálok accountot, de az pending még mindig... aztán homlokon csókolt valami múzsa, és kipróbáltam az mmorpg.com-os felhasználói nevemmel és jelszavammal, és azzal ment rögtön. -
#20 Csak azért kérdeztem, mert kb 1-2 óra játék után újraindul a gépem. Eddig nem csinált ilyet, nem tudom, h a játék miatt van-e. -
Gubberxx #19 Én az aclaimos oldalról szedtem és az account státuszom még mindíg pending... a fene sem érti ezt -
mikusmate #18 MMORPG.com-ról kaptad a bétát? Mert ha igen, akkor azzal az accounttal tudsz belépni... Legalábbis én azzal tudtam. -
Gubberxx #17 Én is kaptam egy levelet tegnap hogy gratulálunk meg vagy hívva tesztelni a closed betat blablabla.... meg hogy aktiváltuk az accountodat, de én nem látok bétakulcsot sehol. Azt te hol látod???? -
#16 Van valakinek bétakulcsa (rajtam kívül)? -
The Methode #15 Most ez csak béta vagy full game,ja meg kajak ingyenes is? -
#14 Ja és úgy néz ki hogy Január 7.én indul a Closed Beta. -
#13 Képek :D -
#12 :) -
#11 és kurvajó =) -
#10 nem hinném h becsődölt mivel nem rég inditott egy free mmorpgt(9dragons)
bár egyelőre meg csak closedbeta van -
#9 akklaim??? az nem becsődölt?:P hát nemtom, elég béna egy weboldal -
#8 nem...mikor lehetett kapni? xD -
#7 Kapott vki bétát az mmorpg.com-ról? -
#6 ja az más. -
#5 Hát az hogy mikor jön? jó kérdés...sztemvmikor 2007 ben:D
És nem...ez nem szélörmún... ebbe nem holdtündér meg barátai lesznek:P -
#4 ez ilyen szélörmún lesz? -
#3 én bénázok vagy tényleg nem lehet regisztrálni a honlapon?
egyébként f@szájos...mikor is jön? -
#2 Amugy itt egy cikk az sg rol... ez kihagytam :) -
#1 Már elég rég hallottam hírt erről a játékról, de most néztem róla videókat :D Annyit így összegezve hogy elvileg ingyenes (reklámokat pakolnak bele,de ezt hogy fogják megoldani az nagy kérdés) lesz és brutális(a hírek szerint ;és ahogy elnéztem a videókat , lehet megtudják valósítani:) )
Előszőr is itt a hivatalos oldala a játéknak.
Másodszor pedig 1-2 video a játékról:
Trailer
video1
video2video3video4 (classok)
video5
egyenlőre ennyi :)
ha pár video tobbszor van sry:D
amugy nekem igy elsore bejott a játék.
Ha van valami hír amit tudtok , nyugodtan megoszthatjátok :D
Lehet én is rosszul tudok dolgokat :D